چگونه نام های مینی و کوپِر در کنار یکدیگر قرار گرفتند؟
۱۴ بهمن ۱۳۹۲
۱۵ خواندن این مطلب 1 دقیقه زمان میبرد
چرا نام یک برند اهمیت دارد؟ مینی کوپر، یکی از نمادین ترین برندهایی می باشد که تاکنون شکل گرفته است. خودروی مینی کوپر یکی از شناخته شده ترین نام ها و شکل ها را در بین تمامی خودروها دارد و داستان این که چگونه نام های مینی و کوپر در کنار هم قرار گرفته اند بسیار جالب می باشد.
۲۰۱۴ Mini Cooper S Roadster قبل از عضویت در گروه مینی، جان کوپر در دنیای مسابقات اتومبیل سواری فعالیت می کرد، و به برندهایی مثل Moss و مک لارن در این زمینه یاری می رساند. منطقی به نظر می رسد که همکاری مینی و کوپر چگونه توانست به چنین میراث بزرگی در طول چندین سال تبدیل شود.
اولین مینی کوپر واقعی در سال ۱۹۶۱ معرفی شد، و تمامی تصورات قبلی در مورد توانایی های یک خودروی کوچک را از بین برد. در ویدئوی زیر، Alex Goy در مورد حضور جالب توجه مینی اورجینال در طول سالیان دراز صحبت می کند. او همچنین در باره این که یک مینیِ مدرن به سبک جان کوپر چگونه باید باشد توضیحاتی ارائه می نماید. این ویدیو را تماشا کنید تا ببینید که آیا خودروی جدید انتظارات این برند معتبر قدیمی را برآورده می کند یا نه! [دانلود ویدئو] [jwplayer mediaid=”۶۱۲۳۱″]
بیتل اسپرت نیست حتی فولکس گلف جی تی هم از نظر هندلینگ اندازه مینی و بی ام و سری ۳ پایه اسپرت نیست. من تو خود آلمان رو که دارم میبینم به ازای هر ۱۰ تا مینی ۱ بیتل هم نیست (البته ۱۰۰ تا گلف هست یعنی هر کی بخواد بیتل بخره میره گلف میخره که ارزونتر و جادارتره)
این خودرو برای خانوم ها زیادی اسپرته و اتفاقا بیشتر مناسبه آقایونه( برخلاف بیتل) …دلیل نداره که هر ماشینی کوچیک بود و رنگ قرمز داشت ماشین زنونه ای باشه!!!! …من این خودرو و مدلای دیگه ی mini رو از نزدیک دیدم ،طراحی فوق العادش آدمو مجذوب خودش میکنه و برخلاف بیتل از دیدنش سیر نمیشید!!
دقت کردین BMW کارخانه های ماشین سازی انگلیس رو که داشتن بیچاره میشدن تحت مالکیت خود در آورد و دوباره به اوج رسوند یک جورایی گفت ماشین رو اینطوری باید ساخت به سبک و کیفیت آلمان
من بعد از یک سال به سایت مینی امریکا سر زدم.علت اینکه به سایتش سر نمیزدم مزخرف بودن نحوه بارگذاری سایت بودولی الان درستش کردن. نحوه ارتباط عمومی در موفقیت بسیار مهم است. […]
محسن . فقط آلمان . فقط پورشه
۱۴ بهمن ۱۳۹۲ولی حتی کوپرS هم باز از بیتل ضعیف تره!
فرامرز
۱۵ بهمن ۱۳۹۲بیتل اسپرت نیست حتی فولکس گلف جی تی هم از نظر هندلینگ اندازه مینی و بی ام و سری ۳ پایه اسپرت نیست. من تو خود آلمان رو که دارم میبینم به ازای هر ۱۰ تا مینی ۱ بیتل هم نیست (البته ۱۰۰ تا گلف هست یعنی هر کی بخواد بیتل بخره میره گلف میخره که ارزونتر و جادارتره)
محسن . فقط آلمان . فقط پورشه
۱۵ بهمن ۱۳۹۲ممنون از اطلاعاتی که دادین اما بنده صرفا از لحاظ موتور گفتم ضعیف تره!
Zonda R
۱۵ بهمن ۱۳۹۲F.A
Mini cooper s roadster
عجب ماشینه نازیه
البته خاص
دوست دارم رانندگیرو باهاش تجربه کنم
Saied
۱۴ بهمن ۱۳۹۲ولی من یه جور هایی دوسش دارم! واسه خانوما خیلی باکلاسه!
محسن
۱۴ بهمن ۱۳۹۲این خودرو برای خانوم ها زیادی اسپرته و اتفاقا بیشتر مناسبه آقایونه( برخلاف بیتل) …دلیل نداره که هر ماشینی کوچیک بود و رنگ قرمز داشت ماشین زنونه ای باشه!!!! …من این خودرو و مدلای دیگه ی mini رو از نزدیک دیدم ،طراحی فوق العادش آدمو مجذوب خودش میکنه و برخلاف بیتل از دیدنش سیر نمیشید!!
مرتضی
۱۴ بهمن ۱۳۹۲وقتی 6سالم بود سال 1380 بود یه مینی کوپر خیلی خوشکل همین شکلی فلزیشو داشتم یادش بخیر..
carbonado aventador
۱۴ بهمن ۱۳۹۲اون موقعی که تو مینی کوبر داشتی من میوراsv رو داشتم!!!!!
SALAR
۱۴ بهمن ۱۳۹۲…………
رضا
۱۴ بهمن ۱۳۹۲اگه BMW نبود معلوم نبود چی به سرش میومد مینی
محمد
۱۴ بهمن ۱۳۹۲از بین ماشینای مینی کوپر فقط Mini coper s زیباست بقیه دیگه نقش پس زمینه رو بازی می کنند
Ehsan
۱۴ بهمن ۱۳۹۲دقت کردین BMW کارخانه های ماشین سازی انگلیس رو که داشتن بیچاره میشدن تحت مالکیت خود در آورد و دوباره به اوج رسوند یک جورایی گفت ماشین رو اینطوری باید ساخت به سبک و کیفیت آلمان
Ehsan
۱۴ بهمن ۱۳۹۲مثل مینی کوپر و رولزرویس
زیگما
۱۴ بهمن ۱۳۹۲من بعد از یک سال به سایت مینی امریکا سر زدم.علت اینکه به سایتش سر نمیزدم مزخرف بودن نحوه بارگذاری سایت بودولی الان درستش کردن.
نحوه ارتباط عمومی در موفقیت بسیار مهم است.
[…]
جلال
۲۲ بهمن ۱۳۹۲سلام
خداییش از اون ماشین های ماندگاره
البته استفاده از این ماشین در فیلم های مستر بین باعث شد شهرتش بیشتر بشه