صنایع هوایی

وینگکوپتر بزرگ‌ترین دسته پهپادهای تاریخ را برای قاره آفریقا مهیا می‌کند

شرکت آلمانی وینگکوپتر قرارداد تأمین ۱۲ هزار پهپاد تحویل محموله و باری برای قاره آفریقا در ۵ سال آینده را امضا کرد. به این ترتیب وینگکوپتر بزرگ‌ترین محموله پهپادهای تجاری در تاریخ را مهیا خواهد کرد.

وینگکوپتر ۱۹۸ محصولی جذاب با طول بال های ۱۹۸ سانتی‌متری بوده و می‌تواند حداکثر محموله‌های ۶ کیلوگرمی را حمل کند. این پهپاد از طراحی هوشمندانه‌ای سود می‌برد و از هشت پره در بازوهای خود استفاده می‌کند. چهار پره بیرونی فقط برای بالا بردن پهپاد هستند و در زمان پرواز در آسمان شاهد قفل شدن آن‌ها خواهیم بود تا پیکربندی آئرودینامیکی ایجاد شود. دو پره داخلی در جلو توانایی جمع شدن ۹۰ درجه‌ای به سمت جلو را دارند تا پهپاد به‌صورت افقی پیش برود و دو پره داخلی در عقب نیز جمع می‌شوند اما این کار در اصل برای عدم اختلال در جریان هوای کلی انجام می‌شود.

این پهپاد می‌تواند با حداکثر سرعت ۱۴۴ کیلومتر در ساعت و برای مسافت ۱۱۰ کیلومتری حرکت کند. اگر بخواهید چندین محموله را به مقصد برسانید این پهپاد در هر پرواز تا سه پکیج را حمل خواهد کرد. این وسیله جذاب برای عملکردی کاملاً خودکار طراحی شده و البته یک اپراتور می‌تواند از نرم‌افزار کنترل وینگکوپتر برای بررسی وضعیت پهپاد استفاده کند. البته می‌توان تا ۱۰ پهپاد را در هر پرواز کنترل کرد.

این شرکت اخیراً ۴۲ میلیون سرمایه را جذب کرده و آن را به مجموع ۶۰ میلیون دلار رسانده است. قرارداد جدید وینگکوپتر با شرکت پهپادهای قاره‌ای آفریقا باعث عملیاتی شدن طیف وسیعی از محصولات این شرکت در تمامی ۴۹ کشور قاره آفریقا خواهد شد. این پهپادها در آفریقا کاملاً به درد خواهند خورد زیرا زیرساخت‌های محدود نه تنها یک مانع برای توسعه اقتصادی محسوب می‌شوند بلکه مشکلاتی همچون مراقبت سلامت را نیز در پی دارند. ناوگان پهپادهای وینگکوپتر اقدام به حمل مواد اساسی، داروها، نمونه‌های آزمایشگاهی و واکسن‌ها خواهد کرد تا این امر به‌صورت سریع و به مکان‌های صعب‌العبور صورت گیرد.

الکساندر آسیدو مؤسس شرکت پهپادهای قاره‌ای با انتشار بیانیه‌ای گفته است:

ما با همکاری وینگکوپتر به تسریع توسعه اقتصادی در آفریقا متعهد هستیم و این کار را با ایجاد شبکه پهپاد محور در قاره آفریقا انجام می‌دهیم. با تجربه زیاد ما در این بخش و همچنین تکنولوژی عالی پهپادهای وینگکوپتر، این شبکه شانسی واقعی برای توسعه اقتصادی و کمک به بهبود زندگی چندین میلیون نفر خواهد داد. کشورهای آمریکایی با استفاده از این تکنولوژی پیشرفته رهبری درست خود را نشان داده‌اند

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

شاهین احمدزاده

نویسنده و مترجم مجله "پدال"

مطالب مشابه

‫۳ دیدگاه‌ها

  1. new reventon

    ۲ تیر ۱۴۰۱
    سوابق: (453 ديدگاه)

    اینده دلیوری همینه

    1. NAVID۰۰۹۸

      ۲ تیر ۱۴۰۱
      سوابق: (10479 ديدگاه)

      آخه همینطور پیش بره در آینده ترافیک پهپادی هم داریم و فکر کن داریم وسط کویر عشق و حال میکنیم یه دفعه بالا سرمون دو تا پهپاد با سرعت میخورند به هم و آوار میشن رو سرمون !

      جدا از شوخی ، برای مصارف اورژانسی پزشکی چه کاربردی داره بخصوص جون میده برای شهرهایی که ترافیک دارند و طرف تو اتاق عمل نیاز به پیوند اعضای بدن یا خون داره !

      1. new reventon

        ۲ تیر ۱۴۰۱
        سوابق: (453 ديدگاه)

        نه، داره رو این قسمتشم کار میشه. احتمال زیاد پهبادا شبکه میشن و تو مسیرهای مشخص شبکه جوری روتینگ میشن که این اتفاقا نیفته

        موافقم 2
        مخالفم 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا