آئودی

اولین خودروی AUDI به زودی رونمایی می‌شود

این آئودی است اما آئودی نیست!

برند جدید آئودی در چین آماده است تا اولین خودروی تولیدی خود را معرفی کند. این خودرو که نسخه تولیدی کانسپت آئودی E است، در نمایشگاه شانگهای ۲۰۲۵ رونمایی خواهد شد.

برندهای لوکس آلمانی سال‌هاست که از بازار پررونق چین بهره می‌برند، اما این روند به‌تدریج در حال تغییر است. ظهور خودروسازان داخلی، به‌ویژه در بخش خودروهای الکتریکی، باعث شده تا مرسدس، بی‌ام‌و و آئودی استراتژی‌های خود را در بزرگترین بازار خودروی جهان تغییر دهند. آئودی در سال ۱۹۸۸ اولین برند آلمانی بود که وارد چین شد، اما اکنون در سال ۲۰۲۵، یک زیر برند جدید به نام “آئودی” در آستانه معرفی قرار دارد.

در کنفرانس اخیر شرکت درباره نتایج فروش ۲۰۲۴، مدیرعامل، گرنوت دولنر، اعلام کرد که اولین خودروی تولیدی آئودی در نمایشگاه شانگهای رونمایی خواهد شد. این نمایشگاه از ۲۵ آوریل تا ۲ مه برگزار می‌شود، اما معرفی خودرو در روز ۲۳ آوریل و در اولین روز کنفرانس مطبوعاتی خواهد بود. نام مدل هنوز محرمانه است، اما گفته شده که این خودرو نسخه تولیدی کانسپت آئودی E سال گذشته خواهد بود.

در حالی که مدل‌های معمول آئودی با پیشرانه‌های مختلف عرضه می‌شوند، برند آئودی به طور کامل الکتریکی خواهد بود. این برند زیرمجموعه‌ای از گروه فولکس‌واگن نیست، بلکه خودروها با همکاری خودروساز چینی SAIC طراحی و تولید می‌شوند. پس از معرفی اولین مدل در ماه آینده، دو مدل دیگر، یکی شاسی‌بلند و دیگری اسپورت‌بک، در دو سال آینده عرضه خواهند شد. در این خودروها، حلقه‌های معروف آئودی جای خود را به نوشته بزرگ “AUDI” می‌دهند.

اگر بخواهیم به طراحی خودرو اشاره کنیم، مدل اولیه شبیه ترکیبی از یک اسپورت‌بک با طراحی نرم و یک واگن کاربردی است. در داخل خودرو، نمایشگرهای دیجیتال بیشتر از هر چیزی در چشم خواهند بود و دکمه‌های فیزیکی به حداقل رسیده‌اند، هرچند که ممکن است نسخه تولیدی تغییراتی داشته باشد.

کانسپت E روی یک پلتفرم دیجیتالی پیشرفته ساخته شده که با همکاری SAIC توسعه یافته است. این خودرو کمی طولانی‌تر از آئودی A5 Avant است، اما هنوز از آئودی A6 Avant کوتاه‌تر است. آئودی اعلام کرده که با همکاری SAIC، زمان توسعه را ۳۰ درصد کاهش داده است. این مدل فضای بیشتری نسبت به واگن‌های بنزینی A5 و A6 خواهد داشت زیرا از یک پلتفرم اختصاصی الکتریکی بهره می‌برد. کانسپت E دارای فاصله بین دو محور ۲۹۵۰ میلی‌متر است که کمی از آئودی A6 Avant بیشتر است.

در قسمت فنی، این خودرو به یک باتری ۱۰۰ کیلووات‌ساعتی مجهز است که می‌تواند تا ۷۰۰ کیلومتر برد داشته باشد، البته این مقدار طبق آزمایش‌های خوش‌بینانه به دست آمده است. معماری ۸۰۰ ولتی این خودرو امکان شارژ فوق سریع را فراهم کرده که در ۱۰ دقیقه می‌تواند باتری را به اندازه‌ای شارژ کند که مسافتی معادل ۳۷۰ کیلومتر را طی کند. این باتری دو موتور الکتریکی را تغذیه می‌کند که توان ترکیبی ۷۶۴ اسب بخار و ۸۰۰ نیوتن‌متر تولید می‌کنند و شتاب ۰ تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت را در ۳.۶ ثانیه به ارمغان می‌آورند.

این برند تازه تأسیس قصد دارد به طور خاص به مشتریان جوان و علاقه‌مند به فناوری توجه کند. علاوه بر این سه مدل، آئودی همچنین خودروهای سدان و شاسی‌بلند با فاصله محور طولانی را در چین تولید می‌کند. در سال ۲۰۲۴، تحویل‌ها ۱۰.۹ درصد کاهش داشتند و به ۶۵۳,۰۱۶ دستگاه رسیدند، اما همچنان سه برابر بیشتر از فروش در ایالات متحده بودند.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱۴ رای

مطالب مشابه

‫۹ دیدگاه‌ها

  1. Parham

    ۱ فروردین ۱۴۰۴
    سوابق: (757 ديدگاه)

    راستی بوگاتی یه مدل جدید از توربیون رونمایی کرده اگه امکانش هست پوشش بدید خبرش رو.

    موافقم 9
    مخالفم 2
    1. net

      ۲ فروردین ۱۴۰۴
      سوابق: (3679 ديدگاه)

      چینی شده این ائودی

  2. Ali

    ۱ فروردین ۱۴۰۴
    سوابق: (2 ديدگاه)

    از کپی طراحی رسیدن به کپی اسم
    اونم بدون هیچ تغییری
    واقعا جالبه

    موافقم 10
    مخالفم 15
    1. AMANTE

      ۱ فروردین ۱۴۰۴
      سوابق: (1914 ديدگاه)

      این زیر برند الکتریکی خود آئودی برای چین هست.

      موافقم 16
      مخالفم 1
  3. شاهرخ شریفیان

    ۱ فروردین ۱۴۰۴
    سوابق: (15 ديدگاه)

    رفقا شما هم با خوندن جمله ” معرفی اولین محصول AUDI برندی از آئودی” یاد سریال هژیرها می افتین ؟

    موافقم 4
    مخالفم 6
  4. A1

    ۱ فروردین ۱۴۰۴
    سوابق: (261 ديدگاه)

    عجب ریبرندی کردن خسته نباشن:)

    موافقم 3
    مخالفم 5
  5. AmooRoohee

    ۱ فروردین ۱۴۰۴
    سوابق: (7 ديدگاه)

    نیم ساعته دارم فکر میکنم منظورش از اولین خودرو با برند AUDI چیه؟ مگه نداشتیم تا حالا

    موافقم 3
    مخالفم 1
  6. AmooRoohee

    ۱ فروردین ۱۴۰۴
    سوابق: (7 ديدگاه)

    بعد فهمیدم منظورش چیه

    موافقم 1
    مخالفم 1
  7. گاس فرینگ

    ۱ فروردین ۱۴۰۴
    سوابق: (656 ديدگاه)

    خب خوبه زحمت نمایندگی های اون شرکت رو کم کرد بندگان خدا چقدر زور زدن برای این که بگن جتا همون فولکس‌واگنه آخرم موفق نشدن بازار شو از کسادی در بیارن حالا با خیال راحت این ماشین رو میتونن بگن آئودیه و دوتا آرم چهار حلقه آئودی هم بندازن روش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا