بی وای دی چین در بازار استرالیا که هیچگونه تعرفهای برای واردات خودرو وضع نکرده عملکرد تحسینبرانگیز داشته است.
شرکت چینی بی وای دی با پشت سر گذاشتن تسلا در بازارهای جهانی خود را به عنوان یک خودروساز مهم مطرح کرده است. البته محصولات برقی این شرکت هنوز در آمریکا حضور ندارند چراکه سیاستهای تجاری این کشور مانع حضور بی وای دی و رقابت با خودروسازان داخلی آمریکا شده است. اما درصورتیکه فضای آزادی برای چینیها در آمریکا وجود داشته باشد، اوضاع چگونه خواهد بود؟ پاسخ قطعی برای این پرسش وجود ندارد اما شاید بازار خودروی استرالیا بتواند چشماندازی از آن را نشان دهد. بی وای دی در استرالیا با هیچ تعرفه وارداتی مواجه نیست چراکه کشور استرالیا فاقد خودروسازان داخلی است و دولت فعلی این کشور نیز تبلیغات وسیعی برای همهگیری خودروهای برقی انجام داده است؛ به عبارت دیگر بی وای دی با آزادی عمل کامل راهی استرالیا شده و رشد سریعی را نشان میدهد.
این خودروساز در سال ۲۰۲۲ وارد بازار استرالیا شده و حالا سهم ۱۴ درصدی از خودروهای برقی را به خود اختصاص داده است. اگرچه سهم تسلا در استرالیا ۵۳ درصد است اما به نظر میرسد چینیها این برند آمریکایی را تحتفشار قرار دادهاند. ایلان ماسک مدیرعامل تسلا میداند که با چه رقیبی روبرو شده و سال قبل اذعان کرد خودروهای بی وای دی بسیار رقابتی ظاهر شدهاند.
بی وای دی سال قبل شاهد رشد فروش شش برابری بود و بیش از ۱۲ هزار خودرو را به دست مشتریان استرالیایی رساند. چینیها امسال با سرعت بالایی به پیش میروند و با دو برابر کردن تعداد محصولات عرضه شده در استرالیا آنها را به شش دستگاه رسانده که شامل یک وانت پیکاپ و دو شاسیبلند جدید است. قبلاً نیز یک سدان، هاچبک و شاسیبلند دیگر توسط بی وای دی عرضه شدهاند. توزیع کننده محصولات بی وای دی در استرالیا EV دایرکت است که تعداد نمایندگیهای خود در یک و نیم سال آینده را دو برابر خواهد کرد و برنامههای خود برای تأسیس ۳۰ نمایندگی دیگر را نیز اعلام نموده است. مدیرعامل EV دایرکت میگوید:
فرصت بسیار روشنی برای ما وجود دارد.
اما چشمانداز بی وای دی در آمریکا کاملاً متفاوت است و قانونگذاران این کشور درباره هجوم چینیها به بازار و غلبه بر برندهای داخلی هشدار دادهاند. هماکنون خودروهای برقی ساخت چین در آمریکا با تعرفه ۲۵ درصدی مواجه هستند و میزان تعرفه خودروهای وارداتی به این کشور نیز بیشتر خواهد بود. ماه قبل دولت بایدن پروندهای را درباره خطرات امنیتی خودروهای برقی ساخت چین گشود و اظهار داشت این خودروها شاید اطلاعات حساس رانندگان را جمعآوری کنند. بایدن رئیسجمهور آمریکا گفت:
چین به دنبال تسلط بر آینده بازار خودروست و این کار را با اقداماتی همچون تصمیمات غیرمنصفانه انجام میدهد. سیاستهای چین شاید باعث هجوم محصولاتش به کشور ما شود که این امر ریسک امنیت ملی را در بر خواهد داشت. من اجازه رخ دادن چنین اتفاقی را نخواهم داد.
اما دولت استرالیا نگرانیهای امنیتی مشابهی ندارد و اتحادیه اروپا نیز به شدت آمریکا عمل نکرد؛ اما کمیسیون اروپایی که در حال بررسی یک پرونده است اظهار داشته شواهدی درباره ارائه یارانههای غیرمنصفانه به خودروهای برقی چینی پیدا کرده است. درصورتیکه نتایج نهایی این پرونده اعلام شود شاید خودروهای برقی وارداتی با تعرفه مشابه آمریکا روبرو شوند؛ اما خودروهای بی وای دی در استرالیا مشکلات خاصی ندارند. در واقع روابط دیپلماتیک کانبرا و پکن اخیراً ارتقا یافته و محصولات چینیها بیش از پیش در جادههای استرالیا دیده میشوند.
Killer
۱۹ اسفند ۱۴۰۲هنوز مونده که به فروش برقی ۳چرخه سازان عقب افتاده برسه
پیام
۱۹ اسفند ۱۴۰۲چین بارها به همه کشورها خیانت کرده! فردا وقتی اون کشور رو با همین ماشینا به چالش کشید اون مدقع متوجه میشن!!! فعلا کلسون داغ هست و گول ماشین ارزون رو خوردن.
امین
۲۰ اسفند ۱۴۰۲لطفا ۳تا از همین بارها خیانت به کشورهای جهان نام ببر.
و اسمی از ایران نیار.
ببینیم این خیانتها به کدوم کشور ها و در جه زمانی بوده.
منبع اطلاعات حتما ذکر کن. که بفهمیم واقعیت میگی.
ممنونم
فندق
۲۵ اسفند ۱۴۰۲دولت بایدن پروندهای را درباره خطرات امنیتی خودروهای برقی ساخت چین گشود و اظهار داشت این خودروها شاید اطلاعات حساس رانندگان را جمعآوری کنند
مردی که با اجنه وسط مصاحبه دست میده ، ظاهراً قصد داره حرکتی که سر هواوی واسه سرپا نگه داشتن اپل زد رو دوباره سر byd هم انجام بده
منتهی اینبار که به زودی آمریکا بخاطر همکاری byd با دولت چین تحریمش کنه همه میفهمند داستان چیه حتی متحدای خودش
دیگه کسی گول حقه های آمریکایی هارو نمیخوره
Mercedes
۲۵ اسفند ۱۴۰۲آمریکا حتما پیامبر پاک دامن الهی هست نه؟
عمه من خاورمیانه رو ۱۰۰ ساله هی به جون هم نیدازه تا متحد نشن و بتونه سرشون سوار بشه
همون عمه خودم هم هست که میاد بریتانیا رو سیخ میکنه طی برگزیت از اتحادیه اروپا خارج بشه بعد که خارج شد تعرفه واردات چوب از اتحادیه اروپا رو ۲۵ درصد کم میکنه و تعرفه واردات چوب از همون بریتانیا رو ۲ برابر میکنه! (میشه بگی دقیقا خیانت نیست اسم این کار چیه؟)
و بله درست حدس زدی همون عمه عزیزم هم هست که میاد آلمان که یکی از بزرگترین شرکای اقتصادیش هست رو تمدید به قطع همکاری بخاطر اینکه بودجه ناتو رو کمتر داده میکنه!
همون عمه هم دوباره میاد یکی از غول های تکنولوژی دنیا (هواوی) که شرکتی هست که توی چین (اون زمان بزرگترین شریک اقتصادی خود عمم) فعالیت میکنه رو تحریک میکنه بخاطر اینکه یوقت اپل دوزاری که فقط بلده هرساله اندازه دوربیناشو بزرگتر کنه ، عقب نیفته
درست فهمیدی اسم عمه من ایالات متحده آمریکاست!
بازم بگم از دستاورد ها و خیانت هوایی که این کشور به متحداش کرده یا بسه؟ (اون نمونه بریتانیا خدایی خودم … سوخت خیلی حرفه یکی از بزرگ ترین متحدان رو اینطوری بازی بدی! خیلی حرفه ، این قضیه تو دوران ترامپ و زمان برگزیت اتفاق افتاد شک دارین برین راجعش بخونین )
Mercedes
۲۵ اسفند ۱۴۰۲راستی یادم رفت بگم
چین تنها ابرقدرت نظامی و اقتصادی طی چند قرن اخیر بوده که به هیچ کشوری (تاکید میکنم هیچ کشوری ) به هیچ دلیلی زور نگفته ، تحریم نکرده یا حمله نظامی نکرده
همین آمریکا عزیز جماعت ایرانی صبح که از خواب بیدار میشه تا یکیو تحریم نکنه یا دوتا موشک تو یه نقطه ای از دنیا اندازه شب خوابش نمیبره
شوروی ، آلمان نازی ، آمریکا ، بریتانیا کبیر ، همشون تو دوران خودشون کند زدن به دنیا و به کلی کشور حمله کردن، تصرفشون کردن، استعمار کردن و …
چین تنها کشوریه که هیچوقت اینکارو نکرده ، حتی سر تایوان که جزو خاک خودشو سر آمریکا باهاش درگیری داره حاضر به جنگ نظامی نیست چون میدونه کلی کشته به بار میاد و ارزش جنگ رو نداره!
آره واقعا حقشه که بیاین هی بد بگین و بگین خائنه و …
کلا قانون دنیا همینه ، هرچی بدتر باشی تو ذهن مردم بهتری!
Mr. gt c
۱۹ اسفند ۱۴۰۲غرب فقط با برقی سازی صنعت خودرو کاری کرد که چین راه چند ده ساله رو، چندساله طی کنه، وگرنه حالا حالا ها چین به این میزان فروش جهانی دست نمی یافت
فندق
۲۵ اسفند ۱۴۰۲نمیفهمم امثال شما چرا ناراحتن؟
از پیشرفت کشوری که ۵۰ ساله تحریممون کرده (به دلیلش کاری ندارم به هرحال تحریم کرده ) و مصبب بدبختی مردممون هست خوشحال میشید
از پیشرفت تنها کشوری که تو دوران تحریم پشتمون وایساده و باهاشون تجارت میکنه ناراحت میشوید!
خیلی مردم سرزمینم باحالن
Dark Knight
۱۹ اسفند ۱۴۰۲انگار استرالیا بازار خیلی مهمی هم هست 😂 کلا ۴۰ میلیون جمعیت هم نداره که تو همون ۴۰ میلیون ۹۰ درصدشون تویوتا سوار هستن ( مخصوصا هایلوکس که پادشاه مطلق بازار استرالیا ) و اون جمعیت باقی مونده هم بقیه برند ها رو سوار میشن که قطعا byd جزو ۱۰ تا اول اون ها هم نیست ، میخواد خودشو نشون بده اگه جرات داره بیاد تو آمریکا شمالی که قلمرو تسلا هست یا تو یه جایی مثل اروپا که تسلا مدل y سال پیش شد پرفروش ترین یه خودی نشون بده و گرنه این کار ها رو کره ای ها هم ۲۰ سال پیش انجام دادن ، کلا جوجه چینی لات کوچه خلوت یعنی یا تو خود چین با هزار تا حمایت دولت یا ممنوع کردن فروش محصولات بقیه از جمله آمریکایی یه چیزی میشه یا تو بازار های بسته ای مثل ایران یا آفریقا جنوبی ( اینطور که شما گفتین تسلا رو تحت فشار گذاشته فکر کردم جای تسلا مدل y رو تو آمریکا یا تیگوان تو آلمان رو گرفتن ) 🤣
Simon
۱۹ اسفند ۱۴۰۲دوست عزیز ، وقتی خود ایلان ماسک به قدرت byd اذعان میکنه ، وقتی بایدن میاد و درهای کشور رو به روی byd و بقیه چینیا میبنده ، وقتی اروپا هم دنبال آتو گرفتن از چینه ، اینا همه نشانه ست که با مسئله ساده و کوچیکی طرف نیستند .
ایلان ماسک هوشمندانه فکر کرد . میدونه در آینده این غول چینی خیلی قدرتمند میشه . ترجیح داد بجای رقابت ، همکاری کنن و خبرشم در پدال موجوده . چون میدونه رقابت بسیار سنگین و هزینه بری میشه و براش نمیصرفه . بجاش بیاد و با هم همکاری کنن و خودشون بازار رو با هم تقسیم کنن خیلی بهتر و کم دردسر تره .
سوشیانت
۱۹ اسفند ۱۴۰۲ایلان ماسک بخاطر کم شدن فروش ماشین هاش نگرانه وگرنه از لحاظ تکنولوژی بی وای دی در حد تسلا نیست
فندق
۲۵ اسفند ۱۴۰۲جوک میگی دیگه؟
Byd از تسلا باتری میگه یا بالعکس؟ همینو بگی من دیگه حرفی ندارم
امین
۲۰ اسفند ۱۴۰۲امیدوارم یک سفر چند هفته ای به اروپا آمریکا چین بخصوص استرالیا نصیبتون بشه ، تا ببینید و از این ناآگاهی توهم گونه خارج شوید.
و آمار فروش خودرو استرالیا ببین.
۹۰درصد تویوتا! چقدر اغراق و تعصب در فکر و کلامتون هست. و همین موضوع در ایران خیلی نمود داره که متاسفانه کشورمون غرق در مشکلات ریز و درشت.
Simon
۱۹ اسفند ۱۴۰۲تنها راه مقابله با byd همین وضع تعرفه و مالیات سنگینه
وگرنه همه ی رقبا رو کنار میزنه و واقعا نمیشه جلوشو گرفت
برقی سازی یک نعمت بزرگ برای چینیاست و بیشتر از هر کشوری این چینه که سود میکنه .
چه خودش ماشین بزنه مثل byd و سایک و …
چه باتری بفروشن مثل catl ، byd و بقیه
یعنی همه جوره اینا سود میکنن .
باید دید تا کجا میتونن جلوشو بگیرن . بنظرم اروپا هم تصمیم میگیره با وضع تعرفه های بالا ، سهم خودروسازی های خودش رو حفظ کنه و به byd بیشتر از این اجازه رشد نده . اگر اجازه تاسیس کمپانی تو اروپا و مکزیک و امریکا پیدا کنه ، اون وقت بازار هیجان انگیز تر هم میشه .
ارشک
۱۹ اسفند ۱۴۰۲مشخص شد آمریکا از رقیب و رقابت میترسه. هم هواوی رو تحریم کرد حالا هم که از سود تیک تاک ناراحت، بی وای دی رو هم با تعرفه میخواد کنترل کنه. پس کجا رفت اون شعار تجارت آزاد؟ تا وقتی خود آمریکا پیشتاز باشه تجارت آزاده ولی یکم که رقبای قوی پیدا میشن تحریم و تعرفه و غیره وضع میکنه.
۱۹ اسفند ۱۴۰۲همه ابرقدرت ها همینن فرقی هم نداره از چه سیستم فکری و سیاسی باشن .
قدرت ، شیرینی داره که حاضر نیستن با کسی تقسیمش کنن .
Mercedes
۲۵ اسفند ۱۴۰۲نکته اینجاست تقسیمی در کار نیست
دوره آمریکا (نمیگم غرب فقط آمریکا) دیگه تمومه
فقط با این آمریکا هی ۲-۳ سال واسه خودش وقت میخره
فندق
۲۵ اسفند ۱۴۰۲آمریکا رو ایرانیا گندش کردن
یه کشور چخو که از فرصت استفاده کرد و اعلام ابرقدرتی کرد
چرا این حرفو میزنم؟
چون بعد جنگ جهانی دوم که آلمان نازی سقوط کرد ، و تو جنگ سرد شوروی هم کنار رفت ، فرانسه و بریتانیا هم تو دوتا حنک جهانی تقریبا نابود شدن
علنا رقیبی وجود نداشت و آمریکا تنها کشوری بود که جون سالمی به در برد و اومد
اعلام ابرقدرتی کرد
تو کل این مدت هم رقیبی نداشت و اولین رقیبش چینه (و در ۲۰ سال آینده هند)
که همین اول کار وا داد و نشون داد کلا پهلوون پنبه هست
مرد کسیه که تو میدون بجنگه نه هارت و پورت بیخود
۱۹ اسفند ۱۴۰۲فقط اون BYD s6 و اون BYD F3 به ما رسید
از هر برندی اشغال ترین هاش به ما میرسه
حسین
۱۹ اسفند ۱۴۰۲بیوایدی دلفین به عنوان خودروی برقی سال در ژاپن انتخاب شده در مورد اون هم مطلب بذارید.
صمد
۲۳ اسفند ۱۴۰۲چینی ها فقط اسمشون بددررفته. ولی اجناس درجه 1 دارند قابل رقابت حتی بهتر و ارزانتر از نمونه خارجی. به قول معرف هرچقدر پول بدی آش میخوری. اگه جنس خوب میخوای خود چین هم داره🙏