این ۲۰۶ با تیونینگ پیشرانه، کیت بدنه رالی، شاسی تقویت شده و فنربندی جدید، بسیار شبیه به نسخهی مسابقهای است.
حدودا ۲۰ سالی میشود که برند پژو از مسابقات قهرمانی رالی WRC کنار کشیده است اما طرفدارانش هنوز هم مدل مسابقهای ۲۰۶ WRC را به خوبی به یاد دارند؛ خودروی هاچبکی که پس از سال ۲۰۰۰ میلادی روانه از مسابقات شد و در ۲۵ رقابت به مقام نخست دست پیدا کرد. حال که سالها از زمان حیات این هیولا گذشته است، یک طرفدار تصمیم گرفته تا ۲۰۶ خود را به نمونهای شبیه به آن تبدیل کند.
خودرویی تقویت شده برای خیابان
این نسخه عادی و جادهای ۲۰۶ به کیت بدنهای تازه با فرمپردازی مشابه خودروی WRC مجهز شده است که شامل سپرهای برجسته بزرگ، طاق چرخهای برآمده، کاپوت تازه و هواکشهای روی آن و یک هواکش سقفی تزئینی میشود. برای اینکه مجموعه این افزونهها، ۲۰۶ مدنظر را به خودروی رالی نزدیکتر کند، یک بال سقفی هم ر بخش عقب تعبیه شده است تا حالوهوای مسابقهای حاصل از تماشای رینگهای پنج پره را تکمیل کند. تمام این قطعات هم با یک طرح مسابقهای و برچسبها اسپانسرهای رالی پوشانده شده است.
مالک این ۲۰۶ از کابین آن هم قافل نشده و برای ایجاد یک تجربه کامل در درون خودروی خود هم از المانهای مسابقهای استفاده کرده است. ازجمله تجهیزات تازه کابین این خودرو میتوان به صندلیهای مسابقهای، فرمان جدید، پنلهای فیبرکربنی سبکوزن، کپسول آتشنشانی، میل ایمنی و یک کلاه مخصوص راننده اشاره کرد.
این خودروی جادهای که زندگی خود را بهعنوان یک پژو 206GTi 180 (یا همان 206RC) آغاز کرده بود. درحالیکه ۲۰۶ WRC از سیستم چهار چرخ محرک مخصوص رالی، ۳۰۰ اسب بخار قدرت و سایر قطعات و تجیزات رالی سود میبرد، نسخه جادهای به یک موتور ۲ لیتری تنفسطبیعی مجهز شده است که اجازه دسترسی به حداکثر ۱۷۷ اسب بخار قدرت را در اختیار چرخهای جلو قرار میدهد.
مالک این نمونه بازسازیشده برای بهبود عملکرد خودرو خود از یک دیفرانسیل لغزش محدود، اگزوز سفارشی، شاسی بهبودیافته، فنربندی مجهز به فنرهای کویلاور، میل ضدلغزش «H&R» و ترمزهای تقویتشده استفاده کرده است. مالک معتقد است که این پکیج و صرفشدن ۶۲۴ ساعت کار روی آن، ارزش پرداخت مبلغی بیش از ۳۰ هزار دلار را دارد و مالک جدید میتواند آن را در نمایشگاه، پیست یا خیابان براند.
۲۰۶ WRC
پژو در سال ۱۹۹۹ از این مسابقهدهنده توانمند پردهبرداری کرد. این خودرو در سالهای ۲۰۰۰، ۲۰۰۱ و ۲۰۰۲ به مقام نخست مسابقات دست پیدا کرد تا اینکه در سال ۲۰۰۴ با دنیای رقابتها خداحافظی کرد و با 307CC WRC جایگزین شد. مدلهای مسابقهای توانمند دیگر مانند ۲۰۷ S2000 و 208T16 هم بعدها بر پایه همین هاچبک توسعه پیدا کردند و به رقابت پرداختند. نظر شما درباره ۲۰۶ WRC چیست؟ آیا جای خالی نسخههای قدرتمندتر ۲۰۶ در کشور ما احساس میشود؟
kawaki
۲۸ آبان ۱۴۰۳یه ریپیلکا قشنگ
MehdiTurbo
۲۸ آبان ۱۴۰۳واقعا هنوز که هنوز این ماشین طراحی جذابی داره و طراحیش چه بیرون چه داخل ماندگار و ادم لذت میبره و انگار قدیمی نمیشه نمیدونم رازش چیه ولی من واقعا هنوز از دیدنش لذت میبرم
NGU
۲۸ آبان ۱۴۰۳من نزدیک به 5 سال صافکاری کار کردم
از بین آشغال های ایرانی میشه گفت تقریبا بالاترین ایمنی رو همین 206 و ال نود و ساندرو دارن
البته تو سال 2024 همشون از رده خارج حساب میشن و خب ایرانیزه هم شدن ولی منظورم انتخاب از بین بد و بدتره
حلبی ترین ماشین های ایرانی هم قطعا پژو پارس و 405 ان که برخلاف باور خیلیا عملا ایمنیشون هیچ فرقی با پراید نداره
جدا از بحث شاسی یه نمونه ی کوچیک بخوام بگم شما همین خانواده ی تیبا و ساندرو و کوییک رو نگاه کن با اون وضعشون همشون گلگیر عقب و پالونی صندوق عقب با جوش و پرچ بهم متصل شدن ولی پژو 405 و پرشیا تماما با چسب و موم هست
یکی از دلایلی که وقتی 405 و پرشیا از عقب تصادف میکنن و پشت ماشین جمع میشه و به سمت پایین کشیده میشه همینه
در مورد دیاق جلو خانواده پژو هم چیزی نگم بهتره تو پرشیا که قشنگ بین دیاق پلاستیکیش و رادیات یه یک متری فاصله هست!!
Arash Kashani
۲۸ آبان ۱۴۰۳با المان های طراحی 20 سال پیش،
هنوزم طراحی قشنگی داره
هنوزم جذابه
هنوزم دل میبره
Arash Kashani
۲۸ آبان ۱۴۰۳با المان های طراحی 20 سال پیش
هنوزم طراحی زیبایی داره
هنوزم جذابه
هنوزم دل میبره
mickeyy
۲۸ آبان ۱۴۰۳آیا جای خالی نسخههای قدرتمندتر ۲۰۶ در کشور ما احساس میشود؟
والا در کشور ما از سالها پیش باید ۲۰۶ ها جمع میشد. جای ۲۰۶ و ۲۰۶ پلاس (ملقب به ۲۰۷) هم باید ۲۰۸ مونتاژ میشد
Kiarash
۲۸ آبان ۱۴۰۳واقعا یادی از خاطرات قهرمان زیبا
ای کاش پژو دوباره یه هاچبک و سدان داغ رو به بازار جهانی عرضه کنه .
البته جانشین ۲۰۶ پژو ۲۰۸ هست الان ولی مثل سابق باید دوباره بترکونه