دایملر به لطف همکاری با فرانچایز فیلم آواتار یک خودروی مفهومی با نام مرسدس بنز ویژن AVTR را روانه نمایشگاه CES 2020 کرده است.
این خودروی نمایشی برای ایجاد تصوری از ظاهر خودروهای آینده طراحی شده است. در طراحی این مفهومی مرسدس میتوانیم ادای احترامی ویژه به ارتباط بین انسان، ماشین و طبیعت را مشاهده کنیم. همین موضوع به ارتباط بین افراد ناوی و پاندورا در آواتار اشاره دارد.
با نگاهی سریع به ویژن AVTR خواهید فهمید که این خودرو شبیه هیچ محصول دیگر حاضر در بازار نیست. برای مثال باید گفت هیچ خبری از کنترلهای سنتی در خودرو نبوده و رانندگان به سادگی دست خود را روی کنترلر نورانی در کنسول مرکزی گذاشته و این کنترلر پارامترهای متنوعی همچون ضربان قلب و نبض را اندازه میگیرد. باقی کابین اطراف سرنشینان را در بر گرفته و به لطف شکلها و سطوح استخوانی و نورپردازی ویژه با آنها ارتباط برقرار میکند.
آن چیزی که روی صندلیها را گرفته چرم دینامیکاست که منحصراً از متریال بازیافتی لباسها، پرچمها و بطریهای پلاستیکی ساخته شده است. بخش اعظم کف خودرو نیز با چوبی به نام کاران مزین شده است. کاران از خیزرانی که معمولاً در مناطقی مثل اندونزی یافت میشود ساخته شده است.
ظاهر مرسدس بنز ویژن AVTR با ۳۳ فلاپ چندمنظوره تکمیل شده است. این فلاپ ها برای شبیهسازی تنفس و حرکات پاندورا طراحی شدهاند و البته میتوانند آئرودینامیک خودرو را بهبود بخشند.
قوای محرکه خودرو نیز کاملاً آینده نگرانه بوده و مرسدس به کاهش آلایندگی کربن متعهد است. نیروبخش این خودرو مجموعه باتری ۱۱۰ کیلووات ساعتی است که از سلولهای ارگانیک مبتنی بر گرافن استفاده کرده و عاری از فلزات سمی و سنگین است و بنابراین باتری خودرو کاملاً قابل بازیافت میباشد. با تنها ۱۵ دقیقه شارژ باتری میتوان به شعاع حرکتی ۷۰۰ کیلومتری دست یافت. چهار پیشرانه الکتریکی کاملاً مستقل نیز قدرت ترکیبی ۴۷۰ اسب بخاری تولید میکنند.
[دانلود ویدئو]
مهزیار
۱۸ دی ۱۳۹۸اون خارهای پشتش به چه کار میان؟
احمدرضا
۱۸ دی ۱۳۹۸خار نه پولک ماهی
Farzad
۱۸ دی ۱۳۹۸سفینه فضایی .
R
۱۸ دی ۱۳۹۸طراحی داخلی و فقط نگا کن!!!
Ferrari Fxx K Evo
۱۸ دی ۱۳۹۸باز هم مرسدس و بازم هم شاهکاری دیگه از پدر دنیای خودرو سازی
meysam
۱۸ دی ۱۳۹۸بجای این کارا بره یه فکری بحال فروش EQC بکنه.
آخه اینم شد اسم مدل؟؟؟؟ EQC!!!!!!
مانی
۱۹ دی ۱۳۹۸شاید فروش این مدل مشکل داشته باشه ولی تو تولید این ماشین هم مشکل هست
پدال خبر رو یجوری نوشت که خواننده یک جنبه اون رو میبینه
Mercede kaviani
۱۸ دی ۱۳۹۸با سلام
خبر بسیار خوبی است که بلاخره باترهای گرافن ئلیمر به تولید انبوه رسیدند
باتشکر مرسده کاویانی