خودروی زینگر 21C توانست رکورد سریعترین خودروی تولیدی گوودوود را از چنگ ریمک نورا خارج کند.
در فستیوال سرعت گوودوود پارسال بود که ریمک نورا توانست عنوان سریعترین خودروی تولیدی این رویداد خودرویی را به خود اختصاص دهد. هایپرکار برقی کرواسی مسیر گوودوود را در ۴۹.۳۲ ثانیه طی کرده بود اما حالا یک خودروی آمریکایی توانسته رکورد جدیدی را ثبت کند. با حضور کریس وارد پشت فرمان، خودروی زینگر 21C توانسته رکورد ۴۸.۸۳ ثانیهای را بر جای بگذارد. با اینکه هیولای هیبریدی زینگر سریعترین خودروی تولیدی گوودوود است اما در ردهبندی کلی پایینتر از خودروی دیگر قرار میگیرد. سریعترین خودروی گوودوود مک مورتری اسپیرلینگ است که یک محصول برقی تک نفره محسوب میشود و مکس چیلتون راننده اسبق فرمول یک با این خودرو در سال ۲۰۲۲ رکورد ۳۹.۰۸ ثانیه را بر جای گذاشت.
برخی کاربران و طرفداران دنیای خودرو اظهار داشتهاند در اواخر مسابقه یکی از آینههای جانبی زینگر در حال کنده شدن از بدنه بوده چراکه برخوردی کوچک با موانع کنار مسیر داشته است. احتمالاً این موضوع تأثیر منفی روی راندمان آیرودینامیکی خودرو داشته اما در نهایت زینگر 21C حدود نیم ثانیه رکورد ریمک نورا را بهبود بخشیده است.
با اینکه زینگر 21C اساس خودرویی تولیدی است اما فقط ۸۰ دستگاه از آن عرضه خواهد شد. به این ترتیب خودرویی بسیار خاصتر از ریمک نورا را شاهد هستیم که قرار است ۱۵۰ دستگاه از آن تولید شود. این رکوردشکن جدید در کالیفرنیا طراحی و ساخته میشود و به پیشرانه ۸ سیلندر ۲.۸۸ لیتری توئین توربو با ردلاین ۱۱ هزار مجهز است. به این مجموعه باید دو موتور برقی را نیز افزود که باعث میشوند قدرت کل خودرو به ۱۲۵۰ اسب بخار برسد.
زینگر علاوه بر 21C خودروی ارتقا یافته V Max را نیز ارائه میکند که حداکثر سرعت آن از ۳۵۲ به ۴۰۷ کیلومتر در ساعت برسد. همچنین مدل 21C بلک برد نیز وجود دارد که بیشترین پرفورمنس را با قدرت ۱۳۵۰ اسب بخار ارائه میکند. این محصول پیست محور تنها به تعداد ۴ دستگاه تولید خواهد شد.
مازیار
۲۶ تیر ۱۴۰۳امیدوارم برای دوستان امریکایی فن سوءتفاهم پیش نیاد اگه بگم ثانیه اختلاف با ریمک چیزی نیست که از این خودرو مورد انتظار بوده. با این نسبت قدرت به وزن و آئرودینامیک و شکل خاص بدنه دستکم من یکی توقع بیشتری داشتم.
Elmiraj
۲۶ تیر ۱۴۰۳https://saloneevents.co.uk/the-goodwood-circuit-map/
دلیلش شکل گرد ، مسیر های مستقیم و پیچ های ملایم پیست هست که اجازه میده الکتریکی ها تایم های خوب ثبت کنند .
دیگر رقبای زینگر هم بیان بهتر نخواهند بود .
مازیار
۲۶ تیر ۱۴۰۳المیراژ بزار خودمم بگم این پیست ملاک خوبی نیست
با عرض کمتر از پنچ شش متر و روکش ناهموار و دلایل دیگه ای که خودت هم گفتی
با اینحال این تایم برای خودرویی با نسبت قدرت به وزن یک، تایم چشمگیری نیست و به برقی ها کاری ندارم. یه نگاه به جدول تایم این مطلب بنداز
https://www.pedal.ir/mclaren/mclaren-solus-gt-wins-2023-goodwood/
.
.
اینطور که به نظر میاد سطح تکنولوژی پیشرانه زینگر خیلی بالاست و با سطوح دیگه اون از جمله تعلیق و داونفورس و سایر فاکتورهای پیست محوری اختلاف زیادی داره
Elmiraj
۲۶ تیر ۱۴۰۳یک هایپرکار استاندارد جاده ای یک دنیا تفاوت داره با نمونه های مخصوص پیست که در بالای لیست میبینیم…
برای والکری و AMG one هم در یک مسیر کم پیچ و گرد ۱.۸۶ کیلومتری وضعیت همین خواهد بود…
این مسیر برای خودنمایی الکتریکی های هزار اسب بخاری هم خوراک خوبیه .
مازیار
۲۶ تیر ۱۴۰۳باشه …
باشد به یادگار برای زمان خودش
((زینگر با والکری تفاوت زیادی خواهد داشت))
هرچند تو لاگوناسکا هم پنج شش ثانیه اختلاف داشتن بااینحال میگم اون هم یک تایمگیری غیررسمی بود
بلاخره وقتش میرسه
Elmiraj
۲۶ تیر ۱۴۰۳هنوز رویارویی مستقیمی بین این دو در نسخه های تولیدی نداشتیم که بشه قضاوت کرد… اما اگر حاصل همکاری سه کمپانی استون مارتین ، ردبول و کاسورث نتونه از پس یک استارتاپ بربیاد ، باید تخته کرد در هر سه رو….
مازیار
۲۶ تیر ۱۴۰۳نه دیگه خارج شدن در شانت نیست
مازیار
۲۶ تیر ۱۴۰۳ضمن اینکه خودت پاش رو به میون کشیدی من که حرفی نزدم چون جایگاهشون برام روشنه
مازیار
۲۶ تیر ۱۴۰۳نیم ثانیه
Alimopar
۲۶ تیر ۱۴۰۳این ماشین جدا از پرفورمنس عالیش ظاهر فوق العاده زیبایی داره مخصوصا از نمای جلو
GMA
۲۶ تیر ۱۴۰۳زینگر واقعاً حرف نداره
مشتاقم ببینم والکری چه رکوردی در گودوود ثبت میکنه؟
Alan.r
۲۶ تیر ۱۴۰۳با اون همه ادعا همش نیم ثانیه از ریمک سریعتر بوده؟
BlackWing
۲۶ تیر ۱۴۰۳احساس میکنم تو بهترین زمان یا اصطلاحاً Golden Time هایپرکارها به سر میبریم.
ترکیبی جهنمی از موتورهای بنزینی و برقی با آیرودینامیک عالی و طراحی کاملاً به بلوغ رسیده هایپرکارها و سوپرکارها رو شاهد هستیم و رقابت بین کمپانیهای مشهور تو پیستها به میلی ثانیه رسیده !
Taha Ayoobi
۲۶ تیر ۱۴۰۳جالب گفتی 👏👏
amir
۲۶ تیر ۱۴۰۳نظر من اینه که انقلابی در راه الکتریکی ها در طی چندسال خواهد بود و اون وقتیه که بازدهی موتور برقی ها از لحاظ توان و مصرف انرژی بالاتر میره و حالا یا با بکاربردن ترکیبات جدید یا اختراعاتی در زمینه باتری ها و کاهش وزن زیاد باتری ها هایپرکارهای الکتریکی به سطحی خواهند رسید که هایپرکارهای بنزینی رو نمیشه باهاشون مقایسه کرد منتها هنوز مونده حدسم اینه که در بهترین حالت ۵ الی ده سال دیگه تا اون زمان فاصله داریم هنوز
Cert
۲۶ تیر ۱۴۰۳زینگر ۲۱c تکنولوژی های زیادی در آن به
کار رفته است باید ببینیم این شرکت در آینده چکار می کند
Taha Ayoobi
۲۶ تیر ۱۴۰۳ایول