یک سال پس از رونمایی از کانسپتی قابل توجه در نمایشگاه CES، این شرکت استارت آپی اولین خودروی تولیدی خود را در فرمی پروتوتایپی معرفی کرده است. فارادی فیوچر که خودروی مورد نظر را FF 91 مینامد در نمایشگاه CES 2017 به نمایش عموم درمیآید.
فارادی فیوچر میگوید FF 91 از مجموعه باتری ۱۳۰ کیلووات ساعتی نیرو گرفته و با استفاده از چهار پیشرانه الکتریکی نیرو را به چرخها میفرستد. در کل این خودرو قدرت ۱۰۵۰ اسب بخاری و گشتاور ۱۸۰۰ نیوتون متری داشته و قادر است تنها در ۲.۳۹ ثانیه از سکون به سرعت ۹۶ کیلومتر در ساعت برسد. به علاوه EPA محدودهی حرکتی این خودرو را ۶۰۸ کیلومتر تخمین زده است.
طبق گفتههای این برند، تنظیمات چند پیشرانهای به FF 91 اجازه میدهد تا بردار گشتاوری را در چرخهای عقب و به منظور عبور چابک و ایمن از پیچها داشته باشد. مجموعهی باتریها که با همکاری LG توسعه یافته با استفاده از شارژر (از جمله شارژر خانگی) و برق ۲۴۰ ولتی، در کمتر از ۴.۵ ساعت تا ۵۰ درصد شارژ میشوند.
مطابق انتظار، این خودرو از رانندگی خودکار برخوردار است اما هنوز جزئیات مربوط به نوع و توانایی و سطح آن را اعلام نکرده است. اعلام شده FF 91 از ۱۳ رادار برد بلند و کوتاه،۱۰ دوربین قوی،۱۲ حسگر اولتراسونیک و LiDAR سهبعدی در کاپوت بهره میبرد. این سختافزار به خودرو اجازه میدهد تا بهطور مؤثری خود را پارک کند. این امر پاسخی محکم به سیستم summon تسلا محسوب میشود.
اگرچه خودروی حاضر در CES 2017 مدل تولیدی نهایی نیست اما لیست سفارشها برای این خودرو از سوی وبسایت کمپانی باز شده و در ابتدا سپردهی ۵ هزار دلاری نیاز است. ۳۰۰ دستگاه ابتدایی این خودرو از نوع مخصوص FF 91 Alliance Edition خواهند بود.
الف.ی
۱۵ دی ۱۳۹۵خودرو ها دارن خیلی سریع پیشرفت میکنن.فقط امیدوارم اگه قراره برقی بشن یه فکری هم برا صدای موتورشون بکنن.
عارف
۱۵ دی ۱۳۹۵اونم عادی میشه
?ReventОn
۱۶ دی ۱۳۹۵بردار گشتاوری میدونید چیه؟؟؟ آیا میدونید گیربکس ماشینا الکترونیکی چجوریه؟اصن گیربکس دارن?درس ماشین دو رو پاس کنین میفهمین دهنم این ترم صاف شد از بس سخته،
ولی راجبه گیربکس اینجور ماشینا باید بگم که اصلا این ماشینا الکتریکی گیربکس ندارن،و مولفه گشتاور سرعت موتور توسط جریان الکتریکی و شار عبوری کمو زیاد میشه،دقیقا کار گیربکس،که یه جار گشتاور زیاد سرعت کم،دنده سنگین یه جام گشتاور کم سرعت زیاد، دنده سبک،اینکه ماشبن های الکتریکی دارن به این سرعت پیشرفت میکنن دلیلش اینکه برا پیشرفت اونها نیاز به تجهیزات مکانیکی نیس،همه چی علمه فرموله،مثلا بشر برای ساخت خودرویی که بتونه زیر 3 ثانیه 100 تا رو پر کنه 120 سال طول کشید که بوگاتی ساخته شد،علم مکانیک،ولی برای الکتریکی کمتر از 10 سال،آینه علم برق?????
?ReventОn
۱۶ دی ۱۳۹۵این داستان گیربکس ها رو به همه بگین،دیدم خیلیا نمیدونن همش گیر میدن به ایلان ماسکو تسلا که ماشیناس دندشون تک سرعتس
مجید.بهترین یا هیچ.
۱۵ دی ۱۳۹۵مثل اینکه آمریکایی ها میخوان بازار ماشین های الکتریکی رو در آینده کاملا در اختیار بگیرن و یکه تاز میدان باشند.
رقابت بین این 3 کشور یعنی ژاپن، آمریکا و المان بسیار جالب خواهد بود.
حدود 25 شرکت خودروسازی الکتریکی در امریکا تاسیس شدن.
تازه قبل از بحران سال 2008-2010 تعداد زیادی شرکت دیگه هم تاسیس شده بودند که متاسفانه خیلی ها ورشکسته شدند و فقط تسلا تونست خودش رو سرپا نگه داره.
بعد از سال 2010 ، دوباره چندین شرکت تاسیس شدند تا توسعه ی خودروهای الکتریکی شتاب بگیره.
خوشم میاد ناامید نمیشن.
ایرانی
۱۵ دی ۱۳۹۵اگه عملی بشه عالیه… پسندیدم…….. واقعا جالبه
AMG GT
۱۵ دی ۱۳۹۵2.39 ثانیه صفر تا شصت مایل!!
محدودهی حرکتی 608 کیلومتر!!
13 رادار برد بلند و کوتاه،10 دوربین قوی،12 حسگر اولتراسونیک و LiDAR سهبعدی
ضریب درگ 0.25
صندلیهای عقبی با خم شوندگی 60 درجهای
میشه گفت که یه انقلاب در خودروسازی داره اتفاق می افته
امیر
۱۵ دی ۱۳۹۵چرا انقد خوب شدن
تو هر چیزی باید اول باشه انگار
شتابشو !!!
فضای داخلش!!!!
سنسور ها و دوربین ها و….!!!!!
مسافتی که می تونه طی کنه!!!!!!
مثل اینکه وقت جمع شدنه پمپ بنزین هاس دیگه نمی شه ایرادی از برقی های جدید گرف!
حسین
۱۵ دی ۱۳۹۵ی زمانی میگفتن ماشین توربو هست و عجب قدرتی
بعد ماشین ها هیبریدی هست که مصرف و قدرت خوبی دارن . به به
الان هم شد تماما الکتریکی و با پیمایش ۸۰۰ کیلومتر با این قدرت و گشتاور .
سال ۲۰۲۵ میشه اوج الکتریکی و خودران
سینا
۱۵ دی ۱۳۹۵شتاب فقط دنا توربو
faramarz
۱۵ دی ۱۳۹۵فارادی فیوچر دمت گرم دمت گرم!!!
احسان(احسان سابق)
۱۵ دی ۱۳۹۵خوبه که حامی مالی قدرتمندی پشت این خودروساز هست که برگ برنده ی بزرگی به حساب میاد
ونوم
۱۵ دی ۱۳۹۵ماشالله به این شتاب اگه راننده امادگی بدنی نداشته باشه امکانش هست اسیب ببینه
Cna
۱۵ دی ۱۳۹۵ظاهرش با قدرتش همخوانی نداره
Shoaib-mph
۱۵ دی ۱۳۹۵از این به بعد باید خازن و دیود سوارشیم!!!
…ببینیم میتونه تهدیدی واسه تسلا باشه…
حسين
۱۵ دی ۱۳۹۵دوتا ادعای عجیب و سنگین از فارادی فیوچر:
1- ما میخوایم صنعت خودرو رو خراب کنیم و از نو اون جوری که باید از اول میبود بسازیمش. یعنی مستقل از سوختهای فسیلی
2- هدف ما اینه که یک ماشین فوق لوکس رو با قیمت یک سدان پرمیوم عرضه کنیم.
————————————————
خبرهای نمایشگاه CES رو میخوندم. گویا ب ام و مثل پارسال دست پر اومده. یه کانسپت و چندتا تکنولوژی جدید رونمایی کرده!
sunmartin
۱۶ دی ۱۳۹۵سال 2018 سال خودروهای هیبریدی هیبرید پلاگین و هیبرید پلاگین هیدروژنی است (کیا هیوندا و هوندا) تسلا پیشرو ساخت تمام الکتریکی هاست مغز متفکر تسلا :ایلان ماسک دانشمند و نابغه ای هسا که مشغول خواندن سومین جلد از کتابهای وی هستم مغز متفکر هیوندا برای پیل های هیدروژنی هم نابغه آلمانی و دستیارانش هستند هوندا هم که داره با هیوندا همکاری میکنه کیا با “نیرو” کم مصرف ترین خودرو جهان ساخت و رکورد گینس شکست دوره سوخت فسیلی و فروش نفت به بهای بالا به پایان رسید و صنعت خودروسازی ما هنوز در حال مونتاژ ال نوت و مشتقات 405 است با چاشنی چینی و مصرف بالا
شایان
۱۶ دی ۱۳۹۵افرین به این پیشرفت.چند بار مشخصات رو خوندم فقط لذت بردم…
بنتلی
۱۶ دی ۱۳۹۵جدای از مشکل فنی ک هنگام نمایش پارک هوشمندش پیش اومد پااقعا خودروی فوق العاده ای هس و مشخصات تحسین برانگیزی داره…شرکت چینی leEco ک یه جورایی خواهز فارادی هس و اخیرا با مشکل مالی مواجه شده بود ساخت کارخونشو شروع کرده…تسلا هم خط تولید باتری خودشو در گیگا فکتوری افتتاح کرده…ب نظرم تسلا زیر ساخت های مناسبی داره ک علاوه بر تسریع در توسعه خودروی برقی موجب کاهش هژینه تولید میشه…با اینکه محصول فارادی خودروی فوق العاده ای هس ولی ب نظرم فروش محصولات شرکتای باسابقه و شناخته شده ای مثه تسلا و بی ام و و جگوار و جنرال موتورز و تویوتا و …ب خاطر پشتوانه مهندسی و مالی قوی تر و نمایندگی های بیشتر و در نتیجه خدمات پس از فروش قوی تر بیشتر باشه…در آخر هم باید اشاره ای ب خودروی فوق العاده ultima evolutionبا انجین تقویت شده شورلت و شتاب صفرتا صد 2.3 بکنم،چون بعضی سایتا محصول جدید فارادی رو پرشتاب ترین عنوان کردن!…
Muhammad
۱۶ دی ۱۳۹۵از خودرو های الکتریکی متنفرم حتی اگه با سرعت نور حرکت کنن
سروش
۱۶ دی ۱۳۹۵یعنی گناه ما چیه که اینهمه امکانات هست تو دنیا و ما نمیتونیم استفاده کنیم
100tar
۱۷ دی ۱۳۹۵دقت کردین جای آینه بقلش دوربین گذاشته؟؟!!!!
یعنی خدا ما کجا حرکت میکنیم دنیا کجا حرکت میکنه…
احمد باقری
۱۷ دی ۱۳۹۵خیلی عالیه، قدرت، سرعت، شتاب، مسافتی که میتونه بره.