جنرال موتورز

پلتفرم سلول سوختی جدید جنرال موتورز

جنرال موتورز با معرفی پلتفرم سلول سوختی خودران منعطف به دنبال حل برخی از سخت‌ترین چالش‌های حمل‌ونقل جهان است. این پلتفرم جدید ساختار جهانی سیار کاربردی و ساکت SURUS نام دارد.


ساختار موردبحث در گردهمایی پاییز سال جاری ارتش آمریکا به نمایش درخواهد آمد و حتی می‌تواند علاوه بر استفاده‌های تجاری مصارف نظامی نیز داشته باشد.


چارلی فریس، یکی از مدیران بخش سلول سوختی جنرال موتورز می‌گوید:

SURUS تکنولوژی سلول سوختی الکتریکی را برای محیط‌های بزرگراهی و آفرود بازتعریف می‌کند. جنرال موتورز به ارائه سیستم‌های کارا و بدون آلایندگی به منظور حل چالش‌های پیچیده پیش رو متعهد است.

این ساختار به سیستم سلول سوختی هیدروتک جدید، ویژگی‌های خودران و قطعات شاسی پیکاپ جنرال موتورز مجهز است. با ترکیب تمامی این موارد شاهد سیستم بسیار کارا و بدون آلایندگی‌ای خواهید بود که در معرض آسیب قرار گرفتن انسان را کاهش داده و هرگونه خطر لجستیکی را به حداقل می‌رساند. دیگر مزیت‌های این ساختار شامل عملیات ساکت، حمل‌ونقل خارج از جاده، تولید قدرت قابل صدور، تولید آب و زمان سوخت‌گیری مجدد سریع می‌باشد.


برخی از کاربردهای کنونی SURUS در پیکاپ تراک ها، تولید قدرت پشتیبان اضطراری، سیستم‌های تحویل بار منعطف و عملیات نظامی بوده است.

نیروبخش این پلتفرم جدید دو پیشرانه الکتریکی پیشرفته، سیستم باتری لیتیوم-یون و سیستم سلول سوختی Grn 2 است. این ساختار همچنین دارای سیستم فرمان پذیری تمام چرخ‌ها، قابلیت ذخیره هیدروژن و سیستم تعلیق پیشرفته می‌باشد. گفته شده سیستم ذخیره هیدروژن موجود در این پلتفرم می‌تواند محدوده حرکتی بیش از ۶۴۰ کیلومتری را ارائه کند.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

شاهین احمدزاده

نویسنده و مترجم مجله "پدال"

مطالب مشابه

‫۶ دیدگاه‌ها

  1. Mercede kaviani

    ۱۷ مهر ۱۳۹۶
    سوابق: (551 ديدگاه)

    با سلام
    وتشکر از مطلب خوب شما
    ایا این پلتفرم همان پلت فروم شرولت کلرادو سلول سوختی کانسپت اسفاده شده است؟
    باتشکر دوستدار شما مرسده کاویانی

    1. parsa

      ۱۷ مهر ۱۳۹۶
      سوابق: (167 ديدگاه)

      از اونجا که گفته شده اشتراکاتی دارند این احتمال هم هست و اینکه ارتش امریکا از چنین طرحی در زمان معرفی کانسپت کلرادو مجهز به سیستم پیل سوختی از اون استقبال کرده بود

    2. یانکی

      ۱۷ مهر ۱۳۹۶
      سوابق: (186 ديدگاه)

      انصافن تکنولوژیه آمریکا یه سرو گردن از تمامه دنیا بالاترست

  2. PaRHaM

    ۱۷ مهر ۱۳۹۶
    سوابق: (741 ديدگاه)

    واقعا واقعا خیلی خیلی کاربردی و جالب ب نظر میاد
    میتونه تو حمل و نقل سنگین و ابزار های نظامی ی انقلاب بزرگ ایجاد کنه!

  3. حمیدرضا

    ۱۷ مهر ۱۳۹۶
    سوابق: (2415 ديدگاه)

    جایگزینی این سبک سوخت برای استفاده یعنی نابودی کشور های تولید کننده نفت باید از همین فردا به فکر باشیم

  4. یاس ی

    ۱۸ مهر ۱۳۹۶
    سوابق: (1044 ديدگاه)

    حمید رضای عزیز اولا که تولید انبوه و بهره برداری از همچنین سیستمی هنوز راه درازی در پیش داره، دوما کاربرد نفت صرفا توی حوزه حمل و نقل نیست که کسی قرار باشه نگران اومدن تکنولوژی سلول سوختی باشه، سوما همین الان خودروهای الکتریکی دارن توی جاده ها تردد میکنن آیا به فروش نفت کشورها خدشه ای وارد شده ؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا