برای کلکسیونرهای خودرویی، دستیابی به اولین مدل تولیدی یک خودروی شاخص میتواند بهترین حس را داشته باشد؛ اما اگر شما برنامهی خاصی برای خریدن اولین خودرو با شماره شاسی ۰۰۱ از فورد موستانگ شلبی GT500 جدید را داشته باشید باید این خبر را حتماً بشنوید!
ظاهراً اولین دستگاه تولیدی از موستانگ شلبی GT500 در حراجی با قیمت ۱.۱ میلیون دلار فروخته شده است. این خبری خوب است چراکه تمامی عواید حاصل از این حراجی به موسسهای خواهد رسید که در بخش تحقیق بیماری دیابت نوع ۱ فعال بوده و میخواهد درمانی برای این بیماری پیدا کند. فورد هم از این موسسه حمایت میکند.
خریدار خوششانس این خودرو کریگ جکسون، مدیرعامل حراجی برت جکسون است. خودروی یاد شده در همین حراجی مشهور برت جکسون به مدیرعامل حراجی فروخته شده که خب نشان میدهد قضیه از چه قرار است. جکسون به عنوان برندهی حراجی میتواند از بین چند رنگ و آپشن یکی را انتخاب کند.
شانس به دست آوردن اولین نمونه از فورد شلبی GT500 2020 یک فرصت در کل عمر انسان است که به سادگی به دست نمیآید. مهمتر اینکه شرکت در یک امر خیریه و تأمین سرمایه لازم برای حمایت از کارهای انسان دوستانه یک پیروزی بزرگ برای همه است.
ادسل بی فورد و آرون شلبی که نوهی کارول شلبی مشهور است این خودروی حدود ۷۰۰ اسب بخاری را به حراجی آوردند. ادسل بی فورد هم اعلام کرد:
برای ۳۵ سال، فورد از تلاشهای موسسه خیریه برای یافتن درمان بیماری دیابت ۱ حمایت و به زندگی بهتر میلیونها کودک کمک کرده است. عواید حاصل از این حراجی به کمکهای بیش از ۳.۵ میلیون دلاری سالانهی فورد اضافه خواهد شد. فورد در طول این همکاری بلندمدت بیش از ۷۰ میلیون دلار به موسسه خیریه کمک کرده است.
ایلیا
۳۰ دی ۱۳۹۷مقایسه کنید با خودروسازهای ما.
چقدر دنیامون متفاوته
محمد
۳۰ دی ۱۳۹۷ما برعکسیم
شرکت میگه ماشین ۷ میلیونی ۴۰ میلیون نسخه ۰۰۱ تا ۱.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ام
ما هم میگیم چشم
البته برای خاص شدن مدلها اقدامات خوبی انجام شده که جای تشکر داره
یعنی هر ۱۰۰.۰۰۰ تا، یه چیزی از رو ماشین برمیداریم که خاصتر بشه مدلهای بعدی
اینقد ادامه میدیم که فقط روغن موتورش بمونه!!!
NAVID۰۰۹۸
۳۰ دی ۱۳۹۷ایلیا جان
خودشون گفتن ، خودمون انتخاب کردیم و خودمون خواستیم.
پس دیگه جایی برای گله نمیمونه .
ما حتی از خودرو که یک اَمر مصرفیه ، غافِلیم ، دیگه بقیه موارد بماند .
اما خدایی ، موستانگ عجب ماشینیه ، نماد مردم آمریکا را نگاه و با نماد مردم ایران (( پراید و پیکان )) مقایسه کنین .، دیگه اَشک چشم آدم خشک میشه از این همه تفاوت .
علی افشار
۳۰ دی ۱۳۹۷اونجا ماشین خوب میسازن از سودشم برای نجات جون مردم استفاده می کنن . اینجا ماشین میسازن که جون مردم و بگیره بعد از سودش به کشورهای دوست کمک میکنن
مهدی
۳۰ دی ۱۳۹۷کدوم کمک!!!! یهود بین الملل آب در حال چکیدن ازلای انگشت های دستش رو لیس میزنه که نریزه زمین بعد بیان کمک کنن!!!
بنیاد بیل وملیندا گیتس که قدرتمندترین بنیاد خیریه خانوادگی درجهان هستش که به دست بیل گیتس معروف وهمسرش احداث شد!!! اماپشت پرده این کمک ها سازمان های صهیونیستی بودن.تمام واکسن هایکه توسط بنیادخیریه آقای بیل گیتس به مردم بی گناه آفریقا به اسم واکسن مالاریا زده شد در اصل عقیم کننده بودن که ابزاری هستش برای کنترل جمعیت در دستان به ظاهرخیر بیل گیتش اما در نهان غرب.
ویا خانم آنجیلینا جولی که این روزا به نماد دیپلماسی مشاهیر بدل شده اونم توسط قدرت رسانه هالیوود.توسط موسسه های خیریه بازم مردم آفریقا وچند کشورضعیف دیگه اونم به اسم درمان بیماری های مردم این کشورها روشون آزمایش هایی انجام میدادن برای ساخت بیماری های بیولوژیک تروریسم.ودراصل موش آزمایشگاهی هستن براشون!!!
بله پوشش باید به ظاهر خیر خواهانه باشه تااهداف کثیف خودشون رو پشت این نقاب مخفی کنن
مهدی
۳۰ دی ۱۳۹۷البته ماهم از این دست اتفاق ها در کشورمون داشتیم.برای مثال بعداز جنگ 8ساله آلمان از جانبازان شیمیایی ما دعوت کرد که برای معالجه به آلمان برن.اونم کشوری که خودش این سلاح هارو در اختیارصدام گذاشته بود.زمانیکه جانبازان شیمیایی ما در بیمارستان های آلمان بودن از پرونده بیماران ما یک کپی هم برای همون کارخانه های ساخت سلاح شیمیایی فرستادن که ببینن نتیجه باب میل بوده وسلاح عملکرد مورد نظر رو بربدن انسان داشته یانه!!!
موضوع دیگه به ظاهر خیرینی بودن که قبل انقلاب در حقیقت عضو بزرگ ترین تیم انتقال دفینه ها به خارج بودن.وچون جای این دفینه هارو میدونستن برای مثال به مردم یک منطقه میگفتن که میخوایم برای شما بیمارستان یا مدرسه بسازیم در این نقطه.بعد دفینه هارو بیرون میاوردن واز کشور خارج میکردن وبا یک هزارم پولش اونجا یک بیمارستان یا مدرسه میساختن.الانم بعد سالها هنوز مردم دعاشون میکنن وقتی اسمشون میاد.
در جامعه غربی (هرکسی میتونه این تفکر رو داشته باشه حتی در ایران) یا بهتره بگم در تفکر غرب اصالت سود!!! فقط حکم فرماست.یعنی درراهی اگه قدم برمیدارن باید براشون منفعت در کار باشه.همونطور که گفتم پوشش باید پوشش خیر خواهانه باشه تا بتونن اهدافشون پیش ببرن.
Mohammad
۳۰ دی ۱۳۹۷داش مهدی
در غرب همه جی بر اساس سود و منفعت قبول دارم
ولی ببین چقدر مغز شما اروپا پرستان و دشمنان غرب خراب
که فکر میکنید هر منفعتی فقط پول
یعنی تا این حد روشن بین هستین شما ها
اگه واکسنی که برای افریقایی ها ساختن باعث کنترل جمعیت میشه باید هزار بار کل دنیا دست امریکایی هارو ببوسن چرا ؟
چون داره از بدبختی و بیماری جنگ بی سوادی آینده جلوگیری میکنه
کاهش همچین کاری رو تو تمام کشور های جهان سومی بکنن از جمله همین جا
تا یه سری مثل شما بی حساب کتاب حرف نزنن و اعصاب همه رو داغون کنن !
Jdm
۱ بهمن ۱۳۹۷چی میگی؟؟
بیل گیتس از سال 1990 تا حالا جون 122 میلیون نفر رو نجات داده!!تمام داراییش بعد از مرگش بخشیده میشن به خیریه
بیل گیتس بهترین زندگیو داره.بیکاره بیاد الکی مردمو به کشتن بده.به جز بیل گیتس خیلیای دیگشون کمک های انسان دوستانه میکنن
50cent یه میلیون افریقایی رو سیر کرد
امینم حراجی داره و پولی که ار حراجی خودش درمیاره میبره واسه خیریه اش
هیو جک من شرکت قهوه و کافی smile رو داره که 100درصده سودش رو صرف نیازمندان میکنه و خیلیای دیگه هستن که موسسه خیریه دارن.چرا اینارو نمیگی؟؟
اصن به جز جنایات امریکا چیزه دیگه ای ازش تو اینترنت سرچ کردی؟ کشتین مارو با این غرب جنایت کار و شیاد و شیطان
حامد قدسی
۳۰ دی ۱۳۹۷با سلام
بدون مدرک معتبر تهمت زدن و توهم توطعه داشتن هیچ منطقی که نداره هیچ نه اخلاقیه نه انسانیه و نه حتی دینی. این حرفای دایی جان ناپلئونی و صهیورنیستم و این چرت و پرتا رو خواهشا یکم فک کنید بعد بلغور کنید باشد که رستگار شویم.
این توهم توطعه داشتن و فقط ما خوبیم و هرکی کار خیر می کنه یه ریگی به کفششه واقعا جای بسی اندوه داره.
حسن
۳۰ دی ۱۳۹۷حتی دیابت نوع یک
یکی از راههای کسب درامد خوب و حتی عالی در کشورهای دمکراتیک و پیشرفته ی دنیا داوطلب شدن برای تست داروهای جدیده.امروزه اینجور ارگانها هم پایگاهها معین و معلوم دارن هم برای پذیرش فرد یک پروسه ی کامل از دریافت و پر کردن فرم تا معاینات اولیه و تایید سلامت و قوای جسمانی فرد برای داروی مورد نظر.
بعد 100 درصد داروهایی که برای بیماریه شناخته شده ای ساخته میشن از بین داوطلبان افراد مبتلا به همان بیماری انتخاب میشن .
اگه اخبار ایران را کامل ببینی که معلومه میبینی از این طرحها تو کشور ماهم هست و اعلام میشه اما اینکه پول بدن بعید میدونم
یه فراخوان زدن برا سفر بی بازگشت به مریخ ایرانیا ترکوندن از نظر تعداد داوطلب.
پس مطمئن باش اجازه ازمایشات دارویی به کارخانجات تولید داروی خارجی در کشور بدن ایرانیا بیشتر از افریقاییها داوطلب تست و ازمایش دارو های جدید میشن عمو دلار 13 هزار تومنه.
ایلومیناتی یه چیز دیگه است با واکسن کار نمیکنه اصل سود مالی با کنترل جمعیت یعنی جنگ و فروش سلاح که حتی همینم فرضیه است .
net
۳۰ دی ۱۳۹۷جلوپنجره مشکب بزرگی داره و جالب نیست و جلو پنجره موستانگ نسل قبلی قشنگتر بود
عرفان
۳۰ دی ۱۳۹۷اول کامنتو خوندم بعد بدون اینکه اسمو ببینم حدس زدم نت خودمونه که بععللهه، درست بود حدسم!!
.
اولین مدل سوپرا هم به قیمت 2.1 میلیون دلار به فروش رفته
https://www.motor1.com/news/301709/first-2020-toyota-supra-auction/
emad1990
۳۰ دی ۱۳۹۷باریکلا net منم همیشه اینو میگم.ماستنگ فقط2013-14
علیرضا
۳۰ دی ۱۳۹۷بعد از هر پست راجب ماشینای خوبی که میخونیم و حال میکنیم یه 4 یا 5 نفری هستن که راجب ایران,پراید,ایرانخودرو, صحبت میکنن! و حالمونو داغون میکنن.
شرایط همینیه که هست تکرار مکررات کمک نخواهد کرد.
حسن
۳۰ دی ۱۳۹۷مطلب روشن نیست اگه رفته زیر چکش و چکش خورده و دادنش به رئیس حراجی قیمتش همینه اما اگه نرفته زیر چکش قیمت حراجش این نیست و میتونه بیشتر باشه .طرف الان جیمز باندیه برا خودش دو صفر یک .
70 ملیون دلار دادن به خیریه اینم روش. ***
حسن
۳۰ دی ۱۳۹۷این چیه گذاشتی بیشتر شبیه جک شده یا تمامش را بذار یا حذفش کن
حسن
۳۰ دی ۱۳۹۷خریدار خوششانس این خودروکریگ جکسون ، مدیرعامل حراجی برت جکسون است. خودروی یاد شده در همین حراجی مشهور برت جکسون به مدیرعامل حراجی فروخته شده که خب نشان میدهد قضیه از چه قرار است
به نظر من این پاراگراف شبهه ایجاد میکنه و میخواد برسونه اقای کریگ جکسون ماشین را جیمز باندی یا با زرنگی بدست اورده یا همون پارتی بازیه خودمون.
Abbas
۳۰ دی ۱۳۹۷موندم یه ماشین تا چه حد میتونه با اصالت باشه
OMID
۳۰ دی ۱۳۹۷کلکسیونی میشه
بهنام
۳۰ دی ۱۳۹۷سوپرای جدید هم تو حراجی 2.1 میلیون دلار فروش رفت. رقمی سرسام آور
ebi
۳۰ دی ۱۳۹۷میخامش
رضا
۳۰ دی ۱۳۹۷یه جا یه خبر خوندم که تویوتا هم واس سوپرا همین کار رو کردش و به قیمت ۲.۱ میلیون دلار فروخته.
ایمان
۳۰ دی ۱۳۹۷Thank You Ford
You Are The Best
ما ایرانی هستیم ، ما مسلمانیم ، ما تمدنی بزرگ داریم
ولی آمریکایی ها کافرن ، استعمار گرن ، شیطان بزرگن
جمع کنید این حرف ها رو بابا فقط شعار شعار شعار
ما فقط بلدیم خوب حرف بزنیم ولاغیر ….
M
۳۰ دی ۱۳۹۷خیییییلی موستانگ تر از بقیه مدلاست
Behrouz. anzali
۱ بهمن ۱۳۹۷ماشین تولید میکنن به فروش میزارن با پولش ادما رو نجات بدن ولی اینجا برعکس امریکاست ماشین تولید میکنن جون ادمارو بگیرن . این یه نکته نباید فراموش بشه که ماشین های تولیدی ما بدون درد میکشه سریع.