تجربه و آزمایشجنرال موتورزجی ام سی

بررسی کامل و تخصصی جی‌ام‌سی هامر EV، یک شاهکار کم نقص

ما در بررسی‌های خود سعی می‌کنیم رک و صریح صحبت کنیم و گاهی هم در انتقاد از خودروسازان خصوصاً جنرال موتورز پس از عرضهٔ دو خودروی آینده‌نگر و بحث‌برانگیز ولت و بولت خیلی جدی بودیم؛ اما پس از سپری کردن یک روز با جی‌ام‌سی هامر EV باید بگوییم نسبت به بزرگ‌ترین خودروساز دیترویت بیش‌ازحد سختگیری کردیم. هامر EV نقطهٔ عطفی برای جنرال موتورز است و امیدواریم پیش‌نمایش موفقیت تمام مدل‌های الکتریکی آیندهٔ آن باشد. البته این به معنای بی‌نقص بودن هامر نیست ولی مشکلاتی که دارد، در اکثر پیکاپ‌های مدرن دیده می‌شود و خاص این غول الکتریکی نیستند. این خودرو باید مثل پورشه تایکان و موستانگ مک‌ایی، طیف کاملاً جدید از خریداران را جلب کند.

پروسهٔ توسعهٔ هامر EV بسیار کوتاه بود. خبر ساخت این خودرو در ژوئن ۲۰۱۹ اعلام شد، در اکتبر ۲۰۲۰ معرفی شد و در سپتامبر ۲۰۲۱ روی خط تولید رفت. حتی به‌روزرسانی میان‌دوره‌ای یک محصول موجود هم در بازه‌ای دوساله دشوار است چه رسد به ساخت خودرویی با طراحی و پلت‌فرم کاملاً جدید که از باطری‌های پیشرفته و قوای محرکهٔ سه موتور به همراه سیستم اطلاعاتی-سرگرمی کاملاً جدید و بهترین تکنولوژی‌های ایمنی فعال جنرال موتورز استفاده می‌کند آن‌هم در دوران شیوع یک بیماری گسترده و اختلال در زنجیرهٔ تأمین قطعات. این یعنی کار جنرال موتورز واقعاً شاهکار بوده است.

روی جاده

هامر EV فعلاً فقط در نسخهٔ ادیشن وان با قیمت ۱۱۲ هزار دلار به بازار عرضه شده است. این نسخه به سه موتور الکتریکی مجهز است که یکی در جلو و دوتا در عقب نصب شده‌اند و مجموعاً ۱۰۰۰ اسب بخار قدرت و ۱۶۲۵ نیوتن متر گشتاور تولید می‌کنند. بله این اعداد واقعاً خیره‌کننده هستند ولی برای به حرکت درآوردن خودرویی که بیش از ۴ تن وزن دارد به چنین اعدادی نیاز است. با وجود این وزن بسیار سنگین، هامر EV خودروی کاملاً سریعی است. با فشردن پدال گاز، دماغهٔ خودرو بالا می‌آید و در صندلی‌های چرمی فرو خواهید رفت. هامر با چنین سرعتی همهٔ پیکاپ‌های بازار حتی ریویان R1T و رم TRX را در گردوغبار خود رها می‌کند اما برای داشتن تجربه‌ای هیجان‌انگیزتر باید از لانچ کنترلی که جی‌ام‌سی نام Watts To Freedom را روی آن نهاده استفاده کرد.

این سیستم باعث می‌شود هامر کوه‌پیکر ظرف تنها ۳ ثانیه از صفر به سرعت ۹۶ کیلومتر بر ساعت برسد. برای فعال کردن این ویژگی کافی است دو بار دکمهٔ کنترل کشش را بزنید و حالت WTF را با فشردن یک دکمه روی غربیلک فرمان تأیید کنید. با این کار غیر از جلوه‌های صوتی و گرافیکی جالب، سیستم تعلیق بادی خودرو برای بهبود آئرودینامیک پایین‌تر می‌آید و موتورهای الکتریکی برای طوفان آماده می‌شوند. حال پای چپ را محکم روی پدال ترمز قرار دهید و با پای راست پدال گاز را بشدت فشار دهید تا این غول ۴ تنی مثل موشک به جلو شلیک شود.

مطمئناً هامر EV پرفورمنس فوق‌العاده‌ای دارد اما نگرانی ما مدیریت و هدایت درست یک کوه ۴ تنی است که این‌قدر قدرت دارد. سیستم تعلیق بسیار نرم است، لاستیک‌های آفرودی از آسفالت بیزار هستند و ترمزها از دیسک‌های معمولی ۱۴ اینچی استفاده می‌کنند. قوانین فیزیک را نمی‌توان شوخی گرفت و هامر EV گاهی به‌طور خطرناکی تا مرز شکستن آن‌ها پیش می‌رود. درهرحال، باعث‌وبانی همهٔ این توانایی‌ها باطری‌های اولتیوم هستند یعنی باطری‌هایی که در تمام محصولات الکتریکی آیندهٔ جنرال موتورز استفاده خواهند شد.

این شرکت رویکرد متفاوتی را از رقیب اصلی خود یعنی فورد دنبال کرده است زیرا درحالی‌که فورد در خودروهایی مثل F150 لایتنینگ و موستانگ مک‌ایی از معماری الکتریکی ۴۰۰ ولتی استفاده می‌کند، خودروهای اولتیوم جنرال موتورز از معماری پیشرفته‌تر ۸۰۰ ولتی برخوردار هستند. به لطف این ویژگی، سرعت شارژ باطری‌های هامر با استفاده از شارژرهای سریع DC تکان‌دهنده خواهد بود. با حدود ۱۲ دقیقه شارژ با استفاده از شارژرهای ۳۵۰ کیلوواتی، ۱۶۰ کیلومتر به برد پکیج باطری‌های ۲۰۰ کیلووات ساعتی هامر اضافه می‌شود درحالی‌که با شارژرهای ۱۷۵ کیلوواتی، از ۲۰ تا ۸۰ درصد از باطری‌ها ظرف ۴۲ دقیقه شارژ می‌شود. شارژرهای ۱۵۰ کیلوواتی اما این زمان‌ها را دو برابر می‌کند.

اما به خاطر پکیج باطری عظیم هامر، اوضاع در خانه بدتر می‌شود. اگر از شارژرهای ۲۴۰ ولتی و مدار ۶۰ آمپری استفاده شود، در خانه باطری‌ها پس از ۱۶.۵ ساعت از ۲۰ تا ۱۰۰ درصد شارژ می‌شوند اما با مدار ۴۰ آمپری، این مقدار شارژ یک شبانه‌روز کامل طول خواهد کشید. البته بعید است که بسیاری از خریداران این خودرو هرروز پیش از آنکه به خانه بازگردند از تمام برد ۵۳۰ کیلومتری آن استفاده کنند. البته خیلی‌ها از هامر به خاطر برد زیر ۶۰۰ کیلومتر با چنین پکیج باطری عظیمی انتقاد می‌کنند زیرا ریویان R1T با یک پکیج باطری ۱۳۵ کیلووات ساعتی تا ۵۰۰ کیلومتر را پوشش می‌دهد و F150 لایتنینگ هم با باطری‌های ۱۳۱ کیلووات ساعتی می‌تواند تا ۵۱۵ کیلومتر را طی کند. بااین‌حال باید توجه داشت که این پکیج باطری ۱۳۰۰ کیلوگرمی در هامر باید وزنی ۴ تنی را جابجا کند و این کار قطعاً به انرژی زیادی نیاز دارد.

روی جاده، کیفیت سواری هامر عالی است و تقریباً با هر دست‌اندازی که در جاده‌های عمومی انتظار می‌رود مقابله می‌کند. خودرو همچنین در سرعت‌های بالا پایداری قابل‌توجهی دارد و فرمان سنگین آن در طول حرکت به کنترل کمی نیاز دارد. پدال ترمز اما نرم است و تراول یا همان بازهٔ حرکتی آن زیاد است. البته به لطف سیستم احیای انرژی ترمزها، می‌توان از حالت رانندگی با یک پدال استفاده کرده و بدون نیاز به پدال ترمز رانندگی کرد.

در طول رانندگی در بزرگراه اما یک نگرانی دائمی به خاطر عرض زیاد هامر وجود داشت. با ۲.۲ متر عرض و کاپوت بلند و صاف، هدایت این ماشین در جاده نسبت به فورد F150 رپتور یا رم TRX که همین‌قدر عرض دارند اما دید رو به جلوی آن‌ها بهتر است دشوارتر خواهد بود. علاوه بر این، آینه‌های جانبی هامر نیز هم خیلی نزدیک به بدنه و هم خیلی کوچک هستند. به همین دلیل، من پشت فرمان هامر اصلاً راحت نبودم. البته جدیدترین نسخه از تکنولوژی کمک‌رانندهٔ سوپر کروز جنرال موتورز در ترددهای طولانی با مدیریت این هامر سنگین و حتی تغییر خط به‌صورت خودکار به راننده کمک می‌کند ولی در راحتی این خودرو برای سفرهای طولانی تردید دارم.

لاستیک‌های آفرودی هامر روی جاده صدای زیادی تولید می‌کنند و مثل رپتور یا TRX هیچ پیشرانهٔ بنزینی برای پوشاندن این صدا وجود ندارد. همچنین پانل‌های قابل برداشتن سقف هامر هم برای تفریح در هوای آزاد عالی هستند اما در بزرگراه صدای باد زیادی تولید می‌کنند. این پانل‌ها همچنین نور و حرارت آفتاب را به داخل کابین راه می‌دهند و در شهرهای گرمسیری کابین هامر را به ماکرویو تبدیل می‌کنند.

با چرخش ۱۰ درجه‌ای چرخ‌های عقب، دایرهٔ گردش این سوپرتراک ۵.۵ متری ۴ تنی به تنها ۱۱.۶ متر می‌رسد که فقط ۶۰ سانتی‌متر از هاچ‌بک کوچک شورلت سونیک بیشتر است. البته این چابکی عجیب، در سرعت‌های پایین پیچیدن با هامر را آسان‌تر نمی‌کند اما در شرایط سخت باعث آرامش خاطر راننده می‌شود. یکی دیگر از ویژگی‌های قابل‌توجه هامر نیز حالت کراب‌واک یا حرکت خرچنگی است که امکان حرکت عمود بر جاده را فراهم می‌کند. البته این ویژگی کاربرد محدودی دارد و بیشتر برای خودنمایی و یا رهایی از موقعیت‌هایی مناسب است که از اول هرگز نباید وارد آن می‌شدید.

در آفرود

هامر EV از پنج حالت رانندگی مختلف برخوردار است ازجمله معمولی، آفرود، تراین و حالت من که قابل تنظیم خواهد بود. البته این نام‌گذاری حالت‌ها کمی گیج‌کننده است زیرا حالت آفرود مناسب حرکت با سرعت‌های بالا روی سطوح نرم است که در رپتور، برانکو یا رانگلر حالت گل‌ولای یا ماسه نام دارد و حالت تراین نیز برای بالا رفتن از صخره‌ها طراحی شده است؛ بنابراین، چه اشکالی داشت که این حالت‌ها همان ماسه و صخره نام می‌گرفتند؟ از نام‌گذاری که بگذریم، حالت تراین فوق‌العاده است و با باز کردن قفل سیستم فرمان گیری چرخ‌های عقب، باعث می‌شود این تراک ۴ تنی مثل یک بز کوهی چابک شود.

سیستم فرمان گیری چرخ‌های عقب همچنین باعث می‌شود هامر با فاصلهٔ محوری ۳,۴۴۴ میلی‌متری، در جایی که رانندهٔ رپتور یا TRX برای دور زدن به چهار بار عقب و جلو کردن خودرو نیاز خواهد داشت، بتواند با یک فرمان بپیچد؛ اما سیستم فرمان گیری چرخ‌های عقب فقط یکی از ابزارهای آفرود هامر است و مجموعه‌ای از ۱۸ دوربین که به‌صورت استاندارد در نسخهٔ ادیشن وان ارائه می‌شود به همان اندازه ارزشمند است. این مجموعهٔ دوربین‌ها علاوه بر اینکه نماهای معمول مثل جلو، عقب، قسمت بار، قلاب یدک کشی و زیر آینه‌ها را نشان می‌دهد، شامل دو دوربین هم در زیر بدنه می‌شود. این دوربین‌ها امکان مشاهدهٔ زیر خودرو را فراهم می‌کنند و برای عبور از روی موانع بلند راهنمای خوبی هستند.

سیستم تعلیق بادی هامر می‌تواند ارتفاع خودرو از زمین تنظیم کند که در حالت آفرود به حداکثر خود یعنی ۳۳ سانتی‌متر می‌رسد. همچنین این سیستم هنگام پارک به‌طور خودکار ارتفاع را تنظیم می‌کند تا حتی افراد کوتاه‌قد هم به‌راحتی بتوانند وارد خودرو شوند. هامر در جلو به یک قفل دیفرانسیل الکترونیکی و در عقب به قفل مجازی مجهز است که جلویی می‌تواند تا ۱۰۰ درصد از گشتاور را به هرکدام از چرخ‌های جلو انتقال دهد درحالی‌که عقبی از دو موتور الکتریکی عقب برای شبیه‌سازی قفل دیفرانسیل سنتی استفاده می‌کند.

داخل کابین

هرچند بیش از یک دهه از پایان تولید آخرین هامر بنزینی می‌گذرد و جی‌ام‌سی هیچ مبنای قبلی برای طراحی و توسعهٔ سیستم اطلاعاتی-سرگرمی خاص هامر جدید نداشته است اما این برند از ابتدا شروع کرده و بهترین تکنولوژی‌های جنرال موتورز را ارائه کرده است (البته به‌جز کادیلاک اسکالید). سیستم اطلاعاتی-سرگرمی هامر که از طریق یک نمایشگر مرکزی ۱۳.۴ اینچی لمسی و یک صفحه آمپر دیجیتالی ۱۲.۳ اینچی ارائه می‌شود، فوق‌العاده پاسخگو بوده و فراگرفتن چگونگی کار با آن بسیار آسان است. شاید ادعای بزرگی باشد ولی گرافیکی به این زیبایی را تاکنون در سیستم اطلاعاتی-سرگرمی هیچ خودرویی ندیده‌ام.

بااین‌حال، در کابین هامر EV مشکلاتی هم وجود دارد. تریم‌های طلایی‌رنگی که در تصاویر بسیار زیبا به نظر می‌رسند چیزی جز پلاستیک خشک نیستند، کلیدهای بالابر شیشه و دیگر دکمه‌ها مثل نمونه‌های روی غربیلک فرمان از انبار قطعات عمومی جنرال موتورز گرفته شده‌اند و کنترل‌های سیستم تهویه هم از پلاستیک به رنگ مشکی پیانو ساخته شده‌اند. بااین‌حال، من ترکیب رنگ کابین هامر را دوست دارم زیرا همان تریم‌های طلایی‌رنگ تضاد جالبی با تودوزی سفید و مشکی ایجاد کرده‌اند. فقط ای‌کاش کیفیت متریال با قیمت شش‌رقمی هامر مطابقت داشت.

جمع‌بندی

شاید هامر EV خودرویی افراطی به نظر برسد اما این نوع خودروهای الکتریکی که بسیار چشمگیر هستند و پرفورمنس بالایی دارند، چیزی هستند که خریداران معمولی را از بنزین دور می‌کنند حتی اگر جاده‌های آمریکا به یک پیکاپ غول‌پیکر ۴ تنی با دید افتضاح نیازی نداشته باشد. این پیکاپ نشان می‌دهد که برقی شدن به معنی کنار گذاشتن چیزهایی که در خودروها دوست داریم نیست. به‌طورکلی، نشانه‌های اولیه برای احیای هامر مثبت هستند اما حالا مسئولیت بر عهدهٔ جنرال موتورز و چهار برند آن است تا این شروع امیدوارکننده را با محصولات جدیدی ادامه دهند که بتوانند همین موفقیت را تکرار کنند. اگر آن خودروها از کادیلاک لیریک گرفته تا شورلت سیلورادو EV حتی به‌اندازهٔ نصف هامر خوب باشند، این آخرین بررسی‌ای نخواهد بود که با عذرخواهی از جنرال موتورز آغاز می‌کنیم!

مشخصات فنی

GMC Hummer EV Edition 1 2022

قوای محرکه سه موتوره
قدرت ۱۰۰۰ اسب بخار
گشتاور ۱۶۲۵ نیوتن متر
محور محرک چهارچرخ
باطری ۲۱۰ کیلووات ساعت
شتاب صفر تا ۹۶ ۳.۰ ثانیه
برد ۵۳۰ کیلومتر
حداکثر ظرفیت شارژ ۳۵۰ کیلووات
مصرف انرژی ۴۴.۵ کیلووات/صد کیلومتر
ظرفیت سرنشین ۵ نفر
ظرفیت یدک کشی ۳.۴ تن
وزن ۴۰۷۰ کیلوگرم
قیمت پایه ۱۱۲,۵۹۵ دلار
امتیاز ۹.۵ از ۱۰

 

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۳۹ رای
منبع
Motor1

امیر دهقان

نویسنده و مترجم پدال، عاشق ماشین، عشقی که حد و حصر نداره

مطالب مشابه

‫۲۵ دیدگاه‌ها

  1. Jdm باز

    ۳۱ فروردین ۱۴۰۱
    سوابق: (1062 ديدگاه)

    عالیه، طراحی خوب،کابین خوب، سواری خوب، قدرت خوب

    به نظرم جی ام خیلی خوب تونست اصالت هامر رو حفظ کنه
    هم طراحیش تداعی کننده نسل قبل هست، هم اندازه بسیار بزرگی و هم وزن بالایی داره و هم مصرف برق بالایی داره مثل نسل قبل که مصرف بنزین بالایی داشت

    جز معدود الکتریکی هایی هست که میتونم باهاش کنار بیام 😃( یکی این ، یکی لوسید ایر)

    موافقم 65
    مخالفم 7
    1. ماکسیمیلیان

      ۳۱ فروردین ۱۴۰۱
      سوابق: (646 ديدگاه)

      کاملاً صحیح 👌🏻

      موافقم 36
      مخالفم 3
    2. کافر مقدس

      ۳۱ فروردین ۱۴۰۱
      سوابق: (1635 ديدگاه)

      9.5 از 10 خیلی حرفه تو این کلاس

      موافقم 44
      مخالفم 3
    3. SRT

      ۳۱ فروردین ۱۴۰۱
      سوابق: (624 ديدگاه)

      ماشالا ب این ابهت،واقعا اولین ماشین الکتریکی هستش که انقد ازش خوشم اومده👌

      موافقم 41
      مخالفم 4
  2. reza342

    ۳۱ فروردین ۱۴۰۱
    سوابق: (216 ديدگاه)

    از بیرون خوبه ولی به قول تست کننده مقاله، ماشین خوبی نیست. وزن بالا برای هم باتریها و هم تعلیق ماشین وحشتناکه. فقط برای خودنمایی خوبه

    موافقم 10
    مخالفم 49
    1. reza342

      ۳۱ فروردین ۱۴۰۱
      سوابق: (216 ديدگاه)

      ولی اگر به عنوان کامیونت کامپکت بهش نگاه کنیم، خوبه :)

      موافقم 5
      مخالفم 22
    2. امین

      ۳۱ فروردین ۱۴۰۱
      سوابق: (520 ديدگاه)

      این ماشین نماد مصرف گرایی و خودنمایی و اشراف گرایی هست فک کنم لقب بی مصرف ترین خودرو که ۴.۱ تن پلاستیک و فلز حرومش کردن مناسبش باشه احتمالا طی فرایند ساخت چنین چیزی یک کوه تراشیدن برا استخراج فلزات باتریش و بدنش اندازه یک سد آب کارون ۳ آب مصرف شده باشه برای ساختش(مصرف مجازی و واقعی) بشر داره با اینستاگرام بازیش پدر زمین رو درمیاره این ماشین حضرت عباسی به چه دردی میخوره بار کشی؟؟ مسافرکشی؟ استفاده روزانه؟ مسابقه؟ آفرود؟ چی به غیر از خودنمایی؟

      موافقم 21
      مخالفم 68
      1. matin

        ۳۱ فروردین ۱۴۰۱
        سوابق: (415 ديدگاه)

        خب اگه بخوایم اینجوری به هر قضیه ای نگاه کنیم که دیگه پیشرفت علم معنی نداره!!
        خب مثلا الان شتاب بوگاتی و لامبورگینی به درد کی میخوره؟؟
        جنرال موتورز اومده کلی تلاش کرده و زحمت کشیده تونسته کلی تکنولوژی تو این حوضه ه دست بیاره بعد بذره یک گوشه نگاهش کنه ؟؟؟ واضحه که این همه تکنولوژی رو توی یکی از محصولاتش میذاره تا به جهان بگه ما این همه تلاش کردیم نتیجش این شد

        موافقم 43
        مخالفم 5
      2. Humer

        ۳۱ فروردین ۱۴۰۱
        سوابق: (299 ديدگاه)

        این تفکر میگن تفکر کمونیستی

        موافقم 19
        مخالفم 5
    3. kastech

      ۳۱ فروردین ۱۴۰۱
      سوابق: (204 ديدگاه)

      البته ماکسیمم کلیرنس تو حالت terrain تقریبا 30cm نه 33

  3. mohamadreza83

    ۳۱ فروردین ۱۴۰۱
    سوابق: (465 ديدگاه)

    «««ما در بررسی‌های خود سعی می‌کنیم رک و صریح صحبت کنیم و گاهی هم در انتقاد از خودروسازان خصوصاً جنرال موتورز پس از عرضهٔ دو خودروی آینده‌نگر و بحث‌برانگیز ولت و بولت خیلی جدی بودیم»»»
    _______ای لعنت به آدم دروغگو !_______
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    « الکتریکی شدن » به شدت معادله قدرت رو توی خودروسازی به هم زده ؛
    الان یه جور میشه گفت پیشگامان آینده این صنعت در مرتبه اول «ایالات متحده آمریکا» و پشت سر اون چین هست .
    کره ای ها هم عالی دارن جلو میرن و تا اینجا که عملکردشون توی محصولات الکتریک خیلی بهتر از ژاپنی ها بوده .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    در مورد این هامر هم قبلا گفتم اگه کسی واقعا یه آفرودر بخواد بخره تا باهاش بزنه به دل کوه و کمر ؛ واقعا هیچ وقت سراغ محصولی نمیره که هنوز امتحانش رو پس نداده و هزار تا اما و اگر پشتشه و فعلا توی مرحله آزمون و خطا قرار داره ؛ وقتی که چندین محصول توی بازار باشن که در طی چندین و چندین سال و حتی دهه تجربه امتحان خودشون رو پس دادن و خریدار میدونه که داره چی میخره و از عملکردش مطمئنه ؛ مثل رنگلر یا برانکو .
    این هامر هم بیشتر به کار سلبیرتی ها مثل ««آرنولد»» و ««سیلوستر» میاد که توی خیابونای ««میامی»» باهاش عشق و حال کنن و بعدش استوری بگیرن بزارن توی سوشال مدیا تا ملت ببین .

    موافقم 16
    مخالفم 4
    1. Cowboy

      ۳۱ فروردین ۱۴۰۱
      سوابق: (124 ديدگاه)

      کاملا قبول دارم
      ولی خودرو های این چنینی بیشتر نشان گر آینده یک برند هستند و نشان سنت شکنی
      مثلاً در بازار موبایل حدود ۸ سال پیش یک سری محصولات با اندازه صفحه ۸ یا ۷ اینچ میزدن و ضرورتی هم نداشت این محصولات ولی داشتن بازار رو میسنجیدن و کم کم همگی اومدن روی اندازه صفحه ۵.۵ تا ۶.۸ اینچ
      صنعت خودرو هم همینطوره

      موافقم 16
  4. محمد

    ۳۱ فروردین ۱۴۰۱
    سوابق: (1485 ديدگاه)

    میشه گفت بیشترین انتقادی که بهش میشه به خاطر وزنشه که هم تو افرود هم تو تصادفات مشکل ساز میشه اما خب نمیشه بهش خرده گرفت به معنای واقعی کلمه هامر برقی و ریویان جزو نسل اول پیکاب های آفرود الکتریکی هستن تکنولوژی های تازه هم طول می‌کشه به بلوغ برسن قطعا با مهندسی مواد سبک وزن و نسل بعدی باتری ها مشکل وزنش هم حل میشه ولی بیشتر از اون برای تکنولوژی سوپر کروزش هیجان دارم پدال جان یه مقاله از آخرین ورژن سوپر کروز لطفاً کار کن نویسندگان موتور وان که خیلی تحت تاثیر آخرین نسخه سوپرکروز قرار گرفته بودن

    موافقم 9
    مخالفم 1
    1. matin

      ۳۱ فروردین ۱۴۰۱
      سوابق: (415 ديدگاه)

      برادر من از قصد که این همه وزنشو زیاد نکردن
      بلاخره ماشین به این غولی قطعات یزرگ و سنگین داره
      ولی قبول دارم میشد کمتر باشه وزن

      موافقم 1
      مخالفم 5
      1. محمد

        ۳۱ فروردین ۱۴۰۱
        سوابق: (1485 ديدگاه)

        دوست عزیز مثل اینکه درست نخوندی گفتم که چاره ای هم نداشتن تکنولوژی فعلی باتری در این حده

  5. ماکسیمیلیان

    ۳۱ فروردین ۱۴۰۱
    سوابق: (646 ديدگاه)

    سلام و درود!
    کابین این خودرو در عین سادگیِ کامل، زیبای تحسین برانگیز است.
    وضـع قدرت و کیفیت هم ناگفته پیداست ، می‌ماند قیمت که با ملاحظاتی می‌شود از این نقص چشم پوشی کرد.
    یا علی🌷

    موافقم 9
    مخالفم 2
    1. M

      ۱۴ مهر ۱۴۰۲
      سوابق: (722 ديدگاه)

      آخه خصیص نباشی قیمتش هم زیاد بالا نیست (حالا واسه اروپا و بعدش آمریکا و چین بخاطر مالیات های سنگین درسته خریدش سخت تره) ولی حداقل تو بقیه کشور هایی مثل خاورمیانه واقعا قیمت زیادی نیست ۱۱۵ هزار تا تقریبا قیمتشه که خیلی زیاد نیست با این پول الان تو ایران طرف پرادو بزور سوار میشه
      به نسبت امکانات قیمتش عالیه

  6. مازیار

    ۳۱ فروردین ۱۴۰۱
    سوابق: (3300 ديدگاه)

    یک پکیج کامل و دوست داشتنی
    بنظرم با توجه به جمیع خصوصیات قیمت مناسبی هم داره بخصوص که یه جورایی بی رقیب هم هست

  7. امین

    ۳۱ فروردین ۱۴۰۱
    سوابق: (520 ديدگاه)

    یک پیکاپ ۴.۱ تنی با دید افتضاح به قول خودشون /واقعا نه کاربردیه نه اصلا به دل میشینه باور کنید این به هیچکاری نمیاد با اون قیمت فضاییش الکتریکی بودنش اندازه کمپرس و…..

    موافقم 7
    مخالفم 16
  8. R@m!n

    ۳۱ فروردین ۱۴۰۱
    سوابق: (2243 ديدگاه)

    خب تنها مجله ای که واقعا ایراد می گیره همین موتور 1 هست. البته اینو مطمئنم که مثله بررسی واگونیر حرفشو پس می گیره و به غلط کردن میندازنش اما خب مشخصه این محصول ضعف های عمده ای داره اما برای شروع قدم بزرگیه.

    وزنش هم معضل بسیار بزرگیه که امیدوارم حداقل ترمزهای خیلی قوی تری روش بزارن.

    موافقم 5
    مخالفم 3
  9. مهدی

    ۳۱ فروردین ۱۴۰۱
    سوابق: (1739 ديدگاه)

    ماشین باحالی هست اما این وزن صرفا یه عدد نیست . با این وزن تقریبا همه قطعات فنی ماشین در معرض استهلاک چندین برابری هستن از شاسی بگیر تا موتورها و سیستم انتقال قدرت و زیربندی و سیستم ترمز و فرمان و لاستیک و…. و وای به حال ماشینی که با ۴ تن آهن شاخ ب شاخ بشه

    موافقم 10
    مخالفم 6
    1. مازیار

      ۳۱ فروردین ۱۴۰۱
      سوابق: (3300 ديدگاه)

      حتی اگه متناسب با اون وزن تقویت شده باشن؟
      شاسی انتقال قدرت زیربندی و غیره
      مثل یک کامیونت

      موافقم 3
      مخالفم 3
      1. مهدی

        ۳۱ فروردین ۱۴۰۱
        سوابق: (1739 ديدگاه)

        بله اما موردی که داریم در موردش حرف می‌زنیم یه کامیونت هست که شتاب ۳ ثانیه داره و قابلیت آفرود! اینا همش یعنی تنش فوق العاده

        موافقم 9
        مخالفم 3
  10. کیانوش

    ۳۱ فروردین ۱۴۰۱
    سوابق: (826 ديدگاه)

    هزار و سیصد کیلو وزن ی فراری هستش هزار و سیصد کیلو باتری جار میزنه ایده استفاده از باتری واسه تغذیه انجین ی ایده احمقانه هستش .با این وزن به درد افرود نمیخوره این وزن بالا بعد از دو سال نشون میده که چقدر استهلاک داره ماشین چهار تن وزن ی کشنده هستش نه ی پیک اپ

    موافقم 3
    مخالفم 6
  11. دکتر

    ۳۱ فروردین ۱۴۰۱
    سوابق: (338 ديدگاه)

    بیشتر یه اسباب بازی برقی خیلی جذاب هست که میشه ازش لذت برد که قطعا بهای زیادی داره،این ماشین واقعا جذابه و به معنای واقعی فرزند خلف اچ۱ و اچ۲ هست،فک میکنم ۴ تن وزن برای همچین غولی کاملا معقوله،و با اسم و رسمش میخونه،ویدئو های زیادی تو یوتیوب هست،که من خیلیاشو دیدم،شتاب این ماشین حیرت انگیزه،و توجه به جزئیاتش فوق العادس،مثلا پانل های سقفی خودرو دقیقا در محفظه جلوی خودرو جا میشه و خیلی موارد دیگه، من که عاشقش شدم،شما رو نمیدونم

    موافقم 7
    مخالفم 5

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا