کرایسلر ایرفلو که در سال ۱۹۳۴ معرفی شد، اولین خودروی تولید انبوهی بود که در تونل باد و با توجه به اصول آیرودینامیک طراحی شد.
یکی از موضوعات بسیار مهم در طراحی خودرو، آیرودینامیک است و خودروسازان زمان و هزینهٔ زیادی برای بهبود آیرودینامیک خودروهای خود صرف میکنند. هرچند آیرودینامیک در خودرو در طول دههها تکامل پیدا کرده است ولی پیشینهٔ آن به زمانی بازمیگردد که هیچکس به چنین موضوعی در طراحی خودرو اهمیت نمیداد. تکامل آیرودینامیک در خودروهای مدرن، تا حد زیادی مدیون یک خودرو از دههٔ ۳۰ است. کرایسلر ایرفلو، خودرویی که جلوتر از زمان خود بود. این خودرو اصول ابتدایی آیرودینامیک را ارائه کرد که طراحان خودرو هنوز از آنها استفاده میکنند. پس بیایید در ادامه نگاهی به تاریخچهٔ کرایسلر ایرفلو و میراثی که از خود بر جای گذاشت داشته باشیم.
آیرودینامیک قبل از ایرفلو
هرچند ایرفلو اولین خودروی تولید انبوهی بود که با استفاده از تونل باد طراحی شد ولی اولین خودرویی نبود که با توجه به مفهوم آیرودینامیک ساخته شد زیرا این عنوان متعلق به خودرویی است که بیش از یک دهه قبل ساخته شد. این خودرو رومپلر تروپفنواگن (Rumpler Tropfenwagen) نام داشت که توسط یک مهندس اتریشی بنام «ادموند رومپلر» ساخته و در سال ۱۹۲۱ در نمایشگاه خودروی برلین رونمایی شد. وی که قبلاً بهعنوان طراح هواپیما کار میکرد، در طراحی این خودرو از دانش هوانوردی خود و همینطور امکانات موسسه تحقیقات آیرودینامیک در گوتینگن استفاده کرد. درنتیجه، رومپلر موفق به ساخت خودرویی با ضریب درگ تنها ۰.۲۸ Cd شد که حتی هنوز هم رقم چشمگیری محسوب میشود. تروپفنواگن نقطهٔ مقابل خودروهای آن زمان بود که هیچ توجهی به آیرودینامیک نداشتند. بااینحال، این خودرو به تولید انبوه نرسید و تنها حدود ۱۰۰ دستگاه از آن ساخته شد.
تحول طراحی با ایرفلو
حدود ۱۰ سال پس از معرفی تروپفنواگن، تیم مهندسی کرایسلر جلسات آزمایشی در تونل باد را برای ساخت خودرویی با طراحی آیرودینامیک آغاز کرد. برای این کار، مردان کرایسلر از کسی کمک گرفتند که دانش زیادی در مورد جریان هوا داشت. وی «اورویل رایت» بود یعنی کسی که حدود ۳۰ سال قبل با برادرش اولین هواپیمای جهان را ساخت. نتیجهٔ این تلاشها، خلق خودرویی کاملاً متفاوت از خودروهای آن سالها بود. ایرفلو با فرم نرم و منحنی، عصر جدیدی را در طراحی خودرو پیشبینی کرد. این ماشین در ابتدای سال ۱۹۳۴ معرفی شد و چند ماه بعد به تولید رسید.
میراث ایرفلو، آیرودینامیک در صنعت خودرو
ایرفلو از زمان خود جلوتر بود و اصولی را پایهگذاری کرد که درنهایت به استانداردی در فرایند طراحی خودرو تبدیل شد. البته مثل بسیاری از نوآوریهای صنعت خودرو، آیرودینامیک ابتدا در خودروهای کانسپت، لوکس و اسپرت موردتوجه قرار گرفت و بعداً به خودروهای ارزانتر و متداولتر راه یافت. مفهوم آیرودینامیک در طراحی خودرو از دههٔ ۷۰ به بعد بهطورجدی مطرح شد. ازآنجاییکه بحران نفت در سال ۱۹۷۳ کاهش مصرف سوخت خودروها را به موضوعی ضروری تبدیل کرد، خودروسازان از طراحی آیرودینامیک بهعنوان راهی برای کمتر کردن مصرف سوخت خودروهای خود بهره بردند. این موضوع تأثیر بزرگی بر کل بازار خودرو گذاشت زیرا زبانهای طراحی تغییر کردند و ظاهر خودروها از فرم جعبهای شکل به حالت تیزتر درآمد.
چرا ایرفلو در بازار موفق عمل نکرد؟
ازآنجاییکه ایرفلو از زمان خود جلوتر بود و ظاهری غیرمعمول داشت، در دنیایی که اکثر خودروها هنوز فرمی مربعی و جعبهای شکل داشتند، موردتوجه خریداران قرار نگرفت. کرایسلر نیز طی سالهای بعد تغییراتی در طراحی ایرفلو ایجاد کرد تا جذابتر به نظر برسد ولی این اقدامات تأثیری نداشت و ایرفلو فقط چهار سال تولید شد و کمتر از ۳۰ هزار دستگاه فروخت. کرایسلر نسخهای ارزانتر از این خودرو را هم از طریق برند دسوتو عرضه کرد که از همان بدنه روی فاصلهٔ محوری کوتاهتری استفاده میکرد ولی دسوتو ایرفلو حتی از همتای کرایسلر خود هم محبوبیت کمتری داشت و در سال ۱۹۳۶ کنار گذاشته شد. بااینحال، ایرفلو تأثیر بزرگی از خود بهجای گذاشت. بهعنوانمثال، در سال ۱۹۳۶ لینکلن زفیر با الهاماتی از طراحی ایرفلو معرفی شد، فردیناند پورشه یک دستگاه از این خودرو را به آلمان برد و در طراحی بیتل از آن الهام گرفت و تویوتا نیز اولین خودروی خود با نام AA را در سال ۱۹۳۵ با الهام از ایرفلو طراحی کرد.
(Ali(chevynova
۱۷ بهمن ۱۴۰۳کرایسلر ، افتخار صنعته خودروسازیه
فقط کافیه فعالیتهای کرایسلر بین دهه های ۳۰ تا ۶۰ رو بررسی کنید تا مطلع بشید
کانسپتهای سال ۱۹۵۴ کرایسلر و زیر مجموعه هاش که با همکاری گیا طراحی و ساخته شد موید این مطلبه
Nismo
۱۷ بهمن ۱۴۰۳صنعت خودروسازی آمریکا خیلی جلوتر از بقیه هست
Titanium
۱۷ بهمن ۱۴۰۳شاید علی بعضی وقتا حرف بیخود بزنه اما این یکی حرفش حق بود.
ولی فقط نام کاربری رو نگاه میکنین بدون خوندن کامنت دیس لایک میدین
Titanium
۱۷ بهمن ۱۴۰۳عع بازم دیس؟
خدایا
Kamy
۱۸ بهمن ۱۴۰۳ایشالا ماشالا یادش رفت
OM.01
۱۷ بهمن ۱۴۰۳موضوع فقط طراحی و آیرودینامیک نیست که این ماشین رو خاص میکرد
شاسی ماشین یونی بادی بود و ساختار محکمی داشت شیشه های دوجداره داشت که اونموقع کمتر ماشینی داشت. تقسیم وزن اکثر خودروهای اون زمان 70 به 30 بود اما کرایسلر ایرفلو 54 به 46 بود که وقتی سر نشین ها سوار میشدن به 50 به 50 میرسید و مانور پذیری ماشین خیلی عالی میشد نسبت به خودروهای هم عصرش.
ماشین 3+3 بود یعنی 3 نفر جلو 3 نفر عقب که باز برتری داشت به رقباش.
علاوه بر نسخه ارزون Desoto همچنین نسخه گرونتر یعنی برند امپریال هم بود ویژگی های لاکچری ارائه میداد مهمترین هم این بود ورژن امپریال لچکی عقب طوری طراحی شده بود که خانم ها از بیرون دیده نشن ولی خانم ها از داخل بتونن بیرون رو ببینن در واقع نحوه قرار گیری صندلی (البته بهتر بگم مبل!) و ستون های ماشین طوری بود خانم ها و کلا سرنشین های عقب دیده نشن تو نسخه کرایسلر امپریال airflow
همچنین موضوع پرفورمنس هم هست این خودرو تو دریاچه نمک بونویل یوتا به سرعت 95 مایل بر ساعت رسید البته ورژن CV این خودو چون تریم های دیگه هم داشت وزن و مشخصات متفاوت. اگه درست یادم باشه CV وسط ترین ورژن بود همچنین میانگین سرعت 84 مایل در 24 ساعت مسابقه 500 مایلی خودش گواهی بود بر دوام و پرفورمنس این خودرو در اون دوران.
همچنین جاداره بگم یه موتور 8 سیلندر خطی 5.3 لیتری با نسبت تراکم 6.5:1 قدرت 122 اسب در دور 3400 دور تولید میکرد و وزنش هم 1900 کیلو بود و شتاب حدود 19.5 ثانیه ثبت میکرد
90 سال پیش شاهکار مهندسی بود در نوع خودش
پ.ن=2تا از ماشین های مورد علاقه من یکی همین chrysler airflow 1934 هست یکی هم Cord 812 مدل 1937 هست. بدجوری عاشقون هستم
فابریک هاشون که دیگه بدرد نمیخوره برای خرید فقط میمونه street rod ازشون که متاسفانه دست من خیلی کوتاه و خرما هم خیلی بالا بر نخیل! البته کلا این 2 خودرو خواهان برای Street rod نداره تعداد کمی پروژه انجام شده ولی بزنم به تخته ford 1932 صنعت هات رادینگ رو به نام خودش زده😂
سهیل
۱۷ بهمن ۱۴۰۳این جور ماشین ها رو که آدم نمیخره. ماکتشون رو بگیر. سیگنیچر هم دو رو تولید کرده. ولی کمیابن
OM.01
۱۷ بهمن ۱۴۰۳(این جور ماشین ها رو که آدم نمیخره. ماکتشون رو بگیر. سیگنیچر هم دو رو تولید کرده. ولی کمیابن)
حرف شما درسته ولی شما متوجه نشدی دارم از چه دنیای ماشین بازی صحبت میکنم! طبیعی هست متاسفانه اینجا فقط یه مجله ماشین رو داریم به عنوان یک مجله قابل خریدن که واقعا مرسی که هست و دمشون گرم ولی در مقایسه با صنعت خودرویی آمریکا و افترماکرت و مجلات خودرویی و دوستان متخصص آمریکا کانادا نیوزلند و… حرفی برای گفتن نداریم تو عرصه خودرو و دانش خودرویی و اینکه مردم با صنعت بازسازی خودرو تقویت آشنایی ندارن طبیعی هست. به لطف دستگاه cnc پرینت 3 بعدی و برش های لیزری و نرم افزار های طراحی که در حال حاضر هست، داریم وارد دوره ای میشیم که خودروی 50سال پیش به صورت pro touring/restomod میتونه کاملا سوپر اسپرت ها و خودروهای اسپرت در تمامی زمینه ها اذیت کنه ولی 20 سال پیش اینطوری نبود. محصولات singer و gunter werks مثال واضح هست جالبه سرتاسر دنیا داره شرکت های restomod و مدرن سازی تاسیس میشه خواهان داره آن هم بسیار مدرن و حتی یه جورایی خط تولید دارن! بگذریم…
استریت راد به سبکی ماشین گفته میشه که خودروهای دهه 20 الی 50 میلادی به صورت کامل بازسازی و مدرن سازی میشن و شاسی جدید میگیرن و کاملا قابل استفاده روزانه میشن. درواقع استریت راد همون رستوماد هست ولی برای خودروهای خیلی قدیمی تر. هات راد هم همون دوره زمانی هستن ولی خیلی بدرد استفاده نمیخورن برای درگ هستن
در خصوص Cord 812 و chrysler airflow چند نمونه ارسال میکنم دوستان استفاده کنن=
اولcord 812 که کار گاراژ Roy Brizio هست که این گاراژ جزو سلاطین هات رادینگ هست
https://www.roybriziostreetrods.com/completed/153/index.htm
http://www.roybriziostreetrods.com/progress/thornton_37/index.htm
این هم Cord 812 شرکت roadstershop هست که شاسی اختصاصی رو خودشون توسعه میدن فکر کنم سال آینده نمایشگاه sema رونمایی بشه
https://www.instagram.com/roadstershop/p/C3GE5T0sssM/
آقای Andy Saunders هم تو بریتانیا چند سال پیش Cord 812 استریت راد خود را به نمایش درآورد جزو خوب های کاستوم هستن ایشون
https://www.classiclineinsurance.co.uk/barn-find-to-art-deco-coupe/
یه چند نمونه هم هستن الان ارسال میکنم که خود Cord 812 نیستن بلکه برای شرکت Graham و hupmobile هستن که شاسی مشترک cord دارن و اینا هم تبدیل به Street rod شدن
https://www.hotrod.com/features/1941-graham-hollywood-sedan-cadillac-v8/
اینم نمونه فروش هست که سالیان پیش جوایز برده بود
https://www.rkmotors.com/vehicles/4764/1941-hupmobile-skylark-custom
برای chrysler airflow هم الان چند نمونه میدم
https://www.topspeed.com/this-1935-chrysler-airflows-sleek-bodywork-hides-a-supercharged-hemi-v-8/
https://www.mecum.com/lots/245362/1934-desoto-airflow-street-rod/
https://www.topspeed.com/this-1935-chrysler-airflows-sleek-bodywork-hides-a-supercharged-hemi-v-8/
شاید از نظر خیلی ها ماشین نمایشی باشن و خب درسته چون سالی 3 الی 4 هزار مایل مالکانشون ازشون استفاده میکنن چون ماشین دومشون هست ولی من خیلی هارو میتونم اسم بیارم که کلا فقط همین ماشین هارو میرونن در آمریکا کانادا نیوزلند بیشتر بخاطر علاقه قلبی هست و سیر شدن از خودروهای پوشالی امروزی و مهمتر از اون میراث خانوادگی…اگه هرکسی از این سبک ماشینا خوشش نیاد حق میدم به هرحال علاقه داشتن به چیزی از جایی شروع شده و دلیلی داشته همه مثل هم نیستن!
https://www.rkmotors.com/vehicles/1832/1932-ford-coupe
رویا پردازی برای مالکیت و روندن این ماشینا خیلی شیرین تر ازاین هست رویا پردازی کنی ماشین کره ای اصالت داره و بی ام و کم استهلاکه! میدونی چرا !؟ چون تو تاریخچه 70 ساله این صنعت و سبک ماشین بازی از تک تک هزینه نگهداری هزینه ساخت و سواری هندلینگ شتاب و… همه چی موجوده و تو میدونی داری با چی مواجه میشی و وقتی عاشقش هستی عاشق همون ترمز های افترمارکت پولیش شده نقره ای هستی! نکته تو همینه. عشق! عاشق همون شاسی TCI میشی که 30 هزار دلار پولشو دادی و 2 ماه منتظر بودی شاسی جدید که با کتیا طراحی کرده بودن و توان تحمل 500 اسب داره بیاد برسه به دستت! شتاب سرعت ماساژور صندلی خیلی فاکتور نیست…
یه کم یجوریه، میدونم، خیلی ها تو ایران میگن رویا پردازی. هرچند خیلی ها اصلا نمیدونن چجوری باید بنویسنش! ولی چون در 4 و 5 کشور هست و شدنیه و بالای 20هزار نمونه وجود داره تو دنیا خب نه من میگم رویا پردازی نیست. فعلا 2 ساله که لذت میبرم حتی به غلط!
داریوش
۱۷ بهمن ۱۴۰۳رویا پردازی و مطالعه کردن و نگاه کردن به تصویر تا کی؟ سبک Hot road که شما بهش علاقه مندی در ایران امکانش تحققش صفر درصده،
میشه ساخت حتی انجین مخصوص وارد کرد روش بست ولی پلاک نمیشه؛
پس از رویا بیا بیرون و اطلس ثبت نام کن.
OM.01
۱۷ بهمن ۱۴۰۳@داریوش
بله حرف شما درسته…شما میتونی بری اطلس بخری شما میتونی هیچ حسی نسبت به خودروهای کلاسیک نداشته باشی شما میتونی فقط به عنوان دکور نگاه کنی کاملا درسته. بله درایران نداریم و نخواهیم داشت چون در ایران ماشین های اروپایی نمیتونن استاندارد سختگیرانه ایران را پاس کنن ولی ویران خودرو میتونه! ولی در آمریکا کانادا نیوزلند ژاپن کاملا قوانین واضح و اصولی داره که ماشین کلاسیک بازسازی شده تقویت شده مناسب جاده باشه و پلاک بشه
ترجیح میدم عوض اینکه 400 میلیون پول بدم اشغال سوار شم مهارت هامو گسترش بدم…جدا از درس دانشگاهی که خوندم مهارت های مختلف مشغول هستم و زبان های مختلف
اول رویا پردازی کن بعد ببین برای رسیدن بهش چه کارهایی باید انجام داد…اگه عاشقشی پس برو انجامش بده بدون نق زدن! اگه انجام نمیدی پس توهمش رو زدی! یا تو سن30 سالگی یا تو سن 45 سالگی کار نشد نداره به هرحال میرسی البته در مکان درست!
راستی تو لینک ها اشتباهی 2تا فرستادم. این یه نمونه chrysler airflow هست به صورت street rod تو حراجی mecum فروش رفت قیمت 99 هزار دلار
https://www.mecum.com/lots/452254/1934-chrysler-airflow-street-rod/
راستی نوشتنه درستش hot rod هست :) ولی road هم جالبه… مهم نیته!
امیدوارم موفق باشی
𝓢𝓱𝓪𝓱𝓻𝓸𝓴𝓱_𝓰
۱۷ بهمن ۱۴۰۳من حاضرم اینقدر توی این رویاها غرق شم و باهاشون بمیرم تا اینکه به اطلس فک کنم
ولی گذشته از هرچی فک زدن…
ماشین باز بودن و درک خودروهای این دهه ها ی چیز دیگس نمیدونم حتی فکر کردن بهش جذابتر از زندگی هر روزمه
Taha Ayoobi
۱۷ بهمن ۱۴۰۳OM.01
داداش سعی نکن هرکسی رو قانع کنی، این اطلاعاتی که داری رو همینجوری نریز پای آدم های اشتباه.
نگه دار برا اهلش…
shura
۱۷ بهمن ۱۴۰۳سلام
میتونم بدون این جور اطلاعات عمیق رو میتونم از کجا پیدا کنم؟
Taha Ayoobi
۱۷ بهمن ۱۴۰۳فک نکنم OM.01 اینجارو ببینه، پس من جواب میدم.
پیدا کردن اطلاعات عمیق چیزی نیست که یه شبه به دست بیاد و یه منبع داشته باشه که همه چی اونجا باشه.
باید به دنیای اون حیطه ای که علاقه دارید وارد بشید، در واقع اگر چیزی رو خیلی دوست داشته باشید ناخودآگاه تو دنیای اون قرار میگیرید و بعد از اون باید مقالات زیاد و در کل تحقیقات زیادی درباره اون حیطه انجام بدید.
درمورد تاریخچه، انواع، مقایسه ها و…
مثلا برای یک خودرو، باید در مورد موتور، گیربکس، طراح اون ماشین، مهندس هاش، و در کل درباره ریز به ریز اون خودرو تحقیق کنید تا به اصطلاح زیر و بمش دستتون بیاد، به یجا که برسه متوجه میشید که دید خوبی پیدا کردید نسبت به مسئله، بازم که جلوتر بره میفهمید که انقدر مطالب گسترده اس که شما با این همه اطلاعات خیلی کم میدونید، و همینجور ادامه میدیدید تا واقعا مسلط میشید.
یه وقت توضیحاتم تا امیدتون نکنه، کار سختی نیست، اگر به چیزی علاقه زیاد داشته باشید که دیگه اصلا سخت نیست!
مزدک
۱۷ بهمن ۱۴۰۳دقیقا همزمان با طراحی این خودرو؛ Voisin C27 aerospace هم در فرانسه، توسط مهندس صنعت هوانوردی فرانسوی شارل دومولیه طراحی و تولید شد، که بسیار زیباتر و یک کلاسیک کار ناب و اصیل بود، البته بدون بوغ های تبلیغاتی آمریکایی!
علی علوی
۱۷ بهمن ۱۴۰۳عرض سلام و احترام و ادب و ارادت خدمت تمامی دوستان و کاربران و سروران بزرگوار و معزز در سایت پدال
ایالات متحده همواره پیشتاز تکنولوژی های جدید و فوق العاده پیشرفته بوده و در آینده نیز می باشد
عمده تکنولوژی های جدید و بسیار پیشرفته و اختراعات و ابداعات در سطح جهانی توسط ایالات متحده به جهانیان عرضه شده است
بیشترین میزان بودجه تحقیق و توسعه جهان متعلق به ایالات متحده می باشد
علی علوی از مشهد
به زودی مقالات و مطالب و موضوعات مختلف و گوناگون و تکمیلی در رابطه با اختراعات و ابداعات و تکنولوژی های بسیار پیشرفته و جدید را ارائه خواهم کرد
امیدوارم که مورد توجه و عنایت و لطف و دقت تمامی دوستان و کاربران و سروران بزرگوار و معزز قرار بگیرد
Taha Ayoobi
۱۸ بهمن ۱۴۰۳👏👏👏
مزدک
۱۸ بهمن ۱۴۰۳البته در فاصله ی بین ۱۹۵۰ تا ۱۹۷۰ میلادی؛ تعداد بسیار زیادی کانسپت طراحی کردن، ایتالیایی هایی مثل پینین فارینا، تورینگ، زاگاتو، برتونه و به طور خاص گیا کاروزریا، برای هر سه غول خودروسازی آمریکا، و به طور اخص کرایسلر، که زیباترین خودروهای تاریخ صنعت خودروسازی آمریکا، و از زیبارویان جاودان تمام جهان خودرو تا به امروز هستن؛ و خوشبختانه دو نمونه از اونها، در موزه ی خودروی تهران موجود هست! یک کرایسلر K300 اسپشیال مدل ۱۹۵۶؛ که خودروی شخصی ثریا اسفندیاری، دومین ملکه ی پهلوی دوم بوده، و در شو روم اصلی موزه، با رنگ مسی/طلایی زیباش قابل زیارت هست، و دومی؛ که یک کانسپت بی نظیر و تک تولید از الدزمبیل هست، که جزو اولین شاهکارهایی هست که گیا، با شکوه هرچه تمام تر، طراحی و تولید کرده برای آمریکایی ها، و احتمالا مدل ۵۰ یا ۵۱ میلادی باشه. اما این دومی! متأسفانه دور از چشم اغیار، در خزانه ی موزه جا خوش کرده.
اون شاهکارها که حاصل هنر و نبوغ خالص ایتالیایی بودن، تبدیل شدن به بنیان مستحکمی، برای آنچه که به عنوان “عصر طلایی صنعت خودروی آمریکا”، تا آغاز روند تغییرات بعد از بحران نفتی ۱۹۷۱ شناخته می شه، که پایانش، معادل بود با آغاز هبوط هنر طراحی خودرو در آمریکا، از عرش به فرش.
جالب اینجاست، که روند استحاله ی جدید این عرصه در آمریکا (هرچند تحت جریانی بسیار کند و کم رمق نسبت به گذشته ی ذکر شده)، از نیمه ی دوم دهه ی هشتاد میلادی، و با ارائه ی کانسپت هایی که خیلی هاشون هرگز تولید نشدن (و در سرتاسر دهه ی نود، در تعداد بیشماری کانسپت ادامه پیدا کردن)، و البته در کش و قوس میان طراحان و مدیران محافظه کار بزرگترین خودروسازان آمریکایی، بسیار دیر به بار نشستن (اما اثرات عمیق شون رو میشه در طراحی جذاب ترین آمریکایی های از نیمه ی دوم دهه ی نخست قرن حاضر مهشیدی به این سو، به وضوح مشاهده کرد)، در تکرار مجدد جریان تاریخ، حاصل همکاری سه غول (اینبار به ویژه فورد)، با همون مجموعه های طراحی مشهور ایتالیا، مثل تورینگ، برتونه، پینین فارینا، زاگاتو، و باز هم بیش از همه، گیا کاروزریا بود.
اگر امروز دوران اوج ماسل کارها، در نظر بسیاری از عاشقان ماشین، نوستالژیک، دوست داشتی و جذاب هست، دلایل دیگه ای هم داره به جز؛ انجین های غول آسای بدون پیچیدگی و دست یافتنی، گیربکس های سر حوصله ای، که ساخته شده بودن برای هضم گشتاور چهار/پنج انجین اروپایی، در محفظه ی موتور تنها یک ماشین، شاسی های به معنای واقعی ضد مرگ و مستحکم (هرچند زمخت و فاقد ظرافت)، یا زیربندی و تعلیق و سایر متعلقات فنی ساده ای ، که فقط برای رونده شدن در اتوبان های n بانده ای ساخته شده بودن، که خوراک آموزش پرسپکتیو تک نقطه ای هستن، با دورترین نقطه ی گریز بر روی خط افق، به دانشجوهای ترم یک رشته ی معماری. اگر نگم مهمتر؛ قطعا همطراز تمام این ها، ما عاشق بدنه های زیبای این کشتی های جاده ای، و روح سرکش و نیرومند جاری در اون پیکره های مردانه ایم. میراث ایتالیایی ها برای خودروسازی آمریکا، دقیقا به همون شکلی که ازشون انتظار می ره، ژنومی بود که بعد از دریافتش، مستقیما روی تیپ و چهره ی تمامی فرزندان خلف اون صنعت اثر گذاشت. در واقع؛ اونچه که امروز تمام اتومبیل دوستان جهان، از نظر فرم، به عنوان “ماشین آمریکایی” می شناسن، اگر زیباست؛ حاصل افتخاری هست، که از سمت والد ایتالیایی ش به ارث برده.