فورد

چرا مارک فیلدز از فورد اخراج شد؟!

چند روز قبل اعلام شد جیم هکت نسبتاً تازه‌وارد جانشین مارک فیلدز شده و به عنوان رئیس و مدیرعامل این شرکت انجام‌وظیفه خواهد کرد. فیلدز که کمتر از سه سال سمت مدیرعاملی فورد را در اختیار داشت تصمیم گرفت تا پس از حضور ۲۸ ساله و موفق در صنعت خودرو بازنشسته شود.


اگرچه این جابجایی سورپرایز کننده بود اما برخی از کارشناسان انتظار تغییرات مدیریتی را داشتند. هرچند فیلدز به‌طور موفقیت‌آمیزی توانست سبد محصولات فورد را بازسازی کند اما سهام فورد از سال ۲۰۱۴ تاکنون حدود ۴۰ درصد افت داشته است. همچنین نبود شفافیت درباره‌ی آینده‌ی این برند نیز باعث شده بود تا تحلیل گران لزوم تغییر در بخش مدیریتی را گوشزد کنند.

Mark Fields
بیل فورد رئیس اجرایی کمپانی در خلال کنفرانس خبری روز گذشته‌ی کمپانی به اتوموتیونیوز گفت:

آیا باید پیام خود را صریح‌تر بگوییم؟ قطعاً. برای رساندن پیام خود باید استراتژی روشن و حسی واضح از هم ترازی پشت پیامی که می‌رسانیم داشته باشیم.

جانشین فیلدز، جیم هکت در چشمان فورد به عنوان فردی با توانایی تغییر فرهنگی دیده می‌شود، کسی که می‌تواند تأثیری مشابه آلن مولالی روی نیروهای کاری داشته باشد. گفته می‌شود آلن مولالی توانست فرهنگ شرکت سمی فورد را تغییر دهد.

Jim Hackett
هکت نیز در این باره می‌گوید:

ما مردمی می‌خواهیم که در زمان آمدن به سر کار فکر کنند می‌توانند اینجا روز فوق‌العاده‌ای داشته باشند. این موضوع هم‌اکنون هم وجود دارد اما ما می‌خواهیم تأکید بیشتری روی آن داشته باشیم.

این تغییر اساسی برای فورد بازگشت به سرود “فورد واحد” است. در سال‌های اخیر فیلدز بخش فورد اسمارت Mobility را که روی سرویس‌های حمل‌ونقل جدید، خودروهای خودران و الکتریکی تمرکز داشت تأسیس کرد. فیلدز گفته بود فورد یک کمپانی خودروساز و حمل‌ونقل خواهد شد و فرصت‌های نوظهور متفاوتی را به دست خواهد آورد. این استراتژی شکست خورد و فورد می‌خواهد تا به استراتژی یک کمپانی واحد بازگردد.

Bill Ford
بیل فورد می‌گوید:

شما چیزهای زیادی از ما درباره‌ی مقایسه‌ی ادغام و یک شرکت واحد نشنیده‌اید. این کمپانی فورد است. ما نمی‌خواهیم این احساس وجود داشته باشد که یک کمپانی جذاب بوده و دیگری از یاد رفته است. من فکر می‌کنم اینکه توسط کارکنان دیده می‌شویم واقعاً مهم است. ما چند کمپانی نیستیم.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

شاهین احمدزاده

نویسنده و مترجم مجله "پدال"

مطالب مشابه

‫۵ دیدگاه‌ها

  1. (ali(CHEVY NOVA

    ۷ خرداد ۱۳۹۶
    سوابق: (7384 ديدگاه)

    مارک فىلدز با اینکه کارهاى خوبى کرد اما بنظر اون تجربه کافى که افرادى مثل الن مولالى با جىم هکت دارن رو نداشت و به همىن علت هم کنار گذاشته شد و جىم هکت که با تجربه تره جاى اون اومد

  2. احسان (احسان سابق)

    ۷ خرداد ۱۳۹۶
    سوابق: (2876 ديدگاه)

    تو کشورهای پیشرفته یک مدیر به دلایل زیر عوض میشه:
    هدر دادن پول و منابع
    بهره وری پایین
    درامد وفروش پایین و افت سهام شرکت
    ناتوانی از ایجاد هماهنگی بین بخش های مختلف سازمان یا شرکت
    نارضایتی مشتری ها از محصولات و خدمات شرکت
    واگذاری کارها به افراد نالایق
    عدم شفافیت در امور
    و …
    تو ایران یک مدیر به دلایل زیر عوض میشه:
    عدم همراهی باحذب سیاسی حاکم
    استفاده کردن از افراد نخبه و مستقل
    داشتن شفافیت در مدیریت
    همراه نشدن با فساد مالی دیگران
    نظم و انظباط داشتن در کار و جریمه کردن افراد غیرمنضبط
    پارتی بازی نکردن واسه نور چشمی ها
    و …

    1. ونوم اف ۵

      ۷ خرداد ۱۳۹۶
      سوابق: (1274 ديدگاه)

      احسان جان از پنجره بیرون رو نگاه کن یه ون منتظرت هست از پشت بام فرار کن

      1. احسان(احسان سابق)

        ۷ خرداد ۱۳۹۶
        سوابق: (2876 ديدگاه)

        بدبختانه پشت بام ما به هیچ کجا راه فرار نداره. مجبورم تسلیم بشم.

  3. ونوم اف ۵

    ۷ خرداد ۱۳۹۶
    سوابق: (1274 ديدگاه)

    امیدوارم جیم هکت فورد رو به قله های موفقیت برسونه اما حیف میشه اگه سرمایه ای که برای خودروهای خودران انجام شده از بین بره اگه یه مقدار دیگه زمان میدادن به نتایج خوب و سوددهیمورد نظر کمپانی میرسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا