بی وای دی BYD

تحویل دومین کشتی حمل خودروی بی وای دی با ظرفیت 7 هزار خودرو

دومین کشتی حمل خودروی شرکت بی وای دی توانایی حمل حدود ۷ هزار خودروی هیبریدی و برقی این شرکت به قاره اروپا را دارد.


کشتی موردبحث که چانگژو نام دارد از چند روز پیش عملیاتی شده و یکی از مدیران بی وای دی اعلام کرده این کشتی سریعاً پس از تحویل به خودروساز یاد شده فعالیت خود را آغاز نموده است. با طول حدود ۲۰۰ متری، کشتی چانگژو توانایی حمل حداکثر ۷ هزار خودرو را دارد. این کشتی هم‌اکنون در حال حمل حدود ۵ هزار خودروی برقی بی وای دی به مقصد اروپاست. بی وای دی چانگژو در اکتبر ۲۰۲۴ به آب انداخته شده و پس از کشتی هیفی دومین کشتی باری این خودروساز مشهور به شمار می‌رود.

کشتی‌های موسوم به رو-رو از انواع کشتی‌های تجاری و باری هستند که برای حمل محموله‌های چرخ‌دار از جمله خودروها، وانت پیکاپ ها، اتوبوس‌ها و وسایل نقلیه ریلی طراحی شده‌اند. این خودروها یا با اتکا به چرخ‌های خود در کشتی‌ها جای می‌گیرند و یا اینکه یک وسیله نقلیه چرخ‌دار دیگر آن‌ها را به درون کشتی‌ها حمل می‌کند. بی وای دی سه کشتی از نوع رو-رو را در اختیار دارد که اولی با نام اکسپلورر نامبر ۱ شناخته می‌شود و کشتی اجاره‌ای است اما دو کشتی دیگر توسط این خودروساز خریداری شده‌اند.

بی وای دی اولین کشتی خود را در ژانویه سال جاری میلادی سفارش داد هرچند همان‌طور که گفتیم مالکیت آن در اختیار شرکت یاد شده نیست و کمپانی بین‌المللی زودیاک تملک آن را در اختیار داشته و بی وای دی آن را اجاره نموده است؛ اما اولین کشتی متعلق به خود بی وای دی با نام هیفی شناخته می‌شود و نام آن از روی کارخانه‌ای به همین نام برداشته شده است. کشتی هیفی اولین بار در بیستم سپتامبر امسال به آب انداخته شد و سازنده آن شرکت گوانگژو شیپیارد است. نام کشتی چانگژو هم از روی کارخانه چانگژو بی وای دی انتخاب شده و فرایند تولید آن از سال ۲۰۲۲ کلید خورده بود. سازنده این کشتی شرکت CIMC است.

شایان ذکر است بی وای دی در ماه نوامبر بیش از ۵۰۶ هزار دستگاه خودروی برقی و هیبریدی به فروش رساند که نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد فراتر از ۶۷ درصد را نشان می‌دهد. برند موردبحث تا به اینجای سال جاری میلادی حدود ۳.۷۵ میلیون دستگاه خودرو فروخته که حاکی از رشد بیش از ۴۰ درصدی نسبت به سال ۲۰۲۳ است. از این تعداد حدود ۳۱ هزار خودرو در کشورهای دیگر فروخته شده و ۲۸ هزار دستگاه آن‌ها از انواع صادراتی کشور چین بوده‌اند. چینی‌ها می‌خواهند هفت کشتی رو-رو دیگر را به عنوان بخشی از برنامه‌های گسترش حضور خود در بازارهای جهانی خریداری کنند.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱۴۲ رای

شاهین احمدزاده

نویسنده و مترجم مجله "پدال"

مطالب مشابه

‫۲۵ دیدگاه‌ها

  1. یوسف

    ۱۶ آذر ۱۴۰۳
    سوابق: (1055 ديدگاه)

    یا خدا…. فاتحه همه خودرو سازای معمولی خوانده ست…. هیچ راهی ندارن مگر کاهش تولید به همراه ارتقا به لوکس سازی….
    همون کاری که جگوار داره میکنه…..
    هدف لندرور هم همین هست کاهش تولید اما بهتر و گرانتر برای مشتری های خاص.
    هیچ خودرو ساز اروپایی نمیتونه تولید زیاد داشته باشه.

