هفته نامه

آیا هم‌اکنون در عصر طلایی صنعت خودرو قرار داریم؟

سال ۲۰۱۷ رو به پایان است و انتظار می‌رود صنعت خودرو در ۵ سال آینده تغییرات بیشتری نسبت به یک قرن پیش داشته باشد.

تسلا رودستر
درحالی‌که خبرهای بد سرخط اخبار را به خود اختصاص داده‌اند اما در سال ۲۰۱۷ تحولات خوب زیادی نیز رخ داده است.

2016 BMW Vision 100 Concept
امسال با رشد فروش خودروها شروع شد و البته هنوز هم به پایان نرسیده است؛ اما در سال جاری محصولات نوین بسیار جذاب زیادی نیز به بازار عرضه شد که بررسی‌های فنی و تخصصی اکثر آن‌ها را خدمت شما عزیزان منتشر کردیم.


یک‌چیز مهم در حال حاضر همه دست‌اندرکاران صنعت خودرو را با یکدیگر متحد کرده و آن احساس حضور در عصر طلایی خودروهاست. بیشتر ما هم‌عقیده‌ایم که در ۵ سال آینده تغییرات بیشتری را نسبت به تغییرات رخ داده در ۱۰۰ سال پیش خواهیم دید.

2016 BMW Vision 100 Concept
شاید برخی افراد از این تغییرات بترسند اما این موضوع نوآوری‌هایی در طراحی و مهندسی را به ارمغان آورده و مشاهده آن‌ها همیشه هیجان‌انگیز خواهد بود؛ و درحالی‌که به نظر می‌رسد خودروهای الکتریکی و تکنولوژی‌های خودران در تفکرات اکثر خودروسازان نقش بسته‌اند، رانندگان واقعی همچنان خودروهایی چون ب‌ام‌و M5 را دوست دارند…


این صنعت توسط افرادی اداره می‌شود که همانند اکثر ما خودروها را دوست دارند. مفتخریم این را خدمت شما عزیزان اعلام کنیم که مجله تخصصی “پدال” اخبار روز صنعت خودرو را در سریع‌ترین زمان ممکن منتشر کرده و خواهد کرد.

Nissan GT-R Vision 2020
سال ۲۰۱۷ میلادی رو به پایان است و خبرهای خوب و بد زیادی در این سال درباره صنعت خودروی جهان شنیدیم. اگرچه که رویه صنعت خودروی کشور ما نشانی از آینده درخشان را نشان نمی‌دهد اما امیدواریم در سال جدید میلادی شاهد همکاری بیشتر و بهتر با خودروسازان جهانی باشیم…

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

شاهین احمدزاده

نویسنده و مترجم مجله "پدال"

مطالب مشابه

‫۱۴ دیدگاه‌ها

  1. مهدی فقط داج فقط دیمن

    ۲۸ آذر ۱۳۹۶
    سوابق: (1478 ديدگاه)

    سال اینده قراره اوضاع ما بدتر بشه
    با این قیمت بنزین و عوارض واردات و ببینیم فردا چه برنامه جدیدی به سرشون بزنه

    1. حامد

      ۲۸ آذر ۱۳۹۶
      سوابق: (831 ديدگاه)

      من میتونم گرون شد بنزین یا هر چیز دیگه‌ای رو تحمل کنم
      ولی اینو نمیتونم تحمل کنم که مردم ما هر سال به خون هم تشنه تر میشن (:
      دیگه هیچکی به هیچکی رحم نمیکنه
      ساده تر همشون هم توی رانندگی میبینید
      هیچکی به هم نوع خودش تو رانندگی رحم نمیکنه هر کی میخواد فقط به مقصدش برسه ??

    2. Ferrari Zonda SuperVeloce

      ۲۸ آذر ۱۳۹۶
      سوابق: (479 ديدگاه)

      عصر طلایی صنعت خودرو دهه۲۰۰۰ بود

      1. achtung

        ۲۸ آذر ۱۳۹۶
        سوابق: (423 ديدگاه)

        دهه هفتاد بود

  2. ADAK

    ۲۸ آذر ۱۳۹۶
    سوابق: (1858 ديدگاه)

    مجله تخصصی “پدال” اخبار روز صنعت خودرو را در سریع‌ترین زمان ممکن منتشر کرده و خواهد کرد

    را خوب اومدی …

  3. NAVID۰۰۹۸

    ۲۸ آذر ۱۳۹۶
    سوابق: (10479 ديدگاه)

    قرار داریم نه
    قرار دارند
    gharar darand

  4. SAEED Z

    ۲۸ آذر ۱۳۹۶
    سوابق: (480 ديدگاه)

    اینکه در آینده شاهد پیشرفت تکنولوژی در صنعت خودرو باشیم جذاب و هیجان انگیزه و جایگزینی منبع انرژی سوخت فسیلی با نیروی الکتریکی هم انکار ناپذیره اما رانندگی با ماشین برقی خودران هیچوقت به مذاق یه راننده ی واقعی خوش نمیاد.
    بالاخره باید یجوری با این مساله کنار اومد, صنعت خودرو کار خودشو میکنه… امیدوارم این پیشرفت لطمه ای به ماشینهای نمادینی مثل 911 و امثالش نزنه !

    1. Saeed Boroomand

      ۲۹ آذر ۱۳۹۶
      سوابق: (537 ديدگاه)

      ماشین های درون سوز توی دور موتور بالا یه حس منفی ضمنی به فرد میدن که الان مصرف سوختم زیاده، چقد صدا زیاده، نکنه واسه موتور بد باشه و … به جز این اگه واسه شخص مهم باشه تلاش واسه مینیمم کردن مصرف شارژ ماشین برقی و در عین حال داشتن یه تجربه رانندگی که تنبل و کند نباشه یه چالش جذابه.
      در کل این نگرانی بی دلیله ، یه تحوله که اگه بهتر نبود کسی سمتش نمیرفت، اسب سواری لذت خودش رو داره ، ماشین درون سوز کاراکتر خودش رو داره و ماشین برقی مزایای خودش… اما در نهایت میلیون ها اسب از خیابون ها رفتن کنار. اگه الان کسی سر صبح توی خیابون پشکل ببینه جه حسی بهش دست میده، بیست سی سال دیگه همین حس رو دود اگزوز بهمون خواهد داد. ( در کمال تعجب و حماقت اگزوز اتوبوس ها که داخل شهر تردد میکنن هنوز توی ایران تو دهن مردمه و روی سقف نصب نشده !)
      ماشین های برقی این قابلت مهم رو هم دارن که قیمتشون از ماشین های درون سوز کمتر شه، و در نهایت این که مردم ما بتونن ماشین های بهتر با همون پول سابق سوار شن. البته اون موقع بهشون میگن ماشین بهتر داریم واستون میسازیم و اینقدر هزینه کردیم و یارانه میخواید چیکار باعث تورم میشه اگه پولتونو ندید به ما …

  5. الف.ی

    ۲۸ آذر ۱۳۹۶
    سوابق: (1765 ديدگاه)

    قطعا این طور نیست بهتر از این هم خواهند شد این ماشین ها
    شعار پورشه رو یادتون نره:
    “باز هم میتوان این خودرو را بهتر کرد”

  6. achtung

    ۲۸ آذر ۱۳۹۶
    سوابق: (423 ديدگاه)

    همه جا صحبت از الکتریکی شدن خودروها برای به صفر رسیدن آلودگی هوا بود ولی بین مسئولین ایران هیچکس بهش فکر نکرد نباید حتی صحبتش انجام بشه پس اینهمه نفتو کی باید بسوزونه؟

    1. Saeed Boroomand

      ۲۹ آذر ۱۳۹۶
      سوابق: (537 ديدگاه)

      برای ایران یه پنجره طلایی کوتاه مدت الان باز شده که بره سراغ وولکس واگن و ازشون بخواد با استفاده از متخصص های ایران خودش و مدیریت و تکنولوژی اون ها براش یه موتور کم حجم فقط گاز سوز با آپشن توربو شارژر طراحی کنه. و همینطور با شرکتی مثل دلفی یا بوش برای سیستم میکرو هیبرید ۴۸ ولت قرار داد ببنده. اینطوری همه راضی خواهند بود و میشه چندین موتور مختلف داشت برای بازار های مختلف داخل. در غیر این صورت پولی که سیستم از بابت قیمت بنزین و گاز از مردم میگیره اینقد هست که اگه شده واسش خیلی کارها خواهد کرد اما حاضر به الکتریکی کردن خودرو ها نخواهد شد…

      1. AK_007

        ۲۹ آذر ۱۳۹۶
        سوابق: (562 ديدگاه)

        فقط الکتریکی سازی چاره ساز نیست
        چون اول ک باید بی نهایت هزینه زیرساخت و جایگاهای شارژ و تعمیرگاها کنن
        و دوم اینکه کشور ما الانشم با مشکل کمبود برق روب رو هست اینک نیروگاه بزنن نفت بسوزونه برق تولید کنه بدرد نمیخوره
        و ب نظرم بهترین راه حل فعلا ماشین های هیبریدی هیدروژنی و گازسوز هستن

        1. Saeed Boroomand

          ۲۹ آذر ۱۳۹۶
          سوابق: (537 ديدگاه)

          نگرانی تون خوبه اما جند تا مورد هست:
          مدلی که من پیشنهاد دادم بر مبنای خودروی هیبریدی گاز سوز بود نه برقی.
          برای خودروهای برقی نیازی به نیروگاه جدید نیست، دلیلش اینه که کافیه که با اندکی ارزون کردن برق شبانه صاحبان خودرو های برقی ماشین هاشون رو بیشتر شب ها شارژ کنن ، و چون توی شب مصرف برقی شهری و صنعتی خیلی کمه پس در واقع ماشین های برقی کمک میکنن به سود دهی نیروگاه ها و حتی ارزون تر شدن کل قیمت برق هم توی روز و هم شب.
          تحقیقات نشون میده که حتی اگه تمام برق ماشین های برقی رو از نیرو گاه های زغال سنگ هم تامین کنیم باز هم میزان آلودگی کمتر خواهد بود نسبت به ماشین های درون سوز. دلیلش هم اینه که نیروگاه ها بازده بالاتری دارن نسبت به موتور های درون سوز و فیلتر های بهتری آلودگی شون رو کنترل میکنه و آلودیگ شون معمولا دور از شهر ها واقع میشه و به جز این موارد اتلاف شبکه توزیع برق و بقیه اتلاف های خودروی برقی باز هم کمتر از اتلاف های موتور دیزلی هست.
          جایگاه های شارژ برقی هزینه خاصی ندارن، ببینید دولت داره دروغ میگه شما میخواید پولتون رو سرمایه گذاری کنید و میبینید که جایگاه شارژ سود خوبی داره پس میرید و با داشتن مجوز احداث میکنید و قرار نیست هزینه ای متقبل دولت باشه تا الانشم نبوده همش دروغه! اما جایگاه شارژ برق خیلی ارزون تر خواهد بود به خاطر امکان استفاده از شبکه توزیع یا بقیه موارد… اینقد هزین ها به صرفه هست که تسلا برق رو یا داره رایگان میده به خودروسوار هاش یا با قیمتی که حدود ده تا سی درصد قیمت سوخت مشابه تموم میشه.
          و هیدروژن که فرمودین برای ایران منطقی نیستش.

  7. Madjid Thunderbird

    ۲۹ آذر ۱۳۹۶
    سوابق: (11564 ديدگاه)

    عصر طلایی خودروسازی ربع آخر قرن 20 بود به نظر من. به خصوص 1990.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا