۹۱ سال از تولید اولین مدلهای فورد در استرالیا میگذرد و حالا این شرکت آمریکایی تصمیم گرفته تا تولید خودرو در این کشورها پهناور را متوقف کند.
فورد اعلام کرده که تولید خودرو در آخرین کارخانهی خود در Broadmeadows ویکتوریا را متوقف خواهد کرد. این عمل تنها به معنی خاتمهی تولید محلی فورد نخواهد بود بلکه باید با فالکن نیز که بیش از ۵۰ سال است به تولید و فروش میپردازد وداع کنیم.
درحالیکه فورد اعلام کرده دیگر خودرویی در استرالیا تولید نخواهد کرد اما باید گفت که این شرکت بهطور کامل این کشور را ترک نخواهد کرد و ۱۵۰۰ کارمند این شرکت در بخشهای طراحی و مهندسی به کار خود ادامه خواهند داد.
اولین خودروی تولیدی فورد در استرالیا مدل افسانهای T بود که در جولای ۱۹۲۵ در تأسیسات Geelong ساخته شد. در سالهای بعدی کارخانههایی در سیدنی، بریسبین و آدلاید نیز تأسیس شده و در سال ۱۹۳۰ نیز کارخانهی دیگر فورد در فریمانتل افتتاح گردید.
با ورود هولدن به بازار استرالیا، فورد در سال ۱۹۵۹ بازار محلی را در دست گرفت و کارخانهی مونتاژ Broadmeadows را نیز افتتاح کرد. از تاریخ ۲۰ آگوست سال ۱۹۵۹ تابهحال بهطور دقیق ۴,۳۵۶,۶۲۸ دستگاه خودرو در این کارخانه ساخته شده است.
آخرین خودروی تولیدی فورد در استرالیا یک فالکن XR6 آبی رنگ بود.
علیرضا.م
۱۷ مهر ۱۳۹۵دلیلش رو بنویسید دیگه .
کشور به این بزرگی رو که میتونه بازار خوبی داشته باشه رو ول کنه برای چیه ؟
بعد بره وارد کنه .
ارش
۱۷ مهر ۱۳۹۵خدا رحمتش کنه
ونوم
۱۷ مهر ۱۳۹۵علی رضا جون کشور بزرگه ولی جمعیت نداره حدود بیست و دو ملیون جمعیت داره و بازار بزرگی نیست
ونوم
۱۷ مهر ۱۳۹۵اگه به بزرگی کشور باشه باید روسیه بزرگترین بازار خودرو باشه عوامل زیادی لازمه مثل جمعیت کشور میزان درامد و….. با این همه بعید میدونم استرالیا بازارش به یه ملیون فروش هم برسه
Lord Cezar
۱۷ مهر ۱۳۹۵حالا دلیلش چی بوده ؟
اگر همین کارخونه فورد تو ایران بود سالی یک میلیون ماشین می فروخت . بازار ایران کشش رو داره ولی حیف.
مجید
۱۷ مهر ۱۳۹۵واقعا عجیبه چون مدل های خوبی هم میساخت که تو ایالات متحده هم نبودن مثل همین مدل فالکن و یا مدل FPV که یه سدان عالی بود
Elemento
۱۷ مهر ۱۳۹۵.
حیف شد واقعا.
نمیدونم خودروسازی آمریکا چرا دیگه مثل دهه های 30 تا 80 نمیشه.
به نظرم اون موقع همه ی دنیا جز خود امریکا تحت تاثیر ویرانی های جنگ جهانی دوم بود. آلمان ، ژاپن، فرانسه ، و … هنوز داشتن خودشون رو بازسازی میکردن. اما خب امریکا به دلیل موقعیت دور از بقیه آسیب چندانی ندیده بود. برای همین خیلی جلو افتاده بود و یکه تاز میدون بود. ولی کم کم اثرات جنگ تا پایان دهه ی 80 محو شد و حریفان قوی وارد میدون شدن. الان دیگه فورد و جی ام و کرایسلر نمیتونن به سبک اون دوره کار کنن و باز هم از همه جلوتر باشن.
امیدوارم هر چه رودتر به اون دوران طلایی برگردن.
uss zumwalt DDG-1000
۱۷ مهر ۱۳۹۵91سال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی ها
(ali (CHEVY NOVA
۱۷ مهر ۱۳۹۵مجید جان میدونی دیگه نمیشه مثل گذشته ماشین ساخت
شرایط طوری تغییر کرده که حتی کهنه کاران بازار هم ممکنه نتونن شرایط رو درست بسنجن
اما همونطور که شاهدی خودروسازان امریکایی در 3 سال اخیر خیلی پیشرفت کردند و این مهمه
uss zumwalt DDG-1000
۱۷ مهر ۱۳۹۵چرا اینطوری شده خوب؟؟؟؟
بهزاد
۱۷ مهر ۱۳۹۵بالا رفتن ارزش دلار استرالیا و افزایش هزینه ها مثل حقوق و حمل و نقل و… باعث شده بسیاری از شرکت ها تولیدشون به صرفه و رقابتی نباشه.
احسان(احسان سابق)
۱۷ مهر ۱۳۹۵حتما فروش خودروهای وارداتی فورد در استرالیا سود بیشتری رو نصیب این شرکت میکنه. بخصوص که فورد علاقه شدیدی به برون سپاری تولید محصولات کم سودتر به کشورهای جهان سومی داره