اکثر افرادی که با خودروهای سنگین سر و کار دارند نام پاکار را میشناسند و ما نیز میخواهیم تاریخچه مختصری از این شرکت را برای شما عزیزان بازگو کنیم.
کامیونها در سراسر دنیا به چشم میخورند و جزو حیاتیترین گزینههای حملونقل هستند چراکه محمولههای متنوع از غذا گرفته تا ماشینآلات و… را حمل میکنند. رانندگان باتجربه با برندهایی همچون ماک و فریت لاینر آشنا هستند اما شرکتی وجود دارد که از برندهای مطرح جهانی حمایت میکند و شاید همه آن را نشناسند. پاکار شرکتی است که مالکیت کنورث، پیتربیلت و داف را در اختیار داشته و جزو شرکتهای معتبر در این صنعت است. تاریخچه پاکار به سال ۱۹۰۵ بازمیگردد یعنی زمانی که ویلیام پیگوت سنیور شرکت ساخت خودروی سیاتل را به منظور تولید خودروهای ریلی تأسیس کرد. شرکت یاد شده سریعاً گسترش یافت و به کار تولید خودروی ریلهای چوبی پرداخت اما وقوع یک آتشسوزی در آگوست ۱۹۰۷ باعث شد کارخانه آن از بین برود. البته شرکت ساخت خودروی سیاتل سریعاً احیا شد و در سال ۱۹۰۹ کارخانههای جدید در اورگان و کالیفرنیا تأسیس کرد.
در سال ۱۹۱۷ پیگوت با برادران تویی همکاری کرد تا شرکت پاسیفیک کار اند فاندری را تأسیس نماید. این شرکت در سال ۱۹۴۵ کنورث و در سال ۱۹۵۸ شرکتهای پیتربیلت و دارت را خریداری کرد. با گسترش کسبوکار، پاسیفیک کار اند فاندری در سال ۱۹۷۲ به پاکار تغییر نام داد و بخش موتور آن هماکنون قوای محرکه کامیونهای پیتربیلت و کنورث را میسازد. این دو شرکت اخیراً برنامههای خود برای کاهش آلایندگی محصولاتشان را اعلام کردهاند و پاکار نیز از چندین تکنولوژی مرتبط با کامیونهای برقی در CES ۲۰۲۴ رونمایی کرده است.
اندکی پس از تغییر نام به پاکار، شرکت موردبحث بخشهای جدیدی را به منظور فروش قطعات و کامیونها تأسیس نمود. پاکار در سال ۱۹۸۱ شرکت فودن تراکس انگلستان را خریداری کرد و یک سال بعد از آن مرکز فنی جدیدی را در نزدیکی فرودگاه منطقهای اسکاجت در شمال سیاتل تأسیس نمود. همچنین در اواخر دهه ۸۰ میلادی، بخش خودرویی پاکار دو شرکت مطرح در زمینه تولید قطعات خودروها را نیز به داراییهای خود افزود. همانطور که مشاهده میکنید پاکار با گذشت زمان به خوبی موقعیت خود در صنعت خودرو را تثبیت کرده است.
پاکار با خرید شرکت هلندی داف در سال ۱۹۹۶ حضور خود در قاره اروپا را نیز اعلام کرد و دو سال بعد شرکت لیلند تراکس انگلستان را نیز به مجموعه خود افزود. در اکتبر ۱۹۹۹ پاکار بخش خودرویی خود را به CSK اتو فروخت و این شرکت نیز در سال ۲۰۱۹ دارایی خود را با قیمت حدود ۱ میلیارد دلار به اوریلی اتوموتیو فروخت. پاکار در قرن ۲۱ نیز به گسترش کسبوکار خود ادامه داده است. این شرکت در سال ۲۰۱۰ موتورهای سری MX را تولید کرد. این موتورها در کارخانه ۴۰۰ میلیون دلاری کولومبوس میسیسیپی تولید میشوند. ۳ سال بعد از آن شاهد تأسیس کارخانه جدید ۳۲۰ میلیون دلاری در برزیل بودیم تا به این ترتیب پاکار بتواند خدمات بیشتری به مشتریان آمریکای جنوبی خود ارائه کند. نهایتاً باید گفت مرکز نوآوری سیلیکون ولی پاکار در سال ۲۰۱۷ تأسیس شد تا روی تکنولوژیهای جدید تمرکز داشته باشد.
احسان سعیدی
۲۵ شهریور ۱۴۰۳محصولات این کمپانی بهترین کامیون های جهان هستند
۱- پیتربیلت
۲-کنورث
۳- اینترنشنال تراک
۴-ماک تراک
البته موارد ۳ و ۴ ساخت پاکارد نیست
amirkhanzadeh
۲۶ شهریور ۱۴۰۳از مارک کنورث خوشم میاد
طراحی و قدرت خوبی داره
JDM سابق
۲۵ شهریور ۱۴۰۳سلطان کامیون سازی ایالات متحده،
پدال کم روی صنایع سنگین کار میکنه
چند مدت پیش پیتربیلت ۵۸۹ با تغییرات نسبتاً کمی نسبت به 389 معرفی و تولید شد ولی پدال خبری ازش کار نکرد
amirkhanzadeh
۲۶ شهریور ۱۴۰۳خبرشو جای دیگه خوندم
JDM سابق
۲۶ شهریور ۱۴۰۳خب همین دیگه
حقیقتا انتظار داشتم پدال خبرشو کار کنه
زنده-باد-گرند-تور-اعظمــ
۲۵ شهریور ۱۴۰۳پاکار و گروه مرسدس دایملر که الان مالک خیلی از برند های معتبرن،دو تا رقیب مستقیم به حساب میان.
ولی من دایملر رو بالاتر از پاکار میدونم چون هرچقدر هم زیرمجموعه های پاکار خوب باشد بازم به پای شرکتهای وسترن استار و ولوو usa نمیرسن.خصوصا با وجود مدل های vnl volvo و سری x western star.
پ.ن:نظر شخصیه…
پ.ن۲:t680 next gen عجب طراحی دارههههههههه😆
JDM سابق
۲۶ شهریور ۱۴۰۳اشتباه میکنی داداش
تو بازار آمریکا کنورت و پیتربیلت خیلی قدر هستن و طرفدار دارن
aliHOZA
۲۵ شهریور ۱۴۰۳پای کاره :)
آرمین
۲۶ شهریور ۱۴۰۳بیشتر ین فروش توامریکا پیتربولته