صنایع نظامی

تجهیز ارتش استرالیا به وسایل نقلیه الکتریکی

ارتش استرالیا در حال نمایش توانایی‌ها و قابلیت‌های خودروهای الکتریکی است زیرا می‌خواهد از تکنولوژی جدید و مدرن استفاده کند. ارتش این کشور در واقع به روش متفاوتی “سبز” خواهد شد.

در ویدئویی که با نام الکتریکی سازی میدان نبرد منتشر شده شاهد برخی وسایل نقلیه الکتریکی هستیم که مزیت‌های خود نسبت به محصولات سنتی بنزینی یا دیزلی را نشان می‌دهند. در این ویدئو سربازان با استفاده از موتورسیکلت سبک‌وزن و الکتریکی‌ای که تقریباً صدایی ندارد تردد می‌کنند و باگی الکتریکی نیز به سرنشین اجازه می‌دهد تا صدای پهپاد بالای سر خود را بشنوند.

موتورسیکلت‌های الکتریکی لایت بی ایکس را شرکت کانادایی سور ران تولید می‌کند. نسخه عادی این موتورسیکلت قدرت ۸ اسب بخاری و گشتاور ۲۵۰ نیوتون متری و شعاع حرکتی حدود ۱۰۰ کیلومتری دارد. این موتورسیکلت با قیمت ۵۹۰۰ دلار عرضه می‌شود. باگی یاد شده نیز برای بررسی میدان نبرد بدون ترس از جلب‌توجه دشمن و البته به‌صورت پاک بکار می‌رود.

ظاهراً اپراتورهای این ویدئو از نیروهای سرویس ویژه الیت هستند چراکه بجای سلاح‌های سازمانی F88 از مسلسل‌های HK416 استفاده می‌کنند. ارتش استرالیا همچنین قبلاً استفاده از موتورسیکلت‌های الکتریکی متفاوت برای مأموریت‌های شناسایی را به نمایش گذاشته است. شرکت استرالیایی Evolution نیز در آوریل ۲۰۲۱ باگی الکتریکی طراحی شده برای نیروهای دفاعی را به نمایش گذاشته بود.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

شاهین احمدزاده

نویسنده و مترجم مجله "پدال"

مطالب مشابه

‫۴ دیدگاه‌ها

  1. Erfan

    ۲۴ خرداد ۱۴۰۱
    سوابق: (536 ديدگاه)

    موتور بیشتر شبیه اسباب بازی بود آخه شارژ این تموم شد وسط جنگ توی جنگل یا دشت میخواد موتور رو از پریز کجا شارژ بکنه دقیقا🤦

    موافقم 15
    مخالفم 3
  2. meysam

    ۲۴ خرداد ۱۴۰۱
    سوابق: (3633 ديدگاه)

    تو میدون نبرد برای وسایل نقلیه، هیدروژن گرینه خیلی بهتریه
    باتریها به کمک پنلهای خورشیدی هم میتونن برای راه اندازی سیستمهای راداری و مخابراتی استفاده بشن

    موافقم 10
    مخالفم 5
  3. mahdi-es17

    ۲۴ خرداد ۱۴۰۱
    سوابق: (565 ديدگاه)

    بی‌صدا عالی

    اما
    اگه برق تموم کنه چی 😑

  4. نوید AJ

    ۲۵ خرداد ۱۴۰۱
    سوابق: (3793 ديدگاه)

    فکر کنم تنها کشوری که ممکنه با استرالیا درگیر بشه (صرف نظر از جنگ های ناتو) چین باشه. اونم جنگ دریایی. نتیجه هم از قبل معلومه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا