تهاجم خودروهای چینی به بازار آمریکا و اروپا هنوز شروع نشده اما این به معنی دست روی دست گذاشتن چشمبادامیها و نظارهگر بودن آنها نیست.
اخیراً اروپاییها خودروهای چینی بیشتر و بیشتری را در خلال تستها مشاهده میکنند و حتی خودروسازانی در آنجا حضور دارند که نامشان هم به گوشمان نخورده است. برای مثال این تصاویر جاسوسی را ببینید که در محوطه یک شرکت تأمینکننده خودروی آلمانی به ثبت رسیده است. اگر عنوان این مقاله را ندیده بودید میتوانستید نام خودرو را حدس بزنید؟!
ما که حدس نمیزدیم اما نگران نباشید! همه مثل هم هستند. این شاسیبلند جمعوجوری که مشاهده میکنید جیانگلینگ یوشنگ S330 نام دارد که سال ۲۰۱۶ در بازار چین عرضه شده اما خب چرا هماکنون دارای پوششهای استتاری است؟!
این کراس اوور قبلاً فیس لیفت شده و شاید تصاویر ثبت شده نشانی از معرفی قریبالوقوع آن در بازار اروپا باشند. همانگونه که مشاهده میکنید تنها نمای جلوی این خودرو دارای پوشش استتاری بوده و کل بدنه شکل قبلی را حفظ کرده است.
همانند اکثر محصولات خودروسازان چینی، یوشنگ S330 یک کپی از محصولات محبوب خودروسازان غربی به نظر میرسد. البته این کمپانی چینی ریسک متهم شدن به کپی کاری محض را به جان نخریده است. نمای جلو ما را به یاد سوزوکی ویتارا میاندازد اما طراحی شناور سقف و چراغهای عقب کاملاً کلی و عمومی به نظر میرسد. یوشنگ خودرویی با طراحی بد نیست اما خب هرچه باشد یک خودروی چینی است.
مدل چینی از پیشرانه ۴ سیلندر ۱.۵ لیتری توربو با قدرت ۱۶۳ اسب بخار استفاده میکند. این پیشرانه به یک گیربکس ۶ سرعته دستی یا ۶ سرعته اتوماتیک متصل میشود و نیرو را به تمامی چرخها منتقل میکند. یوشنگ S330 در واقع دارای پلتفرمی یکسان با لندویند X7، کپی رنجروور اووک است.
ابعاد این خودرو نیز مشابه لندویند X7 بوده به گونهای که طول/عرض/ارتفاع به ترتیب برابر با ۴۵۸۸/۱۹۳۲/۱۶۷۶ میلیمتر بوده و فاصله بین محورها نیز به ۲۷۱۲ میلیمتر میرسد.
ما نمیدانیم که چه زمانی جیانگلینگ کار عرضه این خودرو در اروپا را آغاز خواهد کرد اما میدانیم که این کار آهسته و پیوسته صورت خواهد گرفت. چینیها مترصد فرصتی کوچک برای قبضه بازارهای آمریکایی و اروپایی هستند.
مزدا
۱۳ مرداد ۱۳۹۷باریکلا به این اعتماد به نفس!!در عرض سالهای کمی که چینی ها وارد دنیای خودروسازی شدن حالا دارن به اروپا و امریکا هم وارد میشن.با این روندی که تو مملکت هست فک کنم یه روز ارزوی دیدن خودروهای چینی رو هم داشته باشیم
me84
۱۳ مرداد ۱۳۹۷.
“”اما میدانیم که این کار آهسته و پیوسته صورت خواهد گرفت””
این رمز موفقیت ژاپنه که بهش میگن “”کایزن””. یعنی بهبود “مستمر” و” تدریجی”.
سام
۱۳ مرداد ۱۳۹۷دقیقا همینطوره که شما می فرمایید.
emad1990
۱۳ مرداد ۱۳۹۷جیانگلینگ یوشنگ!!!
تا حالا اسمشم نشنیده بودم
Reza
۱۴ مرداد ۱۳۹۷چرا اسمشو نذاشتن جینگولی یا جینگول پینگول،آخه قشنگتره
خداییش این اسمهای مسخررو از کجاشون در میارن خودشون گیج نمیشن؟