افراد زیادی به کامیونهای دماغدار آمریکایی علاقه دارند و به همین خاطر در این مقاله محبوبترین برندهای تولید کننده کامیون در آمریکا را خدمت شما عزیزان معرفی میکنیم.
کامیونهای نقش بسیار مهمی در حمل کالا ایفا میکنند و این موضوع در کشوری همچون آمریکا نمود بیشتری دارد به گونهای که در سال ۲۰۲۳ بیش از ۱۱ میلیارد تن محموله و بار توسط این وسایل نقلیه سنگین در جادههای آمریکا جابجا شدهاند. واضح است که تولید کامیون در این کشور کسبوکار پربازده و پرسودی خواهد بود. بازار کامیونهای آمریکا در سال ۲۰۲۳ ارزش بیش از ۱۴۱ میلیارد دلاری داشته و انتظار میرود این رقم در دهه آینده افزایش یابد.
همچنین بخوانید:
-
گران ترین کشنده و کامیون ایران؛ از داف و ولوو تا اسکانیا و مرسدس
-
ارزانترین کامیونهای کشنده بازار ایران، از دایون تا فاو و فوتون
شرکتهای حملونقل و رانندگان شخصی معمولاً در زمان خرید کامیونهای سنگین فاکتورهای گوناگونی را در نظر میگیرند تا در درازمدت بیشترین بازدهی را داشته باشند. از جمله این فاکتورها میتوان به مصرف سوخت، هزینه خرید و نگهداری، دوام و قابلیت اطمینان و… اشاره کرد. واضح است که هیچکسی خواهان خرید کامیونی که سریعاً خراب شده و در کنار بزرگراه میماند نخواهد بود. راحتی راننده نیز عامل مهمی است چراکه رانندگان زمان زیادی را در جادهها میگذرانند و اکثراً در کابین کامیون استراحت میکنند. از طرفی با پیشرفت تکنولوژی شاهد بهکارگیری تجهیزات مدرن همچون نمایشگرهای چندمنظوره و سیستمهای کمکراننده هستیم. فاکتور بعدی در انتخاب یک کامیون مناسب توجه به محیطزیست است. از آنجایی که صنعت خودروسازی به سمت قوای محرکه پاکتر به ویژه موتورهای برقی حرکت میکند بنابراین احتمال دارد در آینده از تعداد کامیونهای درونسوز کاسته شود. اخیراً چندین شرکت معتبر سازنده کامیون نسخههای برقی از محصولات خود را معرفی کردهاند؛ اما اگر میخواهید بدانید محبوبترین برندهای تولید کننده کامیون در کشور آمریکا کدام ها هستند ادامه این مقاله را از دست ندهید.
محبوبترین برندهای تولید کننده کامیون در آمریکا
فرایت لاینر
بیشک فرایت لاینر محبوبترین برند تولید کننده کامیون در این کشور خواهد بود و حداقل با توجه به آمار فروش نیز میتوان گفت این برند فاصله زیادی با دیگران دارد. تا به اینجای سال، فرایت لاینر حدود ۳۸ درصد بازار کامیونها را به خود اختصاص داده است. فرایت لاینر طرفداران زیادی دارد که علت آن را میتوان توجه به راحتی راننده دانست. شرکت موردبحث به دلیل تولید محصولاتی مطمئن و بادوام مشهور شده و از تکنولوژیهای جدید نیز استفاده میکند. فرایت لاینر حتی نسخه برقی از کامیون محبوب کاسکیدیا را نیز معرفی کرده است که توان پیمایش ۳۷۰ کیلومتری دارد.
پیتربیلت
تقریباً ۱۵ درصد کامیونهای فروخته شده آمریکا ساخته پیتربیلت هستند. این شرکت که زیرمجموعه پاکار است به خاطر آپشن های متنوع محصولاتش شناخته میشود. طراحی متمایز کامیونهای پیتربیلت شامل عناصری همچون خطوط آیرودینامیک، کاپوت طویل و جلوپنجره برجستهای هستند که توجه رانندگان را به خود جلب کردهاند. پیتربیلت ۵۷۹ یکی از مشهورترین محصولات این برند با ۶۰۵ اسب بخار است که مصرف سوخت مناسب، کابین جادار و سواری راحت را ارائه میکند. این شرکت نیز به آیندهای پاکتر فکر میکند و کامیون برقی 579EV را با حداکثر قدرت ۶۷۰ اسب بخار رونمایی کرده است.
کنورث
کنورث نیز زیرمجموعه پاکار به شمار میرود و ۱۴ درصد بازار کامیونهای آمریکا را در اختیار دارد. با احتساب میزان فروش پیتربیلت و کنورث میتوان گفت پاکار با سهم حدود ۲۹ درصدی از کل بازار آمریکا، پس از پیتربیلت در رده دوم قرار میگیرد. کنورث نیز آپشن های متنوعی را برای خریداران در نظر میگیرد و محصولاتش به خاطر دوام بالا، مصرف سوخت مناسب و انعطافپذیری زیاد شناخته میشوند. کنورث از متریال باکیفیت در کابین استفاده کرده و صندلی کامیونهای آن ارگونومی بالایی دارند. T680 جزو مشهورترین محصولات کنورث است که از طراحی آیرودینامیکی سود برده و ۷ درصد مصرف سوخت کمتری در مقایسه با رقبا دارد. پیشرانه آن نیز ۵۱۰ اسب بخار قدرت و ۲۵۰۸ نیوتون متر گشتاور تولید میکند.
اینترنشنال
اینترنشنال با سهم ۱۱ درصدی یکی دیگر از محبوبترین برندهای تولید کننده کامیون در آمریکا محسوب میشود. این شرکت علاوه بر کامیون، میکسرهای سیمان و دیگر وسایل نقلیه سنگین را تولید میکند و در تملک ناویستار است. این برند طیف وسیعی از کامیونها شامل مدلهای سبک، رده میانی و سنگین را تولید میکند. سری محصولات LT اینترنشنال با چندین پیکربندی کابین شامل سقف کوتاه و بلند در دسترس هستند. این برند نیز همانند اکثر شرکتهای دیگر به دنبال تولید محصولات برقی است.
ولوو
حتی اگر شناخت چندانی از کامیونها نداشته باشید احتمالاً ولوو را میشناسید. ولوو برندی سوئدی است که به تولید خودروهای سواری نیز میپردازد. این برند بیش از ۱۰ درصد بازار کامیونهای آمریکا را در اختیار دارد و محصولاتش به خاطر مصرف سوخت مناسب، دوام بالا، راحتی زیاد کابین و… شناخته شدهاند. همچنین کامیونهای مدرن ولوو از تکنولوژی پایش عملکرد راننده و کامیون برخوردار هستند. از طرف دیگر طیف وسیعی از سیستمهای ایمنی و کمکراننده نیز در محصولات این شرکت وجود دارند. کامیونهای ولوو قابلیت مانور بالایی داشته و گزینهای ایده آل برای توزیع منطقهای و محلی هستند. برجستهترین محصول ولوو در آمریکا را میتوان VNL دانست که ۵۰۰ اسب بخار قدرت و ۲۶۴۴ نیوتون متر گشتاور دارد.
ماک
شاید مشهورترین برند تولید کننده کامیون آمریکا در سراسر دنیا ماک باشد که در بروکلین نیویورک و حدود یک دهه قبل از ورود اولین دستگاه از فورد مدل T به خیابانها تأسیس شده است. با اینکه ماک زمانی برندی مستقل بوده اما از سال ۲۰۰۱ زیر چتر حمایتی ولوو قرار دارد اما همچنان هویت جداگانه برند خود را حفظ کرده است. این شرکت سهم حدود ۸.۴ درصدی از بازار آمریکا را در اختیار دارد. کامیونهای ماک عموماً به این خاطر مشهور شدهاند که دوام بیشتر را به راحتی ترجیح میدهند بنابراین شاید رانندگان کابین آنها را دوست نداشته باشند اما عملکرد بینقص ماک در شرایط سخت را تحسین میکنند. ماک آنتم یک کامیون کلاس ۸ با ۵۰۵ اسب بخار قدرت است که البته از کابین راحتتری نسبت به ساختههای پیشین این شرکت بهره میبرد.
JDM سابق
۱۰ مهر ۱۴۰۳اول و دوم پیتربیلت و کنورت
بقیه برای سومی میجنگن
amirkhanzadeh
۱۱ مهر ۱۴۰۳بشخصه عاشق کنورث هستم
بعد پیتربیلت
و همچنین ماک البته از ماک های 1997 تا 2002 بیشتر خوشم میاد
نسل جدید ولوو های دماغ دار در آمریکا هم داخل کابین معرکه ای داره
JDM سابق
۱۱ مهر ۱۴۰۳ماک از1997 تا 2002 فوق العاده بود
من از سری سوپرلاینر خوشم میاد، همون که تو انیمیشن The cars بود
کنورت و پیتربیلت هم که تاج پادشاهی رو روی سر گذاشته ان، پیتربیلت برند پریمیوم آمریکاست که تو هیچ جایی به جز آمریکای شمالی تولید و مونتاژ نمیشه بهش لقب کادیلاک کامیون هارو دادن، کنورت هم برای مصارف فوق سنگین استفاده میشه، پای ثابت ارائه قدرت و استحکام هست، ولوو هم سواری نرم و خوبی داره
نمیگم
۱۲ مهر ۱۴۰۳منم همین طور عاشق کنورث هستم
آریا
۱۰ مهر ۱۴۰۳یکی فرایت لاینر یکی هم ولوو که برای آمریکا طراحی شده واقعا زیباست و امکانات زیادی برای راننده گذاشتن
حسن
۱۰ مهر ۱۴۰۳مجلل ترین و پر امکانات ترین کامیون امریکا کنورث W990 است
net
۱۰ مهر ۱۴۰۳بدون دماغ اروپایی قشنگتره
Mosafer
۱۰ مهر ۱۴۰۳به نظرم فرایت لاینر زیر مجموعه دایملر تراکس آلمان باشه.
Taha Ayoobi
۱۰ مهر ۱۴۰۳ولوو ماک فرایت لاینر
boost10
۱۰ مهر ۱۴۰۳https://www.pedal.ir/wp-content/uploads/2024/09/2-1.jpg
فقط اون وسطی
حسن
۱۱ مهر ۱۴۰۳کنورث W900
کنورث دبلیو ناین هاندرد
قویترین غول امریکایی و البته پر جذبه ترین
آرش
۱۰ مهر ۱۴۰۳همشون اصالت از سر و کلشون میباره
ماشالله کامیون های امریکایی
𝐀𝐥𝐢
۱۰ مهر ۱۴۰۳کنورث و ولوو رو بینشون دوست دارم
Cert
۱۰ مهر ۱۴۰۳وسترن استار کجا است ؟ آمریکا هفت کامیون ساز دارد
و ولوو هم شرکت white را خرید
حسین دهمرد
۱۰ مهر ۱۴۰۳از نظر ظاهر ولوو خیلی به روز تره .
بقیه شون طراحیاشون زیاد تغییر نکرده. البته که ماشین کاره و مهم موتوره. ولی خب کیه که از زیبایی خوشش نیاد.
Galant.VR4(JDM)
۱۱ مهر ۱۴۰۳چقد کامیون های آمریکایی خوشگلن
اما عشق فقط ماک
Mohammad hasan
۱۱ مهر ۱۴۰۳ماک تو آخرین نسل از محصولات بالا رده اش که ماک انتم باشه متد طراحی شو کلا عوض کرد و ایده های زیادی از ولوو وی ان ال گرفت و تو زیبایی یکی از نمونه های شاخص به حساب میاد
حالا تو لیست بالا نمونه بدون کابین خوابش رو نشون داده
نمونه های فول این کامیون واقعا زیباست و عملکرد مناسبی رو هم داره
البته یه نکته رو هم اضافه کنم که ماک از زمانی رفت زیر چتر حمایتی شرکت های اروپایی کمی پس رفت داشت اول که رنو و بعد ها هم شرکت ولوو و بزرگترین ضربه ای هم که خورد حذف موتور های وی ۸ ۱۶ لیتری این شرکت از موتور های تولیدی این شرکت بود که تیر خلاص رو بر پیکره این شرکت وارد کرد
شرکت سوئدی اسکانیا موتور های وی ۸ خودش رو با کمک شرکت ماک توسعه داد
و امروزه موتور های سری D ولوو تحت برند ماک ارائه میشن
سجاد
۱۱ مهر ۱۴۰۳آقا بی معرفتی خدایی ماک واقعا عشقه مگه تو همین ایران کامیون های ۶۰ سال پیششو نمیبینید
همایون
۱۱ مهر ۱۴۰۳عجیبه که موتورهاشون اکثرا گشتاور کمی داره تو اسب بخارم تعریفی ندارن در حالی که قبلا آمریکایی ها به موتورهای قدرتمند معروف بودن الان ولوو تو اروپا تا ۷۸۰ اسب داره ولی واسه دماغ دارش تا ۵۰۰ اسب اجازه انتخاب میده بعد حداکثر گشتاور زیر ۲۰۰۰ نیوتن برای سالار کشنده های کنورث یعنی w990 فاجعه هستش تو جایی که کشنده های درجه دوم چینی بالا ۲۳۰۰ نیوتن گشتاور دارن من اشتباه فهمیدم یا اینکارا دلیلی دیگه ای داره؟
JDM سابق
۱۱ مهر ۱۴۰۳نه عزیز من
این ارقام بخش زیادشون تبلیغاتی هست
این جریان اسب بخار و سوئدی ها راه انداختن،
وگرنه بنز و مان و … بین همون 600 تا 650 هستن
اون جریان گشتاور هم که میفرمایید متعلق به موتور های 13 لیتری هست در صورتیکه موتور 15 لیتر هم موجوده
Saeid Moradzadeh
۱۱ مهر ۱۴۰۳دوست عزیز علت این نیست که نمیتونند پر قدرت تولید کنند و بگذارن رو تراک ،،علتش اینه که پلیس جاده ای وقوانین جاده ها آمریکا اجازه حمل بار بیش از چهل و پنج هزار پوند رو نمیدهد ،،،اونم دو اکسل تریلی پنجاه و سه فوت ،یعنی بیشتر از چهارصد و بیست و پنج باقییش اظافی هستش و فقط مصرف سوخت و استعلاک رو میبره بالا ،،برای حمل بارهای سنگین تراکهای خیلی پر قدرت دارند ،،ولی عموما تراکهای کم قدرت برای مسیر های طولانی استفاده میکنند ،،
ali
۱۱ مهر ۱۴۰۳با سلام
چرا اسمی از وسترن استار برده نشده؟چون اونم خیلی محبوبه
آرش
۱۱ مهر ۱۴۰۳اره برای منم عجیبه
LAND CRUISER 70
۱۱ مهر ۱۴۰۳HINO
هم هست
و امیدوارم یک روز برسه
همه این شرکت ها با تمامی محصولاتشون تو
ایران شعبه بزنن
هم کامیون و اتوبوس های ژاپنی
کره ای چینی هندی اروپایی و آمریکایی
Saeid Moradzadeh
۱۱ مهر ۱۴۰۳فریت لاینر از زیر مجموعه های فورد هست چون کم اصطعلاک و کم مصرف هستش کمپانیهای بزرگ بیشتر میرن به سمت این کامیون ولی برای راننده بسیار ازار دهنده و خسته کنندست و کمفورتبل نیست ،تراکهای کلاسیک معمولا خیلی راحت هستند برای مسیر های طولانی عرض میکنم بجرات بهترین تراک برای مسیرهای طولانی و کوهستانی و بیابانی و جنگلی با خیال راحت لون استار اینترناش کلاسیک هستش من خودم شخصی نزدیک به هشت هزار کیلومتر یک پشت باهاش رانندگی کردم ،،بجرات با یک انگوشت فرمون رو میگیری ،انتخواب بعدیم کنوورث تی شیصد و هشتاد هستش چون نه مثل پیتر بیلت گران قیمت هست نه مثل فریت لاینر ناراحت ،با موتور پاکار مصرف مناسب و تمام سیستم پیتر بیلت،پیتر بیلت تو کامیونها لاکچری هست مثلا انگار بنتلی داری ،بعد وسترن استار که اسمی نبود ازش شاید چون بیشتر کانادایی هست ،بعد اینترناش معمولی ،بعد ولوو ،ماک و فریت لاینر کفراتی
RR
۱۴ مهر ۱۴۰۳سلام
وقت بخیر
کشنده های بدون دماغ چطور
ممنون میشم انتخاب تون رو بگید 🙏
امیرمسعود
۱۱ مهر ۱۴۰۳همه برندهای دنیا یه طرف ماک هم یه طرف تنها تریلی که بابار توشیبهای سخت باید پات روگازباشه
نا شناس
۱۱ مهر ۱۴۰۳سومی 🥰😍🤩
علی منصوری
۱۱ مهر ۱۴۰۳صنعت کامیون آمریکا کاملا متفاوت و بر اساس سلیقه راننده تولید میشه و این جالبه، همشون قشنگن و برام جالب بود ولوو تو این لیست قرار داره،
M power
۱۲ مهر ۱۴۰۳فقط دوتای اولی
آرش
۱۲ مهر ۱۴۰۳اگه شما ها کامیون های امریکایی دوست دارید میتونید بازی امریکن تراک رو روی کامپیوتر بریزید
میتونید به بازی مود (اضافه کردن ماشین های جدید) هم بریزید و میتونید با کامیون های امریکایی لذت ببرید
یکی دیگه هم هست به اسم یورو تراک ۲
این مال کسایی هست که کامیون اروپایی دوست دارن اینم قابلیت مود ریختن داره
علی علوی
۲۶ آذر ۱۴۰۳عرض سلام و احترام و ادب و ارادت خدمت تمامی کاربران و حضرات و سروران بزرگوار و معزز در سایت پدال
جسارتا بنده میخواستم عرض کنم که کاربر گرامی و بزرگوار سعید مرادزاده بیان فرموده اند که کمپانی فرایت لاینر زیر مجموعه کمپانی معظم فورد می باشد که کاملاً اشتباه می باشد و این کمپانی معتبر تحت مالکیت کمپانی معظم دایملر مرسدس می باشد و تحت عنوان دایملر آمریکای شمالی فعالیت می نماید
FREIGHT LINER CORPORATION IS A DIVISION OF THE DAIMLER MERCEDES NORTH AMERICA
همچنین کمپانی فرایت لاینر چند سال پیش از این نخستین مرتبه در جهان اولین کامیون را با سیستم نیمه خودکار یا نیمه خودمختار با نام دایملر مرسدس آمریکای شمالی عرضه کرده بود
THE WORLD FIRST SEMI AUTONOMOUS TRUCK DESIGN AND DEVELOP AND BUILT BY AMERICAN COMPANY FREIGHTLINER OR DAIMLER MERCEDES NORTH AMERICA
و نیز کمپانی های آمریکایی وسترن استار و استرلینگ هم که از سازندگان برجسته و مشهور و معتبر انواع مختلف وسایل نقلیه سنگین حمل و نقل در ایالات متحده می باشند هم در این لیست خالی بود
WESTERN STAR TRUCK AND TRAILER CORPORATION AND STERLING TRUCK AND TRAILER CORPORATION
که دو مورد فوق الذکر هم تحت مالکیت کمپانی معظم دایملر مرسدس آمریکای شمالی فعالیت می نمایند
در ضمن عزیزانی که تمایل به مطالعات و تحقیقات و بررسیهای بیشتر و تکمیلی را دارند باید عرض کنم که دو کمپانی استارت آپی در ایالات متحده که یکی از آنها در ایالت کانتیکت واقع شده به نام ایرفلو تراکس موفق به طراحی و توسعه و ساخت آیرودینامیک ترین کامیون و تریلر جهان شده بود که بیشترین میزان کاهش مصرف انرژی و نیز بیشترین میزان کارایی را در مصرف انرژی و سوخت دارد
US STARTUP COMPANY IN STATE OF CONNECTICUT NAMED AIRFLOW TRUCKS
و دیگری کمپانی استارت آپی در شهر سالت لیک سیتی در ایالت یوتا تأسیس شده و هم اکنون در ایالت آریزونا قرار دارد به نام نیکولا موتور کمپانی که نخستین مرتبه در جهان اولین کامیون و تریلر هیدروژنی و یا پیل سوختی را به بازار جهانی عرضه کرده است
US STARTUP COMPANY NICOLA MOTORS COMPANY OR (N.M.C) ORIGINALLY FOUNDED IN CITY OF SALT LAKE CITY OF UTAH AND NOW BASED IN STATE OF ARIZONA DESIGN AND DEVELOP AND BUILT THE WORLD FIRST HYDROGEN FUEL CELL TRUCK AND TRAILER
علی علوی از مشهد