رپورتاژ

خرید ارز تلگرام از صرافی ایرانی بیت ۲۴

با معرفی کیف پول جدید تلگرام به نام تن اسپیس (TON Space)، حمایت‌های این اپلیکیشن پیام‌رسان پس از فراز و نشیب‌هایی که سال‌های گذشته در خصوص راه‌اندازی شبکه باز تلگرام و همچنین عرضه ارز دیجیتال TON داشت، علنی شده است. پس از این معرفی، قیمت ارز دیجیتال TON نیز با افزایش ۷ درصدی مواجه شد که طرفداران را به صعود بیشتر آن امیدوار کرده است.

معرفی TON Space؛ کیف پول جدید تلگرام

از زمان فروپاشی صرافی FTX و اخیرا نیز هک صرافی کوینکس، جامعه طرفدار رمز ارزها متوجه نیاز بیشتر به استفاده از والت‌های خود حضانتی به‌جای گزینه‌های متمرکز شده است. در همین راستا، تلگرام و بنیاد تون (TON Foundation) مشترکا در روز چهارشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۲ طی کنفرانس Token2049 در سنگاپور که بیش از ۱۰ هزار شرکت‌کننده در آن حضور داشتند، از عرضه یک کیف پول خودحضانتی جدید به‌نام تن اسپیس (TON Space) خبر دادند. این کیف پول ارز دیجیتال روی بلاک چین The Open Network توسعه داده شده است و در حال حاضر در دسترس ۸۰۰ میلیون کاربر تلگرام در سراسر جهان قرار دارد.

ادغام کیف پول تن در اپلیکیشن تلگرام تقاضا برای خرید ارز TON را افزایش داد و منجر به رشد ۷ درصدی آن شد.

این بنیاد همچنین گفته است که پروژه‌های ساخته‌شده روی بلاک چین TON در اولویت دسترسی به پلتفرم تبلیغاتی این برنامه پیام‌رسان به‌نام Telegram Ads قرار دارند. کاربران فعلی هم‌اکنون با آپدیت برنامه و مراجعه به قسمت تنظیمات آن قادر به استفاده از این قابلیت جدید هستند. عرضه جهانی این والت نیز از نوامبر سال جاری (آبان ۱۴۰۲) در سراسر جهان به‌غیر از ایالات متحده و چند کشور دیگر آغاز خواهد شد.

مزایای والت جدید تلگرام

تون اسپیس تنها یکی از برنامه‌های حاضر در فهرست رو به رشد مینی اپلیکیشن‌های شخص ثالث در داخل تلگرام است. این برنامه پیام‌رسان در حال تبدیل شدن به نوعی «سوپر اپ» یا همان «ابر برنامه» مشابه وی‌چت در چین است. البته تفاوت‌هایی بین این دو گزینه وجود خواهد داشت. مثلا وی‌چت روش‌های پرداخت اختصاصی خود را ساخته و کنترل می‌کند، اما در تلگرام پرداخت‌ها به‌صورت غیر متمرکز انجام می‌شوند. مورد بعدی اینکه توسعه‌دهندگان تلگرام قادر به ساخت مینی برنامه‌های رمز ارزی از طریق ادغام با والت TON Space هستند.

یکی از مزایای داشتن یک والت کریپتویی در تلگرام، پتانسیل معرفی تعداد بالایی از کاربران به دارایی‌های دیجیتال است که از قضا، بسیاری از آن‌ها نیز ساکن کشورهای در حال توسعه و دور از خدمات بانکی هستند. علاوه بر این، داشتن یک کیف پول ارز دیجیتال اجازه مدیریت جریان دارایی‌های دیجیتال از طریق پروژه‌ها را به توسعه‌دهندگان می‌دهد. اندرو روگوزوف (Andrew Rogozov)، مدیرعامل Telegram Open Platform و مدیر عامل سابق رسانه شبکه اجتماعی روسی VK، در مصاحبه‌ای در این راستا گفته است که:

فرض کنید مثلا یک اجتماع خصوصی وجود دارد و برای دسترسی به آن اجتماع، باید گونه‌ای کلید مبتنی بر NFT یا در واقع نوعی کلید ورود داشته باشید و کاربر هم می‌تواند آن را در این والت خود حضانتی دریافت کند.

در حال حاضر کیف پول‌های ارز دیجیتال زیادی در خارج از اکوسیستم تلگرام در حال رقابت با یکدیگرند. به گفته آقای روگوزوف، محدودیت این گزینه‌ها این است که «اول از همه، باید ابتدا یک ولت بسازید و معمولا، این روند پیچیده است. دومین مشکل این است که والت‌های مبتنی بر وب قابلیت توزیع ندارند». بنابراین تلگرام برای کمک به افزایش محبوبیت برنامه‌های غیر متمرکز، دسترسی اولیه به پلتفرم تبلیغاتی جهانی خود را برای شرکا و پروژه‌های TON فراهم کرده است.

اپلیکیشن گفتگوی رمزنگاری‌شده Signal نیز دارای روش‌های پرداخت رمز ارزی توسعه‌داده‌شده توسط یک شرکت شخص ثالث به‌نام MobileCoin است. با اینکه کیف پول TON و Signal شاید در درجه اول شبیه به هم به‌نظر برسند، اما به گفته هلیل میراحمد (Halil Mirakhmed)، مدیر اجرایی ارشد تیم پشتیبان کیف پول تن اسپیس به‌نام Wallet، این دو گزینه دارای بازار هدف کاملا متفاوتی هستند. وی افزوده:

سیگنال برای داشتن تعاملات و گفتگوی اجتماعی در خصوص ارزهای دیجیتال درون اپلیکیشن خودش، دارای پلتفرم یا جامعه نیست. علت این امر، End to End بودن این برنامه و عدم وجود توانایی ساخت جامعه در آن است.

مشاجرات پیشین تلگرام با قانون‌گذاران

تلگرام در نظر داشت که کیف پول مبتنی بر بلاک چین TON را در سال ۲۰۱۹ عرضه کند، اما این اپلیکیشن پیام‌رسان در سال ۲۰۲۰ پس از شکایت کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا در خصوص برگزاری عرضه اولیه سکه غیر قانونی ۱.۷ میلیارد دلاری، مجبور به پرداخت جریمه و سپس ترک این پروژه شد.

پس از این اتفاق، گروهی از توسعه‌دهندگان مستقل بنیادی به‌نام The Open Network Foundation را تاسیس کردند که در حال حاضر توسعه‌های بلاک چین The Open Network یا همان TON از برنامه‌های مختلف روی تلگرام از جمله کیف پول خود حضانتی جدید را پشتیبانی می‌کند.

 

برچسب ها : تن کوین,ارز تلگرام,ارز دیجیتال,رمز ارز

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۵ رای

مطالب مشابه

‫۳ دیدگاه‌ها

  1. Enzo Ferrari 2008

    ۵ مهر ۱۴۰۲
    سوابق: (1202 ديدگاه)

    خوبه

  2. سامان اذری

    ۵ مهر ۱۴۰۲
    سوابق: (3200 ديدگاه)

    ارز دیجیتال بجز بیت کوین و اتریوم بقیه ارزش نداره

    موافقم 1
    مخالفم 4
    1. عطیه کریمی

      ۸ مهر ۱۴۰۲
      سوابق: (1 ديدگاه)

      اما من بیشتر سودامو از چیزایی مثل تن کوین، پپه و شیبا کردم. بستگی داره چقد تو زندگیتون ریسک پذیر باشید که بخواید رو ترندا سوار بشید. بله بیت کوین و اتریوم تو درازمدت بهترن ولی حیفه ازینام سودتو نگیری ولی باید زمان خروجشو بلد باشی و طمع نکنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا