چانگان

نقد و بررسی چانگان CS35 پلاس، مزایا، معایب و ارزش خرید + قیمت روز

چانگان CS35 پلاس که توسط سایپا به‌صورت وارداتی در کشورمان عرضه می‌شود، چه مشخصاتی دارد و آیا ارزش خرید خواهد داشت؟
چانگان CS35 پلاس

حدود یک دهه پیش، کراس‌اوور چانگان CS35 به‌صورت وارداتی راهی بازار کشورمان شد و سپس در سال ۱۳۹۵ سایپا مونتاژ آن را آغاز کرد. این خودرو به لطف طراحی بیرونی متناسب و مشخصات فنی قابل‌قبول، با استقبال مواجه و به یکی از کراس‌اوورهای چینی محبوب بازار کشورمان تبدیل شد. بااین‌حال، این شرایط خیلی دوام نیاورد و حدود سه سال بعد یعنی در سال ۱۳۹۸ به دلیل وضع تحریم‌ها علیه کشورمان، تولید CS35 در ایران به‌ناچار پایان یافت. بااین‌حال، با گذشت چند سال و آزادسازی واردات خودرو، سایپا دوباره سراغ این خودرو رفت و نسل جدید آن را که با نام CS35 پلاس شناخته می‌شود به ایران آورد. این کراس‌اوور چینی مدتی است که در ایران عرضه می‌شود و مثل گذشته سایپا قصد مونتاژ آن را هم دارد ولی این بار قرار است CS35 پلاس با برند سایپا و نام 421P عرضه شود تا از این طریق بتواند تحریم‌ها را دور بزند.

همچنین بخوانید:

چانگان CS35 پلاس

معرفی اجمالی چانگان CS35 پلاس

چانگان CS35 کراس‌اوور ساب‌کامپکتی است اولین بار در نمایشگاه خودروی پکن ۲۰۱۲ رونمایی شد. این خودرو به فروش بالایی در چین دست پیدا کرد و در نمایشگاه چنگدو ۲۰۱۸ چانگان از نسل دوم آن رونمایی کرد. ابتدا قرار بود این خودرو جایگزین نسل قبلی شود ولی ازآنجایی‌که CS35 قدیمی همچنان فروش بالایی داشت، تولیدش ادامه یافت و نسل جدید با پسوند پلاس در کنار آن به‌عنوان مدلی لوکس‌تر و گران‌تر عرضه شد. CS35 پلاس در اوایل سال ۲۰۲۱ فیس‌لیفت شد و در قسمت دماغه نمای مدرن‌تری به خود گرفت. این کراس‌اوور کوچک ابتدا با یک پیشرانهٔ ۱.۶ لیتری تنفس طبیعی عرضه شد اما مدتی پس از معرفی نسخهٔ فیس‌لیفت، چانگان پیشرانهٔ قوی‌تر ۱.۴ لیتری توربو را برای آن ارائه کرد یعنی همان موتوری که در نمونه‌های وارداتی به کشورمان می‌بینیم.

چانگان CS35 پلاس

طراحی چانگان CS35 پلاس

هرچند حدود شش سال از زمان معرفی CS35 پلاس می‌گذرد ولی این خودرو به لطف فیس‌لیفت سال ۲۰۲۱ همچنان ظاهر مدرنی دارد که با رقبای جدیدتر قابل‌رقابت خواهد بود. این خودرو برخلاف نسل قبلی خود، فرمی ساده و اطوکشیده دارد که دیرتر رنگ و بوی کهنگی خواهد گرفت. در جلوی این کراس‌اوور چینی شاهد چراغ‌های دوقسمتی با دی‌لایت‌های باریکی در بالا و چراغ‌های اصلی کمی پایین‌تر هستیم که جلوپنجره‌ای مشکی‌رنگ و نسبتاً ساده‌ای را احاطه کرده‌اند. طراحان چانگان همچنین با استفاده از تریم قرمزرنگ روی سپر جلو و بالای رکاب‌ها، سعی در ایجاد نمایی جوان‌پسند داشته‌اند درحالی‌که روی ستون C هم تریم مشکی‌رنگی به چشم می‌خورد که طرح سقف شناور را ایجاد کرده است. در قسمت عقب نیز چراغ‌های سراسری را می‌بینیم که تا حدودی فاقد ظرافت به نظر می‌رسند.

چانگان CS35 پلاس

چانگان در فیس‌لیفت سال ۲۰۲۱ برای CS35 پلاس داشبورد کاملاً جدیدی را طراحی کرد که هنوز هم مدرن و بروز به نظر می‌رسد. غربیلک فرمان D شکل، دریچه‌های تهویه طرح سراسری که در کل عرض داشبورد کشیده شده است و نمایشگر ۱۰ اینچی متصل به صفحه آمپر دیجیتالی، از ویژگی‌های داخلی این کراس‌اوور چینی هستند. کنسول مرکزی با دستگیرهٔ بزرگی در سمت سرنشین، طراحی جالبی دارد و کیفیت متریال و مونتاژ مناسب به نظر می‌رسد. CS35 پلاس ۴,۳۳۰ میلی‌متر طول، ۱,۸۲۵ میلی‌متر عرض و ۱,۶۶۰ میلی‌متر ارتفاع دارد و فاصلهٔ محوری آن برابر ۲,۶۰۰ میلی‌متر است.

چانگان CS35 پلاس

امکانات چانگان CS35 پلاس

سایپا ابتدا چانگان CS35 پلاس را در دو تیپ با نام‌های تیپ ۲ و تیپ ۳ به بازار عرضه کرد که در سطح تجهیزات باهم متفاوت هستند. تجهیزاتی که در هردو تیپ ارائه می‌شود عبارت‌اند از:

  • ترمز کمی
  • کنترل پایداری
  • سیستم کمکی شروع حرکت در سربالایی
  • سیستم کمکی پایین رفتن از سراشیبی
  • دو ایربگ
  • آنتن کوسه‌ای
  • روکش چرمی صندلی‌ها
  • تنظیم برقی آینه‌های جانبی با گرم‌کن
  • سنسور پارک عقب
  • تنظیم دستی شش جهته صندلی راننده
  • تنظیم دستی چهار جهته صندلی سرنشین جلو
  • دی‌لایت
  • صفحه آمپر دیجیتالی
  • سیستم نمایش باد تایرها
  • نمایشگر لمسی ۱۰ اینچی
  • چراغ‌های جلو خودکار
  • دوربین عقب
  • سیستم ورود بدون کلید
  • استارت دکمه‌ای
  • کروز کنترل
  • اتوهلد

در تیپ سه چند آپشن دیگر به این موارد اضافه می‌شود که به شرح زیر است:

  • ایربگ‌های جانبی و پرده‌ای
  • سیستم تهویه اتوماتیک
  • سقف شیشه‌ای بازشو
  • دوربین جانبی سمت راست

در نمونه‌های وارداتی مدل ۲۰۲۴، سایپا به عرضهٔ تیپ ۲ پایان داده و CS35 پلاس را فقط به‌صورت فول یا همان تیپ ۳ عرضه می‌کند. بااین‌حال، کراس‌اوور کوچک چانگان حتی در تیپ فول هم از لحاظ امکانات در قیاس با رقبای هم‌قیمتی مثل ام‌وی‌ام X55 پرو کمبودهایی دارد. به‌عنوان‌مثال، تنظیم برقی و گرم‌کن صندلی‌های جلو، شارژر بی‌سیم گوشی و دوربین ۳۶۰ درجه ازجمله امکانات هستند که جای خالی آن‌ها کاملاً در CS35 پلاس احساس می‌شود.

برای اطلاع از اخرین اخبار و بررسی خودرو های وارداتی جدید این صفحه از پدال را دنبال کنید.

مشخصات فنی چانگان CS35 پلاس

همان‌طور که اشاره شد، CS35 پلاس با یک پیشرانهٔ ۱.۴ لیتری توربو در کشورمان عرضه شده که علیرغم حجم کمتر نسبت به رقبای خود، به لطف سیستم تزریق مستقیم سوخت، خروجی قابل‌توجهی برابر با ۱۵۷ اسب بخار قدرت و ۲۵۴ نیوتن متر گشتاور را ارائه می‌کند که برای کراس‌اوور کوچکی با وزن ۱۳۹۰ کیلوگرم، ارقام مناسبی هستند. انتقال نیروی این موتور به چرخ‌های جلو هم توسط یک گیربکس هفت سرعته دوکلاچه صورت می‌گیرد. مصرف سوخت ترکیبی این کراس‌اوور وارداتی ۷.۶ لیتر در هر صد کیلومتر اعلام شده و باک خودرو ۵۳ لیتر ظرفیت دارد. رینگ‌های CS35 پلاس در تیپ ۲ آلومینیومی ۱۷ اینچی با لاستیک‌های ۲۱۵ و در تیپ ۳ آلومینیومی ۱۸ اینچی با لاستیک‌های ۲۲۵ هستند.

نمای پشتی چانگان cs35 پلاس

نقاط قوت و ضعف چانگان CS35 پلاس

ازجمله نقاط قوت چانگان CS35 پلاس می‌توان به کیفیت ساخت و مونتاژ بالا به دلیل وارداتی بودن، پیشرانهٔ قدرتمند و هماهنگ با گیربکس، شتاب بالا، سواری نرم و کابین ساکت اشاره کرد. همچنین ازآنجایی‌که سایپا قصد مونتاژ این خودرو را دارد، از لحاظ خدمات پس از فروش و تأمین قطعات یدکی هم نسبت به دیگر خودروهای چینی جدید بازار شرایط بسیار بهتری خواهد داشت. تنها نقطه‌ضعف اصلی این خودرو اما کمبود امکانات و آپشن‌ها در قیاس با رقبای هم‌قیمت است. به‌عنوان‌مثال، تنظیم برقی صندلی‌های جلو حتی در خودروهای ارزان‌تر از این هم وجود دارد درحالی‌که تنظیم صندلی‌های جلوی CS35 پلاس به‌صورت دستی است. علاوه بر این، پیشرانهٔ توربوشارژ GDI این خودرو هم به بنزین باکیفیت یا مکمل سوخت نیاز دارد و با بنزین بی‌کیفیت کشورمان به مشکل خواهد خورد.

چانگان CS35 پلاس

مزایا

  • شتاب بالا
  • کیفیت متریال و ساخت بالا
  • سواری نرم و راحت
  • کابین ساکت

معایب

  • کمبود امکانات
  • حساسیت پیشرانه به بنزین ایران

قیمت، رقبا و ارزش خرید چانگان CS35 پلاس (۲۳ دی ۱۴۰۳)

مدلمشخصاتقیمت نمایندگیقیمت بازار
چانگان CS35تیپ ۳-۲۰۲۴۱.۴۰۶,۱۲۰,۰۰۰۱,۷۸۵,۰۰۰,۰۰۰

چانگان CS35 پلاس در حال حاضر از سوی سایپا با قیمت یک میلیارد و ۳۶۲ میلیون تومان عرضه می‌شود و یکی از ارزان‌ترین خودروهای وارداتی به‌حساب می‌آید. قیمت این کراس‌اوور کوچک در بازار هم حدود ۱.۵ میلیارد تومان است. با این قیمت، ام‌وی‌ام X55 پرو اصلی‌ترین رقیب کراس‌اوور وارداتی سایپا محسوب می‌شود که سال‌ها است در بازار حضور دارد و به‌نوعی جاافتاده است. یکی دیگر از رقبای CS35 پلاس هم ری‌را ایران‌خودرو است که با قیمت یک میلیارد و ۱۳۰ میلیون تومان برای فروش عرضه شد و به‌زودی راهی بازار خواهد شد. هرچند هردوی این خودروها از تجهیزات بیشتری بهره می‌برند ولی CS35 پلاس به لطف مزیت‌هایی که در بالا برشمردیم، در برابر آن‌ها حرف‌های زیادی برای گفتن دارد و قطعاً اگر در تعداد بیشتری وارد یا مونتاژ شود، می‌تواند در این بخش از بازار نظر خریداران زیادی را جلب کند.

برای اطلاع از آخرین قیمت روز خودرو داخلی و خارجی در بازار ایران این صفحه اختصاصی از پدال را دنبال کنید.

چانگان cs35 پلاس

جدول مشخصات فنی چانگان CS35 پلاس

پیشرانه ۱.۴ لیتری ۴ سیلندر توربو GDI
قدرت ۱۵۷ اسب بخار
گشتاور ۲۵۴ نیوتن متر
گیربکس ۷ سرعته دوکلاچه
محور محرک جلو
مصرف سوخت ۷.۶ لیتر ترکیبی
ظرفیت باک ۵۳ لیتر
وزن ۱۳۹۰ کیلوگرم
طول ۴,۳۳۰ میلی‌متر
عرض ۱,۸۲۵ میلی‌متر
ارتفاع ۱,۶۶۰ میلی‌متر
فاصلهٔ محوری ۲,۶۰۰ میلی‌متر

 

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲۱۷ رای

امیر دهقان

نویسنده و مترجم پدال، عاشق ماشین، عشقی که حد و حصر نداره

مطالب مشابه

‫۵۹ دیدگاه‌ها

  1. محسن غلامیان

    ۷ دی ۱۴۰۳
    سوابق: (1 ديدگاه)

    سلام
    آیا مدلی از چانگان cs35 plus وارداتی در حال حاضر وجود داره که دوربین ۳۶۰، ترمز اضطراری و سنسور پارک جلو داشته باشه ؟
    متوجه نمیشم ، بعضی فیلم های بررسی که از این ماشین وجود داره، میگن نسخه فول ۲۰۲۴ تیپ ۳ دارای این امکانات هست، اما هر سایتی که مشخصات گذاشته، می گه این امکانات رو نداره

  2. Ali

    ۱۵ دی ۱۴۰۳
    سوابق: (1 ديدگاه)

    به نظر من این ماشین مزایا ارزش خرید بیشتری نسبت به زیرا و x55 proداره. چرا ؟
    چون خودرو مونتاژه و خدمات پس از عرضه زیادی داره
    سواری و شتاب بهتری نسبت به اون دو تا داره
    فضای کابین بیشتری نسبت به اون دو تا داره
    گیربکس خیلی خوبی نسبت به x55 pro داره
    از کیفیت ساخت بهتری در بخش اتاق ماشین استفاده شده
    زیبایی بیشتری نسبت به اون دو تا داره
    تو بخش آپشن ها هم میگن عملکرد ضعیفی داره ولی بزارید دربارش توضیح بدم
    میگن تنظیم راننده و شاگرد دستیه
    به نظر من این برای ماشین ملاک خیلی چشم گیری نیست فقط کافیه برای تنظیم صندلی وقت بیشتری بزاریم
    گرمکن صندلی ندارم ولی میشه با کمتر از یک میلیون بهش اضافه کرد
    شارژر بی سیم ندارن که به نظرم زیاد آپشن بزرگی به حساب کرد میشه با همون شارژر معمولی که تو داشبورد هست شارژش کرد فقط باید ی سیم بدون کابل داشته باشی
    بقیه آپشن ها آپشن هایی که توی ماشین هم رده خودش هم میشه دید
    نظر من اینه تا ۱.۴۰۰ برین سراغ این ماشین

    موافقم 7
    مخالفم 1
    1. mohamad

      ۱۸ دی ۱۴۰۳
      سوابق: (1 ديدگاه)

      درود بر شما که نظر منطقی میدی. مردم نمیفهمن که صندلی برقی و یه سری آپشن برقی الکی به درد نخور دیگه هم مثل بقیه وسایل برقی حتما خراب خواهد شد و این خودش میشه خرج اضافه و اصطحلاک . مشکل مردم ایران اینه که فقط ظاهر بینن و همین لحظه و تا نوک دماغشون رو میبینن به دراز مدت به هیچی فکر نمیکنن و همین علت بدبختی و عقب افتادگیشونه و واسه همینه که بازارمون پر شده از جنس فیک و آشغال. چانگان به جای آپشن اضافی اومده رو کیفیت کار کرده.

      موافقم 5
      مخالفم 1
  3. محمد

    ۱۷ دی ۱۴۰۳
    سوابق: (1 ديدگاه)

    من از سال ۹۷ مونتاژی و الان هم یک ساله چون خوب بود یک وارداتی را خریدم ماشین جمع جور خوبیه برا تهران نسبت به بنزین هم هر سه بانک یک مکمل می ریزم تا حالا هم در این۷ سال مکانیکی نرفتم برا هیچ کدوم نه مونتاژی نه وارداتی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا