درحالیکه اکثر کمپانیهای تکنولوژی و خودروساز در حال کار روی راهحلهای خودران برای خودروهای جادهای هستند، گروه ایرباس برنامههایی برای آزمایش پروتوتایپ خودروی پرندهی خودران به عنوان راهی برای دوری از ترافیک و بنبست دارد.
ایرباس پیش از این بخش جدیدی را که “جابجایی هوایی شهری” نامیده میشود راهاندازی کرده و ایدههای آن به معنی جابجایی افراد از طریق خودرویی بالگرد مانند است که میتواند سرنشینان و رانندههای چندگانهای داشته باشد. در نهایت ایرباس به دنبال این است که افراد با استفاده از برنامه خودرو را رزرو کنند. این سیستم درست همانند برنامههای به اشتراکگذاری خودرو است.
مدیرعامل ایرباس Tom Enders میگوید:
یکصد سال پیش حملونقل افراد از طریق زمینی صورت گرفته و حالا ما تواناییهای تکنولوژیکی داریم که با استفاده از آن میتوانیم بالای سطح زمین حرکت کنیم.
او اضافه کرده امیدوار است که کمپانی ایرباس بتواند تا پایان سال جاری پروتوتایپ تک سرنشین را برای حملونقل به پرواز دربیاورد:
ما در فاز آزمایشی بوده و این مرحلهی توسعه را بسیار جدی میگیریم. با پرواز کردن شما نیازی به میلیاردها دلار سرمایه برای ساخت پلها و جادهها ندارید.
او همچنین گفته که بزرگترین سازندهی بالگردهای تجاری میخواهد در ساخت جدیدترین تکنولوژیهای مثل رانندگی خودران و هوش مصنوعی سرمایهگذاری کند تا طلیعهدار عصر خودروهای پرنده باشد.
اگر ما این پیشرفتها و توسعهها را نادیده بگیریم در بخشهای مهمی از صنعت تحتفشار قرار خواهیم گرفت.
البته یکی از بزرگترین موانع پیش روی ایرباس توسعهی تکنولوژیای خواهد بود که به خودروها اجازه میدهد تا در هنگام پرواز خودکار از تصادفات دوری میکنند. به همین دلیل است که حل این مشکل در حال حاضر اولویت اصلی شرکت است.
Bavaria
۱ بهمن ۱۳۹۵ساخت تونل و هایپر لوپ توسط ایلان ماسک
توسعه خودروهای برقی و خودران
پرنده ایرباس
.
آینده چ شود!
PARKER
۱ بهمن ۱۳۹۵بشر هر روز برای راحت شدن زندگیش تلاش میکنه، اختراع میکنه، میسازه، حتی خراب میکنه.
هیچ وقت هم قانع نمیشه و به یک نقطه رضایت نمیده. همیشه میخواد یک قدم جلوتر بره.
خدا واقعا حق داشت وقتی فرمود* فتبارک الله احسن الخالقین *
به نظر من درصد کمی از انسان ها مشمول این آیه هستند، همون درصد کم اند که نسل های بعد رو وامدار خودشون میکنن.
رامکال
۱ بهمن ۱۳۹۵اگر اشتباه نکرده باشم این دومین خبری از این دست است که توی این مدت دارم میخونم.
چند ماه پیش هم یک دانشگاه در آلمان یک همچین چیزی و البته جالب رو تونسته بودند بسازند که گفته بودند اگر سرمایه تامین بشود تا 2018 میلادی میتونند به تولید انبوه برسوننش.
رامکال
۱ بهمن ۱۳۹۵البته از روزگاران قدیم مجله های صنایع هوایی و پرواز در این زمینه(هوانوردی) فعالیت میکردند.
احمد باقری
۱ بهمن ۱۳۹۵چند سالیه که روی این قضیه خیلی کار کردن و در حال حاضر، دو نمونه از این موارد که هم در جاده حرکت می کنند و هم درهوا پرواز می کنند، مجوزدارن، یکی به شکل هواپیما به پرواز در میاد و دیگری یه ماشین سه چرخ هست که به شکل هلیکوپتر به پرواز در میاد.