شورلت

شورولت FNR با راننده خودکار، نگاهی به آینده

با نگاهی به خودروی نمایشی و کانسپت شورولت FNR در نمایشگاه خودروی شانگهای، احتمال می‌دهیم که دنیای فانتزی فیلم‌های علمی تخیلی به واقعیت نزدیک شده و یا فضایی‌ها، چنین خودرویی را برای ما طراحی کرده‌اند.

Chevrolet FNR Concept
Chevrolet FNR Concept
در واقع این محصول شورولت، طرحی مطالعاتی است که توسط مرکز GM-SAIC خلق شده و توسعه می‌یابد. شاید به همین دلیل است که این خودرو بیشتر به اسباب بازی های فضایی شباهت دارد تا یک خودروی آمریکایی.
Chevrolet FNR Concept
Chevrolet FNR Concept
طراحی FNR با دیدگاهی رادیکالی و افراطی صورت گرفته است. سقف شیشه ای محدب، با طراحی یکدست و مشابه کاکپیت هواپیماهای جنگنده بوده و از جلو تا انتهای خودرو امتداد یافته است. درب‌ها نیز همانند بال سنجاقک همراه با قسمتی از سقف باز و بسته می‌شوند. درب جلو روی محور جلو و درب عقب روی لولایی در عقب آن باز می‌شوند تا امکان ورود به کابین نیز بدون مانعی برقرار باشد.
Chevrolet FNR Concept
Chevrolet FNR Concept
جالب‌تر از سقف، چرخ‌های خودرو می‌باشند که فرمی کاملاً عجیب دارند و در آنها خبری از محور چرخ مرسوم نیست. هر کدام از چرخ‌ها با یک موتور الکتریکی در ارتباط است.
Chevrolet FNR Concept
Chevrolet FNR Concept
چراغ‌های کریستالی جلو و عقب با لیزر نورافشانی می‌کنند. در اطراف بدنه نیز نورپردازی آبی رنگی با استفاده از لامپ‌های LED مخفی صورت گرفته است.
Chevrolet FNR Concept
Chevrolet FNR Concept
داخل کابین، چهار کرسی بزرگ و مستقل درنظر گرفته شده که همانند مرسدس بنز F 015 صندلی‌های جلو را می‌توان با گردشی ۱۸۰ درجه ای، روبروی صندلی‌های پشتی قرار داد. بدین ترتیب فضای صمیمانه‌تری بین سرنشینان ایجاد می‌شود. راننده می‌تواند در این حالت رانندگی را به خودرو بسپارد.
Chevrolet FNR Concept
Chevrolet FNR Concept
Chevrolet FNR Concept
Chevrolet FNR Concept
Chevrolet FNR Concept
Chevrolet FNR Concept
شارژ این خودرو از طریق شارژرهای بی‌سیم و به صورت مغناطیسی صورت می‌گیرد. رانندگی خودکار نیز از طریق سنسورهای مختلف و رادار نصب شده در سقف با ایجاد نقشه ای محیطی صورت می‌گیرد. هرچند می‌توان دستیار شخصی رانندگی را در حالت رانندگی دستی فعال نمود و ایده آل ترین مسیر و نحوه رانندگی را با کمک آن انتخاب کرد. شورولت یک خودروی غیرقابل وصف را به نمایش گذاشته که می‌تواند مورد توجه و استفاده مشتریان جوان در بیست سال آینده قرار گیرد. اما آیا واقعاً آینده خودروها همین‌قدر فانتزی و رؤیایی خواهد بود؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۷ رای

جواد عقیلی

داستان از جایی شروع می شه که پدال گاز رو فشار بدیم.

مطالب مشابه

‫۲۳ دیدگاه‌ها

  1. behdad

    ۱ اردیبهشت ۱۳۹۴
    سوابق: (21 ديدگاه)

    قشنگه ولی دیگه خیلی افراط کردن ولی کلا خوشم اومد

    1. من

      ۶ اردیبهشت ۱۳۹۴
      سوابق: (1 ديدگاه)

      سلام من یه سوال دارم این کمپانی سیزتا مال کدوم کشوره و چند تا مدل میخاستم نام ببرید مرسی…

  2. MOHAMAD TBAG

    ۱ اردیبهشت ۱۳۹۴
    سوابق: (146 ديدگاه)

    واقعا زیباست …..
    خیلی خوفه , مخصوصا از نمای جلو …..

  3. amir

    ۱ اردیبهشت ۱۳۹۴
    سوابق: (1 ديدگاه)

    این طرح های مفهومی کی میده ؟چرا تو ایران از این طرح ها نیست

  4. ALL CARS

    ۱ اردیبهشت ۱۳۹۴
    سوابق: (467 ديدگاه)

    مهم(لطفا)
    ازهمه بچه های پدال و دوستانی که زحمت ترجمه ی مطالبو میکشن خواهش میکنم اگه مطالبی مستند در مورد موضوعی که ذکر میکنم دارین ارائه بدین
    وقتی میخونیم :فیات در سال ۱۹۶۸ لانچیا را بدست آورد، در ۱۹۶۹ فراری و در ۱۹۸۶ شرکت آلفا رومئو را از دولت ایتالیا خریداری نمود، در ۱۹۹۳ خودروسازی مازراتی را تصاحب کرد، در سال ۲۰۱۱ نیز به‌ترتیب کرایسلر، دوج و جیپ را بدست آورد.
    تو قسمت انتهایی پاراگراف میخونیم (فیات ، کرایسلرودوج وجیپ را خریداری کرده) : حالا میخوام بدونم آیا سودی از فروش محصولات کرایسلرودوج وجیپ به دست امریکا میرسه یا نه ویا اینکه کلا سود و منفعتی برای امریکا باقی میمونه ویا اینکه تماما به فیات میرسه؟
    و
    بنتلی در سال ۱۹۹۸ توسط گروه فولکس‌واگن خریداری شد. حلا همون سوالو اینجاهم دارم که آیا سود ومنفعتی (مخصوصا مالی) به انگلیس میرسه یانه؟
    و
    بوگاتی(یک شرکت خودروسازی فرانسوی با عملکرد بالاست که در سال ۱۹۰۹ توسط یک صنعت‌گر نابغه ایتالیایی به نام اتوره بوگاتی به منظور تولید خودروهای سفارشی تاسیس شد) در سال ۱۹۹۸ توسط گروه فولکس‌واگن خریداری شد . وباز همون سوال که آیا سودی به فرانسه میرسد یانه؟
    و
    در جون ۲۰۰۹، شرکت چینی Sichuan Tengzhong Heavy Industrial Machinery Company ، هامر را خریداری کرد . وباز همون سوال ؟
    و
    در سال ۱۹۹۰ تمامی سهام جگوار، توسط شرکت آمریکایی فورد خریداری شد، ودر ۲۰۰۸ شرکت تاتا موتورز، جگوار را از فورد خریداری نمود. سپس با ادغام لندرور و جگوار، گروه جگوار لندرور را راه‌اندازی کرد . وباز همون سوال ؟
    و
    لامبورگینی در سال ۱۹۹۸ توسط گروه فولکس‌واگن خریداری شد . وبازهم همون سوال؟
    و
    رولزرویس در ۱۹۸۷ توسط گروه فولکس‌واگن خریداری شد، که در نهایت در سال ۱۹۹۸ به ب ام و واگذار گردید. وباز همون سوال ؟
    و
    ولوو در سال ۱۹۹۹ اقدام به فروش بخش خودروهای سبک خود، تحت نام ولوو کارز، به ارزش ۶٫۴۵ میلیارد دلار، به شرکت آمریکایی فورد نمود. در سال ۲۰۱۰ میلادی فورد نیز ولوو کارز را با قیمت ۱٫۸ میلیارد دلار به شرکت چینی جیلی فروخت. وبازهم هون سوال ؟
    کلا میخوام بدونم چیزی به کشورهایی که این خودروها توشون به وجود اومدن میرسه.واگه میرسه فقط مالیه ویا هر چیز دیگه ی که میخوام کمکم کنید تا منم مطلع باشم، وباز ازهمتون خواهش میکنم اگه اطلاعاتی دراین مورد دارین بهم بدین
    باتشکر از همه ی شمااا

    1. شروین

      ۱ اردیبهشت ۱۳۹۴
      سوابق: (515 ديدگاه)

      به نظر من درسته که از نظر مالکیت فیات مالک شرکت امریکایی کرایسلر محسوب میشه، اما سود حاصل از فروش کرایسلر در عین حال که متعلق به شرکت مادر فیاته، باید در اختیار شرکت امریکایی کرایسلر قرار بگیره که دوباره به تولیدش ادامه بده. پس بهر حال اون پول دوباره تو خاک امریکا داره میچرخه نه تو خاک ایتالیا و چرخه تولید تو امریکا باعث رونق میشه اما سود نهایی رو مالک ایتالیلیی میبره نه کشور امریکا. مثل اینکه X یه پولی بده دست Y و ازش سودش رو بگیره اما این وسط X هم برای خودش کسب و کاری راه انداخته که هرچند سودش مال Y هست اما اعتبار و نام و گردش مالیش مال X هست.
      و علت اینکه اون برند ها با همون استراتژی قبلی به کار ادامه میدن اینه که با اون مشخصات بین مردم پذیرفته و خواسته شده اند.
      نمیدونم شاید هم اشتباه میگم اما نظرم اینه. باز دوستان اگه اشتباه میکنم راهنمایی کنن و به بزرگواریشون ببخشن.

    2. محمد

      ۱ اردیبهشت ۱۳۹۴
      سوابق: (135 ديدگاه)

      این امور بیشتر بسته به توافقات دو شرکت داره مثلا 2سال پیش که شرکت تسلا در حال ضرر های سنگین قرار گرفته بود ایلان ماسک تصمیم گرفت که شرکتشو به گوگل بفروشه ولی دو طرف در نهایت راجع به مسائل مالی و همین تقسیم درامد ها به توافق نرسیدن و زمانی هم که شرکت تسلا در اولین 3ماهه سال 2013 به سود رسید دیگه کلا ماسک از تصمیمش برای فروش منصرف شد

    3. محمد

      ۱ اردیبهشت ۱۳۹۴
      سوابق: (135 ديدگاه)

      بوگاتی برای فولکس واگن ضرر داره نه سود چون هزینه تولید هر ویرون بسیار بیشتر از قیمت این خودرو هست ولی درخرید یک چنین شرکت هایی که اتومبیل های خاص وتعداد محدود تولید می کنند سود مهم نیست بیشتر اون اسم و شهرتو و اعتبار هست که برای مالک این شرکت ها مهمه مثلا لکسس با فروش هر LFA نه تنها سودی نکرد بلکه ضرر های زیادی هم متحمل شد ولی اگر چنین خودرویی تولید نمی کرد هیچ وقت لکسس این ارزش و اعتبار و در دنیا به دست نمی آورد در مورد نیسان جی تی آر هم شرایط به همین گونه ست برای نیسان

    4. ALL CARS

      ۱ اردیبهشت ۱۳۹۴
      سوابق: (467 ديدگاه)

      تا به اینجا از نظرات شما دو بزرگوار (…×شروین×…و…×محمد×…عزیز) ممنونو سپاسگذارم
      امیدوارم دیگر پدالی های عزیزو دوستانی که کار ترجمه ی اطلاعات وبارگذاریشون در پدالو انجام میدن هم مطالبی در همین زمینه پیدا و ارائه بدن

      سپاس

    5. صادق

      ۱ اردیبهشت ۱۳۹۴
      سوابق: (2123 ديدگاه)

      درود

      ببین داداش پول یه شرکت به چند طریق هزینه میشه
      یکی سود شرکت مادر که به صلاح دید شرکت مادر یا به خود شرکت یا به دیگر زیرمجموعه های شرکت مادر میرسه (توی اکثر موارد به خود شرکت اصلی برای بهبود روند تولید برمیگرده)

      یکی دیگه برای مالیاتِ کارخونه ها و نمایندگی هاست که توی این مورد بستگی داره مرکز اصلی شرکت کجا باشه، مثلا برای کرایسلر توی آمریکاس پس این قضیه فقط و فقط مختص دولت آمریکا میشه

      یه مورد دیگه کارمزد و حقوق کارکنان شرکت و کارخونه اس که این هم به مکان شرکت بستگی داره (باز هم برای کرایسلر بخش عمده ای از این پول توی آمریکا به گردش در میاد، چون دفتر مرکزی و کارخونه های اصلیش توی آمریکان)

      مورد بعدی میزان سهامه شرکته، تا ببینیم شرکت مادر چند درصد سهام رو خریداری کرده، خب به طبع همون میزان سودش هم کم و زیاد میشه

      یه نکته ی دیگه هم هست که مربوط به بحث فروش میشه، خب جدای از سود فروش موضوع بیمه هم که توی کشورای آمریکایی و اروپایی قیمت بیمه نسبتا زیاده، پس حالا بر حسب میزان فروش توی اون کشور بیمه ی اون کشور هم سودی دریافت میکنه که دوباره به دولت و جامعه ی همون کشور برمیگرده

      امیدوارم کمکی کرده باشم

      ارادت

      1. ALL CARS

        ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴
        سوابق: (467 ديدگاه)

        ممنونم صادق عزیز متشششششششششششششششکر

        همچنان امیدوارم دوستانی که ترجمه ی مطالب پدالو به عهده دارن وهم چنین دوستانی که معمولا بحث های تخصصی تری در مورد مطالب و موضوعات مرتبط انجام میدنهم بیان ونظری بدن
        بازم ممنون

  5. شروین

    ۱ اردیبهشت ۱۳۹۴
    سوابق: (515 ديدگاه)

    شورولت حسابی داره آس رو می کنه!!!!

  6. شاهین

    ۱ اردیبهشت ۱۳۹۴
    سوابق: (137 ديدگاه)

    خیلی خوف و باحاله عاشق داخلش شدم مخصوصا اون صندلی هاش که بند بندیه…

  7. احسان(احسان سابق)

    ۱ اردیبهشت ۱۳۹۴
    سوابق: (2876 ديدگاه)

    با اینکه کلا از این طراحی های تخیلی متنفرم اما این یکی عالی از آب دراومده.بخصوص چراغای ابی رنگش عالیه

  8. Yasin

    ۱ اردیبهشت ۱۳۹۴
    سوابق: (10 ديدگاه)

    قشنگه ولی با رانندگی خودکارش مشکل دارم

  9. کافر مقدس

    ۱ اردیبهشت ۱۳۹۴
    سوابق: (1635 ديدگاه)

    دوستان کارChevrolet miray که چندسال پیش رونمایی شد کجا کشید؟ جز اینکه چندتا کمپانی ژاپنی کره ای از روش اسکی برن:|

  10. احمد باقری

    ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴
    سوابق: (4717 ديدگاه)

    ,واقعا خیلی زیبا طراحی کرده.

  11. Ahmad..F12

    ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴
    سوابق: (2542 ديدگاه)

    اصلاً دوس ندارم در آینده سوار یه همچین ماشین هایی بشم، ماشین باید ماشین باشه

  12. فریا

    ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴
    سوابق: (684 ديدگاه)

    واقعا زیباست . با اینکه طراحی کانسپت هایی که برای سال های دور برنامه ریزی شدن

    چندان با سلیقه امروزی مردم (شایدم فقط من ) سازگار نیست ولی کانسپت های شورولت

    همیشه شاهکارن . این و Miray واقعا طراحی وصف ناپذیری دارن 8-)

  13. سعید

    ۳ اردیبهشت ۱۳۹۴
    سوابق: (1483 ديدگاه)

    خیلی جالبه

  14. american muscle

    ۹ اردیبهشت ۱۳۹۴
    سوابق: (98 ديدگاه)

    خیلی ضایس خخخخ از بغل انگار پشه

  15. سینا

    ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴
    سوابق: (126 ديدگاه)

    انقد بدم میاد از این طرح ماشینا (خودرو آینده ه ه ه ه ه ه ه مسخره ) دم خودروهای حال حاضر گرم

  16. mostafa dashti

    ۱۶ آبان ۱۳۹۴
    سوابق: (1 ديدگاه)

    سلام دوستان عزیز
    باید اعتراف کنم که بی نهایت از این ماشین خوشم آمده چون این ماشین فوق العاده زیبا و جذاب هست .
    درضمن از تکنولوژی به روز رانندگی اتو ماتیک استفاده کرده که همین برای من یک امتیاز مثبت هست . ( هر چند که فکر نمی کنم به درد ایران بخوره )
    طراحی داخل این شورولت هم زیباست هم اسپرت و هم مدرن و امروزی .
    البته شرکت شورولت فضای داخلی را برای 6 نفر طراحی کرده که با توجه به تمامی کانسپت ها و یا ماشین های اسپرتی که تا به حال ساخته شده بهتر و باحال تر هست چون هیچ شرکت خودروسازی تا به حال چنین خورویی را با ظرفیت 2 و 3 و یا نهایتا 4 نفر تولید کرده است .
    در کل باید بگم این ماشین یکی از برترین ها در بین خودرو های مفهومی ( کانسپت ) هست .
    من که عاشق این ماشین شدم و باید بگم اصلا طرفدار برند شورولت نیستم اما این مدل fnr اولین مدل از این شرکت خودرو سازی هست که توانسته من رو تا این حد مجذوب خودش کنه .
    ممنون از سایت خوبتون
    بای تا های

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا