اولین محصول تاریخ آلفارومئو یعنی G1 1921 زیر چکش حراج خواهد رفت.
چه چیزی باعث میشود این خودرو بسیار خاص جلوه کند؟ جدای از دلیل بسیار واضح، تنها ۵۲ دستگاه از این خودرو ساخته شده و باور بر این است که G1 مورد بحث تنها نسخه کامل در جهان باشد. این جواهر چهار چرخ دارای اولین پیشرانه ۶ سیلندر آلفارومئو بوده که حجم ۶.۳ لیتری و قدرت ۷۰ اسب بخاری داشته و میتواند به حداکثر سرعت ۱۲۹ کیلومتر در ساعت برسد. با توجه به اینکه آن دوران زمان حکمرانی فورد مدل T با قدرت ۲۰ اسب بخاری بوده، G1 خودرویی چشمگیر به حساب میآمده است.
بنا به گفته حراجی مشهور RM Sotheby’s، این خودرو شماره شاسی ۶۰۱۸ داشته و گفته میشود یکی از نسخههای تولید اولیه میباشد. G1 با کشتی به استرالیا وارد شده و مالک از همان ابتدا خودرو را نگهداری کرده است. سپس در اواخر دهه ۴۰ میلادی کشف شده و دوباره در سال ۱۹۶۵ خریداری شده است. مالک جدید خودرو را در دهه ۷۰ میلادی نگه داشته و سپس در اوایل قرن ۲۱ آن را نشان داده است.
آلفارومئو G1 به خاطر برخی ویژگیهای خاص خودرو جوایز زیادی را در جشنواره پبل بیچ کسب کرده است. این خودرو نه تنها اولین محصول تاریخ آلفارومئو بوده بلکه کاملاً قابل راندن است.
تخمین زده میشود خودروی مورد بحث با قیمت حدودی ۱.۵ میلیون دلاری فروخته شود.
رامکال
۲ آبان ۱۳۹۶حالا که قرار است فیات به خاطر مشکلات پی در پی اش تعدادی از زیر مجموعه هاشو بفروشد یک شرکت آلمانی ترجیحا دایملر آلفا رومئو رو میخرید.
کاشکی.هم به نفع آلفا میشد هم فیات به پولش میرسید هم دایملر از پتانسیل رومئو بهره میبرد.
Amir Schumacher
۲ آبان ۱۳۹۶ان شالله فیات هیچ کدوم از زیرمجموعه هاش رو نمیفروشه.
HORSE
۲ آبان ۱۳۹۶چرا اسطوره هایی مثل الفا و مازراتی که تاریخ خودروسازی ایتالیا رو بر دوش میکشن باید الان به این روز افتاده باشن و زیرمجموعه باشن تا یه شرکت مستقل؟
مانی
۴ آبان ۱۳۹۶فکر نمیکنم با خریدن آلفا دایملر چیزی بدست بیاره
AMIN
۲ آبان ۱۳۹۶خععععععععیلی خوشگله این ماشین… حتی منیفولدشم زیبا طراحی شده
parsa
۲ آبان ۱۳۹۶یک و نیم میلیون براش کمه
Amir Schumacher
۲ آبان ۱۳۹۶موافقم
parsa
۲ آبان ۱۳۹۶پدال من زیرپست مربوط به گرن توریسمو نمتونم کانت بزارم چرا؟
6lul band
۲ آبان ۱۳۹۶از کوییک قشنگ تره
امیرعارف
۳ آبان ۱۳۹۶بچها کسی میدونه اون اهم روی فرمونش چیه. وای خطر عقبش، درب باک ،سینی زیر ماشین، کمربند زاپاس ….. همه چیزش قابل تحسینه با تکنولوژی اون زمان