ایران خودرو

ده برنامه جدید ایران خودرو برای کیفیت محصولات

یک ماه بعد از واگذاری مدیریت «ایران خودرو» به بخش خصوصی سهامدار، استراتژی‌ها و برنامه‌های تیم جدید مبتنی بر ارتقای کیفیت محصولات اعلام شد. مجموعه سیاست‌هایی که تأمین کیفیت خودروهای تولیدی را بر موضوعات دیگر ازجمله افزایش تیراژ مقدم شمرده که از سوی قائم مقام مدیرعامل ایران‌خودرو در حوزه استراتژی و توسعه محصول اعلام شد.

۱. کنارگذاشتن پلتفرم‌های قدیمی

بر اساس توضیحات «حسن قره‌ئی»، قائم مقام مدیرعامل ایران‌خودرو در حوزه استراتژی و توسعه محصول یکی از نخستین گام‌های تیم مدیریتی جدید، کنارگذاشتن پلتفرم‌های قدیمی مانند P100 و P700 است.

۲. ارتقای پلتفرم تارا و ری‌را

قائم مقام مدیرعامل ایران‌خودرو در حوزه استراتژی و توسعه محصول خبر داد پلتفرمی که «ری‌را» روی آن تولید شده ارتقاء می‌یابد. بر اساس توضیحات مسئول ارشد ایران خودرو ۱۶ ایراد محصولات «تارا»، «دنا» به ویژه «ری‌را» شناسایی و اقدامات لازم صورت پذیرفته است.

۳. ارتقای محصولات کلاس C ایران خودرو

به گفته قره‌ئی محصولات ایران خودرو همواره در کلاس C از رقبای خود جلوتر بودند و برنامه داریم همواره در این بخش لیدر بازار باشیم. عرضه محصولات کلاس C ایران خودرو در ابعاد بزرگتر در اندازه خودروی کرولا یکی از اهداف مدیریت جدید ایران خودروست.

۴. تمرکز بر تولید خودروهای هیبرید

تولید خودروهای هیبریدی از برنامه‌های مهم مدیریت جدید ایران خودرو است که از سوی قائم مقام مدیرعامل ایران‌خودرو در حوزه استراتژی و توسعه محصول تببین شد. بر پایه گفته‌های وی، در قدم اول بازنگری در پروژه تارای هیبرید به منظور تغییر ظاهری مطلوب و همچنین ارتقای کیفیت در دستور کار قرار دارد. خودروهای هیبریدی از ترکیب دو یا چند منبع قدرت مانند برق و بنزین برای حرکت استفاده می‌کنند که به کاهش مصرف سوخت، آلودگی کمتر و بهبود کارایی خودرو کمک می‌کند.

۵. استانداردهای سختگیرانه در تأمین قطعات

علاوه بر تغییر و تحول در حوزه‌ پلتفرم‌ها، استانداردهای جدید و سخت‌گیرانه‌ای برای تأمین قطعات موردنیاز ایران خودرو اتخاذ شده است؛ از جمله فعال‌شدن «تیم اقدام سریع» در واحد کیفیت که قرار است با هدف ارتقای کیفی محصولات ایران خودرو، نظارت و بررسی دقیق‌تری در فرآیند تأمین قطعات داشته باشد.

۶. نظارت بر خرید قطعات خارجی

مدیریت جدید بر خریدهای خارجی نظارت‌های بیشتری خواهد داشت و با ارتقای گارانتی قطعات خریداری‌شده، به دنبال تولید محصولات با کیفیت‌تر است.

۷. ارتقاء و استانداردسازی موتور

جلوگیری از پراکندگی پلتفرم‌های موتوری و به زبان ساده‌تر ارتقا و استانداردسازی موتور از دیگر برنامه‌های مدیریت جدید ایران خودرو برای ارتقای کیفیت خودروهاست.

۸. تغییر ساختار واحد «تضمین کیفیت»

قدم اول مدیریت جدید ایران خودرو برای ارتقای کیفیت محصولات این گروه صنعتی، تغییر ساختار واحد تضمین کیفیت این شرکت بود. بر اساس توضیحات قره‌ئی، واحد تضمین کیفیت در دوره مدیریت دولتی، زیر مجموعه یکی از قائم مقام‌های ایران خودرو بود اما مدیریت جدید از بخش خصوصی به واسطه اهمیت بالایی که برای تولید محصولات با کیفیت قائل است، واحد تضمین کیفیت را به عنوان یکی از واحدهای مهم زیرمجموعه مدیرعامل تعریف کرده است. بر این اساس «واحد تضمین کیفیت» به عنوان یک معاونت مستقل اختیارات بیشتری خواهد داشت.

۹. انتقال واحد «بازرسی پیش از تحویل» به واحد کیفیت

مدیریت جدید بخش «بازرسی پیش از تحویل» را از واحد فروش به واحد کیفیت انتقال داده است و به گفته قره‌ئی پس از این ملاک تحویل محصولات به مشتریان «کیفیت» خواهد بود.

 

۱۰. آغاز همکاری با یک شریک معتبر بین‌المللی

آنگونه که مدیر ارشد این مجموعه توضیح داد، مدیریت جدید ایران خودرو در نظر دارد که سال آینده همکاری خود با یک شریک خارجی معتبر را آغاز کند تا علاوه بر ارتقای برندینگ ایران خودرو زمینه تولید محصولی با کیفیت در داخل این شرکت را فراهم آورد؛ چراکه به گفته قره‌ئی شریک خارجی فعلی ایران خودرو حتی در مقایسه با سایر تولیدکنندگان داخلی از اعتبار و قدرت چندانی برخوردار نیست. ده فرمان یا ده گام جدید مدیریت ایران خودرو در صورت اجرایی‌شدن یک معنا بیشتر ندارد؛ ارتقای کیفیت محصولات که منجر به رضایت مصرف‌کنندگان و احیای نام ایران‌خودرو خواهد شد.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۷ رای

مطالب مشابه

‫۱۵ دیدگاه‌ها

  1. فورد

    ۲۴ فروردین ۱۴۰۴
    سوابق: (902 ديدگاه)

    اینا رونالدینویی کار میکنن راست و نگاه میکنن میزنن به چپ

    موافقم 16
    مخالفم 1
    1. سامان

      ۲۴ فروردین ۱۴۰۴
      سوابق: (67 ديدگاه)

      من که امیدی به تیم جدید ندارم.
      چند ده سال تو ایران دارن قطعات خودرو تولید می کنن.قوانین هم همیشه انحصاری و به نفعشون بوده.اما انگشت کوچیکه ی شرکت های کره ایی و چینی هم نیستن که اگه بودن وضعیت کیفیت قطعات خودرو تو ایران این نبود.
      این جماعت هم مثل جماعت خصوصی لوازم خانگی هیچ اهمیتی به تحقیق و توسعه نمی دن .اصلا اعتمادی به امثال استاد فقیه زاده که تو ایران کم هم نیستن ندارن .

      موافقم 10
  2. Cadillac-V

    ۲۴ فروردین ۱۴۰۴
    سوابق: (136 ديدگاه)

    در یک صورت پیشرفت میکنند و کیفیت محصولاتشون بالا می‌ره اینکه با تمام دنیا دشمنی رو کنار بزارن و رابطه برقرار کنند، چون تکنولوژی و کیفیت دست اوناست ما نزدیک ۵۰ سال تو صنعت خودروسازی عقبیم که هرروز هم فاصله داره بیشتر میشه

    باید مثل گذشته با بنز و پژو و رنو و…. رابطه برقرار کنند اگه می‌خوان پیشرفت کنند
    در کشورم باز کنند تا مافیای خودرو هم نباشه

    اینجوری دیگه ۸۸۰ نفر تو یه عید نوروز کشته نمیشن و مردم خودرو با کیفیت سوار میشن، وقتی در کشور باز بشه و بازار رقابتی بشه، ایران خودرو و سایپا هم از ترس کاهش فروش کیفیت محصولاتشون رو بالا میبرن و در نتیجه این رقابت پیشرفت میکنند، از تکنولوژی اروپایی ها و آمرکیایی هاهم استفاده میکنند و خیلی سریع پیشرفت میکنند، ما یه زمانی سمندمون سال ۸۰ با چری رقابت میکرد، ولی حالا چری کجاست و ما کجاییم

    موافقم 14
    مخالفم 3
    1. Saeed

      ۲۴ فروردین ۱۴۰۴
      سوابق: (38 ديدگاه)

      من یادم هست زمانی یکی از مجلات خارجی ، سمند رو که تازه وارد بازار شده بود با محصولات کیا و هیوندای مقایسه کرده بود .
      کلا مردم عجیبی هستیم . انقلابی شروع می‌کنیم و بعضی وقتها محصول یا ایده خفن و بسیار خوب و گاها چند رتبه بالاتر از معمول بازار یا جامعه ارائه میدیم، بعد یکدفعه میکشیم کنار و درجا زدن و در آخر پسرفت و بقول قدیمیا واترقیدن

      موافقم 4
      مخالفم 3
      1. ۲۴ فروردین ۱۴۰۴
        سوابق: (6056 ديدگاه)

        حقیقت درسته سمند در واقع درحد رقیبای کره ای زمان خودش مثل ریو و اینا بوده حتی ریو که اومده تو ایران هم قیمت سمنده و یه جورایی رقیبن و اون زمان سمند خیلی ماشین بهتری حساب می‌شده ولی الان کره ای ها خیلی پیشرفت کردن

    2. datsun

      ۲۴ فروردین ۱۴۰۴
      سوابق: (4052 ديدگاه)

      پژو؟!

      موافقم 2
      مخالفم 2
    3. رضی

      ۲۴ فروردین ۱۴۰۴
      سوابق: (2 ديدگاه)

      آره مثلا اینکه ما از برجام خارج شدیم خیلی بد بود
      وایسا ببینم مگه اون آمریکا نبود
      مهم نیست
      اینکه ما بقیه کشورها رو تحریم کردیم خیلی بد بود.
      اینم که غربی ها بودن
      داداش می دونم توی مرام یه سری فارس زبان ایران باید کشور بدبخت و حقیری ترسیم بشه
      ولی دیگه چه کار باید می شد که بفهمید غربی هاچشم دیدن ما رو ندارن

      موافقم 3
      مخالفم 1
  3. اراز

    ۲۴ فروردین ۱۴۰۴
    سوابق: (16 ديدگاه)

    10.11بند بالا فعلا در حد حرف هست پس حالا حالا ها همین لگن ها سوار شید و غر نزنید

  4. Scuderia Ferrari

    ۲۴ فروردین ۱۴۰۴
    سوابق: (4120 ديدگاه)

    آفرین به شما که همیشه به فکر مردم هستین
    مثل همیشه ایمنی و کیفیت بالا رو اولویت خودتون میدونید و بهترین محصولات رو به دست مصرف کننده می رسونید 😘😘

  5. Puriya

    ۲۴ فروردین ۱۴۰۴
    سوابق: (632 ديدگاه)

    ما که دیگه از همه حرفاتون دل سرد شدیم حالا شما هی حرف بزنین ، نه که قبلیا خیلی عمل کردن

  6. Mohammad

    ۲۴ فروردین ۱۴۰۴
    سوابق: (68 ديدگاه)

    یازدهمی و مهم ترین رو یادتون رفت
    اعدام دلال و فروشندگان طمع کار که باعث افزایش قیمت هستن ، ا راستی داشت یادم میرفت اینجوری باید خودتون ، خودتون رو اعدام کنید که غیر ممکنه 😱
    فکر کنم فقط شماره ۲ رو انجام بده ، اونم بخاطر این که این دو تا خودرو ، خودرو های دم دستی کارمند های شهرداری ، بانک و . . . . هستن . اون ۹ تا مورد دیگه انجام نمیشه . مطمئن باشید .

    موافقم 3
    مخالفم 1
    1. ۲۴ فروردین ۱۴۰۴
      سوابق: (6056 ديدگاه)

      اعدام دلالان عالی بود

  7. Alireza

    ۲۴ فروردین ۱۴۰۴
    سوابق: (6 ديدگاه)

    ز عمل کار برآید نه ز حرف

  8. Souls_Master

    ۲۴ فروردین ۱۴۰۴
    سوابق: (191 ديدگاه)

    تنها برنامه اجرایی شده تا پایان سال:
    افزایش قیمت

  9. Souls_Master

    ۲۴ فروردین ۱۴۰۴
    سوابق: (191 ديدگاه)

    کاش بجای هیبرید، گازسوز رو روی برنامه می آوردند. موتور ef7گازسوز رو که سوخت اصلیش گاز بود رو بیارید.

    موافقم 2
    مخالفم 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا