دومین نسل کراس اوور نرم مینی که بزرگتر و عضلانیتر است چند هفته پیش از نمایشگاه خودروی لسآنجلس رونمایی شد.
زمانی که مینی اولین نسل کانتری من را در سال ۲۰۱۰ ارائه کرد این خودرو بزرگترین مدل مینی بود؛ عنوانی که سال پیش با معرفی کلاب من جدید از چنگ کانتری من ربوده شد.
کانتری من ۲۰۱۷ از نظر طول و عرض به ترتیب ۲۰۰ و ۳۰ میلیمتر رشد کرده و البته فاصلهی بین محورهای آن نیز ۷۵ میلیمتر بیشتر شده است بنابراین ابعاد این خودرو به شاسی بلندهای کامپکت عادیای چون آئودی Q3 نزدیکتر شده است.
مینی میگوید که این افزایش ابعاد به افزایش چشمگیر فضای کابین و صندوقعقب منجر شده است. حجم صندوق نسبت به محفظهی ۴۵۰ لیتری نسل پیشین ۲۲۰ لیتر افزایش پیدا کرده و وقتی صندلیها تا شوند این مقدار به ۱۳۰۹ لیتر میرسد.
کانتری من جدید با درب عقب برقی عرضه شده و آپشن منحصربهفردی به نام “نیمکت پیکنیک” دارد که بخش محفظهی بار را تا کرده و دو صندلی را برای دو فرد دیگر فراهم میکند.
این خودرو بر پایهی پلتفرم UKL2 گروه بامو که در دیگر مدلهای این دو شرکت نیز بکار رفته ساخته شده و همین امر باعث شده تا برای اولین بار از قوای محرکهی پلاگین هیبریدی در برند انگلیسی سود برده شود.
مدل پلاگین هیبریدی با نام مینی کوپر S E کانتری من ALL4 از سیستم بامو 225xe متصل به پیشرانهی ۳ سیلندر ۱.۵ لیتری ۱۳۴ اسب بخاری سود برده و نیرو را از طریق گیربکس ۶ سرعته به چرخ های جلو میفرستد. واحد الکتریکی ۸۷ اسب بخاری نیز چرخهای عقب را به حرکت وا میدارد. کل نیروی ترکیبی سیستم ۲۲۱ اسب بخار قدرت و ۳۸۵ نیوتون متر گشتاور است. این خودرو در حالت تمام الکتریکی حداکثر سرعت ۱۲۵ کیلومتر در ساعت را داشته و مینی ادعا میکند که در هر صد کیلومتر ۲.۱ لیتر سوخت میسوزاند. همچنین در حالت تمام الکتریکی محدودهی حرکتی ۴۰ کیلومتری دارد.
طبیعتاً طیف پیشرانههای سنتی نیز در دسترس بوده و پیشرانهی ۳ سیلندر ۱.۵ لیتری ۱۳۴ اسب بخاری مدل کوپر به همراه ۲ لیتری ۱۸۹ اسب بخاری کوپر S از آن جمله هستند. برای بازارهای اروپا همچنین پیشرانهی دیزلی ۲ لیتری با قدرت ۱۴۸ اسب بخار در مدل کوپر D و ۱۸۷ اسب بخاری در کوپر SD در دسترس خواهد بود.
مدلهای بنزینی و مدل کوپر D با گیربکس ۶ سرعته دستی در دسترس خواهند بود درحالیکه گیربکس ۶ سرعته اتوماتیک برای مدل کوپر پیشنهاد میشود. گیربکس ۸ سرعته اتوماتیک بهصورت استاندارد در مدل کوپر SD نصب بوده و البته برای مدلهای کوپر S و D نیز قابل سفارش است. سیستم چهار چرخ محرک ALL4 سفارشی مینی نیز برای همهی مدلها در دسترس است. مدل جذابتر جان کوپر ورکس بهاحتمالزیاد از همان پیشرانهی ۲ لیتری ۲۲۸ اسب بخاری توربو سود خواهد برد.
نیما
۶ آبان ۱۳۹۵فلسفه مینی کوچیک بودن و ارزون بودن و در دسترس اکثر مردم بودن هست !!
ولی توی مینی های جدید هیچ کدون از اینا رو نمیشه دید !!
دقیقن فازشون چیه ؟ حتی بیتل های جدید هم همینجوری ان
مجید.بهترین یا هیچ.
۶ آبان ۱۳۹۵.
اون مینی ها و بیتل ها برای دوران پس از جنگ جهانی و بحران های مالی بودن.
برای مردمی که در وضعیت صرفه جویی و کاهش هزینه ها برای بازسازی صنایع کشور زندگی میکردن.
الان اوضاع و سطح درآمد در اروپا خیلی بهتر شده…
کسی هم شکایتی نداره چرا بیتل و مینی گرون شدن.
چون سطح درآمد و رفاه بسیار بالاست.
.
نیما
۶ آبان ۱۳۹۵بیتل و مینی در اون دوران تنها در اروپا فروخته نمی شدن ! بلکه فروش جهانی داشتن . علاوه بر اون الان بسیاری از مردم دنیا توان خرید بالایی ندارن و سطح رفاه مردم اروپا فقط ملاک نیست . در ضمن فقط اروپا غربی دارای کشور های توسعه یافته و ثروتمندی هست ولی اروپای شرقی کشورهای فقیر زیادی داره .
چرا رنو و نیسان و بعضی شرکت های بزرگ دیگه با اینکه در کشور های توسعه یافته و ثروتمند قرار دارن به دنبال تولید خودروهای ارزون و کاربردی هستند که طیف وسیعی از مردم رو پوشش بده !
نیما
۶ آبان ۱۳۹۵همین اروپایی های استعمارگر باعث بدبختی میلیارد ها ادم در سراسر جهان شدن ! و اوضاع جهان در حال حاضر فرقی با جنگ جهانی نداره به نوعی میشه گفت جنگ جهانی سوم در جریانه !
(new great britain(Industrial Revolution
۶ آبان ۱۳۹۵نیما جان درسته اروپایی ها تو جنگ های زیادی مشارکت داشتن و باعث ویرانی شدن.ولی اینقدر دستاورد و اختراع داشتن که اون جنگ هاشون به چشم نمیاد.برعکس خیلی از کشورهای دیگه که فقط خونریزی و جنگ راه انداختن ولی هیچ دستاورده بزرگی نداشتن.
نمونش مغولستان و………….
جنگ جهانی سوم هم در راه نیست.خیالت راحت. اگه جنگ شد بیا خونه ی ما کاور بگیر.((:
مجید.بهترین یا هیچ.
۶ آبان ۱۳۹۵.
مغولستان رو جالب گفتی …
mohsen
۶ آبان ۱۳۹۵نیما جان به نظر من گذشته ها گذشته
الان تو بعضی از کشور ها خیانت داره جنگ و خونریزی راه میندازه
البتی خون ملتو انقدر کردن تو شیشه دیگه خونی نمونده بریزه
اگه یه کشور از داخل درست باشه فکر نکنم کسی بتونه کاری بکنه
نیما
۶ آبان ۱۳۹۵اقای (new great britain(Industrial Revolution فلسفه درستاورد ها اینه که زندگی رو واسه بقیه راحت تر کنه !! بعدش بیشتر دستاوردی های دوران جنگ مربوط به جنگ افزار های نظامی میشودن که جان خیلی از انسان ها رو میگرفت ( نمونش بمب هسته ای )
الان امریکا و روسیه و ایران و عربستان و ناتو و ترکیه و … در حال جنگ تو منطقه خاورمیانه ان و این دست کمی از جنگ جهانی نداره !
پناهگاه هم خواستی من یه پناهگاه ضد بمب هسته ای سراغ دارم با هم میریم اونجا خونه شما امن نیست ! :)
امیر
۶ آبان ۱۳۹۵خیلی حس زنونه ای داره ماشینش سخته آدم تصور کنه یه مرد پشت همچین ماشینیه بامزه وخوشگلهi
king 918 [پادشاه اشتوتگارت ]
۶ آبان ۱۳۹۵چه کابین زیبایی
خیلی دوست داشتنیه ////
Kamran cooper
۶ آبان ۱۳۹۵ای کاش میشد در ایران هم این شاهزاده ی بریتانیایی را مالک شد
احمد باقری
۷ آبان ۱۳۹۵مثل همیشه، اصلا قیافه جالبی نداره.