هیئتمدیرهی نیسان امروز به منظور تصمیمگیری دربارهی جایگزین کارلوس گوسن به عنوان رئیس این کمپانی جلسهای برگزار خواهد کرد.
انتخاب هیئتمدیرهی نیسان نشاندهندهی جهتگیری اتحاد رنو-نیسان خواهد بود. از جمله نامزدهای احتمالی برای این پست میتوان به هیروتو سایکاوا مدیرعامل نیسان اشاره کرد که یکی از مقامات دخیل در بازرسی داخلی برای کشف تخلفات گوسن بوده است.
اگر هیئتمدیرهی نیسان سایکاوا را به عنوان جانشین گوسن انتخاب کند قطعاً قدرت او در این خودروساز افزایش خواهد یافت. سایکاوا تلاش میکند همکاری متوازنتری با رنو داشته باشد. او بیشترین شانس برای بر عهده گرفتن ریاست نیسان را دارد چراکه از زیردست گوسن به یکی از پر سر و صداترین منتقدانش تبدیل شده است.
اگر یکی دیگر از مدیران نیسان یعنی توشییوکی شیگا به عنوان رئیس نیسان انتخاب شود احتمالاً شاهد مدیریت جمعی در این خودروساز خواهیم بود.
ساختار کنونی اتحاد رنو و نیسان به گونهای است که رنو بزرگترین سهامدار شریک ژاپنی خود بوده و حق رأی کامل در این خودروساز را دارد. نیسان دومین سهامدار بزرگ رنو بوده اما حق رأی ندارد. این موضوع باعث عدم توازن در اتحاد شده است.
رنو ظاهراً برخی نامزدهای خارجی را نیز به نیسان پیشنهاد کرده اما نیسان آنها را رد نموده است.
Ali a
۱۵ آذر ۱۳۹۷پیشنهاد من به نیسان همین وزیر صنعت ومدن مستفی ما هست.. مرد صنعت…مرد طوفان..مرد روزهای سخت… (ادمای مثل این میتونن یک ساله صنعت ژاپن رو هم نابود کنن…!! ).. مردمایرانم به قول ظریف خودشون خواستن اینجوری زندگی کنن…
Ferrari
۱۵ آذر ۱۳۹۷نیسان قصد داره از رنو امتیاز بگیره.
NAVID۰۰۹۸
۱۵ آذر ۱۳۹۷این رِشته از هم پاشید شد دیگه ، اثراتش در آینده ، بیشتر خودش را نشون میده .
گوسن اگر کاری هم میکرد ، برای دو این اتحاد ، نعمت بود و نه نکبت .
ahmad
۱۵ آذر ۱۳۹۷از اول هم مشخص بود که اصرار بر کنار گذاشتن گوسن به این دلیل بود که میخواستن یکی از خودشونو بیارن ، بهرحال امیدوارم رنو از اینا جدا بشه ، اینطوری به نفع رنو هست ، هزینهاش کمتره میشه و میتونه بیشترین تمرکز و سرمایه گذاری رو برند اصلی خودش بکنه .
بهرام
۲۶ تیر ۱۳۹۸سلام
اگر تاریخچه ی دو شرکت و همکاریشون رو بخونید، احتمالی تجدید نظر می کنین.