    موافقم 60
    مخالفم 7
    1. مشت قلی

      ۱۶ آذر ۱۴۰۳
      سوابق: (1 ديدگاه)

      نگران نباش ایران و خودرو و سایپا همیشه پابرجا هستن

      موافقم 22
      مخالفم 2
    2. مهدی

      ۱۶ آذر ۱۴۰۳
      سوابق: (141 ديدگاه)

      خخخخخخخخخ

      موافقم 5
      مخالفم 1
  2. کاوه

    ۱۶ آذر ۱۴۰۳
    سوابق: (16 ديدگاه)

    اگه چین نبود کل دنیا باید چی کار می کردند ؟؟؟

    موافقم 32
    مخالفم 21
    1. اکبر

      ۱۶ آذر ۱۴۰۳
      سوابق: (16 ديدگاه)

      اینا اولش ارزان میدن بعد که همه ورشکست شدن و بی رقیب ماند اونوقت قیمت ها رو می بره بالا فعلا دارن با ضرر میدن البته با کمک مالی دولت چین تو تجارت بین الملل بهش میگن دامپینگ اگر ترامپ جلوشونو گرفت که هیچ و گرنه فاتحه همه خوانده است

      موافقم 64
      مخالفم 18
      1. Amirmohammad

        ۱۶ آذر ۱۴۰۳
        سوابق: (564 ديدگاه)

        اصلا هیچ ضرری نمیکنن،کالای چینی همیشه بنا به دلایلی که مشخصه برای تولید کننده چینی ارزان میوفته و شما فکر میکنی دارن با ضرر میدن! دولت که نمیتونه چندین سال از تولید کنندگان ضررده حمایت کنه الکی که حالا هرچقدر هم میخواد اقتصادشون قوی باشه دامپینگ چیز متداومی نمیتونه باشه هیچوقت.ماشین یکی از صنایع هست شما تو هر بحثی ورود کنی چینیا ارزونش رو دارن،مثلا خیلی از تولیدکنندگان پوشاک ایرانی پارچه هاشون رو از چین میارن چون با وجود هزینه حمل و نقل زیادش بازم میصرفه واسشون از بس قیمتش مناسبه

        ترامپ هم ۴ سال رئیس جمهور بود کاری نتونست بکنه،۴ تا تعرفه گذاشت رو کالاهای چینی اونورم چین همونقدر تعرفه گذاشت رو کالاهای آمریکایی،همین

        موافقم 23
        مخالفم 10
        1. محمدرضا اشتری - دبیر سایت پدال

          ۱۶ آذر ۱۴۰۳
          سوابق: (2964 ديدگاه)

          خودروسازی چین بسیار سودآور هست و سالانه میلیون ها خودرو از صدها شرکت، با ضرر فروخته نمی‌شن
          مسئله دامپینگ در این ابعاد، کاملا غیر ممکنه و صورت‌های مالی شرکت‌های بزرگ مثل بی‌وای‌دی و جیلی و سایک‌موتورز و چانگان، نشون‌میده با همین قیمت پایین، زیان‌ده نیستند

          موافقم 44
          مخالفم 4
        2. بهزاد

          ۱۶ آذر ۱۴۰۳
          سوابق: (2559 ديدگاه)

          اصلا بحث دامپینگ شرکت های خودروسازی چین یا به عبارتی زیان دهی در زمان فروش یک خودرو ساخته شده مطرح نیست.
          بحث تولید در چین به حمایت های دولتی یا دخالت های سیستماتیک مربوط میشه.
          برخی از شرکت های بزرگ معدنی و تولید مواد اولیه در چین دولتی هستند و طبق برآوردهای اولیه مشخص شده میزان سود حاصل از فروششان به تولیدکنندگان محلی در نهایت ۵ درصده و شرکت های خصوصی هم با دستور دولت موظفند با همین میزان سود محصولشان را به تولیدکنندگان ارائه کنند در حالی که برای خارجی ها با سودهای بالای ۱۰ درصد کار میکنند.
          علاوه بر یارانه ۲۸۰۰ دلاری برای فروش خودروهای برقی یا پلاگین هیبرید ، دولت این خودروها را از مالیات معاف کرده که فکر کنم دو یا سه سال باشه.
          طبق آخرین دستور دولت، میزان پرداخت اولیه برای خرید خودرو توسط بانک ها برای خودروهای مثلا سبز ۱۰۰ درصد تعیین شده و یک شخص میتونه بدون پرداخت یک دلار پول، یک خودرو اقساط کنه.
          علاوه بر موارد فوق، مالیات های دریافتی پایین از تولیدکنندگان به همراه هزینه های کم انرژی و زمین رایگان برای تولید و عرضه و قوانین مربوط به فروش و تردد خودروهای درون سوز در برخی شهرها و استان ها نیز در پیشبرد اهداف دولتی موثر بوده.
          برای درک بهتر اهداف دولت چین همین متن کفایت میکند؛
          China has been the biggest subsidizer in absolute terms, contributing 2.2 trillion USD in subsidies in 2020, or nearly 15% of GDP and approx. 1,600 USD per capita
          چین در سال ۲۰۲۰ حدود ۲.۲ تریلیون دلار یارانه تقبل کرده یا به عبارتی ۱۵ درصد gdp و اگر به آمار سایر کشورها رجوع کنیم طبق روال عادی ۲ تا ۵ درصد gdp کشورهای صنعتی به سوبسیدها تعلق میگیره اما این ارقام در چین به صورت عجیبی بالاست و اگر اشتباه نکنم چین حدود ۲۳۰ میلیارد دلار فقط در بخش انرژی سوبسید میده.
          به هر حال دوستانی که عدد و رقم میدونن اگر فکر میکنند چین با زور بازو و قدرت تفکر به اینجا رسیده دیگه جای بحثی نیست.
          چین به صورت سه بعدی به رقابت لطمه میزنه.

          موافقم 6
          مخالفم 11
        3. Amirmohammad

          ۱۶ آذر ۱۴۰۳
          سوابق: (564 ديدگاه)

          نه عزیز با زور بازو به اینجا نرسیدن همینطور تاس انداختن شانسی شانسی شدن اقتصاد دوم دنیا، BYD هم تصمیمات و سیاست هاشو با سنگ کاغذ قیچی و استخاره میگرفت حالا شانسش خوب بود درست در اومدن و تو ۷ سال شد بزرگترین تولید کننده برقی دنیا!
          هر سری یه طومار مینویسی یه سری صحبت های همین مدلی میکنی.با واقعیت دنیا کنار بیا

          موافقم 25
          مخالفم 5
        4. بهزاد

          ۱۶ آذر ۱۴۰۳
          سوابق: (2559 ديدگاه)

          بنده در انتها اشاره کردم برخی عدد و رقم را خوب درک نمیکنند😄
          حتی آمارهای صندوق بین المللی پول در مورد تزریق پول به صنعت و اقتصاد چین را هضم نمیکنی.
          وقتی یک اقتصاد بزرگ مسیر غیر متعارف طی میکنه و در بزنگاه تاریخی خودش وارد بحران اقتصادی بشه نتنها خودش بلکه سایر کشورها را تحت تاثیر قرار میده.
          نگرانی سازمان های اقتصادی جهان از همین رو است و بارها به چین هشدار دادن که دست از دخالت ها برداره و سایر کشورها تا ابد نمیتونن با این وضع با چین تجارت داشته باشند و تعرفه ها هر سال افزایش پیدا میکنه و دولت چین هم منبع مالی بی پایان نداره و تا یک جایی حمایت ها ادامه داره.
          جالبه شماها از صنعت پوشاک و نساجی چین خوشحالی در حالی که اولین کشور آسیب دیده در این مورد ایران بود و هزاران شاغل در این صنعت در ایران متحمل زیان شدند.
          تا حالا به خودت زحمت ندادی بری وضعیت اقتصادی چین را بررسی کنی بعد مثل داستان لینک های پدافند هوایی داری روده درازی میکنی ، نکشیمون لایه های پدافندی😄

          موافقم 9
          مخالفم 9
        5. مهدی

          ۱۶ آذر ۱۴۰۳
          سوابق: (141 ديدگاه)

          چین ۵ مورد فلز یا ماده استراتژیک رو برای آمریکا تحریم کرد .

          موافقم 5
          مخالفم 3
        6. بهزاد

          ۱۷ آذر ۱۴۰۳
          سوابق: (2559 ديدگاه)

          مهدی جان بدهی شرکت راه آهن چین به ۱ تریلیون دلار رسیده!
          همینجوری به توهمات ابر قدرت شدن ادامه دهند بزودی این بدهی از ۲ تریلیون دلار عبور میکنه و این فقط برای یک شرکته که سرمایه های زیادی را در بخشی هزینه میکنه که امکان بازگشتش صفر است.
          به قول یکی از تحلیل گران سالانه میلیاردها دلار در صنعت خودرو هزینه میکنه تا بازار خودرو سقوط نکنه از اونور عظیم ترین پروژه ریلی جهان را پیش میبره تا مشکل تردد خودرویی را حل کنه😄
          به معنای واقعی در عصر توهمات عجیبی زندگی میکنیم.

          موافقم 4
          مخالفم 6
  3. حسین دهمرد

    ۱۶ آذر ۱۴۰۳
    سوابق: (2677 ديدگاه)

    چقد ثروتمنده

    موافقم 9
    مخالفم 8
  4. Kim

    ۱۶ آذر ۱۴۰۳
    سوابق: (3 ديدگاه)

    دوستان نگرانی شما در رابطه با شرکت BYD بی مورد است، ما با داشتن دو شرکت ایران خودرو و سایپا حرف اول و آخر را در آسیا میزنیم. اگه اونا تازه کشتی جهت حمل ۷۰۰۰ خودرو خریداری کردن ما ماشین حمل خودرو به تعداد ۵ تا ۶ خودرو را داریم. تازه هیچ شرکتی در رابطه با فروش خودرو شرایط استثنایی را که ما داریم را نداره از جمله زمان و مدل خودرو و رنگ در زمان تحویل به انتخاب شرکت خودرو ساز.

    موافقم 48
    مخالفم 1
  5. Mosafer

    ۱۶ آذر ۱۴۰۳
    سوابق: (231 ديدگاه)

    همه در حال پیشرفت ما در حال تماشا

    موافقم 17
    مخالفم 2
  6. وحید

    ۱۶ آذر ۱۴۰۳
    سوابق: (8 ديدگاه)

    خدا بده برکت ، ماشالله به مدیران بی وای دی و لعنت بر کارمانیا دزد که این برند رو در ایران نابود کرد

    موافقم 15
    مخالفم 2
  7. علیرضا

    ۱۶ آذر ۱۴۰۳
    سوابق: (1 ديدگاه)

    چه قدرتی دارد این چین ! واقا نگران کننده هست برای باقی خودروساز ها . هرچند که همین الان شرکت های بزرگ جهان وابسته به چین شدن ! برای مثال باتری برخی از خودرو های تویوتا و اروپایی داره توسط همین شرکت اروپایی ساخته و تامین قطعه میشن

    موافقم 13
    مخالفم 3
    1. genius

      ۱۶ آذر ۱۴۰۳
      سوابق: (1345 ديدگاه)

      یه عده خجسته میگن چین که بیاد بالا هیمنه امریکا میشکنه آره امریکا آسیب می بینه ولی قطعا برای ما خیری نداره چین اگه الآن هنوز خیلی به اینور و اونور دنیا دست درازی نمیکنه چون سایه امریکا بالاسرش هست و میترسه وگرنه روزی که یک تنه بشه قدرت اول ظرف یکسال کاری میکنه که روی جدشون یعنی چنگیز مغول سفید بشه!! واقعا اگر دنیا بره بسمت چند قطبی شدن خوبه ولی اینکه امریکا بره و چین جاشو بگیره هیچ دردی از کشورهای بیچاره ای مثل ما درمون نمیکنه چون باز هم ماها رو اصلا تو بازی راه نمیدن

      موافقم 19
      مخالفم 5
      1. علی

        ۱۷ آذر ۱۴۰۳
        سوابق: (42 ديدگاه)

        فعلا که چنگیز خان مغول رفته توی آمریکا ، کل دنیا رو گرفته و جنگ راه میندازه :D

        موافقم 1
        مخالفم 5
  8. محمد

    ۱۶ آذر ۱۴۰۳
    سوابق: (1 ديدگاه)

    ای خدا نگاه کن اونا پیشرفت کردند ما هنوز سایه جنگ تو خاورمیانه رومون سنگینی می کنه واقعا ناراحت کننده س این همه پیشرفت اگر پکن رو ببینید عصبی میشید

    موافقم 4
    مخالفم 1
  9. محمد

    ۱۶ آذر ۱۴۰۳
    سوابق: (1255 ديدگاه)

    سایپا تو زمینه کشتی از بی وای دی جلو تره😄
    آخرین بار که چک کردم سایپا لجستیک ۳ تا کشتی باربری داشت‌.
    ولی خداوکیلی وقتی ایران خودرو کشتی نداره از سایپا انتظاری نداشتم.

  10. M power

    ۱۶ آذر ۱۴۰۳
    سوابق: (406 ديدگاه)

    بازم اگه شرق قدرت اول بشه به نفع ماست چون حداقل از رو ظاهرم ک شده رابطه خوبی با ما دارن

    موافقم 3
    مخالفم 4
  11. محمود

    ۱۷ آذر ۱۴۰۳
    سوابق: (21 ديدگاه)

    الکی ارزون نمیدن
    مواد اولیه نفت هست که دارن مفت میخرن

    همین

    موافقم 5
    مخالفم 2
  12. حجت شاکری 09215264192

    ۱۷ آذر ۱۴۰۳
    سوابق: (2 ديدگاه)

    سلام با کی تصمیم گرفتین این همه خودرو خارج شود منم که نگفتم چیزی خارج شود سریع تو سایت داخلی بذارید جهت فروش مردم و متقاضی خودرو داخلی بخرن اینکارا چی می کنید کدام متقاضی و فرد خارجی پول خودرو کامل داده می فرستین من حجت شاکری هستم دستور میدم سریع لغو کن ارسال خودرو به اروپا و هر کجای دیگه مردم منتظرن خودرو لوکس و برقی بذارید جهت خرید اون دقیقا از راه‌ درست سری متوجه شدین 7 هزار خودرو نوشته شد باید سریع لغو خروج و پیگیری بازگشت دهید برگردد داخل اینکارا خلاف قوانین هست خودسرانه اینکار شد حتما یا کلاهبردار هها اینکار کردن

  13. وطن دوست

    ۱۷ آذر ۱۴۰۳
    سوابق: (1 ديدگاه)

    خدا از سر تقصیر عوامل آشکار و پنهان ایران خودرو و همچنین عوامل اتخاذ تعرفه سنگین در وارد کردن خودروهای کم مصرف و ایمن نگذرد و انشاا… روح سیاه و به خاک ذلت کشیده شوند.

    موافقم 3
    مخالفم 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا