فوکوس 2015 با لباس جدید [ویدئو]

چهارشنبه 7 اسفند 1392 - 12:25
مطالعه 12 دقیقه
21204412911422712867
ژنو 2014 اولین جایی است که فورد می خواهد از نخستین فیس لیفت نسل سوم فوکوس رونمایی کند؛ خودرویی که آمریکایی ها قرارست به کمک 8 خط تولید آن، در هر...
تبلیغات

ژنو 2014 اولین جایی است که فورد می خواهد از نخستین فیس لیفت نسل سوم فوکوس رونمایی کند؛ خودرویی که آمریکایی ها قرارست به کمک 8 خط تولید آن، در هر 90 ثانیه یک دستگاه فوکوس جدید را برای مشتریان اروپایی بسازند . . .

  • حضور در بیش از 140 بازار جهانی.
  • مجموع فروش جهانی 12 میلیون دستگاه (7 میلیون دستگاه در اروپا) از سال 1998 تا به امروز.
  • پرفروش ترین محصول فورد در سال 2013 با فروش تقریبی 1.1 میلیون دستگاه. 
  • پرفروش ترین خودروی سواری چین در سال 2013 با فروش بیش از 300 هزار دستگاه.

فورد در این فیس لیفت که به MK3.5) معروف شده، از چراغ های باریک و کشیده جلو، سپرهای جدید و جلوپنجره ای با طراحی نو بهره گرفته که چهره خودرو را به مراتب اسپرت تر و جذاب تر از برادر کوچکترش یعنی فیستای جدید نشان می دهد. البته بغیر از ظاهر، تغییرات دیگری مانند بهبود سیستم تعلیق، برنامه ریزی مجدد سیستم ESC و بهبود سیستم فرمان الکتریکی خودرو از دیگر مشخصه های فوکوس 2015 خواهند بود.

 

و اما در میان لیست انجین هایی که فورد برای فوکوس جدید مهیا کرده، پیشرانه جدیدی به چشم می خورد؛ موتور 1.5 لیتری توربوشارژ اکوبوست  که در نسخه بنزینی 150 تا 180 اسب بخار و در نسخه توربو دیزلی نیز 95 تا 120 اسب بخار قدرت دارد.

یکی از ویژگی های خوب فوکوس 2015 کاهش مصرف سوخت در پیشرانه های آنست طوریکه میزان آن در بهترین حالت 19 درصد برای مدل بنزینی و همچنین 17 درصد برای مدل دیزلی کاهش یافته است. اما سایر پیشرانه های این خودرو عبارتند از:

  • 1.0 لیتری اکوبوست بنزینی با قدرت 100 الی 125 اسب بخار.
  • 1.6 لیتری TI-VCT بنزینی با قدرت های 85 و 105 و 125 اسب بخار.
  • 1.6 لیتری TDCi توربو دیزلی با قدرت های 95 و 115 اسب بخار.
  • 2.0 لیتری TDCi توربو دیزلی با قدرت 150 اسب بخار.
  • پیشرانه 145 اسبی در نسخه الکتریکی فوکوس.

بسته به نوع پیشرانه ها، فورد برای فیس لیفت فوکوس از گیربکس های 5 و 6 دنده دستی به همراه 6 سرعته اتومات و 6 سرعته PowerShift اتومات استفاده کرده؛ البته برای بازار آمریکا فورد برای نخستین بار فوکوس را با انجین 3 سیلندر 1.0 لیتری نیز عرضه می کند که فقط و فقط با گیربکس 6 دنده دستی تحویل مشتریان می شود.

 

مهم ترین ویژگی ها و امکانات فوکوس جدید بصورت زیر خواهند بود:

  • کاهش دکمه ها و ادوات کنسول بدلیل استفاده از سیستم چندرسانه ای SYNC 2 .
  • نمایشگر 8 اینچی لمسی.
  • طراحی جدید فرمان؛ ضخیم تر شدن شیشه ها و کفپوش خودرو.
  • سیستم تشخیص صدا برای کنترل رادیوپخش، تهویه، نویگیشن.
  • Cross Traffic Alert ؛ سیستم هشدار دهنده برخورد در هنگام دنده عقب.
  • Park-Out Assist ؛ سیستم پارک دوبل اتومات که فرمان را از راننده گرفته اما کنترل پدال های گاز و ترمز در اختیار راننده خواهد بود.
  • Active City Stop ؛ سیستم پیشگیری از تصادف که در هنگام تشخیص برخورد از جلو، هم گشتاور تولیدی پیشرانه را کاهش می دهد و هم اقدام به ترمزگیری می کند. این سیستم تا حداکثر سرعت 50 کیلومتربرساعت فعال است درحالیکه در مدل های پیشین فوکوس تا 30 کیلومتربرساعت فعال بود.
  • Pre-Collision Assist ؛ سیستم پیشگیری از تصادف در سرعت های بالا (سفارشی اروپا).
  • کروز کنترل هوشمند.
  •  Adaptive Front Lighting ؛ چراغ های بای زنون اتومات جلو.

[jwplayer mediaid="63346"]

 

نظرات

تبلیغات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.