فورد

درخواست برخی کارکنان فورد برای توقف تولید خودروهای پلیس!

سابقه همکاری شرکت فورد و سازمان‌های پلیسی و امنیتی آمریکا به سال ۱۹۵۰ و معرفی اولین خودروی پلیس بازمی‌گردد. از آن زمان تاکنون خودروهایی همچون فورد کراون ویکتوریا به نماد پلیس آمریکا تبدیل شده‌اند هرچند از سال ۲۰۱۱ تاکنون و پس از خاتمه تولید کراون ویکتوریا این اکسپلورر بوده که چنین وظیفه‌ای را بر دوش گرفته است.

البته برخی کارکنان فورد از مقامات این کمپانی درخواست کرده‌اند تا دیگر چنین خودروهایی را تولید نکند.

Jalopnik می‌گوید چندین کارمند فورد با نوشتن نامه‌ای به جیم هکت مدیرعامل و بیل فورد رئیس هیئت‌مدیره این برند از آن‌ها خواسته‌اند به تولید خودروهای پلیس خاتمه دهند. البته خبرگزاری‌ها می‌گویند هکت این ایده را رد کرده است.

او گفته اگر فورد تولید خودروهای پلیس را متوقف کند به امنیت نیروهای پلیس خدشه وارد شده و آن‌ها به سختی خواهند توانست مأموریت‌های خود را انجام دهند. هکت افزوده فورد به تولید و فروش خودروهای پلیس ادامه خواهد داد تا صدایی قوی برای نمایش شعار “جان سیاهان اهمیت دارد” باشد.

هکت اظهار داشته او و بیل فورد قویاً اعتقاد دارند جایی برای سرکوب و نژادپرستی سیستماتیک در بین نیروهای پلیس وجود ندارد. این مدیر رده‌بالا همچنین خاطرنشان ساخته پلیس آمریکا باید شفافیت و مسئولیت‌پذیری بیشتری داشته باشد.

البته هکت نقش مهم نیروهای پلیس در جامعه را درک می‌کند. او می‌گوید:

دنیای ما بدون حضور نیروهای پلیس خوب و شجاع که از جان شهروندان حفاظت می‌کنند معنی نخواهد داشت؛ اما امنیت جامعه باید شامل تمامی اعضای آن باشد چیزی که امروز دیده نمی‌شود.

خودروهای پلیس فورد دوسوم تمامی خودروهای پلیس آمریکا را تشکیل می‌دهند ولی آماری از میزان فروش آن‌ها منتشر نشده است. البته چنین حرکتی بی‌شک به عنوان یک حرکت سیاسی تلقی می‌شود. افرادی که از فورد خواهان توقف تولید خودروهای پلیس شده‌اند احتمالاً به این زودی‌ها تغییری در روند این خودروساز مشاهده نخواهند کرد.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۴ رای

شاهین احمدزاده

نویسنده و مترجم مجله "پدال"

مطالب مشابه

‫۹ دیدگاه‌ها

  1. محمد

    ۲۱ تیر ۱۳۹۹
    سوابق: (225 ديدگاه)

    ما میخوایم به تویوتا نامه بزنیم دیگه لندکروز 79 نسازه :|

    1. NAVID۰۰۹۸

      ۲۱ تیر ۱۳۹۹
      سوابق: (10474 ديدگاه)

      این قضیه کرونا ، جان فلوید ، شورش‌ها و سواستفاده از این قضایا داره به طنز کشیده میشه در آمریکا .

      این مردم آمریکا دیگه رد دادن رفته ، مثل قضیه آبجو سازی کرونا که فقط اسمش کرونا بوده و ساخت آمریکای جنوبی بوده که مردم از ترس کرونا ، این شرکت را ورشکست کردن با نخریدنشون (( مردم ما یاد بگیرند وقتی یه چیزی را نخرند مثل ماشین یا مرغ یا گوشت ، به اجبار یا ارزون میشه یا نابود ، اما مردم ما نمیفهمند چون دو دسته‌گی موج میزنه در مردم ایران و برای همین همیشه ضعیف‌ها حامی ندارند و زجر میکشند که اتحاد ندارند و هروز تو صف خرید زنبیل میگذارند )) .

      جای کارخانه فورد بودم ، ساخت ماشین پلیس را جدی‌تر میگرفتم و تولیدش هم بیشتر میکردم ، پلیس آمریکا به سبب هیکل گنده مردم و پهناوری کشور و آزادی زیاد ، باید همیشه قلدر و ترسناک باشه و اگر نه کلاهشون پس معرکست .
      البته تبعیض نژادی باید با روان‌شناسی حل بشه و نه با تَرَحُم و دلسوزی و همیشه همین بی‌اهمیت‌ها در جامعه تبعیض شده باعث میشه جرم در سیاهان یا محاجران بیشتر بشه که طرف مقابل احساس نادیده گرفتن به خودش میگیره که دست به هر جنایتی میزنه و مکافات‌های زیادی در پی داره که این مدت شاهدش بودین و هستین .

      موافقم 1
      مخالفم 1
      1. sorena330

        ۲۱ تیر ۱۳۹۹
        سوابق: (744 ديدگاه)

        تو مملکت ما “نخریدن” چیزی رو دست نمی‌کنه این‌جا اقتصاد آزاد نیست، در مساله‌ی خودرو اگر یادتون باشه چندسال پیش مردم نخریدن و خودروسازی رو تحریم کردند، کارخونه‌ها خیلی وضعشون خراب شد دولت هم اومد چند‌هزار میلیارد وام داد، کارخونه‌ها قسطی کردن فروش رو وام رو هم به جیب زدن، اینجا فقط مردم ضرر کردن که از مالیاتشون وام‌های (بخوانید کمک‌های بلاعوض) به لگن‌سازی‌ها پرداخت شد.

        یه مثال دیگه صنعت لوازم خانگی بود که مدیران محترم تو بوق و کرنا کردند که به داد ما برسید که قاچاق و واردات بی رویه بدبختمون کرد، دولت واردات رو بست، نتیجش شد بازار انحصاری و تولید محصولات قدیمی با قیمت چند برابر (که البته همونا رو هم کارخونه‌ها احتکار کردند و عرضه نکردند). حالا این وسط کسی که پولش دستش مونده و چیزی نخریده به امید ارزان شدن، باید خرید اون‌ کالا‌ها رو در خواب ببینه پس شرایط این مملکت رو با هیچ جای دنیا مقایسه نکنید.

        1. ADAK

          ۲۱ تیر ۱۳۹۹
          سوابق: (1858 ديدگاه)

          همین رو خیلی ها نمیفهمن که در مملکت ما ، در اقتصاد ما نخریدن باعث ارزونی نیست !

      2. Mad.z.Max

        ۲۱ تیر ۱۳۹۹
        سوابق: (1863 ديدگاه)

        جان فلوید داداششه، خودش جورج فلوید بود!
        جدی فرقی نداره موضوع چی باشه، در هر صورت دربارش یچیزی میگی، همینجوری، فرقی نداره اصلا مربوط باشه یا نه، صحیح باشه یا نه، بجا باشه یا نه…
        توی این کشور یه شخصیتی داریم که درباره هرچیزی، دقیییقا هرچیزی از کلاهک هسته ای تا علم نجوم تا اصول دینی تا ریاضیات نظر قطعی میده و خب ذره ای اطلاعات فنی درباره بیشتر از ۹۵ درصدشون هم نداره!
        شمام شدیدا یاداور ایشون هستین‌
        به قول معروف، کم گوی و گُزیده گوی چون دُر…

        نوید جان واقعا قصد دعوا ندارم، به شما و بقیه بچه های سایت احترام میذارم (کلا مدتیه دارم سعی میکنم از خودم شروع کنم و اصلاح شخصیتی و رفتاری کنم : )) )

  2. اشکان

    ۲۱ تیر ۱۳۹۹
    سوابق: (16 ديدگاه)

    انگار می خواسته چنتا بچه رو گول بزنه مدیر عامل فورد.

  3. سید هادی

    ۲۱ تیر ۱۳۹۹
    سوابق: (8 ديدگاه)

    وقتی پای پول و قرارداد های عظیم وسط باشه دیگه شرکت ها و سرمایه دار ها بسیار بعیده به فکر اخلاق و انسانیت باشن. حالا این مورد فورد و پلیس که مسخره است اصلا اعتراض شون هیچی تویوتا مشخصا می دونست اون همه ماشینی که داره می فروشه به سعودی و … میره زیر پای داعشی ها و تکفیری هایی که از اون ماشین های مشتی برای قتل و غارت استفاده می کنند اما هیچ کاری نکرد.

  4. Irani

    ۲۱ تیر ۱۳۹۹
    سوابق: (141 ديدگاه)

    تو آمریکا و کشورهای اروپایی چون آزادی و دموکراسی نسبی برقرار است، اعتراضات و شورش های مردم طولانی میشه و بصورت مستقیم سرکوب نمیشه. نمونه اش امسال همین آمریکا و پارسال فرانسه بود.
    ولی تو بعضی کشورای دیگه (که احتمالا خیلی از ما دور هستند!) اعتراضات به شدت سرکوب میشه و اگه نیاز بشه با کشتار مردم عادی، ظرف چند روز تو نطفه خفه میشه! البته اینجوری هم آتیش زیر خاکستر همیشه روشنه و چند سال دیگه دوباره گر میگیره.
    پلیس آمریکا ظاهر قلدرمآبانه و تجهیزات بسیار زیاد داره، ولی اگه عملکرد کلی شون رو بسنجیم، شدت سرکوب گرانه شون برای مردم عادی، یک دهم بعضی کشورهای دیگه (که احتمالا خیلی از ما دور هستند!) است.

    1. بچه مشهد

      ۲۱ تیر ۱۳۹۹
      سوابق: (101 ديدگاه)

      زیادم دور نیستن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا