جدایی استفانو دومنیکالی از لامبورگینی
هنوز مشخص نیست که جایگزین او در این خودروساز دوستداشتنی چه کسی خواهد بود و البته از طرفی هم فرمول 1 فعلاً انتخاب دومنیکالی به عنوان مدیرعامل را اعلام نکرده است.
هرچند برخی منابع موثق حضور دومنیکالی در فرمول 1 را تائید کردهاند. انتظار میرود این مدیر کارکشته تا پیش از شروع فصل بعدی مسابقات در سمت جدید خود مشغول بکار شود و جایگزین چیس کری شود که از ژانویه 2017 تاکنون مدیرعامل فرمول 1 بوده است.
دومنیکالی پیش از آنکه در سال 2014 به آئودی و در سال 2016 به لامبورگینی بپیوندد مدیر تیم فرمول 1 فراری بوده است. به همین خاطر او در واقع دوباره به موتور اسپورت بازمیگردد و به دیگر مدیران اسبق فراری همچون ژان تاد رئیس فیا ملحق میشود. تاد هم مدیر اسبق تیم فراری بوده است.
دومنیکالی سال 1965 در ایمولا به دنیا آمده و در سال 1991 نیز از دانشگاه بولونیا فارغالتحصیل شده است. اندکی بعد او به بخش مالی فراری ملحق شده و از سال 1992 تا 1994 در موتور اسپورت و به عنوان مدیر موجلو حضور داشته است. این مدیر بلندپایه در سال 1995 به عنوان مدیر منابع انسانی بخش مسابقه منصوب شده و تا سال 2001 در این سمت حضور داشته است. پس از آن نیز دومنیکالی مدیر بخش لجستیک شده و در سال 2007 به عنوان مدیر تیم فرمول 1 فراری انتخاب شده است.