کادیلاک خبر از افزایش ۵۵ اسب بخاری قدرت و رشد جزئی گشتاور سدان مجلل سلستیک نسبت به اعداد اعلام زمان رونمایی داده است.
کادیلاک، اعلام کرده است که قدرت موتور سدان پرچمدار تمام الکتریکی خود، سلستیک را افزایش داده و بهبودهایی هم در گشتاور اعمال کرده است. در زمان معرفی، خروجی موتورهای کادیلاک سلستیک ۶۰۰ اسب بخار قدرت و ۸۶۸ نیوتن متر گشتاور اعلام شد اما حالا جنرال موتورز مشخصات جدید این خودرو را به ۶۵۵ اسب بخار و ۸۷۶ نیوتن متر گشتاور ارتقا داده است که ۵۵ اسب بخاری در قدرت و ۸ نیوتن متر در گشتاور را نسبت به ارقام اولیه نشان میدهد. این بهبود قدرت، شتاب صفر تا ۹۶ کیلومتر بر ساعت را از ۳.۸ ثانیه به ۳.۷ ثانیه رسانده است. همچنین، برد حرکتی تخمینی این خودرو با هر بار شارژ از ۴۸۳ کیلومتر به ۴۸۸ کیلومتر افزایش یافته است.
این ارتقا پس از معرفی اخیر مدل پرفورمنس لیریک V و شاسیبلند سهردیفه وستیک انجام شده که هردو از قوای محرکه دو موتوره با حداکثر ۶۱۵ اسب بخار قدرت و ۸۸۵ نیوتن متر گشتاور بهره میبرند. با توجه به جایگاه سلستیک بهعنوان پرچمدار کادیلاک، منطقی است که این مدل از نظر قدرت و گشتاور از سایر همخانوادههای خود پیشی بگیرد هرچند این برتری چندان چشمگیر نیست. با وجود این افزایش، عملکرد کادیلاک سلستیک در مقایسه با رقبای لوکس برقی همچنان محافظهکارانه به نظر میرسد. برای مثال، تسلا مدل S پلد با قوای محرکه سه موتوره، بیش از ۱۰۰۰ اسب بخار قدرت تولید میکند و شتاب صفر تا ۹۶ کیلومتر بر ساعت آن تنها ۲.۰ ثانیه است. همچنین، لوکسید ایر سافایر با ۱۲۳۴ اسب بخار و شتاب کمتر از دو ثانیه، استانداردهای جدیدی در این کلاس تعریف کرده است.
کادیلاک سلستیک بر پایه پلتفرم GM BEV3 ساخته شده و از یک پکیج باتری ۱۱۱ کیلووات ساعتی جنرال موتورز تغذیه میکند. مونتاژ این خودرو در مرکز فنی جهانی جنرال موتورز در میشیگان انجام میشود. مشتریان میتوانند از گزینههای گستردهای برای شخصیسازی، شامل مواد، رنگها و تزئینات متنوع، بهرهمند شوند. قیمت پایه سلستیک حدود ۳۴۰ هزار دلار تولید سالانه آن بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ دستگاه خواهد بود که نشاندهنده انحصاری بودن این مدل است.
arash
۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ای مرگ بر آمریکا ولی درود بر محصولات آمریکایی که هیجان حرارت احساسات و تنش و استرس مثبت در آدم ایجاد میکنند هنوز هم آدم با دیدن یک کادیلاک یا پنتیاک قدیمی آدرنالین در بدن اش ایجاد میگردد اگر ترامپ می دانست و باور داشت که مردم ایران اعم از زن و مرد و پیر و جوان چه احساسی نسبت به محصولات آمریکایی دارند دست از سر ما بر میداشت و این همه با ما گیر نمی داد بطور مثال خود مرحوم حاجی بخشی معروف وانت بلیزر اش از خودش مشهورتر بود و یا آقای حسین شریعتمداری روزنامه کیهان از محصول اپل آی مک بروی میز محل کارش بهره برداری میکند.
Siyavash
۶ اردیبهشت ۱۴۰۴😍😍
Cadillac-V
۶ اردیبهشت ۱۴۰۴باتوجه به مشخصات فنی و اون کادیلاک بودن و راحتی و لوکس بودنی که کادیلاک داره میشه کاملاً ترجیحش داد به اسپکتر و EQS
اشکودا عشق مردم ترکیه
۶ اردیبهشت ۱۴۰۴قرمزش خیلی قشنگه خوراک gta
m3hran
۶ اردیبهشت ۱۴۰۴اولین برقی که ازش خوشم اومده
اندازه یه کشتی ه
علی
۶ اردیبهشت ۱۴۰۴این مرض طراحان برای باریک شدن چراغها و تبدیلش به دی لایت و تامین روشنایی از چراغهایی مه شکن ها! کی تموم میشه بالاخره. انگار طراحی خودروهای چینی داره تبدیل میشه به ترند روز.
آدولف هیتلر
۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ماشین برقی حس شکننده بودن میده یه حالتی که انگار یه بار مصرفن
بعضی از این ماشین های لوکس هم همین حسو میدن مثلا میباخ یا رنجروور اما رولز رویس حس مستحکم تری میده
ماشین چینی برقی ها هم شکننده ان انگار اما ماشین های همین 5،6 سال پیش رو نگاه میکنم حس اعتماد بیشتری میگیرم تا این جدیدا انگار همشون شیشه و کامپیوتر روی 4 چرخ سوار کردن ولی خب قطعا امنیتشون بیشتره برای سرنشین ها
سوشیانت
۶ اردیبهشت ۱۴۰۴این یک خودرو فوق لوکسه و تو این کلاس لوسید و تسلا در برابرش حرفی برای گفتن ندارن
13
۶ اردیبهشت ۱۴۰۴عقبش شبیه پیکان استیشن شده
قدرتی وارده ،، غیرتی یوخده
مازیار
۶ اردیبهشت ۱۴۰۴به نظرم سلستیک برای کادیلاک مدلی تعیین کننده هست
از این جهت که بازگشتش به سطح اول کلاس لوکس چگونه خواهد بود و آیا چند دهه دوری اثرش رو خواهد گذاشت یا خیر؟