تراکتورخودروهای سنگین

مونارک MK-V به عنوان اولین تراکتور برقی بدون راننده معرفی شد

تکنولوژی برقی و خودران به تمامی سطوح حمل‌ونقل و خدمات رخنه کرده و تراکتور برقی مونارک MK-V جدیدترین نشانه از این حرکت پرشتاب در جهان است.

پس از دو سال تحقیق و توسعه، استارت آپ کالیفرنیایی مونارک تراکتور اولین محصول تمام برقی و دارای تکنولوژی هوش مصنوعی خود با نام MK-V سری مدیران را عرضه کرد. این شرکت می‌گوید اولین نمونه‌های تراکتور خود را به مشتریان تحویل داده است. تراکتور برقی این شرکت برای کمک به کاهش آلایندگی صنعت کشاورزی طراحی شده و طبق اظهارات مونارک، بازنشسته شدن یک تراکتور دیزلی قابل‌مقایسه با MK-V معادل حذف ۱۴ خودروی درون‌سوز از جاده‌ها خواهد بود.

مونارک MK-V در واقع یک ابررایانه متحرک است و به همین خاطر انویدیا نیز در فرایند تولید آن شرکت داشته و نتیجه نهایی نیز کاهش هزینه‌های کارگری در کشاورزی خواهد بود. این تراکتور می‌تواند به عنوان یک تراکتور کشاورزی یا وسیله نقلیه کاربردی بکار گرفته شود و پیشرانه برقی آن حداکثر قدرت ۷۰ اسب بخاری دارد. این نیرو به تمامی چرخ ها فرستاده می‌شود. MK-V از ۹ دنده جلو و ۳ دنده‌عقب استفاده می‌کند و باتری آن نیز مدت‌زمان کارکرد ۱۴ ساعتی دارد که البته بسته به شرایط مزرعه و نوع کاربری تغییر خواهد کرد.

اگر مالک به دنبال استفاده بلندمدت از این محصول باشد باتری را می‌توان با نمونه شارژ شده تعویض کرد. به عنوان یک خدمت اضافی نیز این تراکتور نقش منبع برق ابزارهای مختلف در مزرعه را بر عهده خواهد گرفت. مونارک MK-V دارای وزن ۲۳۶۰ کیلوگرمی بوده و ظرفیت یدک کشی آن به ۲۵۰۰ کیلوگرم می‌رسد. شعاع گردش این محصول جدید نیز فقط ۲.۹ متر است. ماژول‌های ارتباطی وای فای و 4G نیز وجود دارد و به این موارد باید به‌روزرسانی از راه دور را اضافه کرد. در قلب این تراکتور پیشرفته شش ماژول انویدیا جتسون خاویر NX به همراه دو دوربین سه‌بعدی و شش دوربین تصویربرداری قرار دارد. این تکنولوژی‌ها به مونارک MK-V اجازه می‌دهند به‌صورت خودکار در مزرعه حرکت کند. حتی حالت سایه نیز وجود دارد که در آن تراکتور یاد شده با فاصله ای ایمن پشت سر کارگر مزرعه حرکت می‌کند.

سیستم‌های پیشرفته این تراکتور می‌توانند به‌صورت روزانه داده‌های گوناگون را از مزرعه جمع‌آوری کنند. از جمله این داده‌ها می‌توان به میزان کودهای موردنیاز، تخمین‌های محصول درازمدت، مراحل رشد فعلی و دیگر فاکتورهای سلامت محصول اشاره کرد. همچنین در صورتی که MK-V تشخیص دهد فردی در فاصله ۱.۵ متری‌اش قرار دارد به‌صورت کامل متوقف خواهد شد و اگر سیستم‌ها تشخیص دهند فردی در فاصله ۳۰ سانتی‌متری تراکتور حضور دارد قوای محرکه خاموش می‌شود. نهایتاً باید گفت قیمت تراکتور موردبحث از ۶۸ هزار دلار شروع می‌شود.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲ رای

شاهین احمدزاده

نویسنده و مترجم مجله "پدال"

مطالب مشابه

‫۱۱ دیدگاه‌ها

  1. یوسف

    ۱۵ آذر ۱۴۰۱
    سوابق: (1044 ديدگاه)

    کشاورزی و زراعت به این تراکتورها نیاز دارن که دقیق و بدون خطا های انسانی کار انجام بدن…
    مهندس های کشاورزی سایت پدال خودشونو معرفی کنن با لایک زدن

    موافقم 38
    مخالفم 8
    1. VIPER

      ۱۵ آذر ۱۴۰۱
      سوابق: (2622 ديدگاه)

      😉
      البته اینم اضافه کنم که بنظر میاد این تراکتور با این قدرت و سایز لاستیک عقبش همچنین اون اوور هنگ جلوش بیشتر تراکتور باغیه

      موافقم 7
      مخالفم 4
    2. NAVID۰۰۹۸

      ۱۵ آذر ۱۴۰۱
      سوابق: (10479 ديدگاه)

      مطمئناً که در آینده تمام شغل‌ها دچار تحول و نیاز کمتر به نیروی انسانی میشه و همین باعث فقر آدم‌های تنبل و کم‌هوش و مُردنشون میشه که جمعیت کمتر ولی کیفیت بالاتر بره و البته علم ژنتیک باعث به دنیا اومدن انسان‌های زیبا و باهوش میشود که کمترین نقص را دارند یا حتی بدون نقص !

      کشاورزی از جمله مشاغلی هست که بیشترین زحمت و نیروی انسانی را میبرد و وقت میگیرد که در آینده با رباتیک‌ شدن و تکنولوژی‌های بالا فقط نیاز به یک مدیر و اتاق کنترل دارد که از کاشت تا برداشت را در حجم بالا صورت بدهند و نیاز جمعیت را با بالاترین کیفیت مُحیا کنند !

      به نظر من ۱۰۰ سالِ آینده دنیا جای زیبائیست برای زندگی کردن و ما امروز در بدترین حالت گذر عمر میکنیم چون بین باسواد‌ها و نابودی بی‌سوادها گیر کرده‌ایم در تمام جهان !

      موافقم 20
      مخالفم 7
      1. محمد

        ۱۵ آذر ۱۴۰۱
        سوابق: (1485 ديدگاه)

        قطعا نسل اونایی که نفر اول رو ریپلای میزنن و تو همه چی اظهار نظر میکنن هم منقرض میشه

        موافقم 17
        مخالفم 5
    3. matin

      ۱۵ آذر ۱۴۰۱
      سوابق: (415 ديدگاه)

      الان 6 نفر لایک کردن مهندس کشاورزی هستن؟؟؟

      موافقم 9
      مخالفم 11
    4. net

      ۱۵ آذر ۱۴۰۱
      سوابق: (3392 ديدگاه)

      امریکا پیشرفته ترین و بهترین کشاورزی دنیا داره

      موافقم 12
      مخالفم 5
  2. DoctoR

    ۱۵ آذر ۱۴۰۱
    سوابق: (1037 ديدگاه)

    یدفعه ایلان میاد تسلا سایبر تراکتور معرفی میکنه با صفر تا صد یک ثانیه و قابلیت کاشت و برداشت و آبیاری اتوماتیک

    موافقم 27
    مخالفم 7
  3. محمد

    ۱۵ آذر ۱۴۰۱
    سوابق: (1485 ديدگاه)

    به جای اینکه تراکتورسازی تبریز واحد تحقیق توسعه داشته باشه از اینا بسازه تیم داری میکنه

    موافقم 10
    مخالفم 5
  4. ehsan.fa

    ۱۵ آذر ۱۴۰۱
    سوابق: (1949 ديدگاه)

    بهتون قول میدم قبل پایان امسال تراکتور ۷۰ سال پیش رومانی که کاملا بدرد نخور هستند و زرتی چپ میشند تو مزرعه رو از طریق بورس کالا بفروشند.

    موافقم 11
    مخالفم 2
  5. یوسف

    ۱۵ آذر ۱۴۰۱
    سوابق: (746 ديدگاه)

    ماشین آلات کشاورزی معمولا با سرعت پایین و در سطح خاک حرکت می‌کنن که این یعنی نیاز به گشتاور بالایی دارن و توان زیادی رو مصرف می‌کنن. مشکل اصلی ماشین آلات الکتریکی اینکه اگر بخواین از باتری های زیاد استفاده کنید بسیار سنگین میشن و این خودش باعث کوبیدن و فرسایش خاک میشه و مدت زمان شارژ شدن آن ها هم یک مساله دیگه ست، اگرتعداد باتری ها و ظرفیتشون پایین باشه تنها برای کارهای سبک در باغها و دامپروری ها میشه از اون ها استفاده کرد و همچنین ریسک خالی کردن باتری وسط مزرعه رو هم دارن، در کل برای ماشین آلات کشاورزی نیازه تکنولوژی باتری پیشرفته تر بشه،
    این تراکتور هم نسبتا خوش قیمته اما تواناییش به تراکتورهای سبک‌تر میخوره و حتی نیمه سنگین هم نیست.

    موافقم 10
    مخالفم 2
  6. حسن سرخی

    ۱۷ آذر ۱۴۰۱
    سوابق: (1 ديدگاه)

    باسلام ودرود خدمت تمام سروران محترم
    در بخش کشاورزی متاسفانه در طرح اصلاح اراضی که در پایان دولت پهلوی و اوایل انقلاب اسلامی صورت گرفت وبا تقسیم زمین های کشاورزی به قطعات کوچک به نوعی قدرت مانور را در استفاده از دستگاههای پیشرفته وسنگین انهم همسو با مافیای کارخانه داران داخلی مارا در این زمینه بیش از ۵دهه از دنیای مودرنیته عقب انداخته است همه عزیزان شاهد تراکتورهای بدون کیفیت ساخت داخل انهم با قیمتی سرسام اور هستیم متاسفامه مسئولین در بخش کشاورزی که بدون فکر و عدم کارشناسی دل خپش به حجم تراکتورها و دستگاههای مورد نیاز بی کیفیت که باعث هدر رفت انرژی نیروی انسانی منابع سوختی و هزینهای هنگفت مالی بخاطر نفوذ افراد سود جو چشم براینهمه فساد سیستمی بسته اند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا