فهرست ۱۰ نفره برای تصدی وزارت صنعت و معدن و تجارت، نهایی شده و هماکنون در اختیار شورای راهبری رئیس جمهور است.
با اتمام جلسات کارگروه انتخاب گزینهها برای سکانداری وزارت صمت دولت چهاردهم، افراد ذیل از بین بیش از ۶۵ رزومه ارسالی، انتخاب شدهاند. فهرست مذکور در مرحله نخست به ۱۳ نفر کاهش یافت و در نهایت با ۱۰ گزینه جمع بندی شد:
۱- فرشید گلزاده کرمانی
۲- حسین علایی
۳ -محمدرضا (میثم) سعیدی
۴ -محمد مسعود سمیعی نژاد
۵- حسین سلاح ورزی
۶ -سعید زرندی
۷- اردشیر سعد محمدی
۸- احمد قلعهبانی
۹- جعفر ربیعی
۱۰- آنه محمد کوسه غراوی
در ادامه مطلب افرادی که شانس بالاتری برای معرفی به مجلس و تصدی وزارت صمت دارند به اختصار معرفی شدهاند.
فرشید گلزاده کرمانی کیست؟
گلزاده کرمانی در سالهای اخیر، به عنوان کارآفرین موفق تحصیلکردهی انگلستان شناخته میشود. او از گذشته ارتباط بسیار خوبی با طیف اصلاح طلب و شخص محمدرضا عارف داشته است. گلزاده کرمانی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۲، حضور پررنگ داشت و بعد از پیروزی حسن روحانی، ریاست فروشگاههای زنجیره ای رفاه را برعهده گرفت و سال ۱۳۹۷ کنارهگیری کرد. بهبود چشمگیر سودآوری و بهرهوری در فروشگاههای رفاه، مهمترین دستاورد مدیریتی فرشید گلزاده کرمانی محسوب میشود.
- دکتری مدیریت دانش، دانشگاه شفیلد انگلستان
- کارشناسی ارشد مدیریت MBA، دانشگاه صنعتی شریف
- کارشناسی مهندسی کامپیوتر، دانشگاه صنعتی شریف
- عضو هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت فروشگاه های زنجیره ای رفاه
- عضو هیئت مدیره باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس
- عضو هیئت مدیره اتحادیه صنف فروشگاه های زنجیره ای کشور
- عضو هیئت مدیره شرکت سرمایه گذاری خارجی ایران
- عضو موسس، عضو هیئت مدیره و مدیر گروه سرمایه گذاری رامان
- موسس و رئیس هیئت مدیره شرکت هیرسا
- عضو هیئت موسس و عضو هیئت مدیره شرکت خدمات بیمه ای بهین
- عضو هیئت موسس و هیئت مدیره شرکت مهندسی مشاوره سامان
- قائم مقام مدیر عامل و مدیر توسعه تجاری شرکت پیام افزار پیک آسا
- مشاور IT استاندارد کرمان و مدیر پروژه دولت الکترونیکی استان کرمان
حسین علایی کیست؟
سردار علایی، از فرماندهان سپاه در جنگ تحمیلی است. او دوست صمیمی مسعود پزشکیان طی ۵۰ سال اخیر و حامی رئیس جمهور جدید در کارزار انتخاب محسوب میشود. حسین علایی هماکنون عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین و رئیس هیئت مدیره شکرت ملی نفتکش ایران است.
علایی در دولتهای پنجم و ششم، از ۱۳۷۰ تا ۱۳۷۱ قائممقام وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح بود و در فاصله سالهای ۱۳۷۶ تا ۱۳۷۹ ریاست ستاد مشترک سپاه پاسداران را برعهده گرفت. همچنین از ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۷ مدیرعامل هواپیمایی آسمان شد.
حسین سلاح ورزی کیست؟
آبان ۱۴۰۲، دکتر حسین سلاح ورزی با ۲۶۵ رای هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران در دوره دهم به عنوان رئیس جدید انتخاب و جایگزین غلامحسین شافعی شد. او در سالهای قبل هم، نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران بود. سلاح ورزی دکترای مدیریت دارد و استاد دانشگاه در شاخههای مرتبط با MBA، دروس اقتصاد مهندسی، اقتصاد صنعتی، مدیریت پروژه، کنترل پروژه، مدیریت ساخت، نظریه صف، ارزیابی کار و زمان، مدیریت تولید نیز محسوب میشود.
- دکترى مهندسى مالى از دانشگاه آزاد اسلامی
- دکترى مدیریت از دانشگاه صنایع و معادن ایران
- فوق لیسانس مهندسى صنایع از دانشگاه آزاد اسلامی
- لیسانس فیزیک گرایش اتمی از دانشگاه تهران
- رئیس کانون عالى کارفرمایى ایران از سال ۱۴۰۰
- نایب رییس کمیته ایرانى اتاق بازرگانى بینالمللى (ICC) از سال ۱۳۹۹
- رییس سازمان ملى کارآفرینى ایران از سال ۱۳۹۶
- نایب رئیس اتاق بازرگانى، صنایع، معادن و کشاورزى ایران از سال ۱۳۹۵
- رئیس هیأت مدیره شرکت سرمایهگذاری آرنیکا اقتصاد از سال ۱۳۸۸
- کارشناس رسمى دادگسترى از سال ۱۳۸۸
- عضو هیأت مدیره شرکت سرمایهگذارى توسعه و آبادانى نوین از سال ۱۳۸۶
- رئیس هیأت مدیره شرکت آهک صنعتى و هیدراته – (تولیدى) از سال ۱۳۸۳
- شوراى عالى بورس
- شوراى عالى کار کشور
- شوراى عالى حفاظت فنى کشور
- نماینده بخش کارفرمایى ایران در سازمان بینالمللى کار (ILO)
- عضو کمیته برنامه استراتژیک حمایتهاى اجتماعى سازمان بینالمللى کار (ILO) شوراى سه جانبهگرائى کار
- ستاد پیگیرى اجراى سیاستهاى اقتصاد مقاومتى کشور
- ستاد تسهیل واحدهای تولیدی و صنعتی
- هیأت عالى مقرراتزدائى
- قائم مقام شوراى گفتگوى دولت و بخش خصوصى
- شوراى عالى علوم و تحقیقات و فناورى
- شوراى عالى استاندارد
- ستاد مبارزه با قاچاق ارز و کالا
- کمیسیون تخصصى شوراى اقتصاد
سعید زرندی کیست؟
دکتر سعید زرندی مدیرعامل هلدینگ صنایع شیمیایی ایران است. او از گزینههای مورد نظر ابراهیم رئیسی برای استانداری البرز بود. سعید زرندی دارای مدرک دکتری مدیریت دولتی از دانشگاه علامه طباطبایی و عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی نیز هست.
- مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام
- عضو شورای معاونی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
- معاون طرح و برنامه وزارت صمت
- معاون سازمان پژوهشهای علمی و صنعت یوزارت علوم
- رئیس سازمان صنعت و معدن و تجارت استان البرز
- مدیر کل دفتر آمار و اطلاعات وزارت صنعت و معدن و تجارت
- مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان البرز
- معاون برنامه ریزی صندوق بازنشستگی
اردشیر سعد محمدی کیست؟
اردشیر سعدمحمدی دانش آموخته رشته مهندسی معدن در مقطع دکترا از دانشگاه علوم، تحقیقات و فناوری است که طی دو دهه گذشته علاوه بر سمت های اجرایی و مدیریتی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد تهران جنوب نیز بوده است. اردشیر سعدمحمدی در اسفند ماه ۱۴۰۰ به عنوان مدیرعامل جدید شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات (با نماد بورسی ومعادن) منصوب شد. او از مدیران با سابقه در صنعت فولاد ایران است.
- سرپرست معاونت معدنیوزارت صمت
- کارشناس ایمنی معادن وزارت صمت
- کارشناس استخراج معادنزغالسنگ زیراب
- مدیر اکتشافات شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران
- معاون بهره برداری شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران
- مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران
- مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان
- مدیر عامل شرکت ملی فولاد ایران
- معاون و قائم مقام سازمانایمیدرو
- مدیرعامل شرکتملی صنایع مس ایران
- مدیرعامل شرکتصدر تامین
- مدیر عامل سرمایه گذاریصبا تامین
- مشاور مدیرعامل شستا
احمد قلعه بانی کیست؟
استفاده از فرد نزدیک به مهرداد بذرپاش در کابینهی مسعود پزشکیان عجیب است. حضور در گروه مدیران ارشد سایپا و ایران خودرو، رئیس هیات مدیره گروه بلواندپی و شرکت ملی نفت ایران در سوابق قلعه بانی دیده میشود. او مدتی طولانی در ساپکو و ایدرو (سازمان گسترش نوسازی ایران)، سمتهای مدیریتی داشت و به همین دلیل، گزینهای جالب برای طرفداری از واردات خودرو یا فشار بر خودروسازان عقبافتادهی ایرانی، محسوب نمیشود.
متولد سال ۱۳۳۲ مهدیشهر سمنان، پس از اتمام دوره دبیرستان وارد دانشگاه صنعتی شریف شد و سال ۱۳۵۷ مدرک لیسانس مهندسی صنایع گرفت. آخرین مدرک تحصیلی قلعه بانی، کارشناسی ارشد مدیریت عالی اجاری از سازمان مدیریت صنعتی ایران است.
قلعهبانی در سال ۱۳۵۸ خورشیدی، به مدت یک سال، همزمان با تشکیل جهاد سازندگی، وارد جهاد سازندگی کرج شد و در آنجا تا سال ۱۳۶۰ مشغول به کار بود. او در سال ۱۳۶۱ وارد مجموعه ایران خودرو شد و در سطح کارشناس شروع به فعالیت کرد و سرانجام به سطح مدیریت رسید. قلعه بانی از ۱۳۷۲ تا ۱۳۷۹ در شرکت ساپکو فعالیت کرد و در سمت معاونت مدیر عامل ساپکو مشغول بود. در سال ۱۳۷۹ مدیرعامل شرکت چرخشگر شد و بعد به سایپا رفت و تا سال ۱۳۸۷ در بخشهای مرتبط با توسعهی شرکت، فعالیت داشت.
قلعه بانی در سال ۱۳۸۷ پس از مهدی مفیدی، با حکم وزیر صنایع و معادن علیاکبر محرابیان، به ریاست سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران درآمد. او پس از مدتی کوتاه حدود یک سال بعد، در سال ۱۳۸۹ با حکم سید مسعود میرکاظمی وزیر نفت دولت دهم، به عنوان مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران درآمد و سپس در سال ۱۳۹۱ با حکم رستم قاسمی وزیر نفت دولت احمدی نژاد، به سمت رئیس هیئت مدیره منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس منصوب شد.
جعفر ربیعی کیست؟
ربیعی برای وزارت صمت و نفت مطرح است. او سابقهی جانبازی با حضور در جبهههای جنگ و فرماندهی گردانهای تخریب را دارد. جعفر ربیعی از اسفندماه ۹۶ بهعنوان مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس (بزرگترین شرکت بورس ایران) معرفی شده است. او کارشناسی مهندسی صنایع از دانشگاه صنعتی شریف دارد و کارشناسی ارشد مدیریت (MBA) خود را نیز از همین دانشگاه دریافت کرده است.
جعفر ربیعی در سمت مدیر عاملی سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح (ساتا)، معاونت طرح و برنامه کارخانههای سازمان صنایع دفاع و ریاست بازرسی ویژه طرحهای ریاست جمهوری فعال بوده است.
آنه محمد غراوی کیست؟
نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی سال ۱۳۶۳ تا ۱۳۶۷، فارغالتحصیل رشتهی مهندسی متالورژی دانشگاه صنعتی شریف و از مدیران باسابقه درحوزه صنعت معدن است.
مدیریت آلومنیای جاجرم و فولاد مبارکه ی اصفهان ، فرمانداری بندرترکمن در کارنامهی مهندس غراوی دیده میشود.
مهدی
۵ مرداد ۱۴۰۳باسلام و احترام
در سال 90 که آقای احمدی نژاد بدون هیچ کار کارشناسی و بررسی معایب و محاسن، وزارتخانه صنایع و معادن و بازرگانی را به اصطلاح ادغام کرد مقرر بود ظرف کمتر از چند ماه ساختار و شرح وظایف وزارتخانه جدید تهیه، در دولت تصویب و به مجلس ارایه شود که متاسفانه با گذشت 13 سال هنوز این مهم انجام نشده و این موضوع باعث بروز مشکلات اساسی در مدیریت در تمام سطوح وزارت صمت از یه رییس اداره تا خود شخص وزیر شده است،وزارت صمت باید پاسخگوی مسائل و مشکلاتی باشد که در بخش گسترده ای از آن تصمیم ساز نیست و وزارتخانه ها، تشکیلات و سازمان های موازی متعدد در تصمیم گیری نقش بسیار پررنگی دارن ولی وقتی بحث انتقاد و پاسخگویی میشه وزارت صمت است که باید جوابگو نمایندگان مجلس، رسانه ها و مردم باشه، چند نمونه کوچک بحث خودرو غیر از مافیای بخش خصوصی شورای رقابت در مهمترین تصمیم گیرها هست ولی اسمی ازش برده نمیشه، در بحث تنظیم بازار کالاهای اساسی تا وقتی وزارت جهاد کشاورزی عهده دار این مهم باشه وضعیت همینه، در زمان وزارت بازرگانی تنظیم بازار، واردات و صادرات تمامی کالاها با آن وزارت بود که به نظرم آنموقع کمتر شاهد آشفتگی در بازار بودیم، در بحث کنترل و نظارت بازار هم همینطور در کنار سازمان حمایت و سازمان صمت استانها سازمان تعزیرات، اتاق اصناف و اتحادیه ها و انجمن ها هم نقش اساسی دارن،سازمان توسعه تجارت هم که مسئول واردات، صادرات و فعال سازی دیپلماسی اقتصادی و…. همین مشکل رو داره، پس به نظرم تا ساختارها، قوانین و موازی کاری اصلاح نشه روز به روز مشکلات بیشتری در سطح وزارتخانه و کل کشور خواهیم داشت و به نظر اسامی اعلامی هیچکدوم نه تجربه و نه قدرت مدیریت همچنین وزارتخانه عریض و طویلی را نداشته و مطمئن باشید ظرف چند ماه یا استیضاح میشن یا کنار گذاشته میشن یا اگه انصاف و انسانیت داشته باشن خودشون استعفا میدن، وزیر فعلی جناب آقای مهندس علی آبادی به نظر بنده که 20 سال است در حوزه ستادی وزارت بازرگانی وبعد از ادغام وزارت صمت به عنوان کارشناس مشغول هستم کارنامه و عملکرد بهتری نسبت به وزاری سابق داشتن که متاسفانه مورد توجه تیم آقای دکتر پزشکیان قرار نگرفتن، ادامه فعالیت ایشان می توانست عقب افتادگی چند ده گذشته را در هر سه بخش صنعت، معدن و تجارت تا حدودی جبران کنه😒
حمید
۵ مرداد ۱۴۰۳جایگاهت به خطر افتاده داری تبلیغ علی آبادی رو میکنی.آقای علی آبادی وقتی برای مدیرعاملی ایرانخودرو معرفی شد از ترس استعفا داد و تصمیم گرفت مپنا هم نره.بگذریم که برای دلجویی دوباره توی مپنا ابقا کردنش.اما میخوام بگم مدیری که از مدیریت یک شرکت میترسه و استعفا میده چطور میخواد و میتونه یک وزارتخانه به اون بزرگی و زیر مجموعه های متعدد رو مدیریت کنه.ایشون از طیف و تفکر اونهایی هست که با قلدری حرف میزنه و تمام پستهای مدیریتی رو حق خودشون میدونن و ادعا دارن که از همه دنیا بیشتر میفهمن و میتونن دنیا رو مدیریت کنن. ضمن اینکه دوره اینجور آدما گذشته و اگر قرار بود به جایی برسیم توی ۴۰سال گذشته با این مدیران رسیده بودیم.تفکر ایناست که الان اینجاییم.همه باید برن کنار.شایسته سالاری و تخصص باید کار رو دست بگیره
حسین
۵ مرداد ۱۴۰۳به نظر بنده که اصلا با همشون مخالف هستم ولی باز آقای حسین سلاح ورزی رزومه کاریش خیلی خوبه و به نظرم بهتر بتونه جم کنه
معصومه
۵ مرداد ۱۴۰۳سلاح ورزی؟؟؟!!!
از همه بدتر اونه
Ali
۵ مرداد ۱۴۰۳سلام اقای رشیدی کوجی گزینه خوبی بود حداقل بخاطر قشر فقیر جامعه ما
حیدرعلی اسدی
۵ مرداد ۱۴۰۳قلعه بانی درصنایع پایین دستی خودرو وخودروسازی کارنامه قابل دفاعی نداره، حسین اعلایی مدیرخوش فکریه وگرایشات چپی وراستی ندارد.
درادوارگذشته هم چون برای دریافت هزارمیلیارددلاری غرامت جنک خیلی پافشاری وبه اجبارافشاگری کردازسطح مدیران ارشدلشگری وکشوری کنارش گذاشتند.
سید حسین میر فلاح
۵ مرداد ۱۴۰۳سلام وقت بخیر.
خسته نباشید.
یا خدای کریم وبزرگ
من فقط می خواهم بگویم از آقای پزشکیان تقاضا دارم. به مدیران ایران خودرو بگویند چرا کسانی که به وعدههای دروغ از آنها بابت خرید سمند سورن پلاس پول دریافت نموده اند ومقرربود 4.31 به آنها خودرو بدهند بعد از دریافت وجه نقد کامل قرارداد 75روزکاری بسته شد.
ارادتمند میرفلاح
جهان
۵ مرداد ۱۴۰۳اینها هیچ کدامشان حریف مافیای رانت و قدرت علی الخصوص در خودرو نخواهند شد پس شیر یا خطی یکی را انتخاب کنید چون کاری نمیتونن بکنند . حق نگهدار
اهورایی
۵ مرداد ۱۴۰۳آقای رشیدی کوچی نماینده سابق مرودشت و … هم گزینه خوبی برای وزرارت صمت هستند.
سعید
۵ مرداد ۱۴۰۳قطعا اگر هدف اصلاح ساختار وزارت صمت بود جناب رشیدی بهترین گزینه بود اما هدف تداوم وضع موجود هست چون هیچکس حریف مافیای خودرو نخواهد بود
فاطمه خیرمند پاریزی
۵ مرداد ۱۴۰۳بهترین گزینه آقای دکتر اردشیر سعد محمدی هست که هم باسواد وهم با وجدان وهم همیشه مدیر موفقی بوده لست
اج
۵ مرداد ۱۴۰۳شک نکنید این یارو قلعه بانی میشه و همون روال گذشته ادامه داره
Susan
۵ مرداد ۱۴۰۳متاسفانه جناب پزشکیان هم اشتباه تصمیم میگیرند اینا کی هستن؟؟این مدارکشون به چه دردی می خوره ؟؟دانشگاه آزاد اونم اینجور افراد مدارک کشورهای خارجیشون آنلاین هستش باید فقط از نخبگان کشور استفاده بشه
فرهاد
۵ مرداد ۱۴۰۳از بین این گزینه با توجه به سوابق دکتر سلاح ورزی بهترین گزینه است.
پیمان شیخعلیزاده
۵ مرداد ۱۴۰۳سلام علیکم هیچ کدام ازاین افراد برنامه مدون قابل اجرایی ندارند.گواه مطلب نتیجه مدیریت همین افراد ووضع موجوداست تازمانی که مدیری که صنعت ومعدن وخطوط آنها ومشکلات ومعایب ومزیت های این بخش رانداند انتخاب بکنند وضع همین است
یاسین
۵ مرداد ۱۴۰۳مشخصه این سلاح ورزی که از دانشگاه آزاد مدرک پولی گرفته به چند نفر گفته کامنت بذارید حسین سلاح ورزی خوبه مثلا ذهنیت خوب برا خودش درست کنه
مهدی
۵ مرداد ۱۴۰۳با این رزمه ها گلزاده کرمانی بهترین گزینه هست.در مقطع کنونی فارغ از هر گونه جناح بندی و گرایشات دینی و مذهبی و سیاسی و انقلابی ،فقط انتخاب افراد شایسته ،جوان،متخصص،تحصیل کرده با افکار نو و اثر بخش برای جبران خرابکاری های افراد پیشین میتواند گره گشا باشد.
علا
۵ مرداد ۱۴۰۳سلام
بجز دو یا سه بقیه اگر لیست 200 نفری هم باشه نباید داخلش باشن
این افرادی که من میبینم مشخص اکثرا با خط و خطوط و ارتباطات اومدن توی لیست
چون اصلا صلاحیت در وزارتخانه ای با سه شاخه مهم اقتصاد را تدارند.
کاملا انتخاب ها خطی و هدفمند بوده
فقط دکتر زرندی نسبت به بفیه تسلط بیشتری داره و جوون و پر انرژی هست.
آقای قلعه بانی سایپا را نتونست جمع کنه چطور میخواد سه وزارتخونه ادغام شده را جمع کنه
واقعا متاسفم از این گروه استخراج شده، من موندم این کمیته دو هفته همه را گذاشته سر کار که این لیست رو بده، روی تجربه و سلامت اون کمیته باید شک کرد.
ناشناس
۵ مرداد ۱۴۰۳زرندی هیچی از اجرا سرش نمیشه ، فقط تئوری کاره
اشنا
۵ مرداد ۱۴۰۳اشتباه ذکررزومه افرادناشی ازجزیره ای دیدن این وزارت خانه است وزیربایدنگرش سیستمی یعنی تعامل گسترده باتمام بخش های کشورازجمله وزارت کشاورزی وزارت اقتصادوغیره وهمچنین دانش اقتصادی کلان داخلی وخارجی دردرجه اول سپس دانش تکنولوژیک وبصورت تیمی عمل کرده وهمچنین سیستم نظارت وکنترل الکترونیک رابشدت کسترش دهد.رزومه های ذکرشده ناقص است
مهدی
۵ مرداد ۱۴۰۳بادرود و احترام
هیچ کدوم ازاین آقایان کارنامه موفقی ندارند و فقط در حرف زدن تبحردارند.
شاید آقای سلاح ورزی گزینه مناسبتری باشند.اما باید نشست و دید ازادعا تا عمل خیلی فاصله است.
بویراحمد
۵ مرداد ۱۴۰۳واقعا علایی یک پاسدار کجا میدونه صنعت چیه با این انتصابات نابه جا فاتحه پزشکیان را بخوانید
اصغررر
۵ مرداد ۱۴۰۳جای تعجب داره …..
اینا که همشون یه کاره که چه عرض کنم چندکاره ای بودند از بعد دفاع مقدس هم که همشون بودن بعد باز دوبتره همینا🤔🤔
عجب انتخابی میکنه این جناب یا بهتر بگم عجب انتخابی میکنه اونی که باس کنه🫣🫣
چه آشی بخورن مردم😁😉😋😛
سعید
۶ مرداد ۱۴۰۳درود
با توجه به رزومه کاری بهترین گزینه برای وزارت صمت دکتر خداداد غریب پور هست ، فردی پاکدست سالم پر انرژی و توانمند
سیدحافظ نورالدینی مفرد
۶ مرداد ۱۴۰۳جناب آقای رشیدی کوچی بهترین گزینه است، لطفن رشیدی کوچی را بزارید
کیانوش
۶ مرداد ۱۴۰۳من باشم اون نماینده با شرف که صدای تنها بود از حق ملت درباره خودرو دفاع کرد وزیر می کردم لیاقت داره خودفروش نیست
محمد
۶ مرداد ۱۴۰۳حسین علایی دارای اندیشه است سلاح ورزی سیاسی است
محمد کریمی
۷ مرداد ۱۴۰۳بهترین گزینه برای وزارت صمت ، دکتر خداداد غریب پور جهان آباد هستند ، شخصی کار بلد ، تواتمند ، مردم دوست ، دلسوز و باسواد هستند ، امیدوارم کارگروه شورای راهبردی دکتر غریب پور رو معرفی کنه
❤️❤️🌹🌹❤️❤️
علی
۷ مرداد ۱۴۰۳از لیستی که اعلام شده دکتر رشیدی از همه بهتر هستن و قوی تر لیستی که دیدم برام جالب بود این سلاحورزی کسی بود که اتاق بازرگانی دچار اختلال بدی کرد و اتاق رو ده سال برد به عقب تمام زحمات جلال پور و شافعی رو که باعث شد دولت به حرف اتاق و به بخش خصوصی اهمیت بده رو به باد داد انتخاب خیلی اشتباهی سلاحورزی
امیر
۷ مرداد ۱۴۰۳من رزومه تمام افراد رو خوندم جناب رشیدی گزینه قابل قبولی هستن ولی از همه جالب تر سلاحورزی بودن علت باطل شدن انتخابات اتاق ایران و عدم صلاحیت ایشون از طرف نهاد های نظارتی و اطلاعاتی بخونید خیلی جالب با اعلام شدن اسم ایشون برای وزارت امیدی به دولت پزشکیان ندارم من جای تاسف داره
جهانبازی
۷ مرداد ۱۴۰۳باسلام
نام اقای خداداد غریپور در لیست نبود ، ایشان از سوابق مرتبط خوبی در این سمت برخوردار هست.
سلیمان
۸ مرداد ۱۴۰۳جناب آقای دکتر پزشکیان به نظر بنده حقیر که دکترای منابع انسانی دارم و کارمند دانشگاه آزاد اسلامی سازمان مرکزی هستم گزینه های خوبی هستند ولی افرادی مثل دکتر علی نیکزاد ثمرین برای معاون اول یا وزیر راه و شهر سازی بسیار بسیار مناسب است چون هم تحصیلات آکادمیکی دارد هم هشت سال این سمت سازمانی را داشته و کاملا واقف به دغدغه های این وزارت خانه می باشد ضمنا دکتر فرهاد رهبر هم برای ریاست دانشگاه آزاد اسلامی بسیار خوب است و کلیه کارمندان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی دعا گویتان و کمکتان خواهند کرد چون رئیس فعلی …. محمد مهدی طهرانچی گند زد است بد هم گند زده است مستدعی است خیلی سریع تر جایگزین شود جناب آقای دکتر فرهاد رهبر با احترام طرفدارانتان در دانشگاه آزاد اسلامی
ایمان کریمی نیک
۸ مرداد ۱۴۰۳با سلام واحترام خدمت رئیس جمهور و خدا قوت اینکه بعضی از مدیران فقط پشت میزی و شاید خستگی و …. داشته باشند پس نمی توانند جهادی باشند ولی مدیرانی هستند که دنبال کار و تولید و اشتغال و جوانان و مردم هستند یادتان نرود مثل دکتر قدیری مدیر محترم هلدینگ پالایش نفت اصفهان لطفا از ایشان استفاده کنید در دولت خود
محمد ذوالفقاری
۸ مرداد ۱۴۰۳جناب آقای پزشکیان خودشون بهتر از همه میدونن که کدام گزینه بهتره من بعنوان یک بازنشسته خیلی ازین گزینه ها نمیشناسم ولی آقای پزشکیان خدا را برای رفاه این مردم مد نظر داشته باش کسانی را انتخاب کن که سابقه اختلاس و دزدی نداشته باشن و واقعا عاشق خدمت به این ملت مظلوم باشن.
م.ج.ح
۱۰ مرداد ۱۴۰۳سلام در حال حاضر وزارت صمت نیازمند فردی با تجربه، با دانش و پراگماتیک است که هم با فضای بخش دولتی و هم با فضای بخش خصوصی آشنا باشد. با لحاظ نیازها، فرصتها، استثناهای کشور ما ، بهبود های مورد نیاز ، نقاط قوت صنعت و بازار کشورمان و در مجموع انتظارات درست از وزیر صنعت قلعه بانی بهترین گزینس.
ناصر
۱۱ مرداد ۱۴۰۳وقتی سعید زرندی یک نیروی ناکارآمد که فقط بخاطر داماد بودن و پدر زنش میشود گزینه وزارت صمت دیگر حرفی برای گفتن نمی ماند آقای دکتر پزشکیان که آمد به این داماد بازی پایان دهد ..همین زرندی در وزارت صمت زمان فاطمی امین گند زد و هیچ اعتقادی به دکتر پزشکیان ندارد یک نیروی محافظه کار سنتی است که فقط پله های طرقی را از طریق رانت فامیلی و سفارش طی کرده است ایشان داماد آقای عابد جعفری وزیر اسبق بازرگانی است همچنین از نیروهای واعظی رییس دفتر روحانی است …آقای دکتر پزشکیان لطفا افراد نخبهدای را دریاب که داماد کسی نیستند اما قوی مدیر و مدبر هستند امت کسی را ندارند که در لیست بگذاردشان ..این افراد ضعیف فقط باعث پس رفت خواهند بود