برای اولین بار تصاویر جاسوسی محصول الکتریکی جنسیس که با کد JW شناخته میشود منتشر شد. اگرچه بدنه این خودرو کاملاً از نظرها پنهان شده اما میدانیم که زیر پوست خودرو پلتفرمی مختص خودروهای الکتریکی قرار گرفته است، پلتفرمی که در محصولات هیوندای و کیا نیز بکار خواهد رفت.
این خودروی الکتریکی تناسبات و ابعاد مشابهی با هیوندای ۴۵ EV دارد. البته تفاوتهای بزرگ دو خودرو در بخش عقب ظاهر میشود جایی که محصول جنسیس استایل فست بک مانند داشته درحالیکه هیوندای از طراحی هاچبک مانند استفاده کرده است.
بخش عقب خط کمر جنسیس الکتریکی کمی به سمت بالا آمده درحالیکه خطوط بکار رفته در هیوندای ۴۵ الکتریکی سرراستتر هستند. این تفاوتها نشان میدهند که جنسیس از ظاهر نرمتر و انحنادار برای طراحی خودروی خود استفاده کرده است.
مهندسان جنسیس بهطور کامل نمای جلوی خودرو را پنهان کردهاند. بخشهای بلوکی روی کاپوت نیز باعث شدهاند حدس زدن شکل واقعی کاپوت بسیار سخت باشد.
اگرچه تصاویری از کابین این خودروی الکتریکی منتشر نشده اما انتظار میرود جنسیس تمرکز زیادی روی این بخش داشته باشد. با توجه به اینکه جنسیس بازوی لوکس هیوندای محسوب میشود بنابراین این خودرو طبیعتاً از تکنولوژیها و تجهیزات مدرن برای رقابت با محصولات مرسدس و بامو استفاده خواهد کرد.
متأسفانه جزئیات چندانی از قوای محرکه محصول الکتریکی جنسیس در دست نیست. پلتفرم E-GMP این خودرو میتواند از باتریهای متنوعی پشتیبانی کرده و برد ۵۰۰ کیلومتری و بیشتر داشته باشد. قدرت این خودرو نیز مشخص نیست هرچند احتمال دارد سیستم چهار چرخ محرک در آن بکار رود.
گفته شده تولید این خودرو از ژوئن ۲۰۲۱ شروع خواهد شد. اگر این خبر درست باشد احتمالاً محصول الکتریکی جنسیس اواخر سال جاری یا اوایل سال آینده رونمایی خواهد شد.
Hl>i
۲۹ مرداد ۱۳۹۹عجب تب الکتریکی سازی بین سازندگان مد شده
چند سال پیش مطلبی خواندم درمورد اینکه؛ این راکفلر بوده که ایده تولید خودروی بنزینی ارزان قیمت را به هنری فورد داده -حالا تا چقدر این مطلب حقیقت داره نمیدونم
ولی تو سالهای اولیه این صنعت یعنی اواخر قرن۱۹تا اوایل قرن ۲۰ میلادی اکثر خودروهای فروش رفته در امریکا از نوع برقی بوده تا اینکه در سال ۱۹۰۸ تولید خودرهای برقی به وسیله تولید انبوه فورد مدل تی دچار افت شدیدی گردید، و کم کم از گردونه بازار حذف شدن
به این مطلب توجه کنید!!!
تا سال ۱۹۰۸ که هنری فورد مدل T خود را به بازار عرضه کرد نفت هنوز کالای کم اهمیت شمرده می شد و عمدتاً برای روشنایی و گرمایش بکار می رفت، باورود خودروهای فورد تی به بازار سهم درامد شرکت استاندارداویل که سال تاسیس ان حدود ۳۰ سال پیش از اختراع فورد مدل تی بود، به قدری شد که راکفلر در سال ۱۹۱۶ تنها در ۸ سال به ثروتی یک میلیارد دلاری دست یافت و اولین میلیاردر تاریخ امریکا لقب گرفت، معادل ثروت امروزی او چیزی حدود ۳۳۶ میلیارد دلار حدود دوبرابر ثروت ثروتمندترین فرد حال حاظر دنیا «جف بیزوس» مدیرعامل و موسس وبگاه امازون میشه.
حالا کاری به این حرفا ندارم،میخوام بگم موتور محرکه صنعت نفت خودروهای احتراقی بوده و هنوزم هست در حال حاظر خودروهای احتراقی چیزی حدود یک سوم از تولیدات نفتی جهان را به خودشون اختصاص دادن، از ۶۱ شرکت بزرگ دنیا که بیشترین درآمد را در سال دارن (شرکت های بالای ۱۰۰ میلیارد دلار درامد در سال) ۲۱ شرکت در حوزه نفت و گاز فعالیت دارن، یعنی یک سوم از پردرامد ترین و ثروتمندترین شرکت های دنیا تو کسب و کار نفت هستن با درامدی نزدیک به 5 هزار میلیارد دلار در سال، در دنیای امروز پول هست که قدرت میاره و این قدرتمندان هستن که برای ما تصمیم می گیرند
شاید این جمله یکم اغراق امیز باشه ولی همه گیر شدن خودروهای برقی در سالهای اینده حداقل تا زمانیکه نفت موجود است به بیش از۴۰ درصد بازار نرسد و سهم عمده فروش را همین نمونه های احتراقی بازی کنند
+|<i
Hadi
۲۹ مرداد ۱۳۹۹چراغ های دو تیکش مشخصه…
اگه با قیمتی رقابتی فروشش خوب میشه…
نه مثل gv80 و g80 که از نظر قیمت تن به تن آلمانیا میزنن…
AMG///
۲۹ مرداد ۱۳۹۹شبیه شاسی بلند های کوپه شکله
AMIR-REZA
۲۹ مرداد ۱۳۹۹این ماشین تو چه سگمنتیه ؟؟چون من هرچی نگاه کردم نفهمیدم …..
ولی اگه بردش بالای 500 کیلومتر باشه و با قیمت مناسب میتونه خوب بفروشه…..
Abbas.Lambo
۲۹ مرداد ۱۳۹۹اگه واقعا فست بک باشه در کنار زبان طراحیش قشنگ از آب در میاد