فورد اخیراً مشخصات هفت مدل از مجموع سیزده مدل برقی آینده خود را اعلام کرد. در این میان نام ماستنگ هایبرید، F-150 هایبرید و ترانزیت پلاگ-این هایبرید نیز به چشم میخورد.
علاوه بر نسخه الکتریکی مدلهای موجود، یک شاسیبلند تمام برقی با برد مسافت حدودی ۳۰۰ مایل (۴۸۳ کیلومتر) در تأسیسات فلَت راک (Flat Rock) روی خط تولید رفته و در بازارهای آمریکای شمالی، اروپا و آسیا عرضه خواهد شد.
جدای از سایر گزینهها، تولید برادر هایبرید ماستنگ بسی جای تعجب و شگفتی دارد! بنا بر گفتههای خودِ کمپانی، برای این نسخه از یک پیشرانه درونسوز هشت سیلندر با گشتاور در دسترس بیشتر استفاده میشود. پس از رونمایی در ۲۰۲۰ نیز، بازار آمریکای شمالی نخستین مقصد آن خواهد بود.
طبق برنامهها F-150 هایبرید سال ۲۰۲۰ راهی خاورمیانه و آمریکای شمالی میشود. مدل تولیدیِ نهایی ظرفیت حمل بار و یدککشی فوقالعادهای داشته و با قوای محرکه برقی خود بهعنوان نوعی ژنراتور متحرک عمل میکند.
در مورد ترانزیت قضیه کمی متفاوت است. فورد میخواهد گونه پلاگ-این هایبرید آن را پیش از ۲۰۱۹ در اروپا عرضه کند. بدینوسیله هزینههای نگهداری و مصرف سوخت در شهرهای پرترافیک قاره سبز به میزان زیادی کاهش مییابد. بخشی از این پروژه نیز به ناوگان پلیس کشورها اختصاص دارد.
این اولین بار است که فورد در راستای افزایش بازدهی مصرف سوخت و کارایی کلی محصولاتش و نیز بهعنوان بخشی از سرمایهگذاری عظیم ۴.۵ میلیارد دلاری خود برای تبدیل شدن به یک برند موسوم به Auto and Mobility، بلوک بنزینی اکوبوست را با موتور الکتریکی ادغام میکند. مارک فیلدز (Mark Fields) مدیر کمپانی دراینباره گفته: همچنان که هر روز مردم بیشتری در سرتاسر دنیا به خودروهای الکتریکی روی میآورند، ما نیز باید محصولات و خدمات بسیار وسیعی در این زمینه ارائه کنیم. همچنان که از سرمایهگذاریها و تصمیمات جدیدمان پیداست، معتقدیم که خودروهای برقی بهزودی انواع بنزینی را پشت سر خواهند گذاشت.
این خودروساز همچنین در حال کار روی فناوری شارژ بیسیم باتری خودروهای آینده خود میباشد. بدینسان دیگر نیازی به استفاده از کابل شارژ نیست و با پارک کردن در محل معین فرآیند شارژ بهصورت خودکار آغاز میگردد.
Parker
۱۹ دی ۱۳۹۵آفرین.
دهه ی 70 و 80 خودروسازان امریکا در مقابل گرون شدن سوخت و بنزین مقاومت کردند. تا مدت ها حاضر نشدن خودشون رو با موتور های کم مصرف عادت بدن و از این بابت خیلی ضرر کرده و بسیاری از بازار ها رو از دست دادند.
اما حالا درس گرفتند و این بار در زمینه ی انجین های هایبرید و برقی ، این خودروسازان امریکایی هستند که به استقبال آینده میروند.
(ali (CHEVY NOVA
۱۹ دی ۱۳۹۵خودروسازان امریکایی هر کاری کنن از نظر عاشقان واقعیشون درسته
کامارو صدی 20 میسوزونه اشکال نداره نوششششششش جونش
سابربن بزرگه هیچ مشکلی نیست
دوستان امریکایی باز که فقط امریکایی رو متوجه میشن نه ماشین دیگه ای رو حرف من رو خوب متوجه میشن
بچه های امریکایی باز 1000 نقص ماشین امریکایی رو با یه نعره ی موتور 454 شورولت فراموش میکنن
بچه های امریکایی باز با دیدن یه دوج دهه ی 70 دست و پاشون مسلرزه
بچه های امریکایی باز تا تهش پای ماشین امریکایی هستن با هر مشکلی که داشته باشن این ماشین ها
شما بیا 2 ساعت از نقطه ضعف ماشین امریکایی بگو همین که بچه های امریکایی باز یاد پونتیاک فایربرد 1978 بیوفتن بازم میگن عشقس امریکن کارز
قابل توجه برخی افراد که از ماشین امریکایی ایراد میگیرن دنیا دنیا ایراد هم از ماشین امریکایی بگیرید امریکایی باز جماعت نظر عوض نمیشه
Nima
۱۹ دی ۱۳۹۵فورد سرى F واقعااااااا زیباس
به عکساى 3-4 نگاه کنید
اووووف
(ali (CHEVY NOVA
۱۹ دی ۱۳۹۵موستانگ هایبرید؟؟؟؟؟جلل خالق
abdol jalile gol cheshme
۱۹ دی ۱۳۹۵دادا من خودم روانی آمریکا عى ھستم ولى چرا اىنجورى میگی اىمپالا دارم با انجىن 457 کیوبىک اینچ ھر جور گاز بدی برات مىسوزونھ حتی 12
mostafa
۱۹ دی ۱۳۹۵فقط میتونم بگم
محو تماشای اون عکس اخری شدم
Ford F150