ام وی ام MVMتجربه و آزمایشخودروهای چینیهفته نامه

از تهران تا طالقان با اِم‌وی‌اِم‌های دستِ دوم!

بررسی و آزمایش جاده‌ای مدل‌های کارکرده اِم‌وی‌اِم
نمی‌توان انکار کرد که این روزها بخش اعظم بازار خودروهای زیر ۱۰۰ میلیون تومان کشور تحت سلطه چینی‌هاست. در این میان، شرکت مدیران خودرو، به‌عنوان نماینده رسمی تولید و خدمات پس از فروش کمپانی چِری در ایران، با برنامه‌ریزی جِدی و مدون، محصولات این برند نوپا اما پرشتابِ چشم‌بادامی را به‌صورت گسترده به بازار کشور عرضه می‌کند و طی چند سال اخیر قدم‌های خوبی در جهت معرفی و فروش مدل‌های جدید و به‌روز چری در ایران برداشته است.


اوایل هفته گذشته، از جانب مدیران خودرو مَجالی برای اصحاب رسانه‌های خودرویی کشور فراهم شد تا برخی مدل‌های کارکرده این شرکت را مورد بررسی قرار دهند. این برنامه با حضور نمایندگان ۱۴ رسانه مختلف و مجموعاً شش دستگاه خودرو شامل سه دستگاه اِم‌وی‌اِم X33 S و سه دستگاه اِم‌وی‌اِم ۵۵۰ در مسیر تهران تا طالقان برگزار گردید و خبرنگاران در طول مسیرِ رفت و برگشت به آزمایش فنی خودروها پرداختند. در ادامه ماحصل این سفر یک روزه را به همراه تصاویر اختصاصی پدال می‌خوانید و می‌بینید.


اما پیش از آغاز لازم می‌دانم به یک نکته مهم اشاره کنم: هدف از این آزمایش در درجه اول ارزیابی رفتار کُلی خودروهای دستِ دوم بوده و تمرکز اصلی روی عملکرد مجموعه فنی و دیگر قسمت‌ها معطوف گردیده است، در نتیجه نباید با “آزمایش رانندگی” و مطالبی که در آن عنوان می‌گردد اشتباه گرفته شود.

شروع حرکت با X33 S

اگر به خاطر داشته باشید چندی پیش در نوشتاری مختصر، به بررسی کوتاه و گذرای X33 S پرداختیم و گفتیم که نسبت به پیشینیان خود پیشرفت زیادی کرده است. بگذریم. این بار می‌خواهیم ببینیم رفتار خودرو در مقایسه با مدل صفر کیلومتر چگونه است و آیا تفاوت یا عیب و هنر فاحشی به چشم می‌خورَد یا خیر. ضمناً به خاطر داشته باشید که هر خودرویی را باید در حد و اندازه خودش سنجید!


پس از سوار شدن فضا کاملاً برایم آشنا بود. سوییچ را در سوکت سمت راست فرمان وارد کرده و استارت زدم. قلب چهار سیلندر خطی ۱۹۷۱ سی‌سی (مجهز به زمان‌بندی متغیر دوگانه سوپاپ‌ها) با صدایی خفیف بیدار شد و برای تحویل ۱۳۹ اسب بخار قدرت (در ۵۷۵۰ دور بر دقیقه) و ۱۸۰ نیوتن‌متر گشتاور (در ۴۳۰۰ تا ۴۵۰۰ دور بر دقیقه) اعلام آمادگی کرد. به لطف میدان دید خوب آینه‌های جانبی به راحتی از پارک خارج شده و همراه باقی گروه به راه افتادم.


در تریم لاکچِری (Luxury) از جعبه‌دنده ۷ سرعته CVT استفاده می‌کند و همین باعث شده تا تعویض‌ها بدون تکان یا تقه خاصی انجام شوند. یکی از نکات ریزی که شاید به چشم خیلی‌ها نیاید خوش‌دستی دسته‌دنده و سِفتی کمربند ایمنی است که در کنار دید خوب به اطراف و ارتفاع زیادِ اتاق (۱۶۵۱ میلی‌متر) حس تسلط خوبی به راننده (حداقل شخص نگارنده) می‌بخشد. پدال گاز گُنگ است و ارتباط خوبی بین پای راننده و پیشرانه ایجاد نمی‌کند، اما در عوض ترمزها (هر چهار چرخ دیسکی) نسبتاً قوی بوده و اگر قِلقشان را یاد بگیرید راضی‌تان خواهند کرد. نکته مهمی که خیلی زود دستگیرتان می‌شود نحوه رفتار جعبه‌دنده است. این واحد همانند غالب CVTهای دنیا در درجه اول برای کاهش مصرف سوخت و یک رانندگی آرام و بدون تنش شهری یا حتی جاده‌ای زیر پوست خودرو قرار گرفته و نباید انتظار نابجا از آن داشته باشید. در مورد X33 S نیز قضیه به همین قرار است. همان‌طور که در ابتدای پاراگراف اشاره شد تعویض‌ها در حالت خودکار نرم و بی‌صدا بوده و به درد کسانی می‌خورد که حوصله کلاچ گیری و تعویض دنده ندارند و فقط می‌خواهند گاز بدهند.

لختی پس از آغاز حرکت سیستم صوتی (دارای چهار بلندگوی استریو) را روشن کرده و از طریق بلوتوث به راحتی توانستیم به فایل‌های داخل تلفن همراه دسترسی پیدا کنیم، اما متأسفانه وضوح دید صفحه‌نمایش ۸ اینچی داشبورد زیر نور آفتاب کاهش می‌یابد و کاربری آن کمی دشوار می‌گردد. برای حل این مشکل می‌توانید سراغ کنترل‌های روی غربیلک فرمان و سوییچ تنظیم ولوم پایین نمایشگر بروید. در همین حین تهویه مطبوع (در حالت دستی) به خوبی از پس خنک کردن اتاق برآمده بود و اصلاً از گرمای هوای بیرون خبری نداشتیم. به شخصه معتقدم عملکرد قابل‌قبول کولر (در حالت رانندگی خودکار) یکی از رضایت‌بخش‌ترین ویژگی‌های این چینی قدبلند است؛ چراکه در برخی از هموطنانش وضعیت بدتری دارد و خیلی راضی‌تان نمی‌کند.

اگر نگاهی به کاتالوگ رسمی X33 S بیندازید، خواهید دید که در قسمت مشخصات فنی حداکثر سرعت را ۱۷۵ کیلومتر بر ساعت اعلام کرده‌اند. برای اثبات این مورد در قسمتی از بزرگراه (امتحان نکنید!) پدال گاز را تا نزدیک به انتها پایین بردم و پاسخ مجموعه فنی را به نظاره نشستم. عقربه سرعت‌سنج با طمأنینه بالا و بالاتر رفت و نهایتا با بلوغ دورشمار به عدد ۵، در ۱۷۰ کیلومتر بر ساعت ایستاد. به دلیل محدودیت‌های ترافیکی مجبور به کاهش سرعت شدم اما به عینه مشاهده کردم که اگر راه باز باشد و جاده دراز(!) مرکب چینی‌مان می‌تواند نوشته داخل کاتالوگ را عملی کند. البته این باعث نشود که در مسیرهای شهری یا جاده‌ای اقدام به ثبت حداکثر سرعت کرده و جان خود و دیگران را به خطر بیندازید! پیش از پایان بزرگراه تصمیم گرفتم نگاهی به کروز کنترل بیندازم. با فشردن دکمه‌ی ON سامانه وارد مدار می‌شود و پس از آن باید در سرعت موردنظر دکمه‌ی SET را بزنید. با تنظیم کنترل روی ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت پا را از روی پدال برداشته و عقربه سرعت‌سنج را زیر نظر گرفتم. خوشبختانه ایراد خاصی در عملکرد مجموعه به چشم نمی‌خورد و سرعت تا پیش از فشردن پدال ترمز روی عدد ۱۰۰ ثابت باقی ماند. از نظر نگارنده یکی از نکات جالب توجه، همخوانی و همسویی جعبه‌دنده CVT و کروز کنترل (به‌طور کلی و نه فقط راجع به X33 S) است. اهرم را در حالت D قرار می‌دهید، کنترل را تنظیم می‌کنید، پا را از پدال گاز برداشته و تنها با گرفتن فرمان به مسیر ادامه می‌دهید و کنترل دنده‌ها و سرعت خودرو را تماماً به سامانه‌های الکترونیکی می‌سپارید. این مورد مخصوصاً در مسافرت‌های طولانی مدت تأثیر زیادی بر لذت رانندگی و کاهش خستگی راننده خواهد گذاشت. گرچه کروز کنترل X33 S از بهترین و نفیس‌ترین نمونه‌های موجود در دنیا نیست، اما همین مجموعه معمولی و متوسط نیز کارتان را راه می‌اندازد. با ورود به جاده پرپیچ‌وخم طالقان موسِم تعویض دستی دنده‌ها فرار رسید. در حالت دستی دقت و فرمانبرداری جعبه‌دنده به میزان زیادی افزایش می‌یابد. تنها با یک ضربه کوچک به دسته‌دنده می‌توانید معکوس بکشید یا دنده را سبک کنید. هیچ‌گونه تعلل آزاردهنده‌ای در رفتار جعبه‌دنده مشاهده نمی‌شود و به نسبت انتظاری که از یک خودروی معمولی چینی داریم عملکرد قابل‌قبولی ارائه می‌کند. هرچقدر که در حالت خودکار نباید انتظار سرعت‌عمل چشمگیری از واحد CVT هفت سرعته داشته باشید، در وضعیت دستی جبران کرده و چابکی بیشتری از خود نشان می‌دهد. متأسفانه کابین این کراس‌اوور چشم بادامی عایق‌بندی چندان مناسبی نداشته و فریاد پیشرانه در همه حال، مخصوصاً هنگام معکوس‌ها به گوش می‌رسد. همچنین به نظر می‌رسد صدای پیشرانه پس از چند هزار کیلومتر کارکرد اندکی بیشتر شده است.
اگر بخواهیم وضعیت ظاهری و فنی X33 S را به‌عنوان یک خودروی دستِ دوم مورد ارزیابی قرار دهیم باید گفت در نمای بیرونی ایراد عمده‌ای اعم از افتادگی بدنه، جدایی در محل اتصالات قطعات مختلف، کنده شدن رنگ، رنگ پریدگی و موج گرفتن ورق‌ها به چشم نمی‌خورد؛ در نتیجه با رسیدگی و نگهداری اصولی و مناسب، ظاهر خودروتان چند سال پس از خرید نیز با تقریب خوبی مشابه روز اول خواهد بود. در رابطه با بخش فنی هم این‌طور به نظر می‌رسد که پس از پشت سر گذاشتن ۵ هزار کیلومتر افت عملکردی قابل توجهی نداشته و رفتارش به همان سیاق سابق است. قبول دارم که چینی‌های دستِ دوم بعضاً چه از نظر ظاهری و چه فنی وضعیت مناسبی ندارند، اما این توصیف را نمی‌توان به کُل تعمیم داد و خاصه در خودروی موردبحث چندان صدق نمی‌کند. در مجموع اِم‌وی‌اِم X33 S یکی از گزینه‌های موجود در محدوده ۵۰ تا ۷۰ میلیون تومان بازار خودروهای دستِ دوم است که با مشخصات فنی و امکانات مناسبی که دارد می‌تواند پاسخگوی نیاز آن دسته از مشتریانی باشد که به دنبال یک به‌اصطلاح شاسی‌بلند برای استفاده روزمره بوده و خیلی در قید و بند عدد و رقم و مسائل دیگر نیستند. از طرفی، نمونه مورد بررسی توسط نگارنده پس از کارکرد ۵ هزار کیلومتری از نظر ظاهری سالم بود و در بحث فنی نیز از اِشکال چشمگیری رنج نمی‌بُرد. پس از طی مسیری ۱۵۶ کیلومتری برای استراحت و تعویض خودورها توقف کردیم. چینی‌های خسته کنار یکدیگر آرام گرفتند تا پس از لَختی دوباره به جانشان بیفتیم. به راستی اگر ماشین‌ها زبان داشتند، پس از یک تست جاده‌ای در آب‌وهوای گرم و پیمودن مسیری نسبتاً دشوار، چه می‌گفتند؟! جوابشان هرچه که باشد حداقل اندکی از بودن در این طبیعت زیبا و آبی و سبز لذت برده‌اند و خودِ این دَوایی هرچند ناچیز است.

در راه برگشت با ۵۵۰ دنده دستی

آن‌سوی درب‌های اِم‌وی‌اِم ۵۵۰، همانند بیرون، سادگیِ طراحی حرفِ اول را می‌زند. داشبورد، کنسول میانی، پنل درب‌ها و ردیف عقب به دور از هرگونه پیچیدگی کار شده و اگر از بُعد سهولت کاربری به آن نگاه کنید نمره خوبی می‌گیرد. تنها قسمتی که اندکی شلوغ‌تر و جذاب‌تر به نظر می‌رسد نشان‌دهنده‌های پشت فرمان است که دورشمارَش تا ۷ هزار و سرعت‌سنجَش تا ۲۲۰ کیلومتر بر ساعت درجه بندی شده است. از طرفی زیر کاپوت دقیقاً از همان پیشرانه موجود در X33 S استفاده می‌کند و در بحث قدرت و گشتاور نیز تفاوت محسوسی با آن ندارد.

۵۵۰ در تریم MT لاکچری از جعبه‌دنده پنج سرعته دستی بهره می‌برد. پس از استارت به کمک دوربین عقب و آینه‌های جانبی از پارک خارج شدم. در بدو حرکت، برآمدگی مشخص کاپوت توجهتان را جلب می‌کند. کلاچ و دسته‌دنده نرم و البته گُنگ بوده و برای تعویض دنده ها نیازی به زور زدن نیست. سامانه تعلیق کمی خشک است اما در عوض سر پیچ‌ها پایداری عمودی نسبتاً مناسبی برای اتاق به ارمغان می‌آورد. نکته مهمی که در جاده‌های بعضاً پرشیب اطراف طالقان دستگیرم شد این بود که خودرو در دنده یک شتاب آنچنان سریعی ندارد اما در دنده دو نه‌تنها بهتر شتاب می‌گیرد بلکه کشش بسیاری بهتری نیز داشته و سربالایی‌ها را سریع‌تر و قوی‌تر پشت سر می‌گذارد.

فضای اتاق به‌واسطه طول و فاصله محوری بیشتر نسبت به X33 S، بزرگ‌تر و جادارتر است. همان‌طور که قبل‌تر اشاره شد، زیر کاپوت همان پیشرانه چهار سیلندر خطی ۱۹۷۱ سی‌سی مورداستفاده در X33 S (مجهز به زمان‌بندی متغیر دوگانه سوپاپ‌ها) آرمیده و تنها اختلاف قابل‌ذکری که دارد ۷ اسب بخار قدرت کمتر و دورِ متفاوت برای تحویل بیشینه گشتاور است؛ می‌شود به عبارتی ۱۳۲ اسب بخار در ۵۷۵۰ دور بر دقیقه و ۱۸۰ نیوتن‌متر در ۴۰۰۰ دور بر دقیقه. این مجموعه زیر پوست خودرو هماهنگی قابل‌قبولی با جعبه‌دنده پنج سرعته دستی داشته و راننده را کمی به جنب‌وجوش دعوت می‌کند. به‌عنوان مثال، در گردنه‌های پیچ در پیچ مسیر با وجود چهار سرنشین و تهویه روشن، علی‌رغم اندکی ضعف کشش اولیه، توانستم با تنظیم بهتر دنده‌ها و دور پیشرانه خودرو را از تنبلی درآورده و مخصوصاً در سربالایی‌های تیز یا ممتد کمی آدرنالین به قلبش تزریق نمایم.


نمونه مورد آزمایش مدل ۱۳۹۵ و بیش از ۲۰ هزار کیلومتر راه رفته بود. چرم صندلی‌ها، پلاستیک بخش‌های مختلف و کیفیت مونتاژ قطعات داخلی در وضعیت مناسبی به سر می‌بُرد و افت فاحشی دَرِشان به چشم نمی‌خورد. به‌عنوان مثال در هیچ‌یک از قطعات پلاستیکی ترک خوردگی یا رو رَفتگی مشخصی دیده نمی‌شد. از طرفی، درست مثل X33 S در بدنه نیز مشکل چندانی وجود نداشت و می‌توان گفت که ۵۵۰ هم در این بخش نمره قبولی گرفت. بازهم باید اشاره کنم که ماندگاریِ کیفیت ظاهری و داخلی خودرو به میزان زیادی به سلیقه مالک و نحوه نگهداریِ وی بستگی دارد و تنها متأثر از سازنده نیست!

با ورود دوباره به بزرگراه نبود کروز کنترل شدیداً حس می‌شد. سواری در کفی نرم‌تر بوده و خبری از تکان‌های شدید و آزاردهنده نیست. آینه‌های جانبیِ برقی علی‌رغم ابعاد نه‌چندان بزرگ میدان دید بسیار خوبی در اختیار راننده قرار می‌دهند و خصوصاً هنگام تغییر خط حرکت به میزان لازم کمک حالتان خواهند بود. یکی از نکات جالب‌توجهِ سدان چینی حساسیت مناسب پدال گاز است، به‌طوری‌که می‌توانید با سرگاز، اندکی به سرعت خودرو بیفزاید و برخلاف رقبای وطنی‌اش، سرگاز موجب تقه خوردن و پرش ناگهانی به سمت جلو نمی‌شود.


و اما برسیم به بهترین ویژگی اِم‌وی‌اِم ۵۵۰ و بحث شیرین جعبه‌دنده پنج سرعته دستی و البته بلوک چهار سیلندر! پیش‌تر اشاره کردم که شتاب و کشش خودرو در دنده دو بهبود می‌یابد و اگر قلق مجموعه فنی را یاد بگیرید رانندگی لذت‌بخش‌تری را تجربه خواهید کرد. اما همه‌چیز به این‌ها ختم نمی‌شود. جعبه‌دنده دستی ۵۵۰ حقاً چابک‌تر از آن چیزی است که فکرش را می‌کنید و انتظار دارید. پس از بازخوردی که این واحد در مسیر گردنه‌ای و پیش از رسیدن به بزرگراه از خود نشان داد، علی‌رغم برخی نقاط ضعفی که داشت احساس کردم ناگفته‌هایی دارد که باید کشفِشان کنم! به همین خاطر طی حدود یکصد کیلومتر باقی‌مانده از مسیر، چندین و چند بار در شرایط مختلف پدال گاز را بدون کاهش دنده تا انتها پایین بردم که جَنم واقعی‌اش را ببینم. چیزی که می‌دیدم توجهم را جلب کرده بود! از دنده دو گرفته تا دنده پنج، هربار که پدال گاز را پایین می‌برید پیشرانه و جعبه‌دنده با چابکی قابل‌قبولی واکنش نشان داده و دور و سرعت موردنیاز راننده را فراهم می‌سازند. نه اینکه سرعت عمل فوق‌العاده چشمگیری داشته باشد، اما تنبل هم نیست و برای کندن از جای خود هربار نیاز به معکوس کشیدن ندارد. درواقع نکته حائز اهمیت این است که به دلیل میرائی کم و کشش مناسب تک‌تک دنده‌ها (بجز یک)، برای افزایش سرعت ناگهانی و مقطعی لزوماً مجبور به کاهش دنده نیستید و به‌عنوان مثال هنگامی که (حتی به‌صورت ممتد و طولانی) با دنده چهار در حال حرکت هستید، با فشار بیشتر بر پدال گاز (در همان دنده)، شتاب لحظه‌ای خوبی دستگیرتان خواهد شد. به‌طور خلاصه شتاب ثانویه خودرو بسیار بهتر از شتاب اولیه بوده و تأثیر بسزایی بر لذت رانندگی می‌گذارد.

در خِلال پاراگراف بالا چند نکته دیگر دستگیرمان شد: عایق‌بندی اتاق بهتر از X33 S بوده و صدای کمتری به گوش سرنشینان می‌رسد. میانگین مصرف سوخت جاده‌ای طبق نشان‌دهنده پشت فرمان (کامپیوتر سفری) بین ۱۰ الی ۱۱ لیتر می‌باشد. کاربری دکمه‌های روی فرمان نیز آسان است و حواس راننده را پرت نمی‌کند. متأسفانه به دلیل محدویت‌های موجود، ثبت حداکثر سرعت با ۵۵۰ میسر نشد اما با توجه به عملکردی که از خود نشان داد شخصاً معتقدم می‌تواند به بیش از ۱۷۰ کیلومتر بر ساعت دست پیدا کند. سرانجام شاید بتوان “یک سدان بی‌حاشیه برای انجام سفرهای شهری و روزمره” را بهترین توصیف برای اِم‌وی‌اِم ۵۵۰ دانست. این سدان ۴.۵ متری چشم بادامی در تریم MT لاکچِری جعبه‌دنده چابک و جالبی دارد که قطعاً به نمونه هفت سرعته CVT می‌چربد و لذت رانندگی بسیار بیشتری ارائه می‌کند. از رقبای آن (با توجه به شرایط قیمتی مدل کارکرده در بازار کشور) نیز می‌توان به پژو پارس، پژو ۲۰۶ سدان، بریلیانس H330، دنا و دنا پلاس اشاره نمود.

جمع بندی

اِم‌وی‌اِم X33 S و ۵۵۰ دو خودروی اقتصادی از تبار چین اند که جدای از مباحث مختلف، به‌واسطه شرایط فروش بسیار خوب و منعطف، در بازه قیمتی خودشان مورد توجه اقشار گوناگون مردم قرار گرفته‌اند. امروز نمونه‌های کارکرده ۵۵۰ بسته به مدل و شرایط با بهای ۳۸ الی ۶۰ میلیون تومان در بازار خرید و فروش می‌شوند؛ X33 S اما اندکی گران‌تر است و از ۵۰ تا ۷۰ میلیون قیمت دارد. این برنامه فرصتی بود تا از نزدیک و به‌صورت کاملاً ملموس با هردو خودرو وقت گذرانده و شناخت کاملی ازِشان پیدا کنیم. در مورد ماندگاری خودروها باید گفت خوشبختانه هردو مدل مورد بررسی به لطف کیفیت ساخت و نگهداری مناسب توسط مالکان در شرایط سالم به سر می‌بردند و وضعیت اولیه خود را تا حد قابل‌قبولی حفظ کرده بودند. عملکرد مجموعه فنی نیز با التفات به میزان کارکرد افت چشمگیری نداشت و مجموعاً نمره قبولی دریافت کرد.

در پایان توجه شما را به جدول مشخصات فنی دو خودروی موردبررسی جلب می‌نمایم.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

امین قوام‌

گزارشگر و راننده آزمایش وبسایت پدال

مطالب مشابه

‫۳۱ دیدگاه‌ها

  1. فورد

    ۱۰ تیر ۱۳۹۶
    سوابق: (892 ديدگاه)

    حقیتا من از ماشین چینی خوشم نمییاد تو خود چینم ماشین خارجی سوار میشن البته خیلی از ما چاره ای نداریم

    1. امانی

      ۱۳ تیر ۱۳۹۶
      سوابق: (4 ديدگاه)

      بابا به کی بگیم خسته شدیم. اون ماشینایی که شما میگی هم تو چین تولید شده و چینی هستش. یه کم مطالعه

  2. محمد

    ۱۰ تیر ۱۳۹۶
    سوابق: (40 ديدگاه)

    به نظرم برای تست نمونه کار کرده خیلی زود بود،حتی سمند هم توی 5 هزار کیلومتر یا 20 هزار کیلومتر هم مشکل زیادی نداره،اگه قرار بود که توی 20 هزار کیلومتر داشبورد ماشین ترک برداره یا رنگش تغیر کنه که ماشین نیست که،آشغاله

    1. #ali.m#

      ۱۰ تیر ۱۳۹۶
      سوابق: (1836 ديدگاه)

      ب خدا بعید نیست از اینا

    2. بنزما

      ۱۰ تیر ۱۳۹۶
      سوابق: (505 ديدگاه)

      عی بابا این چه ازمایش کیفیتی،بود من پرشیام چندسال پیش از کارکرد 20 هزارتا گرفتم تا 100 هزارتا راهبردم تازه روصدتا داشت مشکلاتش،شروع میشد اونوقت این شاهکارنکرده که

      1. عطا

        ۱۰ تیر ۱۳۹۶
        سوابق: (186 ديدگاه)

        من قبلا mvm 550 داشتم. قدم 186 هست. فضای عقبش خیل خیلی کوچک هست. یعنی سمند از این بزرگتره خیلی بزرگ. ارتفاع عقبش خیلی کمه با کلم راحت میتونستم فشار بدم سقفو یعنی.البته در حالتی که تکیه بدید.

  3. سامان اذری

    ۱۰ تیر ۱۳۹۶
    سوابق: (3216 ديدگاه)

    ام وی ام 550 قیافش از عکسهاشم بدتره
    حیف اون همه پول که بابتش میدن
    38 الی 60 تومن :(
    با 60 تومن مگان مزدا 3 مونتاژ و ماکسیما میشه خرید

    1. محمد

      ۱۴ اسفند ۱۳۹۶
      سوابق: (1 ديدگاه)

      بله میشه مزدا یا ماکسیما بخری ولی ماکسیما یا مزدای 60 تومنی هر روز باید تو تعمیرگاها باشه

  4. #ali.m#

    ۱۰ تیر ۱۳۹۶
    سوابق: (1836 ديدگاه)

    دوستم یه 550 old face داشت سر یه پیچ با سرعت 80تا یا کمتر چپ کرد .
    حالا نمیدونم مشکل از راننده بوده یا از ماشین .

  5. جواد

    ۱۰ تیر ۱۳۹۶
    سوابق: (990 ديدگاه)

    از نظر من چه mvm چه بنز چه هیوندا یا هر برند دیگه همه خوبن به شرطی که با قیمت واقعی عرضه بشن

    1. امیرحسین بشیرفرهمند

      ۱۰ تیر ۱۳۹۶
      سوابق: (74 ديدگاه)

      درود. دوستمون حرف کاملا درستی زدند . همه ماشین ها و وسایل نقلیه خوب هستند . به شرطی که با قیمت واقعی و منصفانه عرضه بشوند . درضمن شخص صاحب ماشین انتظارات خودشو مطابق با ماشین باید هماهنگ بکنه . خیلی وقت ها شنیدیم که میگین ما پراید سوار میشیم اونا رولزرویس !
      اصلا نمیخوام توجیه کنم ماشین های بی کیفیت داخل رو اما با کمی ملاحظه و رعایت میتونید از ماشین درست تر و بهتر و کم هزینه تر استفاده کنید . درآخر به امید روزی که از ارزان ترین تا لوکس ترین برندها در سرتاسر ایران با قیمت مناسب عرضه بشود …

  6. محمدرضا

    ۱۰ تیر ۱۳۹۶
    سوابق: (1 ديدگاه)

    باتشکر از گزارشتون و در پایان یادتون رفت بنویسید رپورتاژگردی !

  7. PaRHaM

    ۱۰ تیر ۱۳۹۶
    سوابق: (741 ديدگاه)

    همه چی ب کنار! این ک ماشین چینی دلچسب نیست هم ب کنار😑
    ماشین با ۵۰۰۰ کارکرد ک اصن دست دو نیست😐
    هیچ ماشینی هم تو ۵۰۰۰ تا این ایراداتی ک دنبالش بودین رو پیدا نمیکنه!
    اگه هم پیدا کنه رفتار نامناسب صاحبشه
    باور کن این ماشین های در به داغون هندی هم اینجوری نمیشن😐
    تست درست کیفیت ی ماشین حداقل دیگه باید بالای ۱۵۰ یا دیگه کمه کم ۱۰۰ باشه!
    ولی من عمق فاجعه ی اینارو تو اون بخش دیدم ک با ی موتور ۲ لیتری ! مصرف سوختشون بالای ۱۰ لیتره😐😐😐😐
    دیگه هیچ حرفی ندارم😑

  8. محمدرضا

    ۱۰ تیر ۱۳۹۶
    سوابق: (89 ديدگاه)

    خود مدیران خودرو دوستان رو دعوت کرده مسلما بهشون ماشین داغون و بد که نمیگه.ماشین ها هم که فقط 5000 کیلومتر کار کردن ولی مطلب طوری نوشته شده که انگار انتظار داشتن ماشین کلا کار نکنه و با دید ماشینی که 150هزارتا کارکرده مطلب نوشتین.اینجور مطالب دقیقا قراره به کمک کی بیاد؟خریدار؟

  9. me84

    ۱۰ تیر ۱۳۹۶
    سوابق: (1772 ديدگاه)

    .
    ماشین دست دوم میخواهید تست کنید برید دبی یا کیش و قشم و تویوتاهای تاکسی دست دوم رو تست کنید که با کیلومتر بالای 800 هزار و یک میلیون کیلومتر تو اون آب و هوا، موتور گیربکسشون هنوز آچار نخورده و هیچ صدایی از اتاق و فنربندی ماشین بگوش نمیرسه. همون تویوتا که تو مسافرکشی یک میلیون کیلومتر کار کرده سگش شرف داره به ماشین صفر چینی که به زور صد تا آپشن و صد جور بزک دوزک میتپونن به ملت.

  10. sadegh

    ۱۰ تیر ۱۳۹۶
    سوابق: (138 ديدگاه)

    لطفا یه گزارش و بررسی از سورن توربو بزارید!!!!!$

  11. بهمن

    ۱۰ تیر ۱۳۹۶
    سوابق: (2 ديدگاه)

    معمولا یک ماشین عیب و ایراداتشو بعد از صد هزار کارکرد نشون میده نه پنج تا نفس آزمایش خوب بود ولی کاش میتونستین از نمونه هایی آزمایش میگرفتین که دست مردمه نه نمایندگی ٬معلومه که نمایندگی به خاطر بعضی از مسایل ماشین ایراد دار را به دست خبرنگاران نمیده که آبروش بره

    1. احسان

      ۱۰ تیر ۱۳۹۶
      سوابق: (1 ديدگاه)

      نمونه ها دست مردمه دوست عزیز از کلاب ۵۵۰ سوارها دعوت شدن که دوستان من هستن و منم عضو هستم چیزی رو نمیدونی قضاوت نکن

      1. بهمن

        ۱۰ تیر ۱۳۹۶
        سوابق: (2 ديدگاه)

        قشنگ معلومه که مدیران خودرو خودش نگران افت شدید قیمت محصولاتشه که این کارا رو انجام میده والا این تست منصفانه نیست و بوی جانبداری ازش میاد

  12. payam-ali

    ۱۰ تیر ۱۳۹۶
    سوابق: (4 ديدگاه)

    منم با نظر دوستان موافقم که کارکردهای 20 هزار و مخصوصا 5 هزار !!!! اصلا قابل استناد نیست که یه ماشینی کیفیتش رو حفظ کرده یا نه …اون هم ماشینهایی که دارن با قیمتهای بالای 50 میلیون عرضه میشن…تست درستی نیست.

  13. پیمان

    ۱۰ تیر ۱۳۹۶
    سوابق: (5 ديدگاه)

    دوست خبرنگار من؛۵۵۰ و ایکس۳۳ اس هر دو دارای موتور و گیربکسهایی دقیقا همسان هستند.قدرت و گشتاور هردو خودرو هم دقیقا یکسانه!!! اونوقت شما مقدار ۱۳۲ و ۱۸۰ رو از کجا آوردید؟!لطفا در تهیه و گردآوری مطالبتون کمی دقت و مطالعه بیشتر لازمه.شما حتما منابع و رفرنسهاتون مجدد مطالعه بفرمایید.
    اما وی ام ۵۵۰: قدرت ۱۳۹ اسب بخار و گشتاور۱۸۵ تیوتن متر میباشد.

    1. پیام

      ۱۰ تیر ۱۳۹۶
      سوابق: (1 ديدگاه)

      بله درسته،550 و ایکس 33 و ایکس 33 اس و چری تیگو 5 همشون یک اندازه قدرت و گشتاور دارند.

    2. امین قوام‌

      ۱۱ تیر ۱۳۹۶
      سوابق: (211 ديدگاه)

      پاسخ یه پیمان: از اونجایی که چری در کشور ما نماینده رسمی و مستقیم داره، ما هم اطلاعات منتشره از سوی این نمایندگی (مدیران خودرو) رو به عنوان منبع موثق در نظر میگیریم.
      اگر نگاهی به کاتالوگ دو خودروی مورد بررسی بندازید متوجه میشید!! :)

  14. پیمان

    ۱۰ تیر ۱۳۹۶
    سوابق: (5 ديدگاه)

    قابل توجه دوستان خوبم که ۵۵۰ رو با خودروهای تولید داخل مقایسه میکنند!
    اینکار رو نکنید چون قابل قیاس نیستند….

  15. حسن

    ۱۰ تیر ۱۳۹۶
    سوابق: (75 ديدگاه)

    من خودم چهار ساله ام وی ام 53۰ دارم و 7۰ هزارتا کارکرده و تا الان به جز روغن و بنزین فقط یک جنت و سه چهارتا لامپ عوض کردم.خداییش کیفیت و قدرتش واقعا خوبه.

    1. مهدی

      ۱۶ مرداد ۱۳۹۶
      سوابق: (1 ديدگاه)

      فکر کنم بیشتر اینهایی که دارن نظر میدن هنوز سوار این ماشین هم نشدن و فقط میخوان خودی نشون بدن ..
      مثل این جمله آقا حسن که در مورد ماشینش گفته و یک عده فقط دلشون میخواد منفی بدن . لطفا تعصبی برخورد نکنید

  16. احمد

    ۱۱ تیر ۱۳۹۶
    سوابق: (381 ديدگاه)

    اولا تست یک ماشین با 5000 کیلومتر کارکرد اون هم ماشینی که خود نمایندگی در اختیار تست کننده ها قرار بده اصلا جالب نیست
    5000 کیلومتر ماشین عملا نو هست
    این ماشین عیب های در کنار مزیت هاش زیادی هم داره که به هیچ کدوم اشاره نشده بود و بیشتد تبلیغ بود تا تست !!!!!!!

  17. احسان

    ۱۱ تیر ۱۳۹۶
    سوابق: (57 ديدگاه)

    تست خودروی دست دوم با ۵۰۰۰کیلومتر کارکرد!!
    بابا ۲۰۶ من با ۱۸۰هزار کیلومتر کارکرد داشبردش ترک نخورده این دیگه چه حرفیه
    درسته رپورتاژه ولی اعتبارتون رو خدشه دار نکنید

  18. محمد

    ۱۱ تیر ۱۳۹۶
    سوابق: (1 ديدگاه)

    550 عالیه تو این قیمت خدای چه ماشینی میتونین پیدا کنین که قدرت خوبی داشته باشه و نرم هم باشه تو خریدش شک نکنین خودم باهاش مسافرت رفتم.

  19. مصرف کننده

    ۱۱ تیر ۱۳۹۶
    سوابق: (8 ديدگاه)

    من X33S دارم گیربکس cvt ,اصلا مناسب این موتور نیست. کافیه یکبار سوار بشید تا به حرف من برسید.در سربالایی ها واقعا کم میاره

  20. رضا

    ۲ شهریور ۱۳۹۶
    سوابق: (2 ديدگاه)

    سلام دوست عزیزی گفته باماشینهای تاکسی کیش ودبی مقایسه بشه یک سوالی ازاین دوست عزیزآیااینجا هم مثل کیش یادبی هست ایکاش حرفی بزنیم که خودمان زیرسوال نرویم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا