یک شرکت تازه تأسیس فعال در زمینه خودرو با نام لیوکس از کراس اوور جدید خود رونمایی کرد. این شرکت که در اسپانیا مستقر است قطعاً برند ناشناختهای برای اکثر عزیزان خواهد بود چراکه در مارس ۲۰۲۱ شکل گرفته اما در همین زمان کوتاه نیز مراحل اولیه توسعه یک کراس اوور الکتریکی با نام جانور Animal را پشت سر گذاشته است.
لیوکس به آرامی تیم خود را در طول ۱۸ ماه گذشته رشد داده و با سرمایهگذاری جذب شده در دسامبر پارسال توانسته پروژه خود را پیش ببرد. این شرکت از خود به عنوان کمپانی خودرویی پایدار با مأموریت شکلدهی دنیای بهتر از طریق حملونقل جدید و پایدار نام میبرد. اگرچه جانور هنوز در مراحل اولیه تولید خود قرار دارد اما ۹۰ درصد متریال بکار رفته در آن از نوع بازیافتی یا گیاهی خواهند بود. برای مثال پوسته بیرونی، کابین و بخشهایی از شاسی از بیوپلیمر مبتنی بر فیبرها و رزینهای ارگانیک ساخته خواهند شد. این خودرو همچنین بنا به گفته لیوکس از پوست دوزیست سود خواهد برد که در آن از کرک، لینن تقویت شده، پرایمر و رنگ استفاده میشود.
این شرکت اسپانیایی به دنبال استفاده از یک پیشرانه الکتریکی در اکسل عقب جانور است تا قدرت ۲۳۷ اسب بخار را تولید کند. با این قوای محرکه، کراس اوور یاد شده میتواند در عرض ۵ ثانیه از سکون به سرعت ۹۶ کیلومتر در ساعت برسد و حداکثر سرعت ۲۰۰ کیلومتر در ساعت را ثبت کند. اگرچه هنوز مشخص نیست باتری این خودرو از کدام شرکت تأمین خواهد شد اما ظاهراً مجموعه باتری ماژولار جانور را میتوان به راحتی جدا کرده و ارتقا داد. جانور حداکثر ظرفیت باتری ۱۷۰ کیلووات ساعتی خواهد داشت تا در این حالت شعاع حرکتی ۶۰۰ کیلومتری را ارائه نماید.
از نظر طراحی باید گفت لیوکس جانور به نمای جلوی دینامیک با چراغهای LED برجسته تجهیز شده و جلوپنجره آن نیز فضای عضلانیای دارد. این کراس اوور روان و کم ارتفاع یک محصول چهار درب با ویژگی دربهای عقب خودکشی بوده و دستگیرههای درب اسپرت آن نیز کاملاً به چشم میآیند. نمای عقب نیز به لطف نوار نورانی LED و اسپویلر بیرون آمده از سقف خودنمایی میکند.
همانند بسیاری از خودروهای مدرن امروزی، کابین جانور نیز پر از نمایشگرهای بزرگ خواهد بود و کمپانی سازنده میگوید از هوش مصنوعی ساخت خود استفاده میکند. جانور همچنین به سیستمعامل اندروید خودرویی مجهز خواهد بود. این شرکت به دنبال استفاده وسیع از پرینت سهبعدی در ساخت محصول بدون آلایندگی خود است. اولین نسخه لیوکس جانور با نام هبیتت ادیشن راهی بازار خواهد شد و قیمت پایه ۴۰۲۷۴ دلاری خواهد داشت. هماکنون رزرو این خودرو آغاز شده است. مدل یاد شده قدرت ۱۹۰ اسب بخار، حداکثر سرعت ۱۸۰ کیلومتر در ساعت و شعاع حرکتی ۳۰۰ کیلومتری خواهد داشت. جانور هبیتت ادیشن را میتوان از سهماهه اول سال ۲۰۲۴ در اختیار گرفت.
بنیامین
۲۶ آبان ۱۴۰۱طراحیش عالیه
دیجی
۲۶ آبان ۱۴۰۱اسم ماشینیش خوراک تولیدات ایرانخودرو وسایپاست
Dian
۲۶ آبان ۱۴۰۱طراحی بسیار زیبا و هماهنگی داره
ولی ۴۰هزار دلار برای ۱۹۰ اسب یکم زیاد نیست؟
Payfast
۲۶ آبان ۱۴۰۱تحت اطلاع: چینی های داخل ایران با کابین …. و طول عمر…. وطراحی ….. با همین قدرت ۵۰ تا ۶۵ هزار دلار در حال رفتن تو پاچه مردمن
مهدی
۲۶ آبان ۱۴۰۱بسیار زیبا و طراحی هماهنگ هم ملایم هم با ابهت اما اسم کراس اور نمیشه گذاشت باید برای این مدل خودرو
اسم جدید بزارن
مثلا کراس بک کوپه
یا هاچ شوتینگ کوپه
دوستان اسم جدید بگید
net
۲۶ آبان ۱۴۰۱این ماشین نمی توان کراس اور دانست چون ابعاد کراس اور ندارد و کوچک هست
ashkan-car
۲۶ آبان ۱۴۰۱طراحی جلوش بد نیست خوبه
اما عقبش اون نوار چراغ رو تو میخواسته تا کاپوت ببره خجالت کشیده چه وضع چراغ عقب هستش تا کناره خودرو اومده
مجید
۲۶ آبان ۱۴۰۱چقدر خفنه ماشالاه
net
۲۶ آبان ۱۴۰۱چراغ جلو و چراغ عقب و جلوپنجره شبیه ماشین چینی نیو et7 هست.چراغ باریک جلو که مثل نیو et7 هست قشنگه ولی بیش از اندازه طولش زیاد شده اگر طولش کمی کمتر بود و اندازه چراغ باریک جلو باریک زیبا et7 بود قشنگتر میشد.اگر چراغ عقب وسطش متصل نبود و جدا از هم بود قشنگتر میشد.زیر چراغ متصل عقب در سمت چپ و راست دو چراغ باریک افقی در قسمت فرورفتگی قرار گرفته خیلی بد هست اگر این دو چراغ باریک افقی در قسمت فرورفتگی نبود و در پشت این فرورفتگی ایجاد نشده بود قشنگتر میشد.سقف سانروف بزرگش خوبه.دربها اگر مثل دربهای معمولی باز میشد قشنگتر میشد.اگر مثل نیو et7 خط نازک سفید اطراف شیشه دربها داشت قشنگتر میشد
net
۲۶ آبان ۱۴۰۱چراغ جلو راه راه مشکی وسطش هست بد شده اگر کلا سفید بود قشنگتر میشد.رینگ خاکستری بود قشنگتر میشد
Amir
۲۶ آبان ۱۴۰۱اسپانیا کراس اور برقی داره میزنه
بعد ما تو تولید ساینا موندیم اینه های تیبا رو روش میندازیم
GMA
۲۶ آبان ۱۴۰۱طراحیش یه جوریه گفتم الان ۶۰۰ اسب بخار داره حداقل 😐😐
Muty
۲۷ آبان ۱۴۰۱سردبیر و شاهین محترم
لطفا لینک مقاله اصلی را پین کنین .
باتشکر