فراخوان نیم میلیون دستگاهی مرسدس بنز

سه‌شنبه 2 آبان 1396 - 07:30
مطالعه 3 دقیقه
mb-recall
مرسدس بنز فراخوانی تقریبا نیم میلیونی برای محصولات خود در آمریکا به دلیل مشکلات کیسه‌های هوا اعلام کرده است.
تبلیغات

بنا به گفته‌های NHTSA، کیسه هوای راننده می‌تواند در شرایط خاصی به‌صورت ناگهانی باز شود. البته اگر دو مشکل به‌صورت همزمان رخ دهند این قضیه خود را نشان خواهد داد. ظاهراً رسوایی بزرگ تاکاتا با فراخوان مرسدس ارتباطی ندارد.

اگر قطعه‌ای که اتصال بین کیسه هوا با دیگر اجزای فرمان را نگه می‌دارد بشکند و تخلیه الکتروستاتیکی رخ دهد احتمال باز شدن ناگهانی کیسه هوا وجود دارد. احتمال وقوع این واقعه پایین است اما مرسدس فراخوانی را اعلام کرده است.

مدل‌های تحت تأثیر این فراخوان عبارت‌اند از نسخه‌های متنوع CLA، GLA، GLK، GLC، GLC کوپه، B کلاس، C کلاس (سدان، کوپه و کانورتیبل) و E کلاس (سدان، استیشن، کوپه و کانورتیبل) به همراه نسخه‌های AMG چون CLA45، GLC43، C63 و E63.

فراخوان موردبحث تعداد 495290 دستگاه از محصولات مدل 2012 تاکنون را در بر گرفته و تمامی آن‌ها باید برای بررسی به نمایندگی‌ها مراجعه کنند.

نظرات

تبلیغات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.