جیلی

معرفی سدان هیبرید جیلی L6 با توان پیمایش 2000 کیلومتر

جیلی گلکسی L6 EM-i یک سدان پلاگین هیبرید با آستانه قیمت ۱۲ هزار دلار است که با یک باک سوخت  و شارژ کامل باتری مسافت ۲۰۰۰ کیلومتری را طی خواهد کرد.
جیلی گلکسی L6

انتظار می‌رود این خودرو تا چند ماه دیگر راهی بازار چین شود. البته پیش فروش گلکسی L6 پلاگین هیبرید از چند هفته قبل شروع شده و مشتریان می‌توانند آن را با قیمت حدود ۱۲ تا ۱۶ هزار دلار خریداری کنند. جالب اینکه جیلی می‌گوید قیمت نسخه‌های اولیه این خودرو حدود ۱۰۰۰ دلار کمتر بوده و مشتریان با پرداخت ۱۱ هزار دلار توانایی سفارش آن را خواهند داشت.

طول/عرض/ارتفاع جیلی گلکسی L6 به ۴۷۸۲/۱۸۷۵/۱۴۸۹ میلی‌متر می‌رسد و فاصله بین محورهای آن نیز ۲۷۵۲ میلی‌متر است. بسته به مشخصات و مدل سفارش داده شده، وزن خودرو نیز بین ۱۵۷۰ تا ۱۷۰۰ کیلوگرم خواهد بود از نظر ظاهری نیز طراحی این مدل تفاوت خاصی با نسخه استاندارد L6 ندارد. نیروبخش گلکسی L6 پلاگین هیبرید سیستم نورد ثور ۲.۰ است که از پیشرانه ۱.۵ لیتری تنفس طبیعی و موتور برقی تشکیل می‌شود. قدرت و گشتاور پیشرانه درون‌سوز به ترتیب ۱۱۰ اسب بخار و ۱۳۶ نیوتون متر اعلام شده درحالی‌که موتور برقی ۲۱۵ اسب بخار قدرت و ۲۶۲ نیوتون متر گشتاور تولید می‌کند. این مجموعه با گیربکس E-DHT همکاری می‌کند.

جیلی گلکسی L6 پلاگین هیبرید با دو باتری ۸.۵ و ۱۹.۰۹ کیلووات ساعت در دسترس است و توان پیمایش ۶۰ و ۱۴۰ کیلومتری در حالت برقی دارد. البته همان‌طور که گفته شد توان پیمایش مجموع خودرو ۲۰۰۰ کیلومتر بوده و مصرف سوخت آن به ۲.۹ لیتر در صد کیلومتر می‌رسد. حداکثر سرعت ۱۸۰ کیلومتر در ساعت و ظرفیت باک سوخت ۶۰ لیتری از دیگر مشخصات L6 هستند. همچنین باید دانست فقط مدل مجهز به باتری بزرگ‌تر از توانایی شارژ سریع پشتیبانی می‌کند و در عرض ۲۰ دقیقه می‌توان شارژ باتری را از ۳۰ به ۸۰ درصد رساند. در صورت استفاده از شارژر معمولی، بین ۲.۷ تا ۶ ساعت طول خواهد کشید تا باتری شارژ شود.

وقتی وارد کاکپیت شوید دو نمایشگر ۱۰.۲ اینچی برای پشت آمپرها و ۱۴.۶ اینچی را برای نمایشگر مرکزی خواهید دید. فقط مدل‌های فول جیلی گلکسی L6 پلاگین هیبرید از شارژر بی‌سیم گوشی هوشمند برخوردار هستند هرچند در برخی تیپ‌های این خودرو دستیار کمک‌راننده سطح ۲ نیز وجود دارد. ورود بدون کلید، کنترل از راه دور خودرو با برنامه موبایلی، سیستم صوتی با شش بلندگو، به‌روزرسانی‌های از راه دور، دستیار صوتی با هوش مصنوعی و… از دیگر تجهیزات این خودروی چینی به شمار می‌روند.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۶۴ رای

شاهین احمدزاده

نویسنده و مترجم مجله "پدال"

مطالب مشابه

‫۸ دیدگاه‌ها

  1. Benz gle

    ۱۸ بهمن ۱۴۰۳
    سوابق: (47 ديدگاه)

    بی ام و سری ۵ 550e هم ۴۹۰ اسب بخار قدرت و مصرف سوخت ۱ لیتری در ۱۰۰ کیلومتر داره
    ظرفیت باکش رو نمی دونم ولی اگر ۷۰ تا به طور کاملا برقی بره و ۵۰ لیتر باکش باشه حدوداً از ۲۰۰۰ تا بیشتره یعنی کاملا بیشتره
    اگر ۷۰ تایید باشه ۷۰۰۰ تا می ره

    موافقم 9
    مخالفم 28
    1. حسین دهمرد

      ۱۸ بهمن ۱۴۰۳
      سوابق: (2784 ديدگاه)

      مگر اینکه ۸۰ کیلومتر رو با باتری بری ۱۰ کیلومتر باقیمونده رو با بنزین بری که صدی ۱ لیتر مصرف کنه.
      باز سر هر صد کیلومتر وایسی شارژ باتری رو فول کنی.
      وگرنه از لحظه ای که شارژ باتریش تموم بشه صدی ۱۰ تا میسوزونه

      موافقم 18
      مخالفم 2
  2. Saeed Boroomand

    ۱۸ بهمن ۱۴۰۳
    سوابق: (560 ديدگاه)

    از اونجا که نمیره نتیجه میگیرم که بی ام و دروغ میگه

    موافقم 13
    مخالفم 3
  3. تنر

    ۱۸ بهمن ۱۴۰۳
    سوابق: (73 ديدگاه)

    عالیه به نسبت قیمتش
    پیمایش عالی کابین زیبا موتور قدرتمند
    کاش وارد کنند

    موافقم 17
    مخالفم 1
  4. Mohsen

    ۱۸ بهمن ۱۴۰۳
    سوابق: (1 ديدگاه)

    چنین چیزی که میگه در شرایط بسیار ایده آل امکان داره .
    در شرایط واقعی در کمترین حالت صدی ۴ تا ۵ لیتر رو مصرف میکنه

  5. رامین صفایی

    ۱۸ بهمن ۱۴۰۳
    سوابق: (75 ديدگاه)

    بی ام و دروغ نمیگه . دروغگویی در ذات
    کمونیست های چینی است که قصد دارنذ
    گاری آشغال تولیدی خودشان را با هزار ترفند
    و ریا در بازار به مردم بفروشند .

    موافقم 10
    مخالفم 21
    1. Moro

      ۱۹ بهمن ۱۴۰۳
      سوابق: (81 ديدگاه)

      برو با بی ام چت حال کن، یادت باشه بی ام و واسه مهد هیتلره، فکر نکنی خیلی نانازین

  6. محمود

    ۱۹ بهمن ۱۴۰۳
    سوابق: (1 ديدگاه)

    سلام
    اینکه خیلی خوبه یک ماشین برقی بتونه ۲۰۰۰ کیلومتر رو بره با۶۰لیتر بنزین ، اما درنوع برقی تک که ۴۰۰ کیلومتر میره جالب نیست اول باید زیر ساخت آن درکشور انجام بشه بعد بااین هجمه وارد کنند تازه این ماشین بیاد ایران کمتراز دونیم یا سه میلیارد بدست مصرف ککننده نمیرسه چون باید جیب خیلیها پر بشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا