بامو و تویوتا، رسماً برای تولید پیشرانهای انقلابی با سوخت سلول هیدروژنی دستبهدست هم دادهاند تا قوانین حملونقل پایدار را بازنویسی کنند.
هیبریدهای دیروز یا خودروهای برقی امروز را فراموش کنید؛ تویوتا و بامو روی هیدروژن شرطبندی بزرگی میکنند و هدفشان ارائه راندمان بالا بدون انتشار آلایندگی و ایجاد تحولی عظیم در نحوه تأمین انرژی خودروها است. باوجوداینکه تویوتا میرای در حال حاضر در جادهها در حال حرکت است و نمونه اولیه بامو iX5 هیدروژنی نظرها را به خود جلب کرده است، این همکاری صرفاً برای پیشرفت تکنولوژی قوای محرکهٔ هیدروژنی نیست بلکه برنامهای حسابشده برای برطرف کردن نقطهضعف اصلی حملونقل سبز یعنی زیرساخت و هزینه است.
درحالیکه برخی از افراد در مورد اینکه آیا هیدروژن میتواند از برتری برق پیشی بگیرد تردید دارند، بامو و تویوتا وعده دادهاند که هزینههای تولید را کاهش و ایستگاههای سوختگیری را در سراسر جهان گسترش خواهند داد. درنتیجه، این همکاری فقط به دنبال ساخت یک پیشرانه نیست بلکه ایجاد یک انقلاب را در دنیای هیدروژن در نظر دارد. بامو قصد دارد از طریق همکاری با تویوتا تا سال ۲۰۲۸ خودروهای هیدروژنی را روی خط تولید ببرد اما این همکاری قدرتمند فقط به ساخت خودرو نمیپردازد و دو شرکت آیندهٔ قوای محرکهٔ هیدروژنی پیل سوختی را تغییر خواهند داد. در طول سالها، هر دو خودروساز روی فناوری هیدروژن سرمایهگذاری زیادی کردهاند و حالا در حال برنامهریزی برای ایجاد ایستگاههای سوختگیری هیدروژنی بهمنظور افزایش قابلیت استفاده از این ماشینهای سبز هستند.
بامو و تویوتا قصد ایجاد ایجاد شبکهای از جایگاههای هیدروژنی را دارند اما یک مانع در این مسیر وجود خواهد داشت. آیا این شبکهٔ جایگاهها بهاندازهٔ کافی سریع توسعه پیدا خواهد کرد که با تقاضا مطابقت داشته باشد؟ در حال حاضر، رانندگان به سمت خودروهای برقی در حال حرکت هستند و بهراحتی خودروهای خود را در خانه یا جایگاههای عمومی شارژ میکنند درحالیکه قوای محرکهٔ هیدروژنی به ایجاد زیرساختهای گسترده و پرهزینهای نیاز دارد. بااینحال، به اعتقاد تویوتا و بامو تا سال ۲۰۴۰ خودروهای هیدروژنی از خودروهای پلاگینهیبریدی و الکتریکی خواهند گرفت. هرچند این ادعا کمی بلندپروازانه به نظر میرسد اما اگر هیدروژن را در مسیر توسعه بدانیم، قطعاً این دو غول خودروسازی آلمان و ژاپن پیشگام آن خواهند بود.
net
۲۸ فروردین ۱۴۰۴بی ام و در دسته لوکس قرار دارد ولی تویوتا در دسته نیمه لوکس قرار دارد و جالب نیست با هم همکاری کنند
datsun
۲۸ فروردین ۱۴۰۴تو هم یه چیزی یاد گرفتی
آرین
۲۸ فروردین ۱۴۰۴یک اینو سایلنت کنه
علی
۲۹ فروردین ۱۴۰۴از خودرو چیزی میدونی؟خودروسازی دنیا مدیون تویوتاست.در تمامی سگمنت خودرویی تویوتا پیشتاز بوده و ان هم بدلیل اقتصادی محور بودن خودروها و خدمات لجستیکی و زنجیره تامین قطعات موفق بوده.
ارسلان
۲۸ فروردین ۱۴۰۴از وقتی به دنیا اومدم دارم این خبرو میبینم که بی ام و هیدروژنی قراره بیاد به بازار، یه ده سالی ام هست خبر میاد بی ام و با تویوتا همکاری میکنند برا هیدروژنی!!!!
نیکولا یه شرکت پیشتاز بود در بخش هیدروژنی ، تنها امیدم به همون بود که مدیر دزدش پول ملت و کشید بالا و شرکت ام ورشکست داد و الان قراره بشه لوسید و برقی تولید کنه !! بجز تکنولوژی و برند نیکولا چیزی ازش نمونده، حالا صاحب دزدش که وضعیت دادگاهش ام هنوز کامل مشخص نیست قراره چکار کنه من نمیدونم
sina
۲۸ فروردین ۱۴۰۴از دید منم هیدروژن دیر یا زود برقی رو پشت سر میذاره
معارفی
۲۸ فروردین ۱۴۰۴خوبه خودکار خودنویسا رو میزه و سهوی نزاشتن جیبشون ببرن
Amirreza.M
۲۸ فروردین ۱۴۰۴😂😂😂با هوش مصنوعی آشنایی؟
منصور
۲۹ فروردین ۱۴۰۴با عادتهای مسئولین آشناتریم
KAIZEN
۲۸ فروردین ۱۴۰۴هیدروژن آینده قطعی انرژی آینده است
باتری ها یه شاخه کوچکی از این مسیر خواهند بود
شرکتها و دولتهایی که تمام تمرکزشون رو گذاشتند رو باتری متضرر خواهند شد و باید دوباره روی زیرساخت هیدروژن سرمایه گذاری کنند
Sohrab
۲۸ فروردین ۱۴۰۴تا جاییکه من مطلعم سه، چهار سال پیش خودروسازان از قبیل دایملر و فولکسواگن به این نتیجه رسیدند که هیدروژن مناسب کامیون، تریلر، هواپیما و غیره است و برای خودرو مناسب نیست و تمرکزشان رفت روی این حوزه. تولید هیدروژن پنج برابر سوختن بنزین معادل، تولید co2 میکنه ولی قطعا در دهههای آینده راهحلی منطقی برا رفع این مشکل پیدا میکنند و با توجه به سیاستهای تنوع نوع سوخت سهمی از بازار به هیدروژنیها خواهد رسید ولی با توجه به سرعت رشد زیاد تکنولوژی باتری، بعیده که بتونه سهم قابل توجهی رو داشته باشه شاید فقط برای ماشینهای سنگین بشه متصور شد.
سعید
۲۹ فروردین ۱۴۰۴آینده از آن هیدروژنه مخصوصا که خبری خوندم که دانشمندان کره ای روشی رو ابداع کردند که هزینه تولید هیدروژن رو به یک چهارم قیمت کنونی کاهش میده
امیرعلی
۲۹ فروردین ۱۴۰۴همون لحظه واکنشBYD: ما تازه داشتیم پول میاوردیم
از فردا: خوب هیدروژنی بدین بیرون
بی وای دی لامصب تو هر زمینه ای پیشتازه