شرکت ام جی اعلام کرد اولین کراس اور برقی خود در کشور هند را با نام ویندزور عرضه خواهد کرد.
ام جی ویندزور بر پایه خودروی وولینگ کلود برقی شکل گرفته است، خودرویی که قبلاً در برخی بازارهای جهانی حضور داشته و ویندسور با حضور در هند میتواند دستاورد مهمی برای این خودروساز در کلاس خودروهای بدون آلایندگی باشد. ویندزور یک کراس اور برقی کوچک است که احتمالاً قیمتی رقابتی و مناسب خواهد داشت.
با اینکه جزئیات و مشخصات فنی رسمی این خودرو هنوز منتشر نشده اما برخی کارشناسان اظهار میدارند ام جی ویندزور شاید با دو باتری ۳۷.۹ و ۵۰.۶ کیلووات ساعتی عرضه شود. این باتریها در خودروی وولینگ کلود برقی عرضه میشوند. به این ترتیب توان پیمایش احتمالی ویندزور نیز میتواند تا حداکثر ۴۶۰ کیلومتر برسد. تولید این کراس اور برقی پس از اعلام تشکیل جوینت ونچر استراتژیک بین سایک موتور به عنوان بزرگترین خودروساز چین و گروه JSW هند صورت میگیرد. این همکاری باعث میشود رشد و تثبیت ام جی در بازار هند تسریع شود. ام جی موتور که در واقع برندی بریتانیایی است هماکنون در تملک شرکت سایک چین قرار دارد و این همکاری میتواند قدم مهمی برای حضور گستردهتر در بازار هند محسوب شود. یکی از مدیران ارشد JSW موتور هند علاقه خود به ویندسور جدید را ابراز کرده و میگوید:
ما از اعلام اینکه نام کراس اور جدیدمان ام جی ویندزور خواهد بود هیجان زدهایم. قلعه ویندزور در سراسر جهان شناخته شده است
این مدیر ارشد به تکنولوژی پیشرفته ویندزور و همچنین طراحی آیرودینامیک و آیندهنگرانه آن اشاره کرده و بر این موضوع تأکید دارد که خودروی موردبحث برای افرادی طراحی شده که خواهان ترکیبی عالی از راحتی یک سدان و فضای زیاد یک شاسیبلند هستند. نکته جالب اینکه یکی دیگر از مدیران JSW با انتشار پستی در شبکههای اجتماعی اعلام کرده به هریک از ورزشکاران هندی که بتواند در المپیک ۲۰۲۴ مدال کسب کند یک دستگاه ام جی ویندزور اهدا خواهد کرد.
کولول خودرو شناس
۱۶ مرداد ۱۴۰۳برندای هندی بسیار بینظیرن این ماشینم همون وولینگه کلوده بنظررم دربرابر تاتا پانچ دوام نمیاره
احمدی
۱۶ مرداد ۱۴۰۳برد پیمایش کافی و مناسب فقط ۲۰۰۰ کیلومتر BYD جدید ۱۳,۵۰۰ دلاری!
خریدن خودروی با پیمایش کمتر از این میزان در جایی مثل ایران که هنوز ایستگاههای شارژ در استانهای دیگه نداریم یعنی حماقت محض. با اون BYD میشه تو تهران شارژ کرد ، ایران رو یه دوری زد و مجدد شارژ در تهران . اگه وارداتش به ایران انجام بشه، عالی میشه.
مهرداد
۲۰ مرداد ۱۴۰۳افغانستان ماشین تولید نکرده وارد کنید؟