فورد F-150 لایتنینگ برقی وانت پیکاپی سریع، کاملاً توانا و باری است. البته اگر بخواهید از این خودرو برای بکسل کردن استفاده کنید شاید شعاع حرکتی آن بهطور قابلتوجهی کاهش یابد!
خوشبختانه قبلاً تستهای زیادی از یدک کشی و بررسی شعاع حرکتی محصول بدون آلایندگی فورد منتشر شده و به تازگی این خودرو نه تنها در تستهای بکسل کردن حضور داشته بلکه تواناییهای آن در پرش نیز محک زده شده است. وقتی که اکثر مردم یک وانت پیکاپ بنزینی یا هر خودروی درونسوز دیگری را میخرند احتمالاً درباره شعاع حرکتی آن نگران نیستند چه برسد به یدک کشی. ما حدس میزنیم بخش اعظم مالکان ایده خوبی از شعاع حرکتی خودروی درونسوز خود ندارند و اهمیتی به اینکه آبوهوا یا میزان بار موجود در پشت وانت چه تأثیری روی شعاع حرکتی میگذارد نمیدهند.
اما از زمان عرضه خودروهای برقی آگاهی و نگرانی درباره شعاع حرکتی خودروها و زمان شارژ آنها افزایش یافته و این دو مورد دائماً با خودروهای درونسوز مقایسه میشوند. همچنین باید گفت پمپبنزینهای بسیار بیشتری نسبت به جایگاههای شارژ عمومی وجود دارند و به همین خاطر زیرساخت مربوط به خودروهای برقی میبایست تقویت شود. مجری ویدئویی که تماشا خواهید کرد با فورد F-150 لایتنینگ برقی که به باتری افزایش دهنده برد مجهز بوده و شعاع حرکتی حدود ۴۸۳ کیلومتری دارد تستها را انجام داده است. او یک قایق را میکشد تا تأثیرش روی کاهش شعاع حرکتی را مشاهده کند. حدس او این است که قایق و تریلر وزن حدود ۲۰۴۱ کیلوگرمی دارند. البته باید دانست این وانت برقی در زمان استفاده از تجهیزات کامل حداکثر ظرفیت بکسل ۴۵۳۶ کیلوگرمی خواهد داشت.
در اکثر تستهایی که تاکنون انجام شده، وانتها و شاسی بلندهای برقی حدود نیمی از شعاع حرکتی خود را در زمان بکسل کردن از دست میدهند هرچند متغیرهای زیادی در این موضوع دخیل هستند که از جمله آنها میتوان به وزن محموله، نوع تریلر، آبوهوا و… اشاره کرد. به همین خاطر است که مرور تستهای گوناگون برای رسیدن به نتیجهای معقول اهمیت دارد. مجری میگوید فورد F-150 لایتنینگ برقی در بحث یدک کشی عملکرد واقعاً خوبی دارد اما احتمالاً مالک از آن برای سفرهای جادهای با محمولهای در پشت استفاده نخواهد کرد. دلیلی وجود ندارد که شما نتوانید قایق خود را بکسل نکنید اما اگر بخشی از سفرتان را در بزرگراه سپری کنید باید بیش از حد معمول در جایگاههای شارژ توقف کنید که موضوعی اذیت کننده خواهد بود.
او همچنین توانسته قایق خود را حدود ۲۴۰ کیلومتر بکسل کند و بنابراین مالکان باید در زمان استفاده از وانت برقی خود چنین محاسباتی را انجام دهند. اگر فردی از خودروی خود نخواهد برای بکسل کردن استفاده کند یا اینکه در فواصل کوتاه این کار را انجام دهد احتمالاً هیچ مشکلی نخواهد داشت. برای ایجاد جذابیت بیشتر مجری برنامه تست پرش را نیز انجام میدهد اما ما توصیه میکنیم هرگز این کار را انجام ندهید. به لطف مجموعه باتری موجود، F-150 لایتنینگ خودروی سنگینوزنی است و پرش موفقیتآمیزی نخواهد داشت. اگرچه گشتاور دیوانه کننده و شتاب گیری سریع خودرو کمککننده هستند اما نباید انتظار پرش چندانی را از این وانت برقی داشت.
Habib
۲۶ آذر ۱۴۰۱بسمالله… رشته جدید ورزشی اختراع شد به یاری ایزد تعالی…
حسین
۲۶ آذر ۱۴۰۱بنظرتون علت توسعه خودرو های برقی هوا پاک است یا بی نیاز شدن از نفت ؟
Shayan
۲۶ آذر ۱۴۰۱جفتش یکیه
آلودگی محیطی هم به خاطر استفاده از بنزین و گازوئیل و ایناست
رافائل
۲۶ آذر ۱۴۰۱سال ها پیش هر روز با دوچرخه میرفتم سر کار ، پارس خریدم بلاخره. تجربه شیرینی بود برام ! خودرو ، برام وسیله حیرت انگیزی بود ! اینهمه قطعات ، همه با هم سر جای درست خودشون بودن و نتیجه هماهنگیشون یه جادوی زیبا بود ! پژو پارسم دوستم شد و بهترین تجربه زندگیم بود اون زمان. تا اینکه ، کم کم پول بنزین جیبم رو خالی کرد ، پارسم هم خرج آورد ماشالا . با مکانیکی های شهر آشنا شدم. 😄 ماشین باز شدم ، خودم قطعات رو باز میکردم میبستم ولی همیشه به فکر این بودم که چی میشد اگه روزی میرسید که ماشینا پرواز کنن ؟ و متوجه چیزی شدم . علم و تکنولوژی یکی از زیبا ترین جادو های این دنیاس و هرچی پیشرفته تر جذاب تر . کم نقص تر . خودرو های الکتریکی به بمبست تکنولوژی در خودرو های درونسوز پایان میده . یه دریچه به دنیای جدید و شگفتی های جدید هستن . بستر جدیدی که میتونه به پیشرفت خیره کننده ای در حمل و نقل تبدیل بشه . خودرو های بدون خرابی ، بدون آلایندگی ، سریع و پیشرفته . کی میدونه شاید راهی برای تولید خودرو های پرنده باشه ! برا همین چیزی که اتفاق افتاده رو دوست دارم ولی من از زندگی یه نیسان جی تی آر با کیت بدنه سامورایی طلبکارم 😅
AMIN JAFARI
۲۶ آذر ۱۴۰۱مسلما بی نیاز شدن از نفت
heshmat021
۲۶ آذر ۱۴۰۱همین الان هم امریکا از نفت بی نیازه
۱- خیلی ارزون و بی دردسر خرید میکنه از خاورمیانه
۲- اگر نتونه بخره میره از میادین خودش استخراج میکنه
کامیاب
۲۶ آذر ۱۴۰۱هیچی
سیاست کارتل های نفتی برای افزایش فشار به شبکه برق
چرا باید یک خودروی سنگین با برد کم ساخته بشه؟
درحالیکه منابع باتری ها بسیار الاینده تر از سوخت های فسیلیه و فلزات کم یاب سنگین استفاده میشن.
خودروهایی که پدراسفالتو در میارن با وزن های کذاییشون
amirboss
۲۶ آذر ۱۴۰۱سلام به خودرو های برقی یعنی خداحافظی با هیجان. لااقل تو نسل ما اینجوریه. ماشین برای ما با صدا و دود و بوی بنزین تعریف شده
امیرحسین
۲۶ آذر ۱۴۰۱ماشین برقی به درد نمیخوره
زیزیگولو
۲۶ آذر ۱۴۰۱میشه بهش گفت ارزون ترین وانت برقی فول سایز جهان
Dna
۲۶ آذر ۱۴۰۱Car’s oops خبر اطلس رو پوشش داده؟! 😂
genius
۲۷ آذر ۱۴۰۱سهم ماها که جز کلوت و گلوت و ملوت اونم اگه ننه بابا مایه دار باشیم نیست…..!
عارف
۲۷ آذر ۱۴۰۱ممنون از ترجمه و زیر نویس