در آگوست امسال، بیوایدی با فروش ۲۳۰ هزار دستگاه، پرفروشترین برند بازار چین لقب گرفته و پسازآن فولکسواگن و تویوتا در رتبههای دوم و سوم جای گرفتهاند.
در آگوست ۲۰۲۳، بازار خودروی چین روند رو به رشد خود را حفظ کرده است. در این ماه مجموعاً ۱.۹۲ میلیون دستگاه خودرو در چین فروخته شده است که ۲.۵ درصد افزایش را نسبت به ماه قبل نشان میدهد. همچنین خودروهای انرژی نو (الکتریکی و پلاگینهیبریدی) هم فروش قابلتوجهی در چین داشتهاند بهگونهای که در آگوست، ۴۹۱ هزار دستگاه خودروی الکتریکی و ۲۲۵ هزار دستگاه خودروی پلاگینهیبریدی در چین به فروش رسیده است. خودروهای انرژی نو ۳۷.۳ درصد از کل فروش خودرو در چین را به خود اختصاص دادهاند که نشان از محبوبیت روزافزون آنها دارد.
درحالیکه برای سالها فولکسواگن پرفروشترین خودروساز بازار چین بود، حالا این عنوان به بیوایدی رسیده و با فروش ۲۳۰ هزار دستگاه و سهم بازار چشمگیر ۱۱.۹۸ درصدی، پرفروشترین خودروساز چین لقب گرفته است. فولکسواگن با فروش ۱۹۵,۵۴۸ دستگاه که کاهشی ۶ درصدی نسبت به آگوست ۲۰۲۲ نشان میدهد، جایگاه دوم را در بازار چین در اختیار دارد که به معنای سهم بازار ۱۰.۱۸ درصدی است. تویوتا نیز با فروش ۱۵۵,۴۹۱ دستگاه که معادل ۸.۱۰ درصد سهم بازار است، جایگاه سوم را به خود اختصاص داده است. هوندا با فروش ۱۰۲,۱۰۵ دستگاه و چانگان با ۸۲,۲۴۳ دستگاه نیز جمع پنج برند پرفروش بازار چین را تکمیل میکنند.
پرفروشترین برندهای بازار چین در بخش خودروهای الکتریکی
بیوایدی بر بازار خودروهای انرژی نوی چین هم سلطه دارد و در هردو بخش الکتریکی و پلاگینهیبریدی پرفروشترین برند بوده است. این شرکت چینی، با فروش ۱۲۳,۷۱۲ دستگاه، ۲۵.۲ درصد از کل فروش خودروهای تمام الکتریکی بازار چین را در اختیار دارد. این سهم در بخش مدلهای پلاگینهیبریدی اما بسیار چشمگیرتر بوده و ۴۸ درصد از بازار این خودروها در چین در اختیار بیوایدی است. در همین حال، تسلا استراتژی تحویل خود در بازار چین را تغییر داده است. برخلاف سال گذشته که تسلا معمولاً در پایان هر سهماهه بیشترین تعداد خودرو را تحویل میداد، این شرکت حالا این کار را در آگوست انجام داده است.
این تغییر استراتژی منجر به افزایش قابلتوجه ۱۲۲ درصدی فروش تسلا در چین در ماه آگوست شده و موقعیت برند آمریکایی را بهعنوان بازیگری مهم در این بازار بزرگ تثبیت کرده است. تسلا با فروش ۶۴,۶۹۴ دستگاه، به دومین برند پرفروش بازار چین در بخش خودروهای الکتریکی تبدیل شده و سهمی ۱۰.۶۰ درصدی را به خود اختصاص داده است. آیون (متعلق به GAC) و وولینگ هم تکمیلکنندهٔ لیست پنج برند پرفروش بازار چین در بخش خودروهای الکتریکی هستند.
پرفروشترین خودروهای بازار چین در آگوست ۲۰۲۳
تسلا مدل Y با فروش چشمگیر ۵۱,۱۱۷ دستگاه، به پرفروشترین خودروی بازار چین در آگوست امسال تبدیل شده است. فروش این خودرو نسبت به آگوست سال قبل ۶۴.۳ درصد بیشتر شده است. در رتبهٔ دوم هم بیوایدی شین پلاس با فروش ۳۹,۸۰۸ دستگاه قرار گرفته و جایگاه سوم به مدل جدید بیوایدی سیگال با فروش ۳۴,۸۴۱ دستگاه رسیده است. جالب اینکه سه خودروی پرفروش بازار چین در آگوست ۲۰۲۳ همگی از مدلهای الکتریکی یا پلاگینهیبریدی هستند و در جایگاه چهارم یک خودروی بنزینی دیده میشود.
X
۲۰ شهریور ۱۴۰۲از روزی که درمورد BYD صحبت کردم داره رگباری ازش اخبار خوب میاد
کاش یچیز دیگه از خدا میخواستم
پیام
۲۰ شهریور ۱۴۰۲با اون مالیاتی که برای خودروهای خارجی تو اون کشور کمونیستی گذاشتن معلوم مثل سایپا پرفروشتری میشه! اگه عرضه داده تو آمریکا بشه
محمدرضا اشتری - دبیر سایت پدال
۲۰ شهریور ۱۴۰۲برندهای خارجی مونتاژ چین بسیار پرشمار هستند و مالیات واردات ندارن
فولکس، بنز، آئودی، بی ام و، بیوک، هیوندای، مزدا، سیتروئن، نیسان، میتسوبیشی، رنو، تویوتا، هوندا، کیا کارخانه های متعدد با محصولات متنوع برای بازار چین دارند
کیان
۲۰ شهریور ۱۴۰۲جالب ابنه ک کره مربا تو هیچ کدوم از این لیستا نبودن !!!
ادعاشون هم میشه
M.83
۲۰ شهریور ۱۴۰۲اشتری جان راستشو بگو از چینیا پول گرفتین یا تبلیغی چیزیه
محمدرضا اشتری - دبیر سایت پدال
۲۰ شهریور ۱۴۰۲از کلیک و بحث شما دوستان، پول ما در میاد
پیام
۲۰ شهریور ۱۴۰۲آقای اشتری اینو بخونید.
China has a tiered tariff structure on imported cars. The rates vary from 25% to 47% of the vehicles value depending on engine displacement. The country also asses a 17% value added tax on new passenger vehicles.
این لینکش
https://www.carshippingworldwide.com/car-shipping-china-requirements.php#:~:text=China%20has%20a%20tiered%20tariff,tax%20on%20new%20passenger%20vehicles.
آقای اشتری این رو بخونید. این یکی مال سال ۲۰۱۸ هست.
Effective July 1, 2018, China trimmed tariffs on imported cars from 25% to 15% of their wholesale value.
https://www.export.gov/apex/article2?id=China-Automotive-Components-Market#:~:text=Effective%20July%201%2C%202018%2C%20China,15%25%20of%20their%20wholesale%20value.
حسین
۲۱ شهریور ۱۴۰۲پیام جان، متنی که گذاشتی خیلی واضح نوشته imported cars یعنی خودروهای وارداتی. این برندها وارداتی نیستن و تماما در چین تولید میشن.
amir
۲۲ شهریور ۱۴۰۲من بعد خوندن پیام آقای اشتری که میگه از کلیک و بحث شما پول ما در میاد : کنسله کیومرث رکب خوردیم برگردید
حس
۲۱ شهریور ۱۴۰۲برندهای غیرچینی که در چین مونتاژ میشن تعرفه واردات نمیپردازند عزیز. تمام برندهای موجود در لیست هم در چین کارخونه دارند. مشکل رو جای دیگری جستجو کنید :)
پیام
۲۱ شهریور ۱۴۰۲یعنی شما میگی ماشینای آمریکایی در چین جز وارداتی نیستن؟!!!
Dan
۲۱ شهریور ۱۴۰۲بعضی ماشین های امریکایی فقط در چین مونتاژ میشن
مثل ct6
amir
۲۲ شهریور ۱۴۰۲فقط موندم چرا یه کره ای هم تو این لیست نیست
اشا
۲۴ فروردین ۱۴۰۳درود نمیدونم کی صحبت کردی ما سال 96 اس 7 پیش خرید کردیم کارمانیا پیش خور کرد رفت
AMANTE
۲۰ شهریور ۱۴۰۲تسلا داره خوب میفروشه و تنها ماشین توی لیست پر فروش هاست که بالای 40 هزار دلار قیمت داره.
بی وای دی سیگل با اینکه تازه وارد بازار شده ولی فروش عالی داشته که البته بخاطر قیمت پایین دربرابر عملکرد خوب جای تعجب زیادی نداره.
https://www.pedal.ir/chinese/byd-seagull/
اشکان
۲۰ شهریور ۱۴۰۲یه ساختمان ریخته روی تسلا داخل چین
https://www.google.com/amp/s/www.khabaronline.ir/amp/1812041/
پیام
۲۰ شهریور ۱۴۰۲کیان مهم اینه که جنسیس پوز لکسوس رو تو
آمریکا زده! بالاخره سطح فهم یه چینی با آمریکایی و توقعاتش از یه ماشین خیلی تفاوت داره!!! البته همونم تا دو یه یال دیگه میبینیم. صبر کن نپماشینای الکتریکی هیوندای حسابی به ثمر بشینه اونم بهت میگم.
Absurd Hero
۲۱ شهریور ۱۴۰۲لکسوس با حاشیه سود خیلی بیشتر از جنسیس بیشتر از ۶ برابر جنسیس تو آمریکا فروش داره
اگه کسی فهمید چطور به این نتیجه رسیده که جنسیس پوز لکسوس رو زده به منم بگه
فقط RX دو برابر مجموع کل ارابه های جنسیس فروش داره…
blackwing
۲۰ شهریور ۱۴۰۲تسلا داره انفجاری میاد بالا
مانی
۲۰ شهریور ۱۴۰۲این جدول چند چیز رو نشان می دهد :
1) بازار خودروهای چینی سریعا دارد به سمت فروش خودروهای برقی میل می کند و در حال حاضر،برند چینی BYD موفق ترین برند در این بازار هست و در زمینه فروش خودروهای برقی و هیبریدی حرف اول را در بازار چین می زند.
2) BYD و چانگان و جیلی و وولینگ محبوب ترین برندهای چینی در بازار چین هستند.
3) برند آمریکایی تسلا با رشد انفجاری در بازار چین دارد به سمت سطوح بالای جدول حرکت می کند و کم کم دارد به تهدیدی برای برندهای سنتی این بازار تبدیل می شود.
4) برندهای نوپای برقی ساخت چین مثل آیون و NIO و Xpeng و leap و deepal در بازار چین بسیار موفق ظاهر شدند.اینها همان برندهایی هستند که شاید بتوانند مورد نظر سازندگان وطنی برای همکاری مشترک برای تولید و توسعه خودروهای برقی و ایستگاه های شارژ قرار گیرند.البته این امر در صورتی میسر است که این برندهای نوپا حاضر باشند با برندهای وطنی همکاری کنند.
5)چه ما خوشمان بیاید و چه نیاید،بازار خودروهای برقی در دنیا و به ویژه در کشورهای توسعه یافته و صنعتی در حال توسعه و پیشرفت چشمگیری هست.سئوال این است که آیا ما واقعا قصد داریم که به طور جدی زیر ساخت های تولید و فروش خودروهای برقی از جمله کارخانه های تولید باتری و احداث گسترده ایستگاه های شارژ را فراهم کنیم و یا در این باره تنها به ارائه تئاتر رسانه ای و نمایشات پوچ تلویزیونی و ادا و اطوارهای روشنفکرانه و پوپولیستی بسنده نموده و طبق عادت باز هم به تولیدات میلیونی همان محصولات قدیمی و پر مصرف و البته پر سود و دلال پسند ادامه می دهیم؟
OM.01
۲۰ شهریور ۱۴۰۲(برندهای نوپای برقی ساخت چین مثل آیون و NIO و Xpeng و leap و deepal در بازار چین بسیار موفق ظاهر شدند)
برند deepal زیر مجموعه چانگان هست. 2 ماشین به نام SL03 و S7 داره که به صورت برقی و برقی دوربرد و هیدروژنی تو چین عرضه میشه. تو خود شوروم های چانگان تو چین و با نام changan deepal (خود چینی ها میگن changan shenlan) فروش میره. آیون هم زیر مجموعه GAC چین هست که گک آیون میگن.
این تکنیک چینی ها منو یاد تکنیک آمریکایی ها می اندازه که 60 سال پیش کلی زیرمجموعه داشتن و با اسمای مختلف و تغییرات جزئی یه ماشینو عرضه میکردن.
اشکان
۲۰ شهریور ۱۴۰۲پدال گمونم بازدیدش خوب شده و داره میره به سمت تبلیغات و تغییر افکار عمومی….
Enzo Ferrari 2008
۲۱ شهریور ۱۴۰۲پدال بهترین سایته اینجوری نیست!!
parhamiof
۲۱ شهریور ۱۴۰۲عجب
کلا 4تا برن چینی 6 تا دیگه مال بازارای دیگن
خودشونم ماشینای خودشونو سوار نمیشن
علی
۲۴ شهریور ۱۴۰۲فکر کنین بی وادی همونیه که با یه کراس اوور اومد تو ایران که ظاهر و فروش خوبی هم نداشته حالا چی؟ پر فروش ترین برند شده