کانسومر ریپورتز اخیراً گزارش قابلیت اعتماد و اطمینان خودروهای برقی خود را بهروز کرده است و در بخش غیرقابلاعتمادترین خودروهای بدون آلایندگی نام های جالبی به چشم میخورند.
مجله کانسومر ریپورتز همهساله اقدام به نظرسنجی و بررسی خودروهای مختلف میکند و امسال نیز به قابلیت اطمینان خودروهای برقی پرداخته است. همانطور که قبلاً نیز دیده شده بود، تسلا مدل S و مدل X در بین ۱۰ خودروی برقی با کمترین میزان اطمینان قرار دارند. البته عنوان غیرقابل اطمینان ترین خودروی برقی کانسومر ریپورتز به هیوندای کنا برقی تعلق دارد. پس از هیوندای نیز شورولت بولت EUV و بولت EV هاچبک قرار دارند.
بنا به گزارش درایو تسلا کانادا، کانسومر ریپورتز میگوید تسلا مدل S از ۱۰۰ امتیاز ممکن تنها ۶۲ امتیاز را به دست آورده است و از نظر قابلیت اطمینان پیش بینی شده نیز تنها ۲ امتیاز از ۵ امتیاز را کسب میکند و بنابراین قابلیت اطمینان آن از یک خودروی جدید متوسط کمتر است. به همین ترتیب تسلا مدل X نیز در جایگاه پایینتری قرار میگیرد و تنها ۵۲ امتیاز کسب میکند. البته این کراس اوور برقی نیز ۲ امتیاز از ۵ امتیاز قابلیت اطمینان پیشبینی شده را به دست میآورد و تنها خودرویی با عملکرد بدتر از تسلا بولت EV است که از ۵ امتیاز ممکن فقط ۱ امتیاز را دشت کرده است.
کانسومر ریپورتز میگوید مالکان مدل S نگرانیهایی درباره سیستمهای الکترونیکی داخل کابین، گیربکس و تجهیزات برقی دارند. همچنین مجله یاد شده اظهار میدارد فراخوانهای زیادی برای مدل S در طول این سالها اعلام شده است. البته بسیاری از فراخوانهای خودروی برقی تسلا با بهروزرسانی نرمافزاری از راه دور رفع شدهاند. اگرچه این موضوع رفاه بیشتر مالکان را در پی دارد اما مشکل اصلی این نیست. مدل X نیز مشکلات مشابهی دارد هرچند نگرانیهای بیشتری را برای مالکان به وجود آورده است. با نگاه به لیست میتوانیم وانت برقی ریویان R1T را ببینیم که در جایگاه دهم قرار دارد و یک پله بالاتر از آن نیز آئودی e-tron جا خوش کرده است. از دیگر خودروهای برقی غیرقابلاعتماد از نظر کانسومر ریپورتز میتوان به پولستار ۲، جگوار آی پیس و پورشه تایکان اشاره کرد. در نهایت باید گفت لیست غیرقابلاعتمادترین خودروهای برقی شامل محصولات زیر هستند:
شایان ذکر است مجله یاد شده فعلاً اقدام به تست و بررسی بی ام و i7، فیسکر اوشن، هیوندای آیونیک ۶ و لوسید ایر نکرده است بنابراین آنها فعلاً فاقد رتبهبندی میزان اطمینان پیشبینی شده هستند.
Alireza
۱۴ اسفند ۱۴۰۱متوجه نمیشم واقعا از یه طرف تسلا پرفروش ترینه از یه طرف همه ازش عیب و ایراد میگیرن
Navid AJ
۱۵ اسفند ۱۴۰۱مزیت رقابتی تسلا، یکی در تکنولوژی اونه، یکی در ایستگاه های چاررجش. با آپدیت هایی که میاد رو ماشین، یه سری بهبودها براشون انجام میشه. ایستگاه چارجش هم فراوانه و ماشینت تو صف نمیمونه که بخوای چارج کنی.
یکم هم داشتن تسلا، کلاس داره در دید عموم.
به نظرم اینا دلایلیه که با وجود نقص های کیفیتی، فروش زیادی داشته باشه.
NAVID۰۰۹۸
۱۴ اسفند ۱۴۰۱بُردِ مسافتی خودروهای برقی به مانند اعلام مصرف سوخت اتمسرفیهاست که در شرایط آزمایشگاهی و استاندارد به دست میآیند و عملاً کمتر خودرویی به اِدعای خودروسازان عملکرد واقعی کاتالوگی داره !
از دوستان ، کسی میدونه این جریان خودروهای گذرموقت ۵ ساله چیه ؟!
چند روز پیش یه تویوتا fjکروز مدل ۲۰۱۵ بسیار تمیز دم در یه نمایشگاه تو عباسآباد قیمت دادن ۳ میلیارد در صورتی که پلاک ملی مدل ۲۰۱۱ تمیزشو میگن ۱۰ میلیارد ؟!
این کلاهبرداریه یا شکاف قانونی یا واقعاً میشه اعتماد کرد و خرید سوار شد ؟؟؟؟؟
تو گوگل سرچ کردم چیزی متوجه نشدم و از چند نفر هم پرسیدم نامفهوم توضیح دادن !!!!!
جالب اینجاست که حتی آمریکایی هم میشه آورد و سوار شد و اگر اینطور باشه به سبب تورم تا ۵ سال آینده که دلار میشه ۲۵۰ هزار تومن سود هم میکنی حال هم میکنی ، جهنم که یه ۲۰٪ هم دلال بخوره کوفتش بشه 😂!
زیزیگولو
۱۴ اسفند ۱۴۰۱یه بار تو یه بنگاه ماشین چند نفر داشتن حرف میزدن و منم شنیدم که میگفتن اتباع خارجی که تو ایران به مبلغ اعلام شده سرمایه گذاری کنن اقامت پنج ساله کاری بهشون میدن و اینا میتونن ماشینای مورد دلخواهشون رو هم بدون در نظر گرفتن سقف قیمتی و حجم موتور که توسط دولت اعلام شده واسه پنج سال بیارن ایرن ……… نمیدونم این حرف صحت داره یا نه؟ چون من فقط شنیدم
محمدرضا اشتری - دبیر سایت پدال
۱۴ اسفند ۱۴۰۱چنین موضوعی صرفا شامل یک دستگاه خودرو برای فرد خارجی سرمایه گذار در ایران هست
باتوجه به سیل عظیم خارجیهای علاقهمند به سرمایهگذاری در ایران، بهتره فراموشش کنیم
NAVID۰۰۹۸
۱۴ اسفند ۱۴۰۱ممنون جناب اشتری
زیزیگولو
۱۴ اسفند ۱۴۰۱بله آقای اشتری بالا بودن ریسک سرمایه گذاری تو کشور بخاطر تحریما و همینطور عدم عضویت ایران تو سازمان تجارت جهانی و عدم پذیرش F.A.T.F توسط ایران و ………. غیره و ذالک و آیا همه اینا رغبتی واسه مهاجرت سرمایه گذارای خارجی به ایران باقی میزاره؟؟؟
NAVID۰۰۹۸
۱۴ اسفند ۱۴۰۱ممنون زیزیگولو جان
زیزیگولو
۱۴ اسفند ۱۴۰۱نوید نکنه میخوای یکیشو بخری😉
Navid AJ
۱۵ اسفند ۱۴۰۱یعنی حتی برای زندگی در ایران، اگر خارجی باشی برات امکانات بیشتری فراهم میشه؟
زیزیگولو
۱۵ اسفند ۱۴۰۱اگر سرمایه گذار خارجی باشی
TESLA
۱۴ اسفند ۱۴۰۱با این وجود خودرو های برقی از همتایان درونسوز خیلی قابل اعتماد تر هستن ، شما وقتی سوار ماشین برقی هستی دیگه نگرانی هایی مثل : یاتاق زدن ، پیستون شکستن ، تعویض به موقع روغن و فیلتر ، حساسیت به کیفیت بنزین و چیزا های دیگه ندارید ، یکی از دلایلی هم که فروش الکتریکی ها به سرعت در حال افزایش هست همینه : خیلی از مردم خواهان خودرویی کم خرج و کم دردسر هستن
JaMsHiD
۱۵ اسفند ۱۴۰۱ولی بعد پنج سال یهو دیدی غارت !
باتری ماشین کوشته شود
این ماشین های برقی بعد پنج سال عمد باتریشون تموم میشه . بعدش اومدی داری با ماشین های ویران خودرو مقایسشون میکنی که دم دقیقه تو تعمیرگاهن؟
اینکه فعلا برقی ها تو کارن ب خاطر دولت مردان … استغفرالله ای هست
TESLA
۱۵ اسفند ۱۴۰۱اولا تسلا باتری محصولاتش رو ۱۰ سال گارانتی میکنه یعنی اگر در طی این مدت اتفاقی برای باتری ها بیوفته ( که تا حالا نیفتاده ) شرکت موظف در اسرع وقت و به صورت کاملا رایگان باتری رو تعمیر و حتی تعویض کنه ( هیچ کمپانی روی خودرو درونسوز انقدر اطمینان نداره که بیاد ۱۰ سال بدون محدودیت پیمایش گارانتی کنه ) و دوما در کشور های پیشرفته و توسعه یافته هیچکس یه ماشین رو بیش تر از ۳ سال نگهداری نمیکنه ( مگر اینکه قصد داشته باشه هیچوقت نفروشه ) چون ۹۹ درصد مردم ماشین رو لیزینگ میکنن و بعد از ۳ یا حداکثر ۴ سال ماشین رو پس میدن و یکی دیگه میگیرن : بنابراین در این مدت براشون : لذت رانندگی ، بهینه بودن ، راحت بودن و آپشن های ماشین مهمه
Ehsan
۱۴ اسفند ۱۴۰۱کیا EV6 هم با نمره ۸۴ قابل اعتماد ترین خودرو الکتریکی کانسومر ریپورتز شد
نمراتی که داد بود رو نگاه کردم خیلی عجیب بود،مثلا یه ماشین تو نمره امسالش نصف نمره پارسالش بود و از رتبه دو به جایگاه خیلی پایین تر سقوط کرد! چطور اخه
دیگه یه ماشین در عرض یک سال که نصف تواناییاشو از دست نمیده که!
Hilux
۱۴ اسفند ۱۴۰۱در صدر جدول نام هیوندای میدرخشد💩
Shahab
۱۴ اسفند ۱۴۰۱هر چی ماشین برقی بود توی این لیست هست 😂
حداقل اونایی که همه میشناسیم
کاش بشر به این زودی ماشین های درونسوز رو کنار نذاره
Alireza
۱۴ اسفند ۱۴۰۱همه از تسلا ایراد میگیرن ولی بازم پرفروشترینه
Star Zed
۱۴ اسفند ۱۴۰۱تبریک به دوستان کره فن . تپه ی جدید با موفقیت کامل فتح شد .
تالار افتخار دوستان کره ای : آتش + usb + سرقت های بی شمار + گردن نگرفتن بیمه + یاتاقان + فراخوان های متوالی + کودکان کار + غیر قابل اعتماد ترین
به امید درخشش روز افزون جومونگ و بر و بچ
زیزیگولو
۱۴ اسفند ۱۴۰۱به تاریخ صنعت خودرو نگاه کنین که از اختراع اولین خودرو شروع شده و این صنعت با طی کردن سیر تکامل که حاصل سالها زحمت و تلاش و نبوغ هزاران مخترع و مبتکر و صنعتگر بوده که اینا با صرف وقت و انرژی زیاد تونستن قطعات و سیستمای با دوام و قابل اطمینان امروزی و خودروهای مدرن و پیشرفته امروزی رو تولید کنن ……. پس به همون نسبت میشه گفت که ماشینای برقی هنوز اول راه هستن و تکامل پیدا نکردن و هنوز خیلی جای پیشرفت دارن
ای روزگار تلخه تلخه تلخ
۱۴ اسفند ۱۴۰۱اسکوتر برقی پسرم جا موند تو این لیست
FJ
۱۴ اسفند ۱۴۰۱جا نمونده . رتبه یک رو بخون .
HKS
۱۴ اسفند ۱۴۰۱هیوندای یکبار دیگه در صدر 👌👌😳 باید تبریک گفت به پیشرفت این کشور کره مربایی
MC20
۱۴ اسفند ۱۴۰۱چقدر دو سه سال پیش برقی فنا قابل اعتماد بودن درون سوز ها رو به خاطر زیاد بودن قطعاتشون و سیستم های قدیمی … مسخره می کردند … حالا کجان که ببینن کم کم برقی ها هم دارن ماهیت واقعی خودشون رو نشون میدن … جاروبرقی ام آرزوست …
❤BMW❤
۱۴ اسفند ۱۴۰۱ماشالله امریکن کارز و هیوندای
😆
❤BMW❤
۱۴ اسفند ۱۴۰۱راستی ، تبلیغ جدید جنرال موتورز واسه هامر ev شاسی بلند رو دیدید؟
خیلی باحاله 😁
T
۱۴ اسفند ۱۴۰۱اسم همه ی ماشین های برقی را نام برد😂
Car love
۱۴ اسفند ۱۴۰۱از مالکین اسبق Bz4x هم نظرسنجی میکردن کاشکی :)
Car love
۱۴ اسفند ۱۴۰۱۳ تا اکانت جدید فقط تو این مطلب :))))
Star Zed
۱۴ اسفند ۱۴۰۱ممنون از هیوندای عزیز که همیشه موجبات شادی و خنده ما رو فراهم میکنه ، حتی در این روزای سخت .
انشالله تپه های بعدی .
samurai
۱۴ اسفند ۱۴۰۱بنجل ساز اعظم :)) و جایزه بخر بزرگ :)) ایندفه هم جایزه یاتاقان طلایی رو از دست داوران با شرف جهانی :)) گرفت :))) و……………….:)))))