جیلی اتو، گلکسی کروزر را به عنوان جدیدترین شاسیبلند خود با الهام از لندرور دیفندر، در نمایشگاه شانگهای ۲۰۲۵ رونمایی کرد.
جیلی گلکسی کروزر صرفاً یک شاسیبلند الکتریکی جدید با چراغهای زیبا و صفحه نمایش بزرگ نیست، بلکه یک گجت تمامعیار روی چرخها محسوب میشود. این خودرو قابلیت حرکت خرچنگی، گردش ۳۶۰ درجه درجا و عبور از آبهای عمیق دارد.جیلی گلکسی کروزر میتواند برای مدت کوتاهی روی آب شناور بماند؛ مثلاً اگر بخواهید از رودخانه عبور کنید یا از سیلاب ناگهانی در امان بمانید.
گلکسی کروزر همچنین اولین مدل مجهز به باتری جدید جیلی به نام باتری تیغه کوتاه طلایی (Golden Short Blade Battery ) با قابلیت شارژ فوق سریع است. این باتری ضدگلوله و مقاوم در برابر آتش، به ادعای جیلی است.
قبل از اینکه بیش از حد در دام فناوریهای هوش مصنوعی این خودرو گرفتار شویم، بهتر است درباره ظاهر آن صحبت کنیم. چون گلکسی کروزر بیش از حد شبیه به لندرور دیفندر است: پنلهای تخت و بزرگ، ابعاد مربعشکل و ظاهر خشن.
گلکسی کروزر به سیستم “هوش مصنوعی تمامدامنه” جیلی مجهز است که کنترل خودرو از جمله مدیریت انرژی، کشش و پاسخ به شرایط زمین را بر عهده دارد. از نظر تئوری، این سیستم مثل این است که یک کمکراننده با مدرک دکترا در مهندسی بیشازحد به خودروی خود اضافه کنید.
این خودرو بسته به شرایط جاده (خیابانهای شهری، جادههای خاکی یا مسیرهای کوتاه روستایی) میتواند بین حالتهای تمامالکتریکی، هیبریدی و ذخیره انرژی، عمل کند. تمام این قابلیتها به لطف سیستم شاسی دیجیتال ممکن شده که کنترل موتور، تعلیق و سنسورها را به هم متصل میکند. برای مثال، برای حرکت خرچنگی، هر چرخ باید مستقل عمل کند، در حالی که توزیع گشتاور لحظهای چرخشهای نمایشی و حالت رانندگی با لاستیک پنچر نیز دارد.
فناوری حرکت روی آب و باتری ضد آتش جیلی
بله، این خودروی الکتریکی میتواند روی آب شناور بماند. به گفته جیلی، گلکسی کروزر تا ۲ ساعت میتواند روی آب با سرعت ۸.۵ کیلومتر بر ساعت حرکت کند. همچنین عمق عبور از آب طولانی مدت برای این خودرو، ۸۰۰ میلیمتر است. برای کمک به این عملکردها، جیلی رادار آبی را به گلکسی کروزر اضافه کرده است.
گلکسی کروزر از باتری تیغه کوتاه طلایی جیلی استفاده میکند که با پوششهای ضدگلوله و اقدامات ایمنی ضدحریق طراحی شده است. هرچند جیلی جزئیات کامل مثل سرعت شارژ یا چگالی انرژی را فاش نکرده، اما نام و تأکید آن نشاندهنده تمرکز قوی روی پایداری حرارتی و مقاومت در برابر تصادف است.
جالب است بدانید که زیکر (Zeekr)—زیرمجموعه لوکس جیلی برای خودروهای الکتریکی—نیز از یک باتری طلایی با قابلیت شارژ فوق سریع (۱۰ تا ۸۰ درصد در تنها ۱۰ دقیقه) استفاده میکند. اگرچه جیلی بهطور رسمی تأیید نکرده که آیا این دو باتری یکسان هستند، اما تشابه نامها و ارتباط شرکت مادر نشان میدهد که آنها از فناوری یکسانی استفاده میکنند.
همزمان با رونمایی از گلکسی کروزر، جیلی مرکز ایمنی جهانی جیلی را نیز راهاندازی کرده است که به عنوان پایگاهی برای تحقیق و توسعه ایمنی عمل خواهد کرد و برای سایر تولیدکنندگان نیز قابل دسترس خواهد بود. در حرکتی که شاید غیرشرکتیترین اقدام امسال باشد، آنها حتی حق استفاده از دستگاه تست ضربه باتری خود را برای رقبا، آزاد گذاشتهاند.
گلکسی کروزر معیاری جدید برای چگونگی توسعه خودروهای الکتریکی است. این خودرو ترکیبی از نمایش فناوری، آزمایش آفرود و لیست آرزوها است. اینکه آیا همه این قابلیتها به مرحله تولید میرسند یا نه، حدس و گمان است، اما ایدهها حاضر هستند و بسیار جسورانه!
J
۴ اردیبهشت ۱۴۰۴حالا خوبه این جیلیه. مثلا یکی از بزرگترین و معتبرترینای چینه و اینجوری کپی زده. وای بحال شرکتای تازه کار
حداقل یکی دو جاشو از ماشینای دیگه ورمیداشتی. تمام و کمال دیفندر رو برداشته گذاشته تو دستگاه کپی
javad-bmw
۴ اردیبهشت ۱۴۰۴جالبیش اینه که الان یه مدته نمیگن کپی ، میگن ، با الهام از فُلان ماشین ؛ دیگه باید چی کار کنه که بگید کپی کرده.
Yaghoob
۴ اردیبهشت ۱۴۰۴خودش گفته از دیفندر الهام گرفته
آرش
۴ اردیبهشت ۱۴۰۴نمونه یه کشور دزد آشغال که هیچ قانون و مقرراتی حالیش نمیشه از تمام مدلهای تمامی کمپانیها یکی کپی کرده چهارتا باطری گذاشته روش تمام نه اصالتی نه هویتی
محمدرضا اشتری - دبیر سایت پدال
۴ اردیبهشت ۱۴۰۴خوبه ما یک پیچ این ماشین هم نمی تونیم بسازیم
۴ اردیبهشت ۱۴۰۴فقد هایما🔥🔥🔥
saeedfarshchian
۴ اردیبهشت ۱۴۰۴پس انتقادم نکنیم؟
محمدرضا اشتری - دبیر سایت پدال
۴ اردیبهشت ۱۴۰۴اگر فکر می کنید سازنده است و چینی ها توجه می کنن، ادامه بدید
یوسف
۴ اردیبهشت ۱۴۰۴وقتی کادیلاک جیپ تویوتا و فورد کپی میکنن از لندرور….
وای به حال بقیه….
…… چرا همه سازنده ها اتومبیل میخواهند لندرور بسازن…..
چرا واقعاً
https://www.newsweek.com/why-does-every-automaker-want-design-land-rover-1819625
اراز
۴ اردیبهشت ۱۴۰۴درود به طراحان بریتانیا کبیر که هفت سال پیش این شکل اتاق خلق کردن که حالا هم برند ها حمله کردن برای کپی کردن از روش
آرش
۴ اردیبهشت ۱۴۰۴هفتاد سال پیش آمریکاییها و اروپاییها و بعد ه ها ژاپنیها هم اضافه شدن یعنی در دهه ۵۰ روشی رو ابداع کردن به این صورت یک شاهکار خلق میکردن و دهه ها بر اساس اون مدل محصولاتشون رو توسعه میدادن و تولید میکردن مثل بیوک ریویرا، مرسدس اس ال ، پورشه ۹۱۱ ،آستون مارتین دی بی ۵ ، موستانگ ، کامارو ، دوج چارجر، فراری ۴۰۰،جاگوار ایکس جی و خیلیهای دیگه اما حالا چی کشور دزدی مثل چین میاد از تمامی مدلها کپی میکنه و گند میزنه به سالها فرهنگ خودرو
۴ اردیبهشت ۱۴۰۴آقای اشتری چرا این چینی ها آنقدر کپی میکنن و ادعای برتر بودن تو جهان دارن؟
هر پستی از ماشینهای جدیدشون میبینم همش کپیه
محمدرضا اشتری - دبیر سایت پدال
۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ادعا مهم نیست
فروش و رضایت مشتری مهمه
بهترین خودروهای دنیا توسط فلان برند ساخته بشه ولی مشتری نداشته باشه که خوب نیست
الان غالب تولیدات برندهای درجه یک دنیا دور از دسترس 70 درصد مردم جهان هست، شامل شرق آسیا و افریقا و امریکای جنوبی
سه میلیارد نفر از مردم دنیا در سه کشور هند و چین و اندونزی زندگی می کنن اکثرا با درآمد کمتر از 500 دلار در ماه
چین برای میلیاردها انسان که توان مالی کافی ندارن، ماشین می سازه
من ماشین های چینی که اخیرا معرفی شده نگاه کردم و به نظرم، حدود 10 تا 20 درصد، طراحی کپی شده از دیگران هستند
مدلهای جدید چینی، اکثرا هم زیبایی خوب دارند و هم تا حد زیادی به استقلال در طراحی رسیدند
مشتری آزاده تصمیم بگیره ماشین چینی با ظاهر کپی شده بخره یا نخره
Mahdi
۴ اردیبهشت ۱۴۰۴لندکروزر الکتریکی با طراحی دیفندر ،ساخت چین!
حتی کنار هم گذاشتن این کلمات تو یک جمله هم سخته