مرسدس هزار اسبی منصوری

دوشنبه 24 آذر 1393 - 02:50
مطالعه 6 دقیقه
 Mercedes-Benz Mansory S63 AMG
تیونر ایرانی‌الاصل منصوری، از برنامه ارتقائی جدیدی که روی مرسدس بنز S کلاس اتاق W222 اجرا کرده، پرده‌برداری کرد.
تبلیغات

در نمای بیرونی ماشین از بادی کیت فیبرکربنی که دیفیوزرها و اسپویلر جلو و عقب و همچنین اسکرت یا رکاب‌های جانبی را شامل می‌شود استفاده شده است. تغییرات ظاهری به همین جا خلاصه نمی‌شود بلکه فرم کاپوت جلو هم عوض شده، جنس قاب آینه‌های بغل هم به فیبر کربن تغییر یافته و از LED های روشنایی روز هم استفاده شده است.

از نکات قابل ذکر دیگر می‌توان به اسپویلر خوش‌فرم عقب و سیستم خروجی اگزوز از جنس استیل و رینگ چرخ‌های آلومینیومی 22 اینچی که در داخل تایرهای Vredestein قرار گرفته‌اند، اشاره کرد.

کابین اس کلاس، خودش به اندازه کافی لوکس و مورد پسند هست. اما منصوری به این حد اکتفا نکرده و جنس چرم روکش صندلی‌ها را ارتقاء داده، از این گذشته می‌توان به صورت سفارشی تریم‌های چوب و فیبرکربن را برای داخل ماشین سفارش داد. پدال‌ها هم از جنس آلومینیوم انتخاب شده‌اند. لوگوی منصوری هم چه روی کاپوت جلو و چه روی فرمان، جای لوگوی مرسدس بنز را گرفته‌اند.

اما اصلی‌ترین ارتقائی که در ماشین صورت گرفته مربوط به زیر کاپوت و بخش فنی ماشین است. با استفاده از فوت‌وفن‌های کوزه‌گری، قدرت موتور 5.5 لیتری V8 این ماشین از 575 اسب بخار در حالت استاندارد، به 800 (ps) معادل 788 اسب بخار و گشتاور هم به 800 نیوتن متر رسیده است. با این شرایط و با ارتقاء 0.4 ثانیه‌ای شتاب نسبت به حالت استاندارد، اکنون شتاب صفر تا صد در 3.6 ثانیه به دست می‌آید.

اگر بسته ارتقائی اول به حد کافی راضی‌تان نکرد. به توصیه منصوری می‌توانید پکیج M1000 را سفارش دهید تا قدرت موتور به 1000 (PS) معادل 986 اسب بخار و گشتاور به 1400 نیوتون متر برسند و بتوانید هم‌طراز برترین سوپر اسپرت‌ها تنها در عرض 3.2 ثانیه از حالت سکون به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت برسید و گاز دادن را تا 300 کیلومتر بر ساعت ادامه بدهید. البته لازم به ذکر است سرعت نهائی بر روی 186 مایل یا 300 کیلومتر محدود شده وگرنه رسیدن به سرعت‌های بالاتر هم برای این ماشین اجتناب‌ناپذیر بود.

نظرات

تبلیغات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.