خودروهای چینی

مدیرعامل استلانتیس:‌ اروپا باید تعرفه‌های بیشتری بر خودروسازان چینی اعمال کند

مدیرعامل استلانتیس معتقد است خودروسازان چینی کمتر از رقبای اروپایی که خودروهای خود را به چین صادر می‌کنند، تعرفه می‌پردازند و اتحادیه اروپا باید تعرفه‌های بیشتری را بر خودروسازان چینی اعمال کند.

طی سال‌های اخیر حضور خودروسازان چینی در بازار اروپا و آمریکا افزایش یافته و این شرکت‌ها در مقابل رشد چشم‌گیر چینی‌ها احساس خطر می‌کنند. البته برخی خودروسازان اروپایی و آمریکایی هم در بازار چین حضور دارند، اما شرایط دو طرف به خصوص در زمینه دریافت تعرفه، اصلا با هم مساوی نیست.

رشد حضور چینی‌ها در بازار اروپا تا حدی رسیده که خودروسازان اروپایی به وضوح در مصاحبه‌های خود از لزوم اقدام متقابل سخن می‌گویند. در همین راستا کارلوس تاوارس، مدیرعامل استلانتیس طی مصاحبه‌ای گفت:

خودروسازان چینی باید هنگام صادرات خودروهای خود به اروپا مشمول همان تعرفه‌هایی شوند که برندهای اروپایی هنگام ارسال خودروهای خود به چین با آن مواجه می‌شوند.

به گزارش اتوموتیو نیوز اروپا، تاوارس در حاشیه نمایشگاه خودروی پاریس طی هفته جاری به خبرنگاران گفت:

به سادگی، ما باید از اتحادیه اروپا بخواهیم که شرایط مشابهی را در اروپا برای تولیدکنندگان چینی که تحت آن ما (تولیدکنندگان غربی) در چین رقابت می‌کنیم، اعمال کند.

تاوارس گفت که برندهای چینی برای واردات خودرو به اتحادیه اروپا باید ۱۰ درصد تعرفه بپردازند، در حالی که خودروسازان اروپایی برای واردات خودروهای ساخت اروپا به چین تعرفه بین ۱۵ تا ۲۵ درصدی می‌پردازند.

برندهای چینی مانند بی‌وای‌دی، ام‌جی سایک (SAIC)، گریت وال و پل‌استار با خودروهای برقی مقرون‌به‌صرفه خود که در چین ساخته شده‌اند، جای پای خود را در اروپا باز می‌کنند.

بی وای دی سیل / byd seal

بر اساس گزارشی که روز دوشنبه توسط گروه لابی محیط‌ زیست Transport & Environment منتشر شد، برندهای چینی ۵ درصد از بازار خودروهای الکتریکی اروپا را در اختیار دارند.

تاوارس گفت:

خودروسازان چینی می‌توانند با فروش خودروهای خود با ضرر در مراحل اولیه ورود به منطقه، جایگاه خود را در اروپا تثبیت کنند. بازار اروپا به روی چینی‌ها کاملاً باز است و ما نمی‌دانیم شاید استراتژی آن‌ها این است که سهم بازار را با ضرر به دست آورند و بعداً قیمت خود را افزایش دهند.

تاوارس گفت که او این موضوع را با امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه، هنگامی که رئیس‌جمهور روز یکشنبه با مدیران شرکت‌های خودروسازی فرانسوی در نمایشگاه خودرو پاریس ملاقات کرد، مطرح کرده است.

تاوارس گفت:

رئیس‌جمهور مکرون این را درک می‌کند، اما باید جبهه‌ای بزرگ‌تر [از سوی اتحادیه اروپا] باشد تا بگوید ما از چینی‌ها در اروپا استقبال می‌کنیم، اما تنها در صورتی که آن‌ها تحت قوانین مشابه با ما رقابت کنند.

روزنامه Les Echos گزارش داد، رئیس‌جمهور مکرون روز یکشنبه خواستار اصلاح یارانه خودروهای الکتریکی برای محافظت بهتر از خودروسازان اروپایی در برابر رقابت خارجی شد.

مکرون نه تنها به عدم تعادل در تعرفه‌ها بین اروپا و چین، بلکه به برنامه‌های اخیر ایالات متحده جهت ایجاد اعتبار مالیاتی برای خودروسازانی که قطعات الکتریکی مانند باتری‌ها را در ایالات متحده تولید می‌کنند، واکنش نشان داد.

مکرون به این نشریه گفت:

آمریکایی‌ها کالاهای آمریکایی‌ها را می‌خرند و استراتژی بسیار تهاجمی کمک‌های دولتی را دنبال می‌کنند. چینی‌ها بازار خود را می‌بندند. ما نمی‌توانیم تنها منطقه‌ای باشیم که از نظر اقلیمی با فضیلت‌تر است و معتقد است که هیچ ترجیح اروپایی وجود ندارد.

هرگونه طرحی برای افزایش تعرفه‌ها بر واردات خودروهای چینی ممکن است مورد پسند آلمان قرار نگیرد، زیرا خودروسازان این کشور در چین مستقر هستند و همچنان سهم قابل توجهی از بازار را در اختیار دارند.

افزایش تعرفه‌ها می‌تواند به عنوان حرکتی تحریک‌آمیز در چین تلقی شود، جایی که مشتریان نشان داده‌اند با تحریم برندهای خارجی به حملات درک شده واکنش سریع نشان می‌دهند.

گروه T&E در گزارش خود اعلام کرد که برندهای چینی در حال افزایش سهم خود در اروپا هستند، زیرا خودروسازان اروپایی در حال کاهش سرعت تولید خودروهای الکتریکی هستند.

جولیا پولیسکانوا، مدیر ارشد گروه T&E گفت:

خودروسازان اروپایی در زمانی که خودروسازان چینی و آمریکایی به سرعت مدل‌های جدیدی را به بازار عرضه می‌کنند، ترمز تولید خودروهای برقی خود را کشیده‌اند. اتحادیه اروپا باید تولید محلی خودروهای برقی را تحریک کند. اگر اروپا می‌خواهد رقابت‌پذیری صنعت خودروسازی خود را حفظ کند، اتحادیه اروپا باید سیاست صنعتی قوی از خود ارائه دهد تا با حمایت چینی‌ها و آمریکایی‌ها از خودروهای الکتریکی مطابقت داشته باشد. آب‌وهوا و مشاغل قاره اروپا در خطر است.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای
منبع
autonews

ابوالقاسم اسلامی

هنرآموز مکانیک خودرو ، مترجم و نویسنده

مطالب مشابه

‫۴۴ دیدگاه‌ها

  1. miladzm

    ۲۸ مهر ۱۴۰۱
    سوابق: (316 ديدگاه)

    لعنت به اروپا که تعرفه واردات خون باباشو برای محصولات امریکایی میگیره . هنوز یادمون نرفته که عمو ترامپ فقط یه مقدار از این تعرفه ها رو برای واردات محصولات خودروسازان و تولید کنندگان اروپایی وضع کرد چجوری به دست و پا و غلط کردن افتاده بودن . کجا رفتی ای ابر مرد . برگرد تا با برگشتنت دوباره شکوه و عظمت و جلال و جمال و ابهت به ایالات کبیر امریکا برگرده .

    موافقم 43
    مخالفم 51
    1. holbay با ۲ کاربرات ۴ دهنه وبر

      ۲۹ مهر ۱۴۰۱
      سوابق: (750 ديدگاه)

      اینقدر سنگ آمریکای که این همه بلا سر مملکتت آورده به سینه با سنگ نه با آجر هم نه با شیشه با چاقو به قلب می کوبی این وسط یه نچایی سینه پهلو نکنی ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه

      موافقم 6
      مخالفم 18
      1. ADAK

        ۲۹ مهر ۱۴۰۱
        سوابق: (1849 ديدگاه)

        مردم ما همیشه از گذشته تا الان چوب بی سوادی و بی فرهنگی و بی مطالعه گی خودشون را می خورن و خواهند خورد!
        من منکر شیطنت های کشورهای بیگانه نیستم
        ولی مردمی بی مطالعه ، بدون حافظه ی تاریخی و ماشااله ادعای طبق طبق همیشه همین بلا سرشون میاد و فرصت شیطنت و سود بَری و چپاول را به بیگانگان میدن.
        از چرچیل پرسیدن چرا شما این همه راه تا هند میرید برای استعمار و ثروت ولی همینجا بغل گوشتون ایرلند را نه ؟!
        پاسخ اش جالب بوده :
        چیزی در هند هست که در ایرلند نیست ” اقلیت خائن و اکثریت نادان”

        ما باید تفکر و مطالعه سعی کینم ایرلند داستان چرچیل باشیم نه هند !!!

        **) البته جدیدا در تفسیر مطالعه باید دقت کرد! ماشاله اکثریت مردم ما قبل از فیلت.رینگ اینستا ، واتساپ و تلگرام 24 ساعته توی این فضاهای مجازی ولو بودن! با خوندن هر چرت و پرتی از این فضاها خیلیییییی هاشون ادعای روشعنفکری و داشتن مطالعه میکردن و هنوزم میکنن!!!
        تازه با گذشتن از سد فیلتر. جو فتح الفتوح کردن ( و داشتن سواد انفورماتیکی) هم به سایر خصوصیاتشون اضافه شده

        موافقم 13
        مخالفم 1
  2. Avan

    ۲۸ مهر ۱۴۰۱
    سوابق: (79 ديدگاه)

    قطعا غربی ها در جنگ سیاسی و اقتصادی از چین و روسیه شکست می خورند چون هم مردمشون راحت طلب شدن و هم رهبران ترسو و بی عمل و محافظه کار هستند در حالی که رهبران چین و روسیه جایگاه ثابت و برنامه بلند مدت دارند غربی ها مشغول درگیری های درون و برون حزبی هستند.

    موافقم 30
    مخالفم 148
    1. مردیم از خوشی

      ۲۸ مهر ۱۴۰۱
      سوابق: (1462 ديدگاه)

      واااوووو
      جایگاه روسیه 🤣 همه دیدند روسیه چطور نتونست از پس یه کشور کوچک بر بیاد وای به حال جنگ های بزرگ از لحاظ اقتصادی هم که خرابه اگه بتونیم این بیماری قارچی کشورمون را برطرف کنیم روسیه کاملا بدبخت میشه چون ما میشیم تأمین کننده اروپا

      چین هم هیچی از خودش نداره مگر اندکی
      با بیرون کشیدن سرمایه خواهید دید چگونه چین با سر میخوره زمین همین دیروز آمریکا صنعت تراشه سازی چین را با چند تا تحریم به شکل کامل یک شبه نابود کرد اخبارش هم موجوده

      موافقم 122
      مخالفم 28
      1. Avan

        ۲۹ مهر ۱۴۰۱
        سوابق: (79 ديدگاه)

        بحث پیروزی نظامی نیست در بلندمدت غربی ها مجبور میشن به خواسته های پوتین تن بدن.امریکا هم در ویتنام شکست خورد و از افغانستان و عراق مجبور به خروج شد ولی این جایگاهش را از بین نبرد

        موافقم 13
        مخالفم 27
      2. amin

        ۳۰ مهر ۱۴۰۱
        سوابق: (14 ديدگاه)

        یه کشور کوچولو؟!!
        اولا یکی از بزرگ ترین کشور های اروپایی.
        دوما تمام تجهیزات غرب پشتش هست تا جایی که بعضی از کشور های غربی موجودیشون ته کشیده.

    2. miladzm

      ۲۸ مهر ۱۴۰۱
      سوابق: (316 ديدگاه)

      جایگاه روسیه ؟ منظورت همون روسیه ای هست که هشت ماه هست از پس یه کشور کوچولو اندازه استان فارس بر نیومده ؟؟؟؟

      موافقم 48
      مخالفم 17
      1. علی

        ۲۹ مهر ۱۴۰۱
        سوابق: (49 ديدگاه)

        کاری به جایگاه روسیه یا و قدرت یا ضعفش ندارم. اوکراین کشوری کوچولو وبه اندازه استان فارس نیست وسعت استان فارس 122000 کیلومتر مربع و جمعیت 5 میلیون و اوکراین وسعت 600000 کیلومتر مربع و جمعیت 43 میلیون

        موافقم 24
        مخالفم 4
        1. جنوب

          ۲۹ مهر ۱۴۰۱
          سوابق: (324 ديدگاه)

          با تجهیزات کامل و به روز غرب

    3. محمد

      ۲۸ مهر ۱۴۰۱
      سوابق: (31 ديدگاه)

      خودروسازی اروپا با پیشروی کره و چین به زودی به نابودی کشیده میشه و اثری از این خودروهای همیشه کف تعمیرگاه باقی نمیمونه
      یک طرف بنز و بی ام و فولسک رو داریم که از قضا هر سه نمیتونن یه خودروی الکتریکی بسازن که بتونه با خودروهای الکتریکی کره ای رقابت کنه مثلا همین امروز هیوندای آیونیک ۵ در حضور شاسی بلند های به درد نخور اروپایی شاسی بلند سال از نگاه موتور ترند شد
      یک طرف انگلیس رو داریم که نوچه آلمانه و هر چی داره از آلمانه پس در نتیجه انگلیس هم که دمش به دم آلمان وصله سقوط میکنه
      اون طرف هم ایتالیا رو داریم که کارشون تراکتورسازی و گاو آهن سازی و صنایع دستی گرون قیمت و بی خاصیته و تمام صنعت اروپا نابود شد
      از اروپا فقط داچیا میمونه و ال ممد هایی که میفرسته ایران مونتاژ بشن
      میخواستم اسم جاپن رو هم بیارم گفتم این بدبخت که پرچمدار الکتریکیش bz4x که مسخره عالم و آدمه و تازه همونم با کمک آمریکا ساخته
      در آخر کره و آمریکا پرچمدار و آینده صنعت خودرو هستند

      موافقم 17
      مخالفم 96
      1. miladzm

        ۲۸ مهر ۱۴۰۱
        سوابق: (316 ديدگاه)

        عالی بود محمد جان 👍

        موافقم 9
        مخالفم 39
      2. GMA

        ۲۸ مهر ۱۴۰۱
        سوابق: (854 ديدگاه)

        محمد
        در وجودت میبینی با اکانت اصلی بیا تا مورد عنایت نظرات دوستان قرار بگیری،همینکه می‌ترسی با اکانت واقعی ات نظر بدی کفایت میکنه تا کسی بهت حتی ذره ای توجه نکنه

        موافقم 43
        مخالفم 6
        1. بهزاد

          ۲۹ مهر ۱۴۰۱
          سوابق: (2563 ديدگاه)

          ایشون نام کاربری اصلیش همون یانکی هست و البته ید طولی به قامت ده سال در به گند کشیدن محیط دارن و با اسامی دیگری مثل شوی و … هم فعالن و اگر بخواهیم تعدد نظرات ایشان را شمارش کنیم بیش از ۱۰۰ هزار میشه و فکر نمیکنم یک شخص عادی اینقدر بیکار باشه که همچین زمانی داشته باشه و تنها مختص این سایت نیست و در جاهای دیگر ردپای زیادی با این ادبیات به جا گذاشته …

          موافقم 27
          مخالفم 6
        2. miladzm

          ۲۹ مهر ۱۴۰۱
          سوابق: (316 ديدگاه)

          این gma این جا رو با رینگ بکس اشتباه گرفته 😂😂😂 میگه توی وجودت میبینی 😂😂😂 آخه توی مجازی به این و اون پریدن خیلی کار شاخیه به خاطر همون طرف وجود نمیکنه :)))) فکر کنم بعد هر ریپلای که به بقیه میزنی توی خیال خودت فکر میکنی خیلی کار شجاعانه ای کردی 😂

          موافقم 5
          مخالفم 34
      3. miladzm

        ۲۸ مهر ۱۴۰۱
        سوابق: (316 ديدگاه)

        محمد جان ولی یه جا باهات مخالفم اون هم در مورد bz4x
        bz4x نقطه عطف دیگه ای رو واسه خودروسازی جهان باز تعریف کرد
        امروز اخبار رو میخوندم دیدم از وقتی bz4x با اون گلگیر های زیباش با روکش پلاستیک سیاه اصل پلی اتیلن ترفتالات پاش به نمایندگی های طویوطا رسیده آمار فروش تسلا ۴۷ درصد کمتر نه ببخشید بیشتر شده .

        موافقم 1
        مخالفم 31
  3. Hemn

    ۲۸ مهر ۱۴۰۱
    سوابق: (100 ديدگاه)

    چه جالب چین خودروسازان اروپایی رو هم به وجد اورده

    موافقم 13
    مخالفم 2
  4. NAVID۰۰۹۸

    ۲۸ مهر ۱۴۰۱
    سوابق: (10385 ديدگاه)

    چرا جمع میبنده !
    وقتی میگه اروپا ، یعنی باید بفهمه چنان برخی شرکت‌ها مثل فولکس و… به چین وابسته شدن که هر خطای محاسباتی کنند باعث نابودی و ورشکستگی خودشان میشه !
    مثل این کاربر عقده‌‌‌ایه که هر دفعه پیداش میشه و از کلمات جمع استفاده میکنه‌ها ، این استلانتیس هم دیده چین بیادش به خاک و خون کشیده میشه داره از جمعات اروپایی مایه میگذاره !
    برو عمو بچسب به همون موتورهای ۱/۶ لیتری که کم مونده روی تانک هواپیما کشتی هم بگذاریش !

    موافقم 22
    مخالفم 5
  5. امیرحسین

    ۲۸ مهر ۱۴۰۱
    سوابق: (383 ديدگاه)

    اهمیتی نداره باعث بانی از بین رفتن دوج تو بودی حالا جیپم داری نابود میکنی

    موافقم 44
    مخالفم 7
  6. قاطر فروش

    ۲۸ مهر ۱۴۰۱
    سوابق: (1207 ديدگاه)

    خودروسازی چین تهدیدی برای خودرو سازی فرانسه
    خاک بر سرای خون فاسد فروش

    موافقم 50
    مخالفم 16
  7. hamid

    ۲۸ مهر ۱۴۰۱
    سوابق: (44 ديدگاه)

    غرب پیشرفته امروزی روی 500 سال خون و غارت و استعمار ساخته شده یادتون باشه دنیا همیشه یه روزی با ظالم ها تسویه حساب می کنه تسویه حساب دنیا با غرب داره نزدیک و نزدیک تر میشه

    موافقم 30
    مخالفم 82
    1. NAVID۰۰۹۸

      ۲۸ مهر ۱۴۰۱
      سوابق: (10385 ديدگاه)

      کاری به کُل اروپا ندارم ، فقط میخوام ببینم چطور به وقتش انگلیس و فرانسه تقاص پس میدهند ، همین !
      امروزِ ایرانِ ما هم حاصل دودوزگیه همین دو جانور هستش که تمام پول‌های اختلاصی هم وقتی پیگیری میکنید در هرکجا از این دنیا به این دو کشور مربوط میشود !

      موافقم 28
      مخالفم 11
  8. Alireza

    ۲۸ مهر ۱۴۰۱
    سوابق: (2 ديدگاه)

    اروپا همیشه دیر از خواب بیدار میشه،وقتی هم بیدارشد کار از کار گذشته!
    متاسفانه نتیجه احزاب چپ تو اروپا تازه داره مشخص میشه.

    موافقم 13
    مخالفم 40
  9. Elmiraj

    ۲۸ مهر ۱۴۰۱
    سوابق: (3189 ديدگاه)

    رهبران اروپا غیر از ابراز نگرانی و بیانیه های پوچ صادر کردن هیچ کار دیگه ای بلد نیستن….

    واگذاری سهام شرکت های خودروسازی شون کم بود از این پس میخوان بازار داخلی شونم به چینی ها واگذار کنند !!!

    موافقم 55
    مخالفم 12
    1. miladzm

      ۲۸ مهر ۱۴۰۱
      سوابق: (316 ديدگاه)

      داداش این چه حرفیه میزنی کارای دیگه هم بلدن مثلا از محکوم کردن گرفته تا از او خواست تا به فلان چیز پایان بدهد و ابراز همدردی و همدلی و … . اینا مگه کافی نیستن ؟

      موافقم 11
      مخالفم 15
  10. مردیم از خوشی

    ۲۸ مهر ۱۴۰۱
    سوابق: (1462 ديدگاه)

    اعمال تعرفه کاری کاملا درسته
    علت اول اینکه اروپا خودش غول خودرو سازیه و بلاخره باید یکم از صنعت خودشون مراقبت کنند

    علت دوم اینه که چین هزینه تولید خیلی کمی می پردازد و این رقابت را سخت میکنه
    چینی ها کارگر بدبختشون تقریبا مفت کار میکنه ( نسبت به اروپا )
    مواد اولیه هم که از مستعمره های خودش مفت تامین میکنه مثل ایران کخ مواد خام را مفت مفت میده به چین که احتمالا تو قرار داد ۲۵ ساله ایران و چین هست

    موافقم 46
    مخالفم 9
    1. هادی

      ۲۹ مهر ۱۴۰۱
      سوابق: (456 ديدگاه)

      شما تو 30 سال پیش زندگی میکنی کارگر چینی امروز مثل اروپایی حقوق میگیره خط تولیدشونه که پیشرفتس همش ربات دنیا با کارگر و حقوق زیاد اگه روزی 10 تا تولید کنه چینی با همون تعداد کارگر 100 تا تولید میکنه همش رباط خطا تولیدشون صفره
      مواد اولیش از تمام کشور ها میخره حتی از خود امریکا شر ور تحویل ندید لطفا

      موافقم 10
      مخالفم 16
  11. علی

    ۲۸ مهر ۱۴۰۱
    سوابق: (269 ديدگاه)

    اروپایی ها تقریبا همشون تو خود چین مونتاژ میشن و اصلا مشمول تعرفه نمیشن فولکس و بنز و ب ام و چه کل بازار صادراتیشون چه چین به تنهایی برابری میکنه

    موافقم 18
    مخالفم 3
  12. Royal Driver UK 70

    ۲۸ مهر ۱۴۰۱
    سوابق: (1289 ديدگاه)

    خدایی این چین چه بلا و بدبختی بود که روی زمین واقع شد

    موافقم 45
    مخالفم 16
    1. ˈadɔlf ˈhɪtlɐ

      ۲۹ مهر ۱۴۰۱
      سوابق: (712 ديدگاه)

      داداش چین با اکثر بدی هاش در خیلی جهات خوبه یعنی نبین چقدر ریزن مغزشون اندازه دوتا مرد بالغ

      موافقم 9
      مخالفم 22
  13. حسین

    ۲۸ مهر ۱۴۰۱
    سوابق: (403 ديدگاه)

    ترس اروپاییها از پیشرفت چین داره خودش رو نشون میده. استلانتیس بایدم بترسه وقتی خودروهاش ۴ ستاره از یوروانکپ میگیرن و چینی ها ۵ ستاره گرفتن.

    موافقم 10
    مخالفم 24
  14. phonix

    ۲۸ مهر ۱۴۰۱
    سوابق: (1877 ديدگاه)

    علت اینکه بعضی از دوستان روسیه رو به چین میچسبونن چیه؟
    چین دیگه حتی خریدار اسلحه روسی هم نیست
    در همه زمینه ها هم بجز زیر دریایی الکترو دیزل و دو سه تای دیگه ازش جلو هست که البته هر کدوم دلیلی داره مثلا این که چین دنبال مقابله با ژاپن و اسرالیا و امریکا در دریاس و الکترودیزل به کارش نمیاد و زیر دریایی اتمی می سازه
    چین کاملا حساب شده داره بالا میاد نه درگیر فساده نه داخلش دزدی هست
    خیلی خوب هم داره بالا میاد دشمن واقعی امریکاس الکی از داخل یه خراب شده مرگ بر بهش نمیفرسته با مدیریت و کاملا حساب شده رفته به جنگش برای ابر قدرت شدن
    جالبه بدونید که خیلی هم به تاریخ خودشون افتخار میکنن و بهش ارج میدن
    یه زمانی یه بیشرفی میخواست تخته جمشید رو به عنوان نماد طاغوت با بیل مکانیکی نابود کنه:)

    موافقم 21
    مخالفم 11
  15. مازیار

    ۲۸ مهر ۱۴۰۱
    سوابق: (3301 ديدگاه)

    پدال هم مکان جالبی هست
    هر از چندی یکی پیدا میشه حالا اسمش ترول یا هرچی
    تو یه زمینه ای که حتما هم نباید اتومبیل باشه _ مسائل سیاسی اجتماعی معنوی حتی دعا و ثنا _ اونقدر افراط میکنه که همه رو به ستوه میاره و خلاصه تمام تلاشش رو میکنه تا نسبت به خودش نفرت ایجاد کنه و بعد یه مدت هم میره پی کارش
    و جالب اینکه تو هر مقطع زمانی چندتا ازشون فعال هستن
    حتما از نظر روانشناسی یه پدیده تعریف شده هست و احتمالا تو اغلب جاهایی شبیه اینجا هم پیدا میشن
    مسوولین پدال خدا قوت صبر و توکل😀

    موافقم 25
    مخالفم 4
  16. Asa

    ۲۸ مهر ۱۴۰۱
    سوابق: (30 ديدگاه)

    به امید روزی که *** به نام چین از روی زمین پاک بشه .
    اگر کسی چین رو بشناسه دیگ به آمریکا و انگلیس نمیگه استعمار گر چون بدترین نوع استعمار مال خود چینیاست که شیره یک ملتو می‌کشند، تولیدشو متوقف میکنن و اقتصادش رو فلج !

    موافقم 40
    مخالفم 16
  17. پدرام

    ۲۹ مهر ۱۴۰۱
    سوابق: (781 ديدگاه)

    دقیقا همین حرفی که من زدم ((شاید استراتژی آن‌ها این است که سهم بازار را با ضرر به دست آورند و بعداً قیمت خود را افزایش دهند.))
    برای گوشی چینی که همین اتفاق افتاد ابتدا با مشخصات بالا و امکانات خوب وارد شد با قیمت کمتر از برندهای غیر چینی بعد که خوب جا افتاد الان هم قیمت برندهایی مثل سامسونگ و اپل و … شده الان گوشی چینی داریم هم قیمت اپل و پرچمدارهای سامسونگ! برا ماشین هم قطعا همین اتفاق می افته خوب که خودشون رو به واسطه قیمت مناسب جا انداختن قیمت رو افزایش می دن

    موافقم 17
    مخالفم 2
  18. Royal Driver UK 70

    ۲۹ مهر ۱۴۰۱
    سوابق: (1289 ديدگاه)

    این چه طرز حرف زدنه؟!

  19. فرامرز

    ۲۹ مهر ۱۴۰۱
    سوابق: (257 ديدگاه)

    پدال فقط کامنت من خار داشت و به مذاقتون خوش نیومد که حذف کردین؟
    اگه یک sاندیs خور بیاد هرچی بگه اشکالی نداره دیگه؟
    ولی یکی جوابشو بده مشکل داره و کامنتش حذف میشه؟!
    عجب بابا؟!

    موافقم 4
    مخالفم 3
  20. عاشق پدال

    ۲۹ مهر ۱۴۰۱
    سوابق: (257 ديدگاه)

    چقدر سیاسی. چقدر نخبه های سیاسی. چقدر استاد سیاست داشتیم.

    باشه فهمیدیم نخبه های سیاست هستین. کسینجرهای دنیا.
    فضا. کل این رقابتها فضا هست. حالا فلسفه ی موشک سازی رو فهمیدین؟ حالا کجان این ادمایی که میگفتن موشک نسازیم . خطر جهانیه. بخوایی نخوایی برا فضا باید موشک بسازی.
    همین ماهواره خیام. ۲۰ سال خایه مالی روسیه شد. اما تو اخبار گفته نشد. سختیهاش گفته نشد. این ماهواره تو ایران طراحی شد. اما ساختش گلوگاه هایی داره که هنوز نمیتونستن بسازن. ۲۰۱۱ بازطراحی شد. ۲۰۱۷ باز طراحی شد.
    ببینین این بایکونور چقدر شارژ میکنه ما رو.
    ادمای ساده

    موافقم 2
    مخالفم 8
    1. مدافع حریم امنیت

      ۲۹ مهر ۱۴۰۱
      سوابق: (93 ديدگاه)

      منم با شما موافقم ، اگه اندکی به همین خودروهای وطنی بها داده بشه و ازشون حمایت بشه ، قطعا بهترین خودروهای جهان رو میتونن تولید کنن ، مشکل در نبود روحیه و فقدان مدیریت جهادی هستش ، وگرنه اکثر اختراعات و اکتشافات عالم ، چطور متعلق به همین کشور شده ، فقط باید ، دوباره به استعداد های درونی خودمون باور داشته باشیم ، اگر ما توانستیم یکبار امثال دویست و شش و پارس رو تولید کنیم ، قطعا امروزه میتونیم تارا یا اینفینیتی با بهترین آپشنال پروداکت کنیم ، ممنون از عوامل محترم تخته گاز .

      1. SadjadArt

        ۲۹ مهر ۱۴۰۱
        سوابق: (1864 ديدگاه)

        برادر اینجا پداله
        اون 206 و پارسم رسما توی بازار جهانی لگن حساب میشن
        اوج اوج جهادی بودنشون شده کوییک و دنا
        که اونم هزارماشالله…

  21. عاشق پدال

    ۲۹ مهر ۱۴۰۱
    سوابق: (257 ديدگاه)

    همین قضیه اینترنت بومی یا اینترانت.
    برین گوگل بزنین چه کشوری اینترانت داره. تمام کشورای غربی اینترانت دارن. موقع بحران کل اینترنت قطع میشه و فقط یک گذرگاه باقی میمونه و اینترانت استفاده میشه. و اون گذرگاه اینترنت هم به این اینترانت وصله. این برا المانه. و کل کشورای غربی این نوع شبکه رو داره. چرا؟ حالا چون المان درگیر بحران نیست استفاده نمیکنه. دلیل نمیشه که به فکر نباشن. اونا برا صلحشون این چیزا رو ساختن. بعد اینجا حاظر نیستن. همین قطعی اینترنت که تو ایرانه این چند وقته. اگه اینترانت تکمیل بشه قطعی دیگه نداریم. الان بستر اینترنت ایران یه شهر هزار دروازه هست. اصلا دروازه نداره. معلوم نیست کی میره کی میاد.
    حالا این هیچی. نیویورک یه پروژه انجام داد اینترانت خودشو داره باز. یعنی کل امریکا از دست بره نیویورک باز شبکه خودشو داره. ولی خب فقط داخل نیویورک کار میکنه. مثل به دو کوچه بالاتر وصل میشی. ولی باز شبکه هست.

    بعد اینجا در سطح ملی هنوز اینترانت نداریم و یه سری ادمای ابلهه مخالفن. هر بار اغتشاش بشه اینترنت قطع میشه. بعد این مردم میگن چرا اینترنت قطعه. و از اینورم مخالف اینترانت و شبکه ملی هستن. این مردم حتی سواد اینو ندارن با این اینترنت اشنا باشن. بعد میان ادعای کسینجری میکنن.
    همین الان پاریس عصرها که مردم میان تو کوچه خیابون اینترنت قطع میشه. و یه گذرگاه اینترنت وصله که اونم با صد تا برنامه فیلتر کنترل میشه. ولی چرا مردم حس نمیکنن؟ یا قطعی شاید برا ۱۰۰۰ نفر هست نه بیشتر؟ چون اینترانت دارن. و از همین شبکه ملی اینترنت رو پخش میکنن در مواقع تظاهرات. و اگه باور ندارین برین جستجو کنین. ۱ هفته هست هر عصر اینترنت قطعه ولی اینترانت هست. یا همون اینترنت ملی یا کشوری یا منطقه اییش.
    همه سینه چاک یه کشور.
    من با وجودی که عاشق امریکام. امریکا رفتم. همین الان اراده کنم میتونم برم. و سبک زندگیم یه اف۱۵۰ تو یه شهرک کنار رودخانه ی هادسون هست بارها از کشورم خوبی شو گفتم. مثل این دوزاری های تازه به دوران رسیده نیومدم شب و روز بدی بگم.

    همین موشکی رو. کدومتون جرات دارین از موشکی دفاع کنین؟ من اما چرا. اومدم دفاع میکنم.
    من اومدم گفتم اگه غرب خاطر خواه ما هست بیاد این سوییچ های اینترانت رو بده. تا دیگه اینترنت اینطوری قطع نشه. اها ولی تحریمه. التماس زیمنس المان رو کردن. یه بیلاخ نشون دادن. التماس اریکسون سوئد رو کردن. بیلاخ نشون دادن. و اگه بد هست، چرا میسازن و برا خودشون استفاده میکنن؟ اونوقت داشتن اینترانت برا ما بده؟ حتی همین کابلهای 24 گیگابیت تحریمه نمیدن. کابل یک متریش ۲ میلیون تومنه.
    عملا همین تحریم باعث شده اینترنت قطع بشه به صورت کلی و سراسری. بعد همینا از المان میان میگن چرا اینترنت مردمو قطع میکنین.
    بعد یه سری کسینجرهای زمان باور میکنن.
    شماها که عاشق غرب هستین ایا رفتین اعتراض بکنین جلو سفارت سوئد چرا یه چسب زخم نمیدن؟ و اگه برین اعتراض کنین چرا چسب زخم رو نمیفروشین بهت میگن بی شرف. طوری شده انگار ایران یه دهکده ی تحت کنترل المان و فرانسه هست.

    امان از شما کسینجرای زمان. حتی نمیدونین قضیه چی به چیه.
    فقط به این جمله اخر بسته کنم که دیشب فیلمشو تو اینستا دیدم. طرف پرچم اپوزیسیون رو تو قلب اورشلیم نمیتونست بالا بیاره. خود پلیس اسراعیل اومدن جلوی بلند کردن پرچم اپوزیسیون دوزاری رو گرفتن. زنه تو فیلم میگفت به پرچم حماس گیر نمیدن ولی.
    و هنوز نفهمیدین دنیا چی به چیه. زمان خاتمی قضیه منحل شدن حزب الله پیش اومد. حتی نامه زدن . میدونین کی مخالفت کردن؟ خود اسراییل. یکی از دلایلی که محمد خاتمی رییس جمهور سابق بایکتوت شد همین بود.

    موافقم 5
    مخالفم 8
    1. فرامرز

      ۲۹ مهر ۱۴۰۱
      سوابق: (257 ديدگاه)

      آقای عاشق پدال
      اغتشاش درست نیست
      حق طلبی درسته که جنابعالی و همفکرانتون اسم حق طلبی رو میذارید اغتشاش
      و اینکه از نظر جنابعالی همه نفهمن و فقط تو میفهمی
      نه جونم مردم الان دیگه خیلی هوشیار شدن و میدونن چی به چیه این شما و هم مسلکان شما هستن که فکر میکنید عقل کل تشریف دارید و بقیه مردم هیچی نمیفهمن و هرکی مخالف نظر شما بگه میشه اغتشاشگر عامل نفوذی و دشمن و جیره خوار در حالی که این مردم شریف فقط و فقط عدالت میخوان اما شماها بیشتر از حقتون میخواین و مردم رو سالهاست که از دژمن دژمن گفتن میترسونید تا بیشتر چپاول کنید
      زنده باد آزادی ✌✌

      موافقم 8
      مخالفم 3
  22. datsun

    ۲۹ مهر ۱۴۰۱
    سوابق: (3954 ديدگاه)

    بازار انحصاری

  23. arashk

    ۹ آذر ۱۴۰۱
    سوابق: (102 ديدگاه)

    آفرین به چین. یه روز مسخره میشد ولی الان خودروهای تولید میکنه که حتی خودرسازهای اروپایی رو هم ترسونده. به این میگن پیشرفت. کار تسلا هم عالی بود چون تونست تکنولوژی نو رو عمومی کنه وگرنه اگه به شرکت های اروپایی بود حالا حالا خودروی برقی خوب تولید نمیکردن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا