حمل و نقل بار در آینده نزدیک و با بلوغ سیستمهای خودران دچار تغییراتی اساسی خواهد شد. به نظر میرسد علاوه بر ایمنی بالاتر و سرعت بیشتر، ما شاهد کاهش هزینههای حمل و نقل نیز باشیم.
گروژوویکاس، یک طرح کانسپت از کامیونهای هوشمند و خودران آینده است. به همین دلیل است که کابین باریک آن که البته درب و پنجرهای نیز ندارد، در مرکز توجه قرار میگیرد. به هر حال این کامیون نیازی به راننده ندارد و کاملاً خودمختار عمل میکند.
حذف کابین راننده باعث شده تا طراح، یک کابین لاغر و کوتاه را به تصوری بکشد که در نمای جانبی کاملاً حرف L را نشان میدهد. علاوه بر این دست طراح برای ایجاد طرحی آئرودینامیکی و سیال نیز بازتر بوده و در عین حال خودرو شکل سادهتری به خود گرفته است. درواقع چیزی که جایگزین کابین شده، یک صفحه عمودی OLED است که بسیاری از سنسورها، دوربین و رادار و رایانه راهبر کامیون را دربر گرفته است.
باریکی کابین یک مزیت دیگر هم دارد و آن اینکه اجازه میدهد تا فضای بار طویلتری داشته باشیم. علاوه بر این پایداری خودرو نیز با تقسیم وزن بهتر افزایش مییابد. البته کامیون گروژوویکاس مجهز به چراغهای متداول مطابق با استانداردهای فعلی حمل و نقل است تا برای عابران پیاده و خودروهای اطراف قابل مشاهده باشد.
نیروبخش چنین کامیونی هم قوای محرکه تمام الکتریکی خواهد بود. این کامیون هوشمند توسط استودیوی روسی lebedev طراحی شده است.
[دانلود ویدئو]
datsun
۵ فروردین ۱۳۹۹دیروز یکی از قسمت های تاپ گیر رو اتفاقی از تلویزیون دیدم که داشت سیستم تشخیص عابر فولکس آرتئون رو تست میکرد چند بار با آدمک تست کردن تشخیص نداد حتی خود مجری اومد جلو ماشین باز سیستم تشخیص نداد و ماشین ترمز نکرد به نظر شما میشه به یه ماشین خودران بدون راننده اعتماد کرد و همینطور بفرستی تو خیابون حتی در آینده؟
ممد ژانگولر
۵ فروردین ۱۳۹۹datsun جون داداش ی جیزی میگیا
فکر کردی تا به مرحله تست نهایی نرسه اجازه تولید میدن؟
فکر مردی ایرانه زیر سیبیلی بدی مجوز بگیری ؟
من نمیدنم طرفدارای موتورهای مکانیکی ضد پاکی هوا چرا دارن مقاومت میکنن
آقا یاد بگیریم به آینده(بخت خودمون) بوسه بزنیم نه لگد
datsun
۵ فروردین ۱۳۹۹خوب مطمئنا اون آرتئون هم تست نهایی شده ولی تو واقعیت به درستی کار نکرد.
meysam
۵ فروردین ۱۳۹۹شما حساب کن همین گوشیهایی که دست هممون هست از 20 سال پیش تا حالا چقدر پیشرفت کردن. 20 سال پیش فیسبوک و توییتر وجود خارجی نداشتن و آمازون خواب این روزای خودشو نمیدید اما الان فیسبوک و آمازون دارن رو هوش مصنوعی کار میکنن. 20 سال پیش نوکیا غول دنیای موبایل بود و سامسونگ داشت گوشی تاشو 2 دلاری میزد. مایکروسافت ویندوز XP را 19 سال پیش سال 2001 عرضه کرد و ویندوز 7 اصلا وجود نداشت. همین کیسه هوا و ترمز abs اون موقع روی بعضی از ماشینای لوکس بازار بود اما الان استاندارد اجباریه.
حالا فکر کن با این سرعتی که علم و تکنولوژی داره پیشرفت میکنه بخصوص در هوش مصنوعی 10 تا 20 سال دیگه دنیا چه شکلیه.
ما 20 سال پیش پراید و پژو نیسان آبی تولید میکردیم و الان هم فرقی نکرده و موتور پیکان هم هنوز داره نفس میکشه.
ممد ژانگولر
۵ فروردین ۱۳۹۹datsun عزیز
اولا تاپ گیر قد پهنای بدنت تو دادگاها پرونده و شکایتی داره و یکی از دلایل اخراج مجری های قبلیش همین پرونده های کتو پهن الخصوص کاری که با روح و روان مردم آرژانتین بابت پلاک پیروزی جنگ داشتن و تست مسخره ماشین موفق bmw X4 بود که روی تپه چمن تست کرده بودن با لاستیکهای اسپورت و شرکت بی ام وه علیهشون اقامه دعوی کرد
زیاد تاپ گیر را جدی نگیر
در ضمن بازم میگم هیچ شرکتی دوست نداره زیر سوال بره و وجود ایرادات کوچیک و بزرگ تو صنعت عادیه
از عمل نکردن ایربگهای تاکاتای ژاپن رسوایی بدتر که نداریم
هم خودشو نابود کرد هم اعتبار خودروسازهای معروف دنیا که باهاش مشارکت داشتن
ولی تمام و کمال خسارتهاشو پرداخت کرد
ولی متاسفانه به قیمت کشته شدن یک مشت بنده خدا تموم شد
برای حرکت به سمت جلو مطمیننا خیلی چیزهارو باید بدی که چیزهای بیشتری طلب کنی
نمونه بارزش پیشرفت علمی در پزشکی که خیلیها داوطلب میشن و فدا میشن که میلیونها آدم به آرامش و سلامتی برسن
مهرآیین
۵ فروردین ۱۳۹۹داخل ایران هنوز کامینهای ماک و ولوو که تاریخ تولیدشون برای هفتاد سال پیش هست تو جاده ها رفت و آمد میکنن که بین راننده کامیونها به ماک جنگی و ولوو سوسماری معروف هستن
مزدا
۷ فروردین ۱۳۹۹باید هوش مصنوعی پیشرفت زیادی بکنه تا به مرحله تولید برسه
ولی اینده دنیا به سمت هوش مصنوعی میره و ممکن هست برا بشر هم خطرناک باشه
محمد
۵ فروردین ۱۳۹۹تفکر بعضی دوستان طوریه که خداروشکر حاکم دنیا نبودن و گرنه الان بشر تو غار زندگی میکرد دوست عزیز نمیخواد زیاد برگردیم عقب اگه همین کامپیوتر یا موبایلی که باهاش پدال رو باز کردی چهل سال پیش برا یکی تعریف میکردی میبرد دارالمجانین تحویلت میداد حالا این سرعت پیشرفت رو ضرب در دو بکن چهل سال بعد رو ببین
Khosrow
۵ فروردین ۱۳۹۹یه ویروسکی اومد و مجلس شد / دیدیم دنیا کجا ایستاده / میلیاردها دلار خرج باد هوا / اره دنیا تو جنایت و جاسوسی پیشرفت کرده / تازه این ویروسکشونه – اوه ننش بیاد ..