مرسدس بنز

کامیون‌های خودران مرسدس اکسور به برداشت نیشکر در برزیل کمک می‌کنند

این مرسدس بنز اکسورهایی که می‌بینید در کشور برزیل مشغول کمک به برداشت نیشکر هستند و ظاهر آن‌ها شاید خیلی خاص به نظر نرسد اما زیر پوستشان داستان دیگری وجود دارد چراکه اکسورها از سیستم خودران پیشرفته‌ای سود می‌برند. اکسور از سال ۲۰۱۹ تاکنون در برزیل حضور دارد و توسط مرسدس و شرکت تولید کننده تجهیزات کشاورزی گرانر برزیل ارتقا یافته است تا در برداشت نیشکر حضور فعالی داشته باشد. تا پایان سال ۲۰۲۲ حدود ۶۴۰ دستگاه اکسور توسط گرانر ارتقا خواهد یافت و ۵۸۰ دستگاه از آن‌ها به دست مشتریان خواهند رسید.

وجود سیستم خودران پیشرفته به این معنی است که کامیون اکسور می‌تواند در زمان برداشت نیشکر کنترل سرعت و فاصله را به دست گیرد. اگرچه راننده می‌تواند هر زمانی در امر رانندگی دخالت کند اما اکسور می‌تواند با سرعت حدود ۶ کیلومتر در ساعت و به‌صورت خودکار در کنار برداشت کنند نیشکر حرکت کرده و تفاله‌ها را جمع‌آوری کند. فعال کردن عملکردهای خودران اکسور ساده بوده و نیازمند برنامه‌ریزی مسیر برداشت نیشکر خواهد بود. مدل‌هایی از مرسدس بنز اکسور که در برزیل حضور دارند از اکسل جلوی اضافی استفاده می‌کنند و لاستیک‌هایی دارند که بیرون از بدنه قرار دارند.

این خودروساز آلمانی می‌گوید اکسور خودران بسیار کم‌مصرف‌تر از یک کامیون سنتی برداشت نیشکر است و هزینه‌های سرویس و نگهداری کمتری دارد. این کامیون همچنین می‌تواند به خاطر سرعت عملیاتی بیشتر در زمانی مشابه دو برابر بیشتر از یک کامیون معمولی تفاله جمع کند. این کامیون‌ها از استراتژی خودران اصلی دایملر تراک جدا هستند. دایملر تراک از طریق زیر برند تورک رباتیکس به دنبال توسعه ویژگی‌های خودران سطح ۴ برای کامیون‌ها در آمریکاست. دایملر تراک همچنین با ویمو همکاری می‌کند تا تکنولوژی خودران این شرکت را در کامیون فرایت لاینر کاسکیدیا بکار ببرد.

میانگین امتیازات ۴ از ۵
از مجموع ۳ رای

شاهین احمدزاده

نویسنده و مترجم مجله "پدال"

مطالب مشابه

‫۴ دیدگاه‌ها

  1. کافر مقدس

    ۱۹ خرداد ۱۴۰۱
    سوابق: (1635 ديدگاه)

    اتفاقا یکسری کامیون خودران ولوو در کنار ادوات کاترپیلار هم هست در آفریقا و الجزایر که خیلی شرافتمندانه در حال غارت معادن شون هستن که تبدیل به پول میشن و سر از انگلیس و فرانسه و اتریش و آلماان در میارن

    تو افغانستان هم هستن این کامیون ها و … که اونجا دیگه متریال سر از سیلیکون ولی در میاره تبدیل به تسلا و آیفون میشه و مردم دنیا براش هوووورا میکشن

    https://financialtribune.com/sites/default/files/05-as-mineral_exports_98-8_786-ab.jpg

    حتی دیگه کاترپیلار شعبه و لایسنس افغانی گرفته :))

    https://aml.com.af/#

    بعد مردم خاورمیانه و آفریقا دعا میکنن که خوشبخت بشن

    موافقم 32
    مخالفم 8
    1. NAVID۰۰۹۸

      ۱۹ خرداد ۱۴۰۱
      سوابق: (10479 ديدگاه)

      عجب کامنتی گذاشتی کافر مقدس !

      البته دنیای امروز با این همه تکنولوژی در فضای مجازی و نوآورانه ، نگاهِ همه را باز کرده و در آینده جایگاه خیلی از کشورها با هم عوض میشود چون رفته رفته دوران استعمار جای خودش را با تکیه بر عقل انسانی و استفاده از آن عوض میکند ( البته اگر جنگ تحمیلی به وجود نیاورند که احتمال جنگ‌های جدید به سبب عقب‌انداختن دیگر کشورها وجود دارد مثل همین جنگ اقتصادی و تحریمی ایران با بهانه‌ی هسته‌ای که اثرش را میشه در بلایی که بر سر عراق و لیبی با همین بهانه آوردند دید ) !

      چیزی که داریم از پیشرفت چین و سپس هند و برزیل و سنگاپور و مالزی و … میبینیم !

      حرف کافر مقدس را میشه در مستندی دید که از چرم حیوانات و خزندگان ساخته‌اند که میتوانید در یوتیوب ببینید که مثلاً چرم مار و کروکودیل را در روستاهای ویتنام و تایلند حدود ۵ تا ۱۰ دلار میخرند و چون مردمش فقیر هستند و دیدگاه روشنی از دنیا ندارند ارزان میفروشند و تازه خداروشکر میکنند و شرکت‌هایی مثل لویی‌ویتون یا جیونچی یا گوچی و …. با ۱۰۰۰ برابر قیمت به ثروتمندان همان تایلند ، ویتنام و دیگر نقاط جهان میفروشند با چه روشی ؟!!!!!!
      (((((( با روش برند سازی و اعتباری که توسط سینما و سیاستمدارانشان جذب میکنند ))))) !

      برندهای آمریکایی و اروپایی در پوشاک ، مُد و فَشِن و نوشیدنی‌ها و غذا و کافه و پتروشیمی و…. چنان خودشان را در مغز انسان‌های جهان جا انداخته‌اند که داشتن برند آن‌ها توسط اکثریت مردمان جهان یعنی از همه بالاترند در حالی که خیلی از اجناس باکیفیت کمتر‌ ناشناخته را میشه چند صد برابر ارزان‌تر خرید و استفاده کرد !

      محصولات چینی ( البته باکیفیت‌ها و نه بی‌کیفیت‌ها ) امروز تمام سیاست‌های جهان را به هم ریخته و من به شخصه خوشحالم چون نگاه‌ها دارد شفاف‌تر میشود ، چون خرید مردم جهان نشان میده که کشورهای جهان سومی بیشترین پول مفت را خرج چیزهایی میکنند که آن‌ها با برندسازی در مغز مردمان جهان فرو کرده‌اند !

      من به چشم دیدم که چطور توریست‌های چینی و عربی در فروشگاه‌های گران‌قیمت لویی‌ویتون صف بسته‌اند ( قیمت کالاهای این برند عمدتاً بالای ۱۰۰۰ یورو هست ) باور کنید مثل صف مرغ و نان خودمان که خنده‌دار بود برایم در حالی که یک نفر اروپایی نمیدیدید در صف ( حتی یک نفر ) و خودِ مردم اروپا ساده‌ترین استفاده را از پوشاک و لوازم آرایشی دارند و نهایتاً اگر ببینید اکثریت کفش خوب میپوشند که خریدش هم برای کارگر راحت هست هم ثروتمند و با هم یک مدل مد و فشن میزنند چون درآمدها برای لوازم روزمره مناسب هست اما فکر نکنید میشود پس‌انداز کرد ولی کیفیت زندگی بالاست در استفاده‌ی حداقل‌ترین کالاها !

      دیدید چطور ترامپ از اپل حفاظت کرد با کاری که بر سر هوآوی آورد !
      دیدید چطور فولکس را با خاک یکسانش کردند !

      پشت پرده‌ی تمام برندها و ثروتمندان جهانی ، قدرتی هست که از پشت‌پرده‌ی حمایت سیاستمداران و تبلیغ سلبریتی‌هایی می‌آید که زیادی بزرگشان کرده‌اند با برندسازی و پروپاگاندای از پیش نوشته شده و ثروتی که میلیارها دلار در سال می‌آید و حمایت میشود از خود سیاستمداران و حمایت مالی تبلیغاتی آن‌ها !

      در یک کلام ، جهان دارد تغییر میکند و دیدگاه‌ها عاقلانه و روشن‌تر شده است که تنها جلودار آن جنگ است و اگر نه نمیشود جلوی پیشرفت کشورهای نوظهور را گرفت که معروف‌ترین و نزدیک‌ترینش هم کنار دست خودمان یعنی امارات و شهر دوبی هست که امروز بزرگترین پروژه‌های عمرانی و معماری را نه فقط در امارات و خاورمیانه ، بلکه در جهان دارد دیکته میکند و این حاصل استخدام بهترین مدیران جهان بود که در کنارش هم کشورشان را ساختند و هم کار یاد گرفتند و هم دوستی و تعامل دوجانبه و معامله‌ی دو سر بُرد دارند !

      موافقم 14
      مخالفم 13
  2. کافر مقدس

    ۱۹ خرداد ۱۴۰۱
    سوابق: (1635 ديدگاه)

    سازندگان مستعان هم به دستگیری ویروس کرونا کمک میکنند

    موافقم 13
    مخالفم 16
  3. یوسف

    ۱۹ خرداد ۱۴۰۱
    سوابق: (746 ديدگاه)

    بهره گیری از ماشین آلات کشاورزی خودران در سال های گذشته رشد زیادی داشته. از سم پاش ها و وجین کننده های علف هرز کوچک تا برداشت مکانیزه در سطح بالا. یک دلیل روشن این پیشرفت به ویژه در کشتزارهای گسترده، نبود محدودیت عابر پیاده و ترافیک در کشتزارهاست. البته این فناوری ها ارزان نیستند و در حال حاضر تنها در کشتزارهای مکانیزه بزرگ و نسبتا مسطح به کار میرن. در بسیاری از کشورهای جهان از جمله کشور خودمون زمین ها کوچک، شیبدار یا با شکل نامنظم هستند.

    موافقم 9
    مخالفم 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